I VARMASTE LAGET

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: BMJ
Inlagd: 21 aug kl. 02:57
Läst: 12258 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 66 röster, snittbetyg 4,64
En otroligt varm sommardag i fjol, skulle jag ta bussen in till stan. Det fick bli en s.k. comfort linje. Nackdelen med just denna linje var att man fick åka runt hela stan innan man kom fram till centrum. Jag var klädd i avklippta jeans, topp och badskor. Bussen var full av folk så det blev till att stå upp och hålla sig i en golvstång.
Det var också påfrestande att om två gick av vid ett stopp, klev det fyra på, så till slut stod jag som i ett skruvstäd, sammanpressad mellan andra och med ett grepp om golvstången som nästan krökte min näsa.
Efter ca 15 minuter och sju stopp, kände jag plötsligt en hand som blixtsnabbt pressades fram mot min gylfknapp.
Knäpper upp, drar ner blixtlåset och kör ner hela handen i mina jeansshorts. Jag tappade först fullkomligt hakan av överrskning, men eftersom jag stod som i ett skruvstäd kunde jag inte vrida på huvudet och se vem som stod alldeles bakom mig. En sak var i alla
fall klar: Det var en man, för armen var luden och grov.
Jag blev blöt med en gång! Fingrarna bearbetade min klitoris upp och ner och bussens skakningar gjorde sitt.
Jag trodde jag skulle svimma av både värmen och kåtheten när han plötsligt liksom tar sats och kör upp två fingrar och började dra in och ut. Då försökte jag vrida min högra arm bakåt för att åtmintone få känna vem den modige var. Personen stod pressad mot mig och jag fick ställa mig på tå för att treva med min hand uppåt och DÄR, kände jag hela den härliga manliga hårdheten! En underbart stor knöl som verkade sprängfylld. Det enda jag kunde göra var att gnida utanpå tyget och det hördes ett svagt stön genom motorljudet och den brusande luftkonditoneringen. Han arbetade frenetiskt med mitt genomblöta underliv och en orgasm var nära.
Jag sneglade runt för att se om någon annan hade märkt något men allt jag såg var ryggar och axlar och svettiga nackar, samt golvstången som jag hade mellan ögonen. Ingen märkte något. Handen kände att det var nära för mig för han fullkomligt handknullade mitt underliv med fyra fingrar. Jag kom. Det nästan svartnade för mina ögon av värme och kåthet. Visst ville jag skrika rakt ut: "JAAAAAAAAAAAAA"
Men ibland måste det till en övernaturlig självbehärskning. Det fullkomligt rann längs mina lår. Handens ägare tog ingen notis utan fortsatte. Den gled plötslig högre upp så att endast fingertopparna snuddade vid klitoris och jag blev stormkåt igen direkt. Den här killen kunde sina saker! Han lät endast bussens rörelser göra jobbet nu och det var så upphetsande att jag slöt handen aningen kanske för hårt om hans hårda stake bak min rygg. Det hördes ett kvidande och handen gled åter ner, men stannade utanpå med endast ett lagom hårt tryck med hela handflatan och bussens skakningar som hjälpmedel. Då gjorde bussen ett nytt stopp och jag kunde flytta mitt underliv så att stången var exakt framför handen. Jag juckade till och pressade underlivet mot stången så att jag klämde hans hand emellan. Bussen startade med ett ryck och jag juckade mot stången för att handen skulle komma i rörelse innan jag blev vansinnig av kåthet. Personen bakom var med på noterna och jag släppte greppet om hans hårda knöl och tog tag med båda händerna om stången och juckade som en galning till bussröreserna. Han juckade mot min svank.Det var nära igen. En orgasm till på denna buss!Jag tryckte mitt underliv med all kraft mot stången och handen tryckte uppåt i mitt underliv, samtidigt som fingrarna rörde sig inuti och jag fick mitt livs orgasm så att jag trodde jorden skulle gå under...
Klockan plingade igen och handen rycktes obarmhärtigt ut och någon försvann blixtsnabbt. Andra bakomvarande intet ont anande passagerare fyllde genast på bakom och kvar stod jag. Rinnande blöt längs låren. Genomsvettig, men lycklig. Väl framme i centrum travade jag in i första bästa klädbutik för att köpa trosor och nya shorts. Till expediten sa jag att en unge hade tappat en hel läsk över mig på bussen. Hon lät mig låna personalens dusch.
SLUT
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 66 röster, snittbetyg 4,64