Bastun i Tallin

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: G.
Rek. länk: http://www.porrtoppen.se
Inlagd: 9 nov kl. 23:30
Läst: 26076 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 147 röster, snittbetyg 5,16
Jag var på utbytesstudent, 17 år, och för första gången i mitt liv befann jag mig i Tallin. Jag skulle hyra rum hos en familj och bo strax utanför stan. Den första natten var jag tvungen att bo på hotell eftersom rummet jag skulle hyra blev ledigt först en dag senare än vad som var sagt. Jag hade med kort varsel tvingats ta in på ett av de stora hotellen i centrala stan som enligt vad jag läst i en resehandbok, varit ett enkelt, nästan schabbigt, hotell under sovjettiden, men som nu rustats upp till västerländsk standard. Inget saknades av det man brukar finna på ett bra hotell av medelklass, eller lite bättre. Minibar på rummet, kabel TV sport och CNN. Till och med byxpress fanns, om man ny var intresserad av en sådan.
I hotellets källarvåning fanns en nattklubb, men det var min första kväll i stan och efter att ha tagit en kort promenad hade jag tänkt gå till sängs. Jag skulle upp klockan halv sju dagen därpå. Innan jag tog hissen upp till sjunde våningen gick jag runt lite på bottenplanet, mest av nyfikenhet. Där fanns en bar, och en relaxavdelning med bad och bastu. Ja, varför inte, tänkte jag. Det skulle vara skönt med ett bastubad innan det var sängdags.
I receptionen fick jag veta att det kostade vad som i svenska pengar var 80 kronor för en timma i bastun. Det skulle bli 150 kronor om man var två, men jag var ju utan sällskap så det blev till att boka den ena av de två basturummen för eget bruk. Klockan elva skulle bastun nummer ett vara ledig förklarade den unga kvinnan bakom receptionsdisken på knagglig engelska.
- At eleven it is you in number one, sa hon.
Okej, bara tio minuter kvar alltså.
- And you need not take anything togheter with you, everthing will be in there, sa hon. So you come back in ten minutes and I will give you this key, ok?
Ok, sa jag, och gick och satte mig i en av de höga fåtöljerna i hotellobbyn efter att ha betalt för att bastun. Det snöade lätt. I ljuset av gatlyktorna kunde jag se hur stora snöflingor sakta dalade mot asfalten utanför fönstret.

- So, now here is the key, hörde jag en ljus kvinnoröst säga bakom min rygg.
Jag ryckte till, jag hade nästan somnat där jag satt i fåtöljen och såg på snöflingorna. Det var den unga receptionisten som stod lutad över mig med nyckel dinglande från pekfingret.
- You will find the sauna over at the corner, sa hon kort.
- Thank you, svarade jag och tog nyckeln.

När jag gick förbi receptionen på vägen till bastun såg jag hur två kvinnor, båda var ryskor så vitt jag kunde se, diskuterade något med mannen bakom disken. Åtminstone pratade de något som jag tyckte lät som ryska. Den ena av kvinnorna var hade långt blont hår, och var förmodligen omkring fyrtio. Hon var klädd i svart, med åtsittande byxor. Man kunde ana hennes runda kvinnliga former under kläderna. Den andra kvinnan var kortare och yngre, kanske bara några år äldre än jag själv.

- Hey, you ropade mannen bakom disken när jag gick förbi.
- Yes, you, can you come here?
Ok, visst, kan jag väl tänkte jag.
- There has been a mistake in our computer, sauna number one is reserved two times. These ladies have also been reserved for that sauna
- And the other sauna, undrade jag. Fanns det inte två basturum?
- Another guest, a couple already is in that sauna, sa han.
- Could you perhaps share with these ladies?
- You need only pay half price for the extra troubble - Is that is ok with you?
Va, tänkte jag. Dela bastun, - hmmm, ja inte mig emot, men vad tycke de kvinnorna om det?
- Is that ok with the ladies, frågade jag.
Några obegripliga ord växlades mellan mannen bakom disken och de två kvinnorna. Tyckte de lät lite förbannande, men svårt att avgöra den saken eftersom jag inte förstod språket.

