Sanslös sex

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Ulf Ström
Inlagd: 11 sep kl. 01:19
Läst: 20605 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 112 röster, snittbetyg 5,27
Jag och min flickvän hade gått på fest men väl där märkte vi att vi egentligen inte alls var sugna på att festa. Vi torrpratade lite med några bekanta men stod mest i ett hörn och höll om varandra. Efter ett tag frågade hon mig om vi skulle gå hem till henne i stället. Vi ljög för vännen som hade festen och vi sa att flickan min mådde dåligt.
Snart satt vi på bussen på väg hem till henne. När vi kom in i hallen i hennes lägenhet hade jag länge haft sex i mitt huvud. Hon var väldigt uppmärksam som person och hon uppfattade snabbt hur det var fatt och rörde sig därmed med flit på ett sexigare sätt. Vi tog av oss skorna och gick in i lägenheten. Vi var törstiga och tänkte ta oss ett glas vatten och jag höll om henne bakifrån när hon hällde upp det. När jag druckit ur ställde jag ifrån mig mitt glass och kysste henne på munnen. Jag stack in min tunga i hennes mun och hon mötte den och smekte den med sin. Vi kysstes säkert i en kvart, djupa långa tungkyssar. Jag njöt av den orala dansen och blundande masserade jag hennes läppar och hon mina. Efter en stund kände jag hennes händer trevande ta sig ner till kuken som avtecknade sig genom jeanstyget. Hon lirkade vant upp byxknappen och jylfen och snart stod jag där helt spritt språngande naken. Hon såg gillande på min stora kuk, satte sig på huk och tog ollonet i sin mun. Hon sög på det som man suger på en napp och jag ryckte lite av den nästan plågsamt sköna känslan. Efter ett kort tag drog slutade hon, reste sig upp och tog av sig alla sina kläder och stod där helt naken och visade upp sin späda skönhet. Hon lyste där hon stod, det svallande håret, de mangaliknande ögonen, den söta lilla näsan och munnen, de två välformade och fasta brösten och dess söta små bröstvårtor, den platta men mjuka magen och den söta naveln som förgyllde magens symmetri, den smala midjan och de välformade höfterna, den lilla rakade triangeln ovanför musen, de vältränade men smala låren, smalbenen och till slut hennes små delikata fötter. Hon lät mig beskåda henne en stund, log och drog med mig in i hennes sovrum. Hon slängde sig på dubbelsängen, särade på sina ben och stack in ett finger i sin redan fuktiga fitta.

- Ta mig! Befallde hon auktoritärt.

Jag var inte sen att lyda. Min kuk var redan hård så det räckte och blev över och hennes fitta glänste inbjudande. Äntligen skulle jag få köra in min kuk i hennes varma och plaskvåta fitta! Jag gick emot henne där hon låg på mina knän sakta runkandes min kuk. Hennes kropp, blick, ställning och lukt gjorde mig så kåt att allt kändes overkligt. Jag förde min kuk mot hennes fittas öppning och tryckte in den en liten bit för att långsamt börja jucka. Jag kom lite längre in vid var stöt tills fittan helt svalde min kuk, ner till roten. Jag njöt i fulla drag. Både hon och jag kved och suckade ikapp. Hennes trånga lilla fitta kramade om min kuk och masserade den i varje stöt jag gjorde. Den totala, heta omslutningen fick mig att andas ostadigt. Mitt huvud snurrade av välbehagskänslor och som i trans stötte jag kuken in och ut i långa bestämda drag.
Jag blev snabbt för ivrig och slank ut ur hennes paradis. Först blev jag förvånade men jag vände snabbt situationen till min fördel. Jag kysste hennes varma läppar, hennes hals och fortsatte ner till hennes bröst. Jag tog en bröstvårta i min mun och masserade den mjuka knoppen med min tunga samtidigt som jag hittat rätt med två fingrar. När jag njutit klart av att känna de mjuka brösten mot mitt ansikte fortsatte jag färden neråt för att smaka på hennes kärklekssaft. Jag lät min tunga gå på upptäcktsfärd in i hennes kvinnlighet för att till slut koncentrera mig på hennes magiska juvel. Smaken av fitta var som ett elixir, en enormt potent afrodisiaka och över mig kom ett begär att förenas med henne igen. Snabbt bytte jag ställning och tryckte in min pulserande kuk samtidigt som jag återigen kysste den underbara munnen. Linda tittade på mig med ögon fulla av njutning och förvåning när en orgasm snart började skaka hennes kropp. Jag kände hur hennes fittmuskler oregelbundet kramade min kuk med stor kraft och hon kom av sig i sin rytm. Hon tryckte sitt sköte mot min kuk och rörde sig i cirklar samtidigt som hennes gnyende övergick i ett högre och högre skrik. Att se denna divint vackra kvinna njuta så i fulla drag av den rasande orgasmen var enormt och jag gjorde henne snart sällskap i hennes tillstånd. Jag kände hur min kuk spasmiskt sprutade henne full med sperma. Jag dröjde kvar en liten stund men drog mig snart ur och föll ihop bredvid henne, andfådd och lycklig. Hon la sitt huvud på min axel och suckade djupt och utbrast:
- Aldrig har jag kommit så fort! Fan vad kåt jag måste ha varit!
