Min frus sköna bastubesök!

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lasse
Inlagd: 10 aug kl. 16:18
Läst: 42921 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 273 röster, snittbetyg 5,63
Det jag tänker berätta nu är en sann historia som inträffade i vintras när jag, Lasse och min jämnåriga fru Anette var på fjällsemester. Vi börjar båda närma oss 40 strecket.
Anette och jag har alltid varit lite kåta av oss och även om vi ibland är lite blyga och hämmade av oss så släpper vi loss rejält när vi blir sexuellt upphetsade.
Särskilt sedan vi efter en semester på Kanarieöarna upptäckt en ny sida hos varandra, både Anette och jag blir fruktansvärt kåta av att se varandra upphetsade av andra tjejer och killar, vilket har lett till att vi vid några tillfällen haft sex med nyblivna vänner och någon gång med helt främmande.
Både Anette och jag försöker hålla oss i trim för att må bra och vi har således fysiska företräden som gör oss rätt attraktiva i andras ögon.
Anette har en fantastisk kropp med långt hår ett par snygga bröst som inte behöver BH för att hålla sig snyggt uppe, -en ”handfull” som jag brukar kalla dem, vårtorna blir lätt styva vid beröring och formas då till små knottriga hallon.
Magen är trots två barn snyggt platt och vägen ner till himlagrottan brukar vara skönt rakad med bara en liten sträng eller tofs som prydnad ovanför springan som lätt blir våt och hal vid minsta beröring. Midjan är smal och höfterna blir läckert framträdande liksom hennes fasta päronformade stjärt. Jag får ofta se andra killar och ibland en del avundsjuka tjejer kasta blickar på hennes läckra ”jeansstjärt”.
Jag kan väl inte skryta med en lika framträdande skönhet som Anette har i förhållande till andra tjejer, men jag skäms inte för mig och det händer väl att någon betydligt yngre tjej kastar en uppskattande blick på min kropp. Jag har dessutom av naturen blivit begåvad med en väl tilltagen lem mellan benen och jag brukar liksom Anette raka bort lite hår på pungen och kring roten.
Vi hade åkt skidor med barnen i två dagar och satt efter middagskaffet i soffan i den hyrda fjällstugan och myste i varsin träningsoverall. Vi smuttade på vinet som blivit kvar efter middagen, barnen låg redan och sov i varsin våningssäng.
Stugbyn var ganska ny och fin men tyvärr hade de glömt det där med varmvattenberedare och den lilla 20 Litersberedaren räckte inte till dusch för hela familjen på morgonen.
Anette funderade därför om hon skulle gå och tvätta håret nu innan vi gick och la oss.
Hon satt och bläddrade i informationspärmen om stugbyn medan vi pratade och så slog hon upp en bild ur pärmen och läste högt för mig om gemensamhetsutrymmena som fanns i receptionsbyggnaden. Bland annat fanns det en bubbelpool och naturligtvis bastu både för damer och herrar.
Hon frågade mig om vi inte skulle passa på att basta nu när barnen sov och då kunde hon ju duscha och tvätta håret så länge hon ville.
Jag tittade på klockan och såg att den var strax efter nio på kvällen och Anette läste att bastun skulle vara tillgänglig till tio varje kväll.
Vi rafsade snabbt åt oss en påse och slängde ner schampo mina rakgrejor och någon olja och kräm vad det nu var som Anette bara ”måste” ha med sig, innan vi huttrande i vinterkylan sprang den korta biten ner till receptionen.
När jag sprungit genom duschen upptäckte jag att de ”badlakan” som fanns i att låna enligt informationspärmen bara var handdukar och knappast räckte att skyla sig med och det blev bara ett höftskynke när jag virade den runt höfterna för att gå in i den stora bastun.
Till min förvåning var det fullt med folk i bastun både tjejer och killar, säkert 35 personer totalt och tjejerna hade präktigt egna badlakan högt uppdragna över brösten och jag kände mig lite naken när min handduk knappt skylde min snopp.
Det var dock inte trångt på något vis, det skulle säkert få plats 20 personer till om det behövdes. På golvet vid dörren stod en jättelik plastlåda full med ölburkar blandad med is. Det måste ha varit över hundra burkar konstaterade jag i ett snabbt överslag. Det skrattades och pratades omkring mig och jag förstod när jag tjuvlyssnade att de flesta var arbetskamrater från något säkerhetsföretag som var här på någon konferens. En äldre svart man (kring 55 år skulle jag tro) stack ut lite bland oss andra vinterbleka svenskar.
Jag satt ganska nära honom och det lät lite underligt med hans lätt Amerikanska brytning innan jag förvånat konstaterade att hans svenska dialekt var bred norrländska.
Jag förstod på hans samtal med de andra att han var någon form av ledare för hela sällskapet.
Han såg ut att ha varit mycket vältränad ut när han var yngre med fortfarande svällande överarmar grova breda axlar och nackmuskler som gjorde att huvudet såg ut att sitta direkt på axlarna.
Det som avslöjade hans ålder var den begynnande kulmagen och de grå stråna i hans kortsnaggade hår.
Plötsligt dök Anettes huvud upp i dörren och vinkade till mig jag reste mig genast från laven och gick fram för att höra vad hon ville.
Hon förklarade snabbt att det var iskallt i dambastun och att hon ville ha påsen med schampo.

