Maria

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: G.
Inlagd: 15 nov kl. 23:55
Läst: 17097 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 70 röster, snittbetyg 4,61
Golden Sands vid Bulgariens Svartahavskust var en riktig turistfälla. Överfullt av hotell, restauranger, och butiker. Man kunde inte gå förbi ens den enklaste restaurang utan att bli påhoppad av en ettring restaurangchef som lockade med fantastisk mat till låga priser. Överallt fanns gatuförsäljarna som ville att man skulle titta på deras varor, ”lokka lokka” skrek de på dålig engelska så snart man närmade sig. Likadana varor vart man såg, t-shirts, tröjor, skjortor, vykort, klockor. Det allra mesta var inget annat än rent krimskrams.

Efter knappt en vecka på denna märkliga plats började jag bli trött på alltsammans. Trött på att allt var så anpassat till turism. Hotellkomplex vart man såg. Försäljare, restauranger och alla dessa turister som gick fram och åter längs den långa strandpromenaden.
På den kilometerlånga stranden fanns tusentals solstolar med tillhörande parasoll till uthyrning. Efter några dagar blev jag trött också på att ligga och stekas under solen.

Min flickvän Mia försökte till en början att hålla modet uppe. Så illa var det väl inte tyckte hon. Det fanns ju mycket att köpa som var billigare än hemma i Sverige. Smycken till exempel och kläder.
Efter att ha suttit utanför klädbutikerna och väntat i timmar på att hon skulle bli klar med sina inköp var jag minst sagt trött på piratkopierade tröjor, t-shirts och annat i klädväg. Humöret höll på att dala betänkligt, främst hos mig men till slut också hos Mia.

Den fjärde dagen i Golden Sands hade vi bestämt oss för att tillbringa dagen vid hotells utomhuspool. Där behövde man åtminstone inte betala för parasoll och solstol. Men jävlars vad det var kallt i poolen. Ett dopp fick vara bra för min del. Till råga på allt hade det börjat regna efter knappt en timma och vi hade tvingats förflytta oss tillbaks hotellrummet.

Efter en stund på hotellrummet, där jag försökt intressera mig för en känd författares senaste polisroman, hade jag bestämt mig för att gå till baren vid poolen för att köpa var sin öl. Det var då jag upptäckte kvinnan som satt utanför den lilla byggnaden som mest liknade en betongbunker. Hon hade lång mörkt hår och såg ut att vara i trettioårsåldern. Ganska snygg faktiskt. Såg ut som om hon tränade en hel del. Men fanns det gym i Bulgarien? Hon kanske joggade, svårt att säga men det var något med henne som gjorde mig säker på att hon idrottade på ett eller annat sätt.
Även hon verkade vara uttråkad. Framför sig hade hon en tidning, kanske höll hon på att lösa ett korsord. På det lilla bordet hade hon placerat en skylt med texten ”Massage”.

Hade hon suttit där tidigare? Jag hade inte sett henne. Jag hade inte ens lagt märket till betongbunkern.

Tillbaks på hotellrummet med de två ölen berättade jag för min flickvän att det var möjligt att få massage vid poolen.
- Jahaa, svarade hon. – Ja, gå du om du vill, jag har ingen lust.
- Ok, skall fråga vad det kostar, sa jag.
- Men jag vill inte ha någon öl, sa hon när hon upptäckte ölen jag köpt.
- Tänkte du ville ha en.
- Men jag vill inte ha någon öl just nu och det har jag ju sagt, sa hon lite irriterat. – Och det visste du mycket väl, men du tänker väl bara på dig själv som vanligt.
- Ja, kanske.
- Vaddå kanske?
- Och nu skall du väl dricka upp båda också såklart?
Herregud, tänkte jag. Är hon bara sur, eller är det PMS?


- Hello, sa jag till kvinnan som tittade upp från tidningen.
- You like massage, frågade kvinnan med korsordet.
- Yes, sa jag. How much is the price?
- It is 300 leva for a full body massage.
Billigt tänkte jag. Har ju ändå inget annat för mig, skulle kanske pröva?
- There is full body massage, and erotic massage, förklarade hon.
- And what is the difference?
- Erotic massage ends with a small surprice, sa hon och log.
- And the price?
- Its the same price, sa hon och log ännu en gång.
Ok, ja. Varför inte?
- Ok, sa jag.
- So, come with me, sa hon och lade ifrån sig tidningen.
Hon hade ett par mörka bikinitrosor under den långa vita T-shirten. Precis som jag misstänkt höll hon på att lösa ett korsord. Det såg ut att vara en Bulgarisk variant av en svensk skvallertidning.

Jag följde efter henne in i betongbunkern. En naken glödlampa lyste i taket. Mitt på golvet stod ett bastant träbord. Detta kunde ha varit en potatiskällare, tänkte jag. Ett förråd. Eller ett rum där den Bulgariska säkerhetspolisen förr i tiden brutalt förhörde personer som var misstänkta för brott.

