Bio

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mekaren
Inlagd: 18 aug kl. 22:04
Läst: 15304 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 67 röster, snittbetyg 5,12
Jag vill berätta om en episod som inträffade vid ett bio besök.
Det var en dubbel visning för en biljett och den första var en känd film som gått några gånger redan så det var lite glest i salongen. Vi valde en plats i mitten, långt bak där det var helt tomt.
Ett äldre par satte sig några par stolar till höger om oss, på raden nedanför. Sen kommer en ensam dam gående längs parets rad och dom verkar känna varandra för dom hälsar och språkar lite innan hon kommer mot oss.
Hon tar av sig kappan och sätter sig nedanför oss.
Då reklamen börjar spelas upp, kommer fem ungdomar gående i samma rad, men från andra hållet och sätter sig också framför oss, bredvid Damen.
Dom var lite stimmiga och han som satte sig bredvid Damen spelade ut och gjorde sig lustig inför kompisarna och han gjorde dumma anspelningar mot tanten bredvid.

Hon bet ihop och höll god min även då den långhåriga ynglingen, gick lite för långt i mitt tycke.
Jag uppfattade som om det var en ”redig” dam i medelåldern, klädd i kjol och tättslutande blus och jag liknade henne vid typen ”skolfröken”
Då reklamen var slut och filmen började, blev det något lugnare och snart var det helt tyst framför oss. Det var mycket mörka scener i filmen och då vi satt långt från duken så det var svårt att se mer än konturer av dom som satt framför oss mot ljuset från duken.

Efter ungefär en kvart, tyckte jag att Damen rörde sig oroligt och såg sig om åt sidorna och även bakåt mot oss. Jag uppfattade att hon ville oss något och det fick mig att hålla ett öga på killen vid sidan av henne.
Jo. Mycket riktigt!
Han gjorde närmanden mot henne och försökte lägga sin hand på hennes knä. Hon tog genast bort den men den var snart där igen. Någon av hans kompisar fnissade.
Vi såg hennes vita hand i mörkret då den motade bort inkräktaren och detta pågick en lång stund.
Då hon slutat, trodde vi att killen hade gett upp, så vi koncentrerade oss på filmen.

En stund senare, då filmen var inne i en ljusare sekvens, kom åter en reflex där framifrån och jag såg förvånat att det var damen som hade gett upp. Inte killen.
Han hade inte nöjt sig med att enbart smeka hennes knä, för han hade föst upp hennes kjol och smekte nu över hennes hårt samman pressade vita lår.
Damen satt och såg, till synes oberörd på filmen, medan handen långsamt rörde sig fram och tillbaka över hennes nakna lår.
Killen tyckte nog att han hade henne i våld eftersom hon gett upp. Men jag förstod att hon lät honom hållas, hellre än att ställa till en scen som kunde bli hur olustig som helst. Hennes bekanta satt ju bara en bit därifrån.

Nästa gång det blev så ljust såg jag att han hade fått in handen mellan låren, men hon knep tydligen ihop dom så han inte kunde röra den vidare.
Och där satt dom länge och det verkade vara en låst situation för hon vägrade släppa till och han ville inte lämna insidan av de varma låren. Han ville ha mer.
Han lutade sig mot henne och viskade något i hennes öra, som jag inte riktigt uppfattade allt av.

Nästa gång jag såg ner, blev jag helt paff!
Handen rörde sig nu helt fritt längs insidorna av hennes lår, från knäna och en upp. Långsamt rörde den sig fram och åter på låret och verkade nu ha få fritt spelrum och jag tyckte mig även se att hon delade dom lite då den gled upp.
Nu var filmen inne i en lång nattscen och det var så mörkt att huvudena framför knappt syntes. Jag satt och funderade på vad killen kan ha sagt eftersom hon släppt till så tvärt.
Då det till slut ljusnade lite, anade jag att hon nu gett upp allt motstånd, för hon satt med sina vita lår helt isär medan grabbens hand fanns någonstans uppe och jag såg på axelns rörelser att han smekte henne nära eller på trosorna.

