Stranden

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: latinlover
Inlagd: 16 nov kl. 17:11
Läst: 16498 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 50 röster, snittbetyg 3,38

STRANDEN

Vågorna smekte stranden mjuk och fin denna kväll. Folk hade gått hem efter en brinnande dag med mycket solkräm och bad. Mauro gick barfota på stranden, precis där vågorna slutade sina oändliga resor. Några ungdomar spelade gitarr och sjöng under palmerna. Det blandades med vågornas musik och han kände att denna kväll var oförglömlig.

El mar, el mar, espejo de mi soledad
Las veces que me ha visto llorar
La pena de tu amor...

En gammal bolero smekte luften. Han såg kvinnan komma emot honom ganska sen eftersom han var så djupt koncentrerade i sina tankar. Hon var en läcker tjej med den typ av kropp som han alltid tyckte om. Hon liknade helt enkel en tonåring vars kropp fortfarande hade inte blommat ut helt och hållet. Lite spenslig men alla hennes attraktiva kroppsdelar med de rätta proportionerna eftersom hon hade en utomordentlig liten bikini som knappast kunde täcka hennes bröst och underliv. Mauro blev förtjust i denna Venus de Milo och kunde inte låta bli att nicka till henne som en blyg hälsning. Hon tittade på honom i förbifart och svarade inte. Hennes mörka och krulligt hår flöt med den svaga vinden och täckte delvis hennes ansikte. Det väckte ännu mer intresse hos Mauro.

Vem var hon? Varifrån skulle hon komma? Var hon ensam denna kväll eller fanns någon kavaljer som väntade på henne på andra sidan stranden?
Mauro var otålig och efter några meter vände om och började gå efter henne. Han kunde se hennes delikata rumpa röra sig kadensiös efter varje steg medan axlarna ackompanjerade rörelsen med en perfekt takt. Höfterna och midjan förenade sig till denna karneval som fyllde honom av lust och begär som var så stark att han kunde känna att blodet började koka i hans ådror.

Av någon anledning kände hon att någon följde efter henne. Förmodligen Mauros oerhört starka blickar på hennes kropp gjorde att hennes kvinnliga sjunde syn upptäckte denna förföljelse. Plötsligt vände hon sig om och upptäckte honom. Han stannade och i stället för att komma på nåt bortförklaring sa han rakt till henne:
– Jag vet att jag är oförskämt. Jag har ingen rätt att följa efter Er, men jag är konstnär, målare, och när jag såg dig tänkte på Venus från Milo. Jag ber om ursäkt eftersom jag förstår att en kvinna som du måste verkligen stå ut mycket pga. din skönhet.
Hon tittade på honom och smålog. Förmodligen tyckte hon att det hela var lite fånigt. Mauros långa hår och hans bockskägg gjorde emellertid ett bra intryck. Han var en veteran som hade kommit på höstens år ganska väl trimmad.
– Hmmmm, så du är målare… sa hon väldigt långsamt. Är din pensel så känsligt att du skulle måla mig från topp till tå utan att jag blir besviken?
- Javisst!, utan tvekan skulle jag avbilda dig på ett sätt som du aldrig kommer att ångra dig, svarade Mauro.
- Men jag har stora krav, sa hon.
- Det har du rätt till, kontrade Mauro mer och mer spänt framför denna stora utmaningen.
- OK. Kör till då, sa hon.
- Nu på en gång?, tvekade Mauro.
- Visst, annars glömmer vi det hela.
- Men jag måste hämta mina redskap och ljuset är ganska svag och det blir mörkare och mörkare.
- Jaså? Nu börjar du backa. Är det inte en stor utmaning att måla utan ljus vid stranden för en målare som dig? Vad du inte så förtjust i min kropp?
- Alldeles rätt. Jag är lite dum i huvud när jag bara tänker på svårigheterna och inte på möjligheterna.
- Bra! Jag har mina saker lite längre bort. Hämta dina grejor och kom tillbaka. Jag väntar femton minuter. Sedan går jag.
Mauro sprang sin väg och gick till hans våning som lag på andra sidan den stora strands aveny. Han hämtade alla sina redskap och valde det bästa målarduk för att avbilda denna fascinerande kvinna. Han var tillbaka och hon väntade på honom. Han tittade på henne noggrant. Hon lag på ett brett tyg av blå färg. Ljuset från avenyn hade blivit starkare och spred över hennes kropp en månljus som ökade intensitet på hennes marmor vita hud.
- Nå… ska du börja på en gång?, sa han krävande.’
- Javisst, jag bara vill veta något innan jag börjar. Vad heter du?
- Margaret. Jag kallas Maga.
- Maga… trollkvinnan på spanska. Vackert…

