Mys pys med dig ...

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Margit Ekman (magganekis23@hotmail.com)
Inlagd: 6 okt kl. 21:29
Läst: 16208 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 61 röster, snittbetyg 5,00
Ser dig sitta uppkrupen i hörnsoffan när jag kommer ut från en varm och skön dusch.

Jag sätter mig mittemot dig i den andra soffhörnan du vänder dig mot mig och frågar om det var skönt med en dusch. Ja svarar jag fast jag vet något som är ännu skönare och öppnar sakta min badrock. Börjar smeka mig själv lite förstrött över brösten väter mina fingrar lite och nyper lite försiktigt i bröstvårtorna, dom stelnar genast som på befallning. Du tittar tyst på mig och ler lite, nu är tv:n helt borglömd. Mina fingrar fortsätter ner över min mage och ner på mina lår, jag är alldeles nyrakad runt fittan och jag vet att du älskar det. Din andhämtning börjar bli tyngre nu precis som min och jag ser hur din kuk håller på att spränga dina byxor.
Sätter mig lite bekvämare i soffan så du har fri insyn mellan mina ben och låter mina fingrar glida upp igen längs insidan av låren, nudda min längtande våta fitta, upp igen längs ljumsken sen tillbaks igen och låta fingrarna leka lite i öppningen.

Jag känner hur våt jag är och ser i dina ögon hur kåt du börjar bli; klä av dig nu älskling och sätt dig mittemot mig säger jag mjukt, jag vill se hur du smeker dig själv, hur du njuter av att se mig smeka mig själv. Det tar inte många sekunder för dig att ta av dig dina kläder och sätta dig igen jag njuter av anblicken av din sköna kropp och ser hur du börjar smeka dig själv sakta sakta.

Samtidigt låter jag ett finger sakta glida in min våta grotta och kan inte låta bli att stöna lite, jag är så kåt nu jag låter fingret glida ut igen och smeka min klitta som har väntat länge nog nu: åååååh så skönt det är.
Jag ser hur du vill luta dig fram och begrava huvudet mellan mina ben, du väntar bara på ett tecken från mig men inte än jag vill hetsa upp oss lite till först. Låter mina fingrar glida ner igen och stoppar in ett par fingrar pullar mig själv sakta och stönar högt. Böjer mig fram mot dig och låter dig slicka rent mina våta fingrar jag vet ju hur kåt det gör dig att få känna smaken av mig, du stönar högt nu och säger att du vill smaka hela min fitta i din mun, kysser dig sakta och känner smaken från mig i din mun, du får vänta lite till säger jag och böjer mig ner och låter mina läppar nafsa dig lite i örat, glider nerför halsen och kysser ditt bröst, låter tungan leka lite runt dina bröstvårtor. Du ryser i hela kroppen, jag fortsätter sakta ner över magen och känner hur din kropp spänns i förväntan. Kittlar dig med tungan i ljumsken och känner din kuk rycka mot min kind men den får vänta ett tag till. Låter i stället min tunga och händer förirra sig ner mot låren och du stönar uppgivet, upp igen längs med andra låret och låter min tunga kittla dig på pungen nu stönar du högt av förväntan.
Istället säger jag åt dig att lägga dig ner ordentligt och vänder på mig så jag sitter över dig du har en perfekt insyn i min våta fitta och jag känner dina händer på mina höfter för att dra ner mig över ditt ansikte samtidigt som jag böjer mig ner över din kuk igen, då slutar jag genast och säger se men inte röra …inte än .. lydigt lägger du upp dina händer över huvudet.

Jag böjer mig ner över din kuk igen låter tungan löpa längs med hela kuken slickar dig lite över ollonet innan jag tar hela kuken i munnen och suger dig sakta. Nu kan du inte vänta längre med ett högt stön tar du tag i mina höfter igen och drar ner mig över ditt ansikte, du slickar och suger häftigt på mig och nu är det jag som inte kan hålla mig längre utan bara stönar högt när din tunga når min klitta, känner hur jag skakar i hela kroppen när jag kommer.
Men nu ger du mig ingen nåd längre utan du formligen slänger runt mig i soffan och lägger mig på rygg, håller fast mina händer och börjar slicka mig igen snart vill jag inget hellre än att känna dig i mig och ber dig komma in i mig.

Du ser lite lurig ut och gör mig sedan till viljes med en gång samtidigt som du kysser mig, du är alldeles blöt i ansiktet av mina safter och smakar bara av mig. Jag hör hur du stönar när du tränger in i min tajta fitta och jag stönar själv högljuddt, det är så skönt att känna hur du fyller mig med din grova kuk, vi ligger en liten stund och bara njuter innan du börjar röra dig igen. Snart är vi på väg mot ett gemensamt mål och du rör dig häftigare och häftigare i mig och känner att snart kommer jag igen knappt har jag tänkt tanken till slut innan jag känner hur min kropp skakar igen, i samma sekund hör jag dig stöna högt när du fyller mig med din varma härliga sperma.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 61 röster, snittbetyg 5,00