Annas morgondusch

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Carin
Inlagd: 13 sep kl. 21:05
Läst: 27080 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 138 röster, snittbetyg 4,92
Anna vaknar sent denna morgon.
Hon känner det direkt på solstrålarna som tränger in genom persiennen.
Först får hon lite panik, men inser fort att det är söndag. Inte arbetsdag med andra ord.
Väl uppe ur sängen tar hon på sig den mintgröna morgonrocken som hon har fått av sin mamma i julklapp för två månader sedan, och letar rätt på sina tofflor som har sparkats in under sängen.
Kaffebryggaren står på diskbänken med lite kaffe kvar från gårdagen.
Urk, tänker hon och häller ut innehållet i slasken. Kollar i skåpet ovanför diskbänken och ser med fasa att det är slut på kaffe.
– Fan, varför tänkte jag inte på det igår när jag var och handlade. Idiot!
Anna styr istället stegen mot duschen i hopp på en bra start på morgonen där istället.
De första strålarna är iskalla. Hennes bröstvårtor styvnar och hon känner en behaglig känsla som kommer smygandes i hennes kropp. Vattnet blir varmare och hon stiger in under det och njuter. Vattnet omsluter hennes yppiga, ungdomliga kropp. Hon känner varje droppe som en njutning. Från hennes mörkbruna hår, ner över hennes lena ansikte, neråt till hennes solbrända kropp med bröst som perfekt fyller ett cocktailglas. Ner mot hennes mage och navel och slutligen till hennes fitta och de vackra välsvarvade benen.
Annas fitta bultar av upphetsning när hon tänker på det. Hon börjar smeka sig själv lite försiktigt och generat, detta är inte en vanlig företeelse i hennes liv. Hon tvekar lite först men kan inte hejda sig. Hon börjar med brösten som fortfarande är styva. Smeker och nyper lite försiktigt i dem. Hennes fitta bultar mer och mer och börjar pirra på ett härligt sätt som Anna aldrig har känt förut. Inte när hon har tagit på sig själv i alla fall.
Hon låter den ena handen vara kvar vid brösten, nypandes och smekandes samtidigt som hon låter den andra handen vandra nedåt, över magen och runt naveln. Hon tvekar lite, kollar sig omkring precis som att någon kunde se henne. Fortsätter ner till fittan som bultar snabbare och snabbare, intensivare och intensivare. Anna smeker och nyper lite i klitoris och märker hur hon högt och ljudligt börjar stöna. Fingret letar sig in i den mörka, varma grottan. In och ut, in och ut, samtidigt som hon fortsätter att smeka klitoris intensivt i runda rörelser. Hon förflyttar sin hand som hon hade på brösten ner till de runda perfekta skinkorna. Smeker dom och söker sig in till analöppningen. Smeker runt området för att sedan ta pekfingret och köra upp i analen. Den andra handen fortsätter att vandra ut och in i fittan.
Plötsligt känner hon känslan som hon inte har känt på åratal. Det pirrar i kroppen. Det känns som att hon ska explodera, som att hela kroppen vrids av härliga ”smärtor”. Hon kan inte längre tänka klart.... hon får orgasm!
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 138 röster, snittbetyg 4,92