En av de andra tjejerna som passerade ut genom dörren sa att det var Ok om hon ville basta med oss andra.
Anette tackade för erbjudandet och svarade att hon skulle försöka hinna tvätta håret först innan det blev stängningsdags.
Tjejen informerade oss då om att de hade fått löfte om att använda bastun så länge de ville ikväll.

Anette tog påsen och försvann naken iväg till damernas duschrum.
Vad som hände därefter tänkte jag att Anette skulle berätta för det var ju faktiskt hennes upplevelse i första hand.

Anette:

Ojdå, det blir första gången jag skriver själv, jag har visserligen läst och ibland censurerat (fniss) Lasses tidigare noveller. Han skriver lite FÖR bra ibland så att någon faktiskt skulle kunna känna igen oss i berättelserna.

Jaha jag får väl försöka då…
När jag kommit till duschen var jag helt själv då de flesta av tjejerna verkade använda herrarnas dusch, jag tvättade håret och när jag stoppade tillbaka schampoflaskan i påsen så såg jag Lasses rakgrejor. Jag kände att det var lite strävt i stubben mellan benen så jag löddrade snabbt in kullen och drog några drag med hyveln. Jag var inte van vid hans hyvel och den var vass på ett annorlunda vis jämfört med min egen, det nya bladet var otäckt vasst och hakade i de längre stråna som jag brukade lämna ovanför springan.
När jag sköljt av löddret såg jag att jag klantat mig lite så den lilla strängen blivit lite sned, jag beslutade snabbt att rätta till det och jag löddrade in skötet igen. Det blev inte särskilt bra nu heller så jag löddrade ilsket in musen en tredje gång och rakade helt sonika bort allt hår.
När jag kände på resultatet så blev jag lite lätt upphetsad av den nakna känslan. Det var så mjukt och lent att jag inte kunde låta bli att känna lite med ett finger ner mellan blygdläpparna. Det var redan lite mjukt kladdigt i öppningen och jag kände en lite pirrande känsla när jag drog fingret upp igen och kort smekte över klitoris.

Det stökade till bakom mig och jag väcktes ur mina tankar när en annan dusch startade en bit bort. Jag sköljde snabbt ur håret ännu en gång och gick sedan ut ur duschen för att torka mig.
Jag slängde en blick på klockan och den närmade sig kvart i tio nu, jag tänkte snabbt att barnen nog sov tungt och att jag skulle hinna med en stund i bastun ändå.

