Forts. På killen i bibblan!!

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Frida
Inlagd: 12 dec kl. 14:31
Läst: 10078 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 48 röster, snittbetyg 4,00
Var återigen på bibblan igår. Gick dit strax innan stängningsdags då med. Jag gick till mitt lilla favoritläsrum och satte mig ner och började plugga. Tittade då och då på klockan och undrade om han överhuvudtaget skulle dyka upp idag igen. Ställde upp min drickaflaska plus en ostbagett som jag hade med mig också:=)

Plötsligt öppnades dörren och han kom in. Satte sig precis som förra gången strategiskt bakom mig. Jag log för mig själv och la bagetten extra synlig för honom. Låtsades efter ett tag få ett samtal på min mobil och gick ut därifrån. Väntade ungefär 10min med att gå in. När jag väl var inne såg jag direkt att han hade "spetsat" min flaska. Mer spännade var dock hur min bagett skulle smaka. Jag tog en rejäl tugga och kände nästan direkt spermasmaken. Så underbart god. Blev nästan hög av smaken. Tog en klunk vatten också och fick ännu mera sperma. Jag njöt till sista tuggan och droppen. Killen bakom mig verkade också nöjd, för utan ett ord lämnade han precis som igår rummet.
Tänkte för mig själv att detta är ju helt underbart. Jag har hittat en kille som ger mig det jag nästan älskar mest, och "gratis" dessutom=) Pluggar i det rummet alltid nu=)

Pussar Frida
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 48 röster, snittbetyg 4,00