- So you are swedish, sa den blonda kvinnan.
- I am Irena, and this is Alena, förklarade hon.
- Yes, I am a student from Sweden. My name is Kalle, svarade jag.
- From Sweden, and it is ok with you to share sauna with us?
- Yes, its ok, sa jag.

Bastulokalen var mera lyxig än jag föreställt mig. Ljusblått kakel på väggarna, en liten bassäng och ett bord med några stolar utanför själva bastun. Strax innanför dörren fanns något som liknade en hatthyll och en bänk.
Tydligen här man hänger kläderna, tänkte jag.
En stor trälår en bit bort hade texten ”Towels”, och bredvid den fanns en med texten ”Used Towels”. De två ryskorna hade redan börjat klä av sig. Den blonda Irena drog snabbat tröjan över huvudet, och nästan lika snabbat hade hon hunnit knäppa upp byxorna och satt sig ner på bänken. Alena som hade kjol vände ryggen åt mig och utan att tänka mig för följde jag henne med blicken när hon tog av kjolen och knäppte loss BH-banden i ryggen. Hon drog ner de vita trosorna, och där stod hon, helt naken, med ryggen emot mig.
Jävlar, vilken kvinna, tänkte jag.
Strax var hon framme vid trälåren med handdukarna. När hon böjde sig ner kunde jag se hur hennes vagina för en sekund blev synlig. Snabbt tog jag bort blicken från henne. Kunde ju inte stå där och stirra som en annan snuskgubbe. Vet inte om Irena sett att jag stirrat på hennes väninna, men när jag tog bort blicken från Alena var hon borta. Hon måste ha gått direkt till duschkabinen som fanns i hörnet, vid basturummet. Jag klädde av mig och gick sedan fram till låren med handdukar. Snodde en handduk kring midjan och gick mot basturummet.
När jag öppnade dörren kände jag hur den sköna bastuvärmen slog emot mig. Jag satte mig mittemot Alena, som hade virat handduken omkring sig. Jag log lite mot henne och hon log tillbaks.
- It is warm in here, warm and nice, sa jag.
- Yes, svarade hon. Do you like?
- Yes, very much, svarade jag.
Irena klev in i bastun och satt sig bredvid sin väninna. Hon skylde sig med en handduken som hon virat löst kring som kropp. När hon efter satte sig till rätta gled den isär lite, men tillräckligt mycket för att jag skulle se att hon hade en jämn och fina solbränna på benen, ändå upp mot underlivet.
- Ohhh, you like looking, sa hon.
- Hmmm, well perhaps, sa jag.
- I think we have a naughty little boy in here, sa hon och log och skrattade lite.
Visste inte vad jag skulle säga, men kände hur lemmen blev allt styvare. Vilket också syntes på bulan som växte under min handduk.

Irena nickade åt Alena och sedan tittade hon på mig och sa, - Do you like to join us in the swimming pool?
Innan jag hade hunnit svarade hade de båda kvinnorna låtit handdukarna falla, rest sig upp och gått ut ur bastu. Ingen tid att förlora tänkte jag och lossade på handduken och följde efter.
De hade redan hunnit ner i vattnet när jag var framme vid kanten till poolen. Jag kunde se deras nakna kroppar röra sig i vattnet, och nu såg jag att poolen hade belysning även under vattenytan. Jag skyndade mig ner i vattnet.