Så kom jag att tänka på att alla de andra hade badlakan på sig i bastun och Lasse och jag tog ju inte med oss några.
Jag försökte vira den lilla handduken omkring brösten först men insåg snabbt att då syntes ju hela underlivet på mig så det fick bli höftskynke istället.
Plötsligt kom en av de andra tjejerna förbi mig och jag kände hur jag rodnade lite när hon stirrade lite på mitt helt kala kön.
När jag krånglat fast den lilla handduken kring midjan gick jag iväg till bastun och jag fick en del uppskattande blickar mot mina nakna bröst när jag satte mig bredvid Lasse. Det kändes lite naket och genant men samtidigt lite upphetsande när några av killarna tittade på mina bröst i smyg och utan att jag vet hur det gick till kände jag en begynnande upphetsning, mina bröstvårtor styvnade och det kändes som om alla i bastun kunde se mitt tillstånd fast jag försökte intala mig att det bara var inbillning.
Jag kände hur det hettade om öronen och jag rodnade lite när jag kände hur det blev lite vått och halt mellan benen som jag sedesamt försökte hålla ihop för att skyla mitt nakna sköte. Handduken var så kort att den knappt skylde skinkorna när jag satt på bastulaven.

Lasse hade fått en öl av killarna och när jag bad honom att få smaka så sträckte sig den svarta mannen efter en oöppnad i plastlådan på golvet. Han presenterade sig som Jay samtidigt som han räckte mig burken. Han tyckte inte jag skulle behöva dela när det fanns så gott om dricka sa han på klingande norrländska.
Jag blev lite överraskad av hans dialekt och jag blev nyfiken på vem han var. Efter en stunds samtal och ytterligare en öl hade han berättat för Lasse och mig att han kommit till Sverige som trettioåring och jobbade då på Amerikanska ambassaden som säkerhetsvakt. Han var egentligen soldat i Marinkåren eller nåt och berättade att han varit med om ett och annat krig innan han träffat en svensk tjej från norrland, naturligtvis så bar det sig inte bättre än att de hade flyttat norrut till hennes föräldrahem och nu drev han en egen firma och hade kurser i det han var bäst på dvs. överlevnad och säkerhetsfrågor. Han använde regelbundet den här stuganläggningen för konferenser åt olika säkerhetsföretag.
Efter en stund började allt fler få nog och droppade av, det var bara jag och Lasse, Jay och kanske fem yngre killar kvar.
Jay gick ut till duschen och när dörren slagit igen bakom honom sa en av de yngre killarna:
-Tänk om man hade en sån kropp när man är i hans ålder! Medan han stirrade förhäxat efter Jays imponerande ryggtavla.

Lasse tittade upp och log mot killen och jag strök samtidigt Lasse över hans platta mage och tittade på killen samtidigt som jag sa att jag föredrog såna här hellre än kulmagar.
Killen rodnade nästan samtidigt som Lasse och jag kunde se hur min beröring av Lasses mage genast tog sig uttryck i form av en lätt utbuktning på handduken.

Efter en stund och ytterligare en öl kände jag att jag behövde kissa så jag gick ut ur bastun och när jag satte mig på den svala toasitsen kände jag att jag var rätt så berusad.
Det blev besvärligt att få på sig handduken och när jag till sist lyckats bängla på mig den igen mötte jag Lasse som undrade vart jag tog vägen. Han behövde också lätta sig och jag gick in i den sköna värmen i bastun igen. Jag var nu själv kvar med Jay och en yngre kille som såg ganska full ut och jag pratade mest med Jay. Han berättade att hans stora passion förutom jobbet var snöskotrar vilket förvånade mig lite med tanke på hans ursprung och efter en stunds samtal såg jag att Jay tittade förbi mig mot killen som satt på laven snett nedanför mig, jag vände på huvudet och såg att killen stirrade rakt in i mitt rakade sköte.
Jag hade utan att tänka på det särat benen lite och han hade full insyn till mina fuktiga blygdläppar som glänste lite av både svett och av upphetsningen sedan tidigare.
Han var tydligt förvirrad av berusning och jag drog snabbt ihop benen medan jag kände att jag rodnade häftigt.
Jay sade till killen lite skarpt militäriskt att det nog var dags att dra sig tillbaka nu, det var ju en dag imorgon också. Killen tittade upp på Jay och reste sig upp lite vingligt och dröp skamset iväg ut till duschen.