- You can lay down at the table, sa hon. – Here is a towel.
Under tiden som jag klädde av mig öppnade hon en sliten väska och plockade fram ett antal burkar i olika storlekar, jag gissade på att de innehöll massageoljor.

- Where are you from, frågade jag.
- Bulgaria, svarade hon. – From Varna.
- I am from Sweden, sa jag. – My name is Kalle.
- I am Maria, sa hon.

Jag hade klätt av mig all utom kalsongerna, lagt mig på mage på det kalla bordet och lyckats få den lilla handduken placerad över baken.

Maria började massera mig på ryggen och det dröjde inte länge innan min lem blivit styv. Hon hällde ut lite olja på ryggen och smörjade in mig. Hon knådade mig korsrygg och sedan försvann händerna ner under mina kalsonger. Borde kanske tagit av dem, tänkte jag.
- Perhaps I should take them off, sa jag.
- Ok, svarade Maria.
Jag lyfte på underlivet och försökte dra ner kalsongerna.
- I will help you, sa Maria och befriade mig från kalsongerna.

Efter en stund sa hon att jag kunde vända mig om. Ok, tänkte jag och insåg att mitt stånd inte skulle kunna döljas under handduken. Hoppas bara att Mia inte kommer hit och ser mig med fullt stånd, tänkte jag. Kanske skulle be Maria låsa dörren? Men om Mia kom hit och upptäckte att dörren var stängd…
På något sätt njöt jag av spänningen över att dörren inte var låst, och att vem som helst kunde öppna dörren och se mig tillsammans med Maria, med bara en handduk som dolde mitt kön.
Maria masserade min överkropp med oljorna och kom allt längre och längre ner mot mitt underliv. Jag anade hennes bröstvårtor i ögonvrån under den vita T-shirten. Kunde inte låta bli utan lät min högra arm sjunka ner från bordet samtidigt som den letade sig mot Maria underliv. Långsamt lät jag min högra hand komma närmre hennes mörka bikinitrosor. Nu rörde mina fingrar vid hennes trosor. Jag letade mig fram mot hennes blygdläppar samtidigt som hon lät sin högra hand försvinna in under handduken. Långsamt började hon runka av mig, handduken gled ner på golvet. Nu låg jag där helt naken och Marias högra hand gled sakta upp och ner längs min styva lem. Min högra hands fingrar letade efter hennes blygdläppar. Jag fick tag i kanten på hennes trosor och försökte dra dem neråt.
- No, sa hon.
- Why not, sa jag.
- One minute, sa hon och försvann.
Vad nu då hann jag tänkta innan hon var tillbaks, hon hade en svart kondom i handen. Med några snabba rörelser hade hon öppnat förpackningen och trätt den över min lem. Knappt hade hon hunnit trä på kondomen innan hon böjde sig ner och tog min lem i munnen. Nu ville jag ha henne. Min högra hand hittade hennes rygg, hennes ryggslut och fasta stjärt. Jag försökte dra ner hennes trosor samtidigt som hon sög av mig. Hon gjorde inget motstånd, men försökte inte heller hjälpa till. Jag drog i trosorna och lyckades få ner dem en bit. Tillräckligt för att min hand skulle kunna leta sig in mellan hennes ben och tillräckligt för att jag skulle kunna röra vid hennes fitta. Nu var jag nära att komma, mycket nära.
I samma ögonblick som det gick för mig tryckte jag upp handen mot hennes underliv. Knappt hade det hunnit gå för mig innan hon slutade suga. Min hand var kvar mellan hennes ben. Hon tog tag i min arm och lyfte bort handen.
- Thank you Maria, sa jag.
Maria log mot mig.
- Can I see your pussy, frågade jag.
- Why?
- I like to see it.
- No, sa Maria.
- Please, sa jag samtidigt som jag insåg att min lem blivit mindre styv och att den svarta kondomen snart skulle glida av.
- You like pussy, frågade Maria.
- Yes, sa jag.
Maria drog ner bikinitrosorna och jag såg att hon var rakad mellan benen, inte ett hårstrå var kvar. Fy fan, vad fin tänkte jag.
- Ok, sa Maria och drog upp trosorna.
- Thank you, sa jag och log.

Jag klädde snabbt på mig samtidigt som Maria tvättade av händerna.
- Thank you Maria, sa jag. – I liked your massage very much.
- Thank you, sa Maria. – And your are welcome back tomorrow.

När jag kommit ut från betongbunkern såg jag att det klarnat upp och att det skulle bli en fin kväll. Ett glas vin och en räkmacka på en restaurang nere vid havet skulle inte vara helt fel.

- Värst vad du ser nöjd ut, sa Mia när jag var tillbaks på hotellrummet. – Tog hon dig på snoppen eller?
- Nejdå, ljög jag.
- Inte, sa hon och log. – Men det var väl synd….
Kanske det, tänkte jag.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 70 röster, snittbetyg 4,61