När Irena och Alena kom tillbaks till bastun efter besöket i poolen kunde jag inte låta bli att beundra deras nakna kroppar. Vattendroppar letade sig ner förbi deras bröst och ner emot magen. Irena var helt rakad vid musen och blygdläpparna stack fram på ett utmanande sätt. Alena försökte dölja underlivet med sin vänstra hand, men jag skymtade en liten svart sträng av mushår. Vältrimmat och så jäkla upphetsande.
Irena satte sig ner på handduken men gjorde inga försök att dölja sin nakna kropp. De fylliga brösten, de tydliga bröstvårtorna, magen, och så den rakade musen.
- It is ok with you, frågade hon.
- What, lyckades jag harkla fram.
- With no towel, förtydligade hon och log.
- Yes, svarade jag, it is ok.
Jag satt också helt naken nu, med benen lätt isär och händerna framför mitt kön.
- You dont need that, sa Irena till sin väninna. We can be nude in here, dont you think so?
- I dont know, sa Alena lite blygt.
- Ohh, dont be shy, he have seen a naked women before. Havent you? Sa hon.
- Yes, yes I have, sa jag. But if Alena like to use her towel it is ok.
- Alena log mot mig och lät handduken glida ner i knät. Hon hade ett par fint formade bröst och en smal midja. Till skillnad från sin väninna var hon blek, närmast vit i hyn.
- So, you like women, frågade Irena?
- Yes, svarade jag försiktigt. Va, tänkte jag. Vad menar hon med det?
- We see that, sa hon och nickade mot mitt underliv där jag förgäves försökte dölja mitt stånd.
- Dont be shy, sa hon. We have seen a nice looking young male before, havent we Alena?
Alena svarade inte men jag kunde se att hon blev generad av väninnans frispråkighet. Irena särade på benen lite, och jag eftersom jag satt precis mittemot kunde jag inte undvika att se hur hennes helt rakade solbrända vagina öppnades en aning framför mig.

Det knackade på dörren till basturummet. Låste vi, inte hann jag tänka innan dörren gled upp. Det var den unga receptionisten.
- Sorry if I disturbed you, sa hon och kastade en snabb blick först på Irena och sedan mig.
- No, it ok, we are allright, sa jag.
- I see that, sa hon och skrattade samtidigt som hon såg hur jag kämpade med att dölja mitt stånd med ena handen.
- I just liked to be sure everything was ok, and once more, we are sorry about that dubble reservation, sa hon utan att släppa mig med blicken.
- So, why dont you join us, frågade Irena.
- My workingpass is over, but I dont know, svarade hon.
Efter att ha funderat några ögonblick sa hon.
- Ok, well, why not. I will be with you in a minute.
- And by the way, I am Vera, sa hon innan hon stängde dörren.
Herrejävlar, tänkte jag. En till tjej. Undrar just om hon också tänker vara naken?

Inte en tråd på kroppen, hon hade inte ens tagit med en handduk. Innan hon satte sig ner bredvid mig hann jag se att hon hade små toppiga bröst och en mörk trekant mellan benen. Nu lade även den blyga Alena handduken bredvid sig. Jag antog att hon inte ville visa att hon vara blygare än de andra kvinnorna som nu satt helt nakna i den heta bastun.

- Are you nervous, frågade Irena.
- No, I am ok, ljög jag.
- You look a little worried.
- No its ok, but you are so beautiful, sa jag.
- Ohh thank you, svarade hon.

Jag blundade och satt och dagdrömde i den varma bastun när jag hörde hur kvinnorna skrattade. Va? och jag tänkte. Strax förstod jag att det var mitt stånd som fått dem att skratta. Jag hade, utan att tänka på det, tagit bort min hand från underlivet och nu fanns det inget som hindrade dem att se mitt stånd. Alena tittade bort och såg lite generad ut, men Irena log och sa, - dont worry.

- I will use the pool, sa Alena.
Jävlar, vilken kropp tänkte jag när hon reste sig och jag för ett ögonblick såg hennes fitta. Jävlar… Vilken bak, vilka jävla former…
- So will I, sa Vera och försvann ut genom dörren strax efter Alena.

