Förlorat förståndet???

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Janne34 (treocitodon@hotmail.com)
Inlagd: 14 sep kl. 03:24
Läst: 52717 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 232 röster, snittbetyg 5,40
Det här hände för ett antal år sen. Närmare bestämt 1994. Jag var 34 år gammal. Det var Julafton och hela familjen skulle åka till min moster och hennes man.
Jag hade varit gift i 3 år men förhållandet hade börjat rasa. Vårat sexliv var obefintligt. Jag fann mitt nöje i att betrakta andra kvinnor. Jag hade inte vågat ta hela steget och vara min fru otrogen. Jag hade en hel del kinky fantasier om bla min moster,fantasier som jag inte skulle delge någon. Inte en själ skulle få känna till dom. Dom skulle följa mig till graven.

Min moster och hennes man bodde i Nörrtälje så det tog en stund för oss att ta oss dit från Sthlm. Det var bestämt sen tidigare att vi skulle spendera hela Jul helgen hemma hos dom.

Väl framme så pussades alla med alla och man önskade allihopa en underbar Jul. Det var jätte kul och alla(vi var runt 25-30 pers)drack och festade. Eftersom min moster och hennes rika man hade ett stort hus så fick alla gott om plats när det skulle sovas. Så gott som alla var rätt så onyktra så att när det blev dags att lägga sig,så somnade alla utan några som helst beymmer.
Jag hade inte druckit något så jag var nykter,min fru däreomot fick lite hjälp av mig att komma till sängen.
Det var bara jag och min moster som var uppe. Jag hade tidigare under kvällen lovat henne att ställa upp och hjälpa henne plocka bort lite.
Min moster som var 57 år gammal var ohyggligt välbehållen. Lite överviktig men vikten satt på rätt plats. Midjan var väldigt markerad,brösten var väldigt fylliga och stora,hennes bak var stor och fast. Hennes ben hade otroligt vackra och sexiga former. Hennes utseende...MMmm...Det var något "KÅT" över hela hennes utseende. Hon hade på sig en vacker klänning med knappar på framsidan. Knä höga svarta skinnstövlar med hög klack. Jag betraktade henne lite i smyg medans hon bar fram och tillbaka på tallrikar. Jag försökte möta henne på så trånga ställen så möjligt,bara för att känna hennes kropp emot min. Medans hon var i köket så hördes det som att hon tappade något,så jag rusade in i köket. Där stod hon med en massa mat och annat kladd över sig. Hon hade visst råkat tappa några tallrikar över sig. Hur det nu gick till..

-Jag hoppas att du inte gjorde dig illa? Fick jag fram.
-Ingen fara,det är ok. Nu är det färdigt städat. Ska bara hoppa in i duschen nu.
Jag tittade på henne och nickade.
Hon gick upp för trappan till sitt rum.
Jag satte mig ner och tände en ciggarett. Jag fantiserade lite om henne. Jag ÖNSKADE att jag kunde få förverkliga mina fantasier med henne. Efter en stund så hörde jag att mina moster var på väg ner igen. Hon hade sina smutsiga kläder på sig och bar på en badrock.

-Trodde att du hade gått och lagt dig moster,sa jag.
-Nä,jag ska in i duschen först. Ska inte du försöka få lite sömn?
-Nä,moster. Inte än. Jag ska varva ner lite först. Känner mig lite uppjagad.
Hon nickade leende tillbaka och gick in i duschen.

Jag var inte uppjagad,jag var bara otroligt kåt!