- Det var underbart! Fick jag fram
- Vänta ett tag!

Hon reste sig och gick ut ifrån rummet. Jag drog täcket över mig och fortsatte och njuta av minnet samtidigt som jag kände kuken sakta slakna. Jag hörde ljud från toaletten och sedan från köket. Efter en liten stund gled hon graciöst in i rummet, naken, lycklig, vacker som en soluppgång och med en bricka i handen. Två glas vin och belgisk choklad!
Vi satte oss i skräddarställning mitt emot varandra och lyckliga av frigjorda hormoner avnjöt vi vinet och chokladen. Vi talade fritt och glatt, log och skrattade. Då och då böjde vi oss fram för att förenas i en liten delikat kyss. Vi hällde upp ett glas vin till och skålade för kärleken. Samtidigt som vinet rann ner i våra halsar och chokladen smälte i våra munnar återkom lusten. Jag såg det i hennes ögon och hon såg det i mina. Hon ställde undan brickan och vi satte oss nära varandra med ryggarna lutade mot väggen. Nöjda och glada efter våran lilla festmåltid började vi så smått kyssas. Kyssarna övergick i hångel och hånglet i smekningar. Jag masserade mjukt hennes trinda bröst samtidigt som vi njöt av kyssarna. Jag avslutade smidigt hånglandet för att i stället börja suga och slicka på hennes bröst. Hon böjde tillbaka huvudet och suckade av välbehag. Hon andades lite ostadigt och jag kände små rysningar ila genom hennes kropp. Jag kysste henne igen och nu var det hennes tur att gå på upptäcktsfärd. Hon kysste mitt öra, lekte med snibben i sin mun och nu var det min tur att rysa. Hon kysste min hals, lät sin tunga leka med min styva lilla bröstvårta. Hon kysste min mage och lät tungan göra ett spår ner emot min kuk samtidigt som hon lyfte undan täcket och blottade den. Hon tog en pungkula i sin söta lilla mun och sög försiktigt på den. Det var skönt men en smula retsamt. Hon tog den andra i sin mun men övergav sedan den retsamma pungleken för att låta tungan vandra från roten till toppen på samma sätt som man slickar på en läskande isglass. Äntligen tog hon ollonet i sin mun och smekte det med läpparna samtidigt som hennes tunga masserade den inne i munnen. Hon smekte ollonet stillsamt med munnen en stund men ökade sedan tempot lite och kuken for snabbt in och ut ur den varma munnen. Jag tittade på henne när hon sög av mig; hennes läppar som for över min hud, håret som vilt rörde sig i luften och hennes suckar var enormt sexiga. Hon var helt inne i sitt göromål och hon gjorde det med fantastisk briljans. Läpparna smekte, tungan masserade och allt i en snabb takt. Det var nästan lika fantastiskt som sexet självt. Jag började få svårt att hålla emot och jag fick lov att fokusera enormt för att hålla mig tillbaka. Hon märkte mina mödor och avslutade abrupt skådespelet. Hon log emot mig med hela hennes ypperligt söta ansikte och sa:
- Ingenting smakar så gott som en kuk när man är kåt!
En liten droppe pressades fram ur ollonet och hon såg det i ögonvrån och lapade snabbt i sig den.
- Mmm!
- Rid mig du vackra flicka! Du är så fantastisk när du gör det.
