Ännu en semester!

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lisa
Inlagd: 17 sep kl. 01:55
Läst: 16690 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 113 röster, snittbetyg 5,14
Efter att ha varit på Lanzarote vaknade min reslust. När jag tänkte tillbaks på resan och Chris kunde jag inte låta bli att smeka mig själv. Bara tanken gjorde mig kåt. Snart bestämde jag mig för att resa igen, men inte till samma ställe, jag ville se fler män!

Jag tog en sista minuten resa till Ibiza och hoppades att den skulle bli lika lyckad som min förra. Jag hann bara sätta mig på planet innan det började pirra förväntansfullt mellan benen på mig. Det satt bara en person bredvid mig, men vi hade ett tomt säte mellan oss. Jag hade turligt nog fått stolen vid fönstret, men oturligt nog precis vid vingen, så jag var tvungen att luta mig fram för att kunna se det vackra miniatyrlandskap som flöt fram under oss. Jag sneglade lite på killen bredvid mig, han var säkert bara 20 år, såg bra ut... var precis som jag lite solbränd och jag undrade om det var solariebränna, eller om han precis som jag fått mersmak.
Plötsligt mötte hans ögon mina och jag vände rodnande bort blicken. Just då deklarerade piloten att vi flög på en höjd av 10 050 meter och att sikten var bra, inga moln under oss.
Killen bredvid ursäktade sig och frågade om han fick flytta till stolen mellan oss så att han också kunde se lite på utsikten.
Jag svarade att det gick jättebra, och så flyttade han. Han vred sig mot mig, log, lade handen på mitt lår och böjde sig fram för att titta genom fönstret.
På grund av att jag fortfarande var upphetsad kunde jag inte hejda ett lågt stön när jag kände hans varma hand genom mina tunna linnebyxor. Han fortsatte att titta ut genom fönstret men började sakta smeka med tummen över mitt lår. Jag kände hur blodet började pulsera i mig och jag blev uppriktigt stört-kåt! Jag lade min ena hand på hans och förde den närmre min längtande kvinnlighet.
Han vred på sig lite till, satte sig till rätta, uppenbarligen stramade hans jeans obekvämt.
Han blev djärvare av mitt gensvar och lät handen leta sig upp till linningen i mina byxor. Den mjuka resåren gjorde inget motstånd när han lät handen slinka in under byxor och trosor. När han kände hur våt jag var slickade han sig om läpparna och stönade lågt. Försiktigt pillade han på klitoris och jag var tvungen att bita mig i läppen för att inte stöna högt.

Jag tittade mig omkring otåligt, jag ville ha kuk i mig nu, men hur skulle det gå till på ett nästan fullsatt flygplan?! Så fick jag se ett draperi längst fram i flygplanet... Bakom det fanns dörren till cockpit och... TOALETTEN! Jag log och böjde mig fram mot honom, viskade ansträngt:
- Vi ses på toaletten...
Så krånglade jag mig över honom, var tvungen att mellanlanda i hans knä för att få en försmak av vad som väntade och gick sedan svajande till toaletten. Jag gick in och stängde dörren utan att låsa. Det var riktigt trångt där inne och jag undrade hur detta skulle gå till.

Snart öppnades dörren och in kom min unga kåtbock. Han åt mig med blicken och tog mina armar och lade runt sin hals. Jag smekte hans hår medan han böjde sig ner och drog ner mina byxor och trosor. Sen tog han tag i min t-shirt och lyfte upp den och förde den bakom nacken på mig. Han drog ner bh:n så att brösten blottades, tog den ena vårtan i sin mun och sög hårt. Jag rös i hela kroppen och tryckte hans huvud mot mig. När jag var nära att komma drog jag upp honom till mig och kysste honom hett. Han knäppte upp sina byxor och lät sin stolthet komma fram. Jag suckade otåligt och lade mitt ena ben om honom. Han tog tag i båda mina lår och lyfte mig så jag satt runt hans midja. I en snabb rörelse trängde han in i mig och nu kunde jag inte låta bli att skrika högt. Han var stor och hård och ställningen gjorde att han knappt fick plats i mig. Det lilla stynget av smärta gjorde mig bara ännu kåtare och när han började knulla mig mot väggen kom jag direkt!
Han fortsatte i samma tempo och jag tänkte dimmiga tankar om varför jag inte tagit en yngre kille tidigare.

Han lät mig hålla mig kvar med hjälp av armarna om hans hals och benen så att han fick händerna fria. Med den ena masserade han min klitoris snabbt och den andra nöp han i min bröstvårta med. Jag kunde knappt andas! Det var så skönt, han gjorde TRE saker samtidigt!!
Snart skrek jag ut min andra orgasm och han ökade tempot ytterligare. När jag nådde den högsta toppen någonsin kom han djupt inne i mig. Med ett dovt stön fyllde han mig med varm sperma. Det kändes som om världen snurrade och hela min kropp darrade och skakade om vart annat.

När vi hämtat oss rättade vi leende till kläderna. Jag var varm i hela kroppen och tänkte att kunde resan börja bättre.... Jag tog hans hand och öppnade dörren. Jag fnissade till när jag så kön som ringlade sig bak i planet. Högröda i ansiktet och förföljda av uppskattande, arga och avundsjuka blickar trängde vi oss tillbaks till våra platser.

Väl där tackade jag för att han gett mig en plats i 10.000 meters klubben och leende tackade han också, men konstaterade att jag tagit honom MINST till en höjd på 20.000 meter!

.......................................................
Ja, det var flygresan till Ibiza... Semestern hade inte ens börjat...
Jag kan lova att fler äventyr väntade, men dem ska jag berätta om nästa gång!
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 113 röster, snittbetyg 5,14