Killen på Bibblan!!

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Frida
Rek. länk: http://www.porrtoppen.se/index.php?site=erotiskanoveller
Inlagd: 10 dec kl. 13:54
Läst: 14237 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 93 röster, snittbetyg 4,14
Hejsan allihopa!!
Jag heter Frida och är en tjej på 19 vårar. Jag tänkte berätta nått helt otroligt som hände mig på bibblan för några dagar sedan.
Jo, det var strax innan stängningsdags på bibblan (kanske nån timme innan) och jag satt ensam i ett litet läsrum djupt försjunken i en av mina kursböcker. Plötsligt hörde jag hur dörren in till rummet öppnades och in kom en skitsnygg kille i typ 25års åldern och satte sig vid bänken bakom mig. Tänkte dock inte mer på det utan fortsatte läsa.
Böjde mig efter ett tag ner för att ta upp min vattenflaska ur väskan och fick då se en helt fantastisk syn:) Killen bakom mig hade tagit ut hela sin vackra penis under bordet och runkade den långsamt. Jag blev som förstenad men låtsades som ingenting utan fortsatte läsa. Tänkte för mig själv att jag måste ut och andas lite frisk luft efter det jag just sett. Sagt och gjort. Passade samtidgt på att ta med mig några som skulle tillbaks på hyllan.
Efter några friska andetag gick jag tillbaka till rummet och satte mig. Killen kastade en lång het blick på mig och jag såg att hans hand fortfarande var under bordet. Kände mig törstig så jag tog en klunk från min flaska. Märkte då att den smakade väldigt annorlunda. Kände snart igen den välbekanta smaken av just det, sperma.Blev först chockad av vad killen hade gjort men lyckades behärska mig. Tog en klunk till och njöt. Hans sperma var alldeles underbart god. Märkte hur killen bakom mig blev upphettsad av att se mig dricka satsen han just sprutat i min vattenflaska. Att jag låtsades som jag inte märkte nått verkade trigga honom ännu mera och inte mig emot:) När jag hade druckit upp allt mitt "vatten" gick killen därifrån.
Jag hoppas han kommer tillbaka för så god sperma som han hade hart inte min nuvarande kille.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 93 röster, snittbetyg 4,14