Jag kände mig otroligt naken igen nu när jag var helt ensam med Jay i bastun och när jag tänkte på hur killen stirrat så slog det mig att Jay kunnat se precis lika bra från där han satt snett nedanför mig fast på andra sidan. Men han hade inte med en min visat att han såg…. Samtidigt blev jag lite upphetsad och jag kände hur det blev ändå lite söligare mellan mina ben och det var inte bara svett från bastandet….

Lasse kom in bara en minut efter att killen gått ut och jag såg att han var lite rosig av berusning också eller var det något annat.
Jay reste sig igen för att gå ut och svalka sig och när han försvunnit i dörren fick jag en puss av Lasse och han berättade att han fantiserat om att jag blivit kvar med en av de unga grabbarna i bastun och han hade blivit så kåt av tanken att han tvingats duscha kallt länge innan han vågade sig tillbaka in.
Jag tittade lite förnärmat på honom och undrade vad han trodde om mig egentligen, men samtidigt vet jag vad upphetsad han blir och vi har ju ofta små berättarstunder med fantasier om sex med andra när vi ligger med varandra.
Innan Lasse har hunnit förklara sig är Jay tillbaka.
Vi satt och pratade och drack öl igen och hade det allmänt kul när Lasse plötsligt började smeka mig lätt på låret. Först reagerade jag inte nämnvärt, men smekningarna blev allt mer vågade.
- Vad gör han? Var tanken som for genom mitt huvud.
Men ganska snart förstod jag att Lasse tyckte att detta var ett tillfälle som det passade bra att genomföra en av hans fantasier som han haft länge, nämligen att låta någon man, gärna äldre, se på när vi hade sex.
- Men, herregud, tänkte jag. Inte Jay, vad ska han tro, vi känner honom ju knappt. Dessutom är han svart tänkte jag och blev genast generad av min lätt rasistiska tanke.