Nu först kopplade jag ihop det lilla jag hört honom viska för en halvtimme sedan:
”Släpp min hand!
”Annars ställer jag mig upp och runkar framför dig. Du får hela min satts i ditt hår”!

Damen hade chockat släppt handen, bara för att han skulle hålla sig lugn. Hon ville inte ställa till det inför det bekanta paret vid sidan om.. Hon kunde nog stå ut med grabbens ohyfsade lek en stund till bara han var tyst och inte skämde ut henne.
Men jag anade på hennes rörelser att hon hade påverkats av hans lek och var nog inte så nödbedd trots allt då hans fingrar pillade på musen.

Filmen var nu halvvägs och grabben satt fortfarande lutad mot henne, men nu hade hon lagt sin kappa över knäna, för att ingen skulle märka det. Jag såg att killen nu fick leka helt fritt mellan benen på henne och hon hade hasad ner på sätet och trots kappan såg jag att hon satt med knäna brett isär.
Grabben satt med höger armen ner stucken under kappan och axelns rörelser visade att han hade vissa aktiviteter där under som medförde att han måste luta sig över henne för att nå ner helt.
Jag var säker på att han hade näven långt nere i hennes trosa och hans flinka fingrar spelade säkert med i en mycket våt tanthyska som var både våt och svullen vid det här laget.

Att hon var med på det, var det inget tvivel om. Då ljuset var tillräkligt, såg jag hur hon, rytmiskt höjde och sänkte underlivet efter axelns rörelser men dessa små rörelser var ändå så diskreta att jag såg dom bara då jag lutade mig fram och viste vad som pågick. Hon lutade huvudet bakåt mot ryggstödet och såg nog mer av takets stjärnor än av filmen.
Där jag satt framlutad och skärpte jag hörseln, hörde jag henne flämta och ett svagt plaskande bekräftade att jag gissat rätt. Killens lek under kappan, gjorde henne gott i hyskan och att hon var mycket nära att få orgasm. Även han flämtade lite och det blänkte lite svett på hans panna.
Killen var tydligen duktig med finger pullandet, för hon började skaka med huvudet för att sen häftigt nicka djupt framåt, liksom för att kväva ett stön. Sen började hon kasta med underlivet så våldsamt att kappan gled av henne helt.
Just då var det lite ljusare och jag passade på att försiktigt luta mig fram. Grabben hade bytt hand och satt nu med sin vänster näve inkörd mellan damens vidöppna lår och jag såg hur två av hans fingrar försvann in i hennes håriga hyska då hon satt och juckade sig emot i orgasmens spasmer.
Då hon lugnat sig, drog hon snabbt upp kappan över sig igen, men satt kvar nerhasat i fåtöljen, med låren brett isär och jag såg på kappans rörelser att hon fortsatte arbeta med sätesmusklerna. Hon hade inte fått nog utan fortsatte mötta hans fingrar med sin blöta och hungriga hyska.
Nu ville hon bara ha mer, då hon nu fått smaka på orgasmens sötma. Grabben vände sig mot henne och dom kysstes i mörkret medan hans arm rörde sig in och ut under hennes kappa.

Paret vid sidan om, var nog i både halvblinda och döva eller så var dom helt hypnotiserade av filmen, för dom verkade inte ha märkt något av det som hänt.
Eftersom det nu var mörkt såg jag inget mer på en stund och sen var allt stilla där framme. Men grabben och Damen satt fortfarande tätt ihop.

Senare då vi gått ut och stod i foalje’n såg jag dom komma gående ut, arm i arm. Hon hade ett bestämt grepp om hans arm och förde med sig killen som tyst bara följde med.
Det var bara den våta fläcken på hans byxor som avslöjade att något hänt.
Hans kompisar som kom efter, såg helt oförstående ut då dom såg den äldre Damen med bestämda steg gå iväg med deras kompis, ut på gatan och försvinna i vimlet där ute.

Vem som hade vunnit leken där inne gick inte att ta miste på.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 67 röster, snittbetyg 5,12