Utan ett ord satte hon sig gränsle över min mage och stoppade in ett litet finger i min mun som jag ingående sög av. Medan flyttade hon sig lite bakåt så att min kuk nuddade vid hennes fuktiga fittas mynning. Sakta sjönk hon ner över kuken och snart var den helt slukad av hennes giriga fitta. Hon satt rakt upp och började jobba med sina lårmuskler så att min kuk gled in och ut ur den kramande fitta. Denna underbara nymf knullade mig med växande intensitet och hennes hår svallade i takt. Jag lade mina händer på hennes höft och följde med i hennes tempo. Hon blundade medan hon red mig och hon gnydde omedvetet var gång min kuk gick hela vägen in. Plötsligt öppnade hon ögonen och tittade in i mina. Hon lutade sig framåt och kysste mina läppar för att sedan låta hennes tunga smeka min mun och leka med min medspelande tunga. Hon rörde sig trolskt som i vågor och min kuk fortsatte sin färd in och ut ur hennes varma paradis. Jag var kåt som ett djur och jag lät mitt vänstra långfinger massera hennes stjärtmuskel och mina motjuck började bli hårdare och hårdare. Hon stannade av och höll bara sitt sköte på ett lämpligt avstånd och jag körde med stor kraft in kuken gång på gång i hennes fuktiga fitta. Hennes gnyende blev högre och högre och hon hade nog en orgasm men jag var så uppfyllda av älskandet, så uppfylld av kåthet att jag bara fortsatte att hårt köra min kuk in och ut. Till slut orkade jag inte mer och drog ner på tempot avsevärt och tryckte bara sakta in den. Hon suckade och kysste mig igen, sög på min öronsnibb och andades kåthet i mitt öra. Vi låg så en stund, kramandes och med min kuk sakta åkandes in och ut ur fittan. Jag hörde hennes något ostadiga andetag i mitt öra och hennes hår smekte mitt ansikte och mina axlar. Hon luktade gott: äpple och åtrå. Jag kände hennes bröst mot min hud. De var mjuka och fina. Jag lät mina händer sakta smeka hennes sexiga rygg, följa ryggraden upp till skulderbladen och följa dess konturer, smeka mig neråt mot hennes sexiga lilla rumpa, smeka den och jag lät fingertopparna vandra upp och ner över ryggen. Hon darrade till lite då och då av min beröring likt ett sofistikerat instrument spelat av en älskande musikant. Hon lyfte sitt huvud och kysste mig och frågade glatt på sitt söta flickaktiga vis:
- Ska vi göra en 69:a?
- Ja! Det gör vi. Det är alltid lite kul.
Hon satt av den ridna kuken och gränslade mig åt andra hållet men satt nu högt upp på mitt bröst och jag kände redan den heta fuktigheten på mitt bröst och kände den trolska lukten av älskande kön. Hon flyttade sig så att hennes härlighet kom bara några cm från min mun och doften uppfyllde mina sinnen totalt. Jag ryckte till lite när hon tog mitt ollon i sin varma mun samtidigt som jag började smeka den brinnande fittan med min utsträckta tunga. Jag lät den virvla runt ett litet tag. Hon lät nästan hela min kuk sugas in i hennes mun och hon släppte sakta ut den minutiöst smekande med tunga och läppar och jag kunde inte låta bli att rycka till lite, böja huvudet bakåt en aning och undslippa en djup kärlekssuck. Hon fortsatte och jag tog åter upp mitt ärende. Nu lät jag min maximalt utsträckta tunga glida in så långt det bara gick i fittan och jag tungknullade henne så ett tag. Hennes safter rann över min haka och in i min mun och smaken var helt fantastiskt underbar. Jag blev upphetsad av fittslickandet och av den enorma njutning som kom ur hennes behandling av kuken min. Jag borrade in munnen i hennes mjuka region så att till och med näsan blev fuktig och jag tog så mycket av henne jag kunde i min mun på en gång och lät tungan åter virvla. Nu var det hennes tur att sucka och hon släppte ut kuken ur sin mun för ett tag och stönade och andades tung men tog åter upp kuksugandet. Jag bestämde mig för att försöka slicka henne till orgasm så jag började koncentrera mig på hennes klitoris och smekte den ömt men bestämt med min tunga i cirkulerande små rörelser. Hon i sin tur hade nog bestämt sig för samma sak för hon sög hårdare och mer intensivt och det var så skönt att blev yr av den flod av underbara impulser som strömmade därifrån. Det dröjde inte länge förrän det började rycka i hennes späda kropp och hon skrek snart ut sin orgasm samtidigt som hon tryckte sin fitta över mitt ansikte. När orgasmen slutat rasa började hon suga min kuk igen och känslan av mitt ollon i hennes mun med hennes tunga smekande var snart omöjligt att stå emot. Hon kände att jag var på väg när min kropp började skälva och skulle just till att avsluta när den första satsen fyllde hennes mun. Hon undvek den andra och den tredje som landade på min mage och spottade ut den stora mängd sperma som fanns i hennes mun i ett vinglas. Hon torkade sig om munnen, log, kysste mig och la sig på min axel och sa:
- Du är underbar min prins!
- Fantastisk är också du min tappra prinsessa, spann jag vidare, du har ridit länge och väl, jag har fäktats med min lans och vi har nått vårt mål, skämtade jag till det och vi skrattade glatt ihop.
Vi låg så ett tag, klibbiga av kärlekens safter och lyckliga av den totala tillfredsställelsen. Sen gick vi in och duschade av oss, eller snarare varandra. Varför ska man tvåla in sig själv när det är skönare om någon annan gör det och man bara måste tvåla in en sublimt vacker och sexig kvinna i gengäld?
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 112 röster, snittbetyg 5,27