Samtidigt kände jag mig allt mer påverkad av Lasses vågade smekningar upp längs med låret, så jag började själv tända på tanken. Förmodligen pga. värmen och berusning så släppte lite av hämningarna.
Jag märkte att samtalet dött ut och att Jay säkert var fullt medveten om vad som var på väg att hända. Lasses handduk buktade ut rejält och jag förstod att han var riktigt tänd.
- Vad är det här då? frågade jag skämtsamt och klämde honom på kuken.
- Ta bort handduken så får du se, svarade Lasse, och trodde nog inte att jag skulle göra det.
Jag vek åt sidan handduken och hans styva kuk tittade fram.
Jay satt tyst och tittade på och nog tyckte jag mig se en bula på hans handduk också.
Nu hade ingen hällt vatten på bastun på ett tag, vilket var tur. Det började bli lite svalare vilket kunde vara bra med tanke på vad som höll på att ske.
Jag greppade tag runt Lasses kuk och klämde försiktigt. Han stönade högt och jag började sakta att runka honom.
Tydligen ville Jay se lite bättre för han flyttade sig åt sidan och vände sig mot oss. Han lade upp fötterna på bänken och lutade sig tillbaka. Nu syntes bulan tydligt hos "gubben" och han gjorde inget för att dölja den. Jag runkade Lasse och sneglade bort mot Jay som nu klämde sin kuk genom handduken. Jag började bli riktigt upphetsad. Jag böjde mig ned och kysste Lasse på låret och gick närmare och närmare kuken. När jag till slut sög in den i munnen stönade Lasse högt och sa flämtande åt mig att ta av mig handduken. Jag ställde mig upp och lät den falla. Inte för att den dolt så mycket tidigare men det var ändå en pirrande känsla. Jag kände den halkiga känslan när blygdläpparna gled mot varandra och jag var plaskvåt av upphetsning nu.
Jag märkte hur Jay formligen åt mig med sina ögon.
Nu lät även Jay handduken glida upp och blottade en inte så lång, men ganska grov kuk som stod stenhård. Han runkade den nu helt ogenerat. Det var en härlig kontrast med det lite rosa ollonet mot den svarta förhuden. Jag ställde mig på knä och började åter att suga Lasse.
Nu stod jag på alla fyra på bänken med baken vänd mot Jay.
Det var enormt upphetsande att veta att han såg rakt in i min fuktiga fitta.
Jag sög frenetiskt Lasses kuk, som efter ett tag sa att jag måste hejda mig annars skulle han spruta.
- Jag måste få ta dig! Sa Lasse.
Och jag vände mig om och sköt upp baken mot Lasses väntande kuk.
Han trängde in i mig bakifrån och stötte först lugnt sedan häftigare. Jag kände att jag var så våt att Lasses kuk nästan flöt inne i mig. Nu kom jag att stå med mitt ansikte bara en halvmeter från Jays styva kuk och det var superläckert.
Han runkade allt häftigare och bara av synen fick jag min första orgasm.
Lasse fortsatte att knulla mig och när jag för ett ögonblick reste upp överkroppen hamnade jag med handen på Jays lår.
Han tog det tydligen som en liten invit för han sjönk ned längre på bänken och halvlåg nu med kuken alldeles framför mig.
Jag sjönk ned med ansiktet och lade kinden mot Jays lår.
Hans kuk var nu bara några centimeter från mitt ansikte.
Han runkade med lugna drag och jag la min andra hand på hans andra lår.
Jag smekte låret försiktigt medan Lasse ökade takten bakom mig.
Om jag bara vågade skulle jag när som helst kunna sätta munnen över hans svarta hårda kuk.
Jag kände hur jag började tappa kontrollen över kåtheten och att jag nästan var villig att låta det ske.
Lasse saktade tempot och flåsade att jag skulle hjälpa Jay lite.
Jag förde upp handen och smekte hans pung lite.
Han runkade vidare och när jag föste bort hans hand och greppade "gubbkuken" gick det för mig igen.
Jay stönade högt av min beröring och jag runkade honom i någon minut.
- Sug mig nu, sa plötsligt Lasse.
Jag släppte Jays kuk och tyckte mig se ett uns av besvikelse i hans kåta ögon.
Så vände jag mig mot Lasse och sög, stående på alla fyra, in hans kuk i munnen.
Jag älskar att suga och njöt minst lika mycket som Lasse.
Jay flyttade ned från bänken och ställde sig nu runkande vid min sida.
- Känn lite på hennes bröst! Uppmanade Lasse och jag hindrade honom inte.
Jay smekte och klämde försiktigt mitt vänstra bröst och vårtan reagerade omedelbart.
När den styvnat till och blivit knottrig nöp Jay försiktigt i den. Jag kunde bara stöna av upphetsning.