Dörren till duschen öppnades och hon kom ut igen. Hon gick in i köket och satte på kaffe. Hon hade bara sin badrock på sig nu. Alla hennes kläder va inne i badrummet.
-Ska du ta en kaffe nu?
-Ja,jag tar en kaffe lägger mig sen i badet och sen ska jag få min sömn.
Jag nickade åt henne och såg min chans!
Med lugna steg gick jag in till badrummet. Jag såg hennes kläder ligga på en hög. Jag ville titta på hennes trosor. Jag ville slicka på hennes trosor. Jag ville se hennes BH. Känna doften av min moster. Allt försvann för en stund,tid och plats fanns inte längre. Allt som fanns vara jag JAG och min mosters kläder.
Jag ville ha på mig hennes underkläder.
Jag klädde sakta av mig. Min kuk var stenhård. Jag satte mig på knä framför högen. Plockade upp plagg för plagg och betraktade varenda cm av dom. Ett par beiga nylon strumor, en blå höfthållare i spets och satin,ett par likadana trosor och en likadan BH. Jag smekte min hårda kuk. Jag var nära att komma. Jag slutade tvärt med att smeka mig själv.
Jag satte på mig hennes strumpor,satte fast nylon strumporna i höfthållaren. Jag tog upp hennes trosor. Jag slickade på insidan av dom. Närmare än såhär kommer jag inte hennes fitta. Jag försökte hitta könshår inne i trosan från henne,men det fanns inga där. Hon är förmodligen rakad. Det gjorde mig ännu kåtare.
Jag satte på mig hennes trosor och sen hennes BH. Jag ställde mig upp och såg på mig själv i spegeln. När jag såg mig själv i spegeln så såg jag också att det var någon bakom mig i dörröppningen!!
Det var min moster!!
Jag blev stel i hela kroppen. Jag visste inte hur jag skulle reagera. Det enda som fanns i mitt huvud då var "skrik inte snälla moster".
Jag hade glömt stänga dörren. Jag kände hur ångesten började krypa över mig. Vad skulle hända om hon skulle berätta för ALLA som var där? Jag skulle inte vilja leva..Tankarna började fara..
Jag vända mig sakta om. Hon stod i dörren med ena handen på höften och med den andra handen så verkade det som om hon höll takten till en låt som inte jag hörde.
-Jaha Janne. Kan du förklara det här för mig?
Jag tittade ner,jag visste inte hur jag skulle besvara det. Jag visste inte vilket tonläge jag skulle använda,jag visste inte ens HUR jag skulle reagera!!
-Ehh..Moster,jag kan förklara om du ger mig en chans. Snälla?
Orden bara kom ur min mun. Jag visste inte hur jag skulle förklara. VAD skulle förklaras egentligen?
Jag stor i hennes underkläder och smekte min hårda kuk.
VAD skulle förklaras??

-Jag är nyfiken Janne,väldigt nyfiken på din förklaring.
Hon kom in i badrummet och stängde igen dörre. Hon satte sig på toalett stolen.
La armbågen på handstället och tittade på mig. Nerifrån och upp.
Vid det här laget så hade mitt stånd lagt sig.

Hon nickade emot mig,-Nå?Berätta.

-Moster,jag svalde,tog ett djupt andetag och gav mig ut,jag gav mig ut på något som jag inte hade en aning om hur det skulle sluta. Jo,moster det är så att jag finner dig oerhört sexig och attraktiv. Jag brukar fantisera om dig.
Jag vet inte om jag ska be om ursäkt för sättet jag känner..Eller...Jag menar..

-Vad är det för fantasier du har om mig? Jag är 57 år gammal,jag är din moster. Du är en fin kille,du har en ung vacker fru Janne. Vad är det som gör att du fantiserar om en gammal tant som mig?

Samtidigt som hon pratade så såg jag hur hon tittade på mig. Jag hade en fin kropp. Tränat regelbundet.
Hon tog bort armbågen från handstället och la båda sina händer på sina knän. Hon förde först bort badrocken så att knäna var bara.
Min kuk började bli riktigt hård igen. Det var svårt att skula sig i ett par damtrosor så hon märkte det direkt.

-Moster,du är mer kvinna än någon annan jag känner,eller träffat för den delen. Du är den jag fantiserar om. Jag kan inte sätta fingret på det,men du får mig att tappa fotfästet. Det är du,det är fantasierna om dig som fått mig att vilja använda dina kläder. Jag ber om ursäkt för det.. Jag tittade ner och hoppades lite på att min hårda kuk skulle lägga sig,sen hoppades jag på att hon skulle be mig att äldrig göra om det,kliva ur hennes kläder och gå och lägga mig bredvid min fru.
Men nä..

-Janne,vad tänkte du göra om jag inte skulle komma in?
Jag kunde inte tro att det var sant.. Hon ville veta.
Om jag har tur så kanske jag får fortsätta!!

-Jag tänkta komma på dina kläder moster.