- So, now it is you and me, sa Irena och särade på benen lite mera.
- Yes, sa jag.
- Come on…, sa hon och smekte sig själva med handen över den rakade fittan.
- Come on, it is ok…
Utan att säga ett ord fick jag fram till henne. Hon slog benen omkring mig, och jag körde in lemmen i hennes fuktiga fitta. Djupt in. Jag blundade och började köra in och ut och in. Hennes bröst trycktes mot mig, och jag tog ett stadigt tag om hennes bak.
Efter en alldeles för kort stund gick det för.
Herregud, tänkte jag.
- Now, lay down sa hon.
Knappt hade jag hunnit lägga mig på rygg innan jag kände hur hennes mun omslöt min lem. Hon tog den djupt in i munnen, sög och tryckte läpparna mig ollonet när hon sköt ut. Vet inte hur länge hon hade hållit på att suga innan dörren öppnades och Alena, tätt följd av Vera, steg in.
- Ohh my God, sa Vera. Ohh my God!
- My boss would not like that you are doing this in here, sa hon och lät irreterad.
Irena svarade inte utan fortsatte att suga av mig. Fick nästan för mig att hon var hungrig som hon sög. Kände hur jag närmade mig orgasm för andra gången. Hon svalade utan att tveka.
Jag satte mig upp och såg mig omkring. Irena sa att hon skulle duscha och klä på sig, och lämnade bastun. Vera förklarade bestämt att nu var det dags att stänga bastun för kvällen.
Alena satt mittemot mig, naken, men med händerna i knät. Det rann vattendroppar längs hennes hals och ner över hennes bröst. Vattendroppar från polen blandade med svett från den heta bastun. Kände att jag blev kåt på henne.
- Ok, everyone out in a minute, upprepade Vera och ställde sig upp. Its closing time!
Vera stod alldeles framför mig, naken. Hennes mörka könshår var nästan framför näsan på mig och jag kunde inte undvika att stirra på hennes buske och de små fittläpparna som knappt syntes.

Vera smällde i dörren när hon gick. Gud vilken stjärt tänkte jag, vilken jävla stjärt hon har…

Alena hade särat på benen en aning och satt nu så att jag kunde ana hennes fitta, bröstvårtorna stod ut, hon vill ha mig tänkte jag.
Hon log emot mig. Jag reste mig och gick fram mot henne. Hon skakade på huvudet och sa tyst.
- No, not now, sa hon.
Jag började runka samtidigt som jag gick fram mot henne. Hon särade på benen en aning. För att hetsa upp mig, tänkte jag.
Jag gick närmre och runkade allt snabbare. Nu stod jag lutade mot hennes varma kropp. Hennes bröst glänste av svett. Det gick för mig, en liten stråle sperma sköt ut från min stenhård lem.

- So, you are still in here!
Det var Vera, jag hade inte ens hört att hon öppnat dörren.
- Now, get finished and get out of here!
Vera försvann lika snabbt som hon kommit in. Jag andades djup och sa sedan till Alena att det nog var dags att gå till duschen.

Irena var redan klar i duschen och stod och torkade sig med en stor vit handduk. Vera höll på att tvåla in sig, och jas såg hur omsorgsfullt hon tvålade in brösten och magen. Med några snabba rörelser tvålade hon in den mörka triangel, hennes fingrar rörde sig ner mellan benen när hon tvålade in fittläpparna.
Våra blickar möttes, och jag såg hur hon log.
- So, you two are finished now, frågade hon.
- Yes, sa jag.
- Ok, I am will finished in the shower in a minute, sa hon.

Jag lät Alena duscha först och under tiden gick jag och satte mig i en korgstol vid poolen. När jag hade duschat och klätt på mig hade de tre kvinnorna redan hunnit lämna relaxrummet.

Irena och Alena väntade på mig i korridoren utanför. När vi åkte upp i hissen frågade Irena, - Did you like your time in the sauna?
- Yes, very much, sa jag.
- Perhaps we will se you some other time, frågade Alena.
- Yes, that would be nice, sa jag.
- Good night for now.
- Good night, sa jag.
- Good night, sa Alena.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 147 röster, snittbetyg 5,16