Mauro började skissa hennes kropp med hastiga rörelser. Han såg koncentrerade ut och jobbade intensivt. Margaret kollade honom även med intensitet. Hans armar var starka och händerna färgade med olika toner. En hårlock föll framför hans panna och gjorde honom mer intressant. Hans bröst var prydd med svart hår som gjorde att hon började känna tusentals myror i hennes kropp. Hans håriga ben var starka. Hon kunde inte låta undersöka badbyxorna och det som gömde sig bakom det. Hennes fantasi började att galoppera och efter en stund kände hon att hennes kön blev våt och hungrig.
- Tar du aldrig en paus?, frågade hon otåligt.
- Hmmm, inte om jag har fångat det som jag vill skapa…
- Vet du en sak? Jag har här bredvid mig ett litet kylskåp med en flaska champagne och jordgubbar. Vill du inte vila lite och skåla med mig?
- Ha! Jag blir frestad att säga ja… men du blir kanske besviken på målningen om jag inte avslutar idag det som jag började…
- Icke! Jag känner på mig att du är en utomordentlig målare och din pensel kommer att göra succé, sa hon och log.
- OK. Jag tar en paus och vi skålar, sa Mauro.
Han lämnade sin palett och penslarna vid sidan och satte sig ner. Han öppnade champagneflaskan och fyllde glasen.
- Mina händer är ganska smutsiga, sa han.
- Det spelar ingen roll. Jag kan mata dig med jordgubbar, sa hon.
Margaret plockade en stor och rött jordgubbe och lekte med frukten framför Mauros mun. Han följde efter leken och försökte fånga det. Margaret tryckte jordgubben på hans ansikte och skrattade högt. Mauro blev lite förvånade och lyfte handen för att ta bort resterna när Margaret stoppade honom. Hon kom närmare och närmare och med hennes tunga började att rensa hans ansikte. Sen åt hon resten och helt oväntat kysste honom i munnen och hennes tunga sökte hans tunga.
Mauro blev stel en stund. Han kunde inte tro att det var sant det som hände. Men det var bara en kort sekund eftersom hans åtrå var så stark efter denna kvinna att han svarade kyssen med brinnande passion.
När dem skildes deras ansikten var röda och blicken lyste till.
- Skål! Sa Mauro.
- Skål! Sa Margaret.
Båda tömde glaset och kunde inte vänta längre. Han kastade sig över henne och började kyssa henne överallt. Hans mun började systematik jobba från hennes hals nedåt. Hans händer fångade hennes små och hårda bröst och hon stönade av lust. Hans kysste och sög dem medan händerna började en resa över hennes kropp. Bikinin underlättade hans smekande eftersom den var ganska lös och fingrarna kunde komma fram till hennes otroligt varma och blöta kön.
Hon kunde inte låta bli och suckade av lust när han började smeka hennes fikon med små rörelser. Hon ville inte komma efter honom och började kyssa hans håriga bröst medan händerna flög efter den gömda Eldfågeln.
Det var inte så svårt heller att hitta denna som hade växt mer och mer.
Han plockade en jordgubbe och började måla med den röda saften hennes midja.
Mauro smekte med tungan den lilla naveln och fortsatte nedåt. Med en ny jordgubbe började han att leka med Magas fittläppar. Sen öppnade han dem med tungan som smekte upp och ner hennes fitta som öppnade sig som en rosknopp. Den långa tungan undersökte djupare och djupare fittans alla hörnor med oerhört styrka. Hon drog hans hår och ville stoppa honom, annars skulle hon börja skrika.
Mauro gjorde som hon ville och drog i stället fram sin hårda kuk och lätt Maga leka med den. Hon började kyssa den från kulorna till ollonet med hennes blöta läppar. Hon lekte med de tunga kulor och svalde dem och tryckte med kraft så Mauro började stöna.
Medan hon sög hans kuk med frenesi Mauros fingrar fortsatte att smeka hennes fitta som pulserade som en röd vulkan. Han spottade fingrarna och började smeka hennes lilla röv. Maga började stöna och försökte slingra sig utan att lyckas. Han vände henne och förde kuken i hennes fitta som i en oändlig kram strypte den glödande pinnen. De rörde sig rytmisk och lekte med varandra i olika ställningar. När Maga var nära att få sin orgasm Mauro kunde inte låta bli och spottade ännu en gång sina fingrar och smekte hennes stjärt. Maga exploderade och fick flera orgasmer. När hon började lugna sig tog hon kuken med båda händerna och började suga den med alla hennes kraft. Hon ville få utlösningen i ansikten, smaka på den, massera sitt bröst med den varma lavan som sprutades med en sådan tryck att hon kunde inte låta bli och tjöt av beundran.

Leken fortsatte vid stranden. Några gick förbi utan att Mauro och Magan blev medvetna om det. De älskade hela natten och när solen gick upp badade dem i det kalla vattnet. Ljuset var fantastisk och svällde över dem en aura av paradiset.
– Jag visste det, sa Maga. Du hade en fantastisk pensel att måla med!



 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 50 röster, snittbetyg 3,38