Hon tittade på mig. Bet sig i läppen.
-Janne,jag vill att du fortsätter där du slutade. Jag vill titta på. Om jag får titta på och du gör som jag säger så lovar jag dig att ingen kommer att få veta om det här. Om du vägrar,så kommer jag att väcka hela huset. Förstår du mig?

-Jag nickade. Ja,moster. Jag förstår.

Jag blev nervös. Hon satt på toalett stolen och tittade på mig.
Jag tog fram min kuk. Den var fortfarande hård. Jag smekte mig själv sakta. Drog förhuden fram och tillbaka sakta samtidigt som jag tittade henne i ögonen.
Hon särade efter en stund på sina lår och började smeka sig själv. Jag började runka allt intensivare.

-Snälla moster,får jag ställa mig på knän mellan dina ben? Fick jag fram med darrande röst.
Hon nickade samtidigt som hon smekte sin fitta allt snabbare. Hon andades allt tyngre. Hennes blick förändrades.
-Moster,får jag lägga min hand på ditt knä?
Hon nickade.
Jag la min vänster hand på hennes högerknä.
Lutade mig emot henne samtidigt som jag runkade ellt intensivare.
-Jag vill slicka dig moster. Jag vill slicka din fitta ren.
Hon lutade sig tillbaka. Tryckte fram under delen av kroppen.
-Vill du slicka mig ren? Då ska du få något att slicka rent. Ska pissa på dig.
När jag hörde henne säg att hon ska pissa på mig så trodde jag att jag skulle svimma.
-Ja,moster..Pissa på mig..Pissa på min kropp,på min kuk..Jag ska slicka dig ren..
Hon började pissa..
Jag fick en del på ansiktet,på mina bröst. Det rann ner på min kuk. Hennes underkläder som jag hade på mig var blöta av hennes piss.
Hon reste sig upp efter en kortt stund.
-Lägg dig på rygg sa hon med en bestämd röst.
Jag gjorde som hon sa.
Trots att jag är en dom MAN så hade hon befälet över mig. Har ALDRIG tidigare varit eller känt mig så undergiven någon tidigare som jag kände mig nu. Och det var underbart.
Jag la mig på ryg och runkade,jag slutade flera gånger då det var nära att komma.
Hon satte sig på mitt ansikte med sin plaskvåta fitta. Hon red mitt ansikte hårt och länge. Hon gned sin anus mot min mun sen fittan igen. Hon höll i mitt huvud med sina händer och våldsamt så kom hon i min mun. Hon fick en fontänorgasm och jag svalde nästan allt.
-kom,jag vill att du kommer sa hon.
-Ja,jag kommer nu sa jag.
Hon vände sig om och hjälpte mig den sista stunden. Hon sög min kuk snabbt och skönt.
-nu,nu..Moster,nu...
Jag sprutade i hennes mun..Hon svalde inget utan kom efter en stund upp till mig.
Hon satte sig på mitt bröst och spottade all sperma i mitt ansikte,i min mun. Sen red hon mig igen. Hon gned sin fitta och sin anus mot sperman som fanns över hela mitt ansikte. Jag fortsatte slicka henne och hon kom igen på mitt ansikte.
-Janne,jag vill att du knullar mig nu fick hon fram med ett stön...

Jag ställde mig bakom henne,min kuk som inte hade slaknat för en enda sek var hård och villig som vanligt.
Jag körde in min kuk i henne medans hon stod på fyra. Hon stönade tyst med väldigt tungt.
Jag körde in min tumme i hennes anus hårt och hon ryckte till lite.
-Fyll mig janne,jag vill att du fyller min fitta med din sperma!!

Hon hann inte avsluta meningen förrän jag satte hela satsen i henne..

Vi sjönk ihop efter en stund.. Utmattade.. Vi reste oss upp efter en stund,tog en gemensam dusch där hon pissade på mig igen och jag fick slicka henne till en till orgasm. Jag fick runka och spruta på hennes fötter samtidigt.

Ja,jag fick slicka upp min sperma från hennes fötter.

Vi sa godnatt till varandra och gick för att få lite sömn.
Trodde inte att jag skulle klara av att somna,men det gjorde jag. Vi har inte haft sex med varandra sex dess. Men ibland när vi är på besök hos dom så brukar hon lägga fram ett par trosor i badrummet som jag får spruta i..
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 232 röster, snittbetyg 5,40