- Är det okej att jag rör dig? frågade Jay försiktigt och det slog mig att det var det första han fått ur sig på vad som kändes som en evighet.
- Lite får du känna!, sa jag halvt otydligt med Lasses kuk i munnen.
Jag blev ännu mer upphetsad när jag kände hans ena hand vandra över ryggen och ned mot min stjärt.
Det kändes bara bra och jag svankade och putade så mycket det bara gick.
Jay ställde sig längs min sida och greppade om mina skinkor.
Han klämde försiktigt och drog dem lätt isär. Nu stod han så nära att jag kände hans kuk nudda min mage och ibland mitt bröst.
- I huvudet for tanken att jag skulle vilja att han tog mig bakifrån när jag sög Lasse, men samtidigt visste jag att det inte fanns någon kondom så det var uteslutet.
Jay flyttade sig igen.
Nu ställde han sig bakom mig på knä, precis som att han tänkte knulla mig.
Men istället började han att runka, men han stod så nära att jag ibland kände hans kuk mot stjärten och fittan.
Jay hade blivit modigare och nu lät han ett finger försiktigt glida längs stjärtskåran, ned över analen för att sedan stanna mot fittan.
- Får jag? undrade han med grötig röst.
Jag avbröt inte sugandet och stönade bara lite, jag ville inte säga nej och inte heller avslöja för Lasse att jag helst av allt ville att Jay skulle knulla mig genom att tydligt ge klartecken, det var ju så förbjudet och med hjärnan grumlig av kåthet hoppades jag att Lasse inte skulle säga nej.
Lasse var dock upptagen med att knulla mig i munnen och nu var han så häftig i sina rörelser att han knuffade mig bakåt mot Jay som runkade bakom mig. Jag kunde inte låta bli att trycka mig bakåt lite extra när jag kände hans ollon stöta mot min klitoris och snart åkte hans ollon in en bit. Jag krummade till med ryggen när hans kuk gled in i min nu dyblöta grotta.
Synen av Jay som nu plötsligt knullade mig blev för mycket för Lasse.
Han sprutade satsen i min mun och jag svalde så gott jag kunde.
Jag stod kvar på alla fyra och lät Jay fortsätta ett tag, det var otroligt upphetsande att känna hans grova kuk glida in och ut mellan mina uppsvällda blygdläppar ,och när jag vred på huvudet så kunde jag se hans svarta kuk arbeta in och ut ur mig
Det var en fantastisk syn som jag fortfarande har på näthinnan ibland, hans svarta kropp och den av mina safter alldeles blanka svarta kuken som fick min putande stjärt att se ännu blekare ut än vanligt.
Nu drog han titt som tätt fingrarna längs mina våta blygdläppar och slickade av dem.
- Du smakar så gott, sa han.
Jay fortsatte att knulla mig samtidigt som han smekte min hårda klitoris häftigare.
- Det går för mig, ropade han plötsligt till. Jag tryckte mig bakåt nästan galen av kåthet när jag kände hans kuk svälla och börja rycka inne i mig, jag var farligt nära en ny orgasm när jag kände den första strålen träffa mot livmodertappen sedan drog han ut kuken och runkade ur satsen medan han smekte sin pung.
Sperman träffade allt från mina skulderblad till rygg, stjärt och fitta.
Känslan av en främmande mans sperma som rann ned över fittan fick mig att vända mig på rygg medan jag onanerade mig till en sista orgasm innan det hela var över.
Det var enormt läckert att smeka sig mellan benen när fittan var kladdig av Jays sperma.
Lasse står bredvid med ett präktigt stånd i handen och runkar när jag skakar i slutet på min orgasm.
Samtidigt knarrar det till i bastudörren och den unga tjejen från receptionen dyker upp i öppningen med ett badlakan virat kring kroppen, hon ser stumt på Lasses hårda stånd och sedan på Jays svarta kladdiga kuk och till sist på mig som ligger med benen brett isär och är alldeles blank av svett och sperma.
Hon blir knallröd i ansiktet och vänder sig kvickt om och säger ursäkta innan hon försvinner ut genom dörren.
Jay och Lasse börjar skratta och strax fnittrar jag i kapp med dem.
Lasse har slaknat helt och vi går ut och duschar tillsammans alla tre.
I omklädningsrummet hittar vi en lapp från tjejen i receptionen där hon uppmanar oss att stänga av bastun och släcka efter oss när vi bastat klart.
Ordet bastat är inom citationstecken och sedan hade hon ritat en lite smiley-gubbe som blinkar med ena ögat.

Vi träffade på receptionstjejen några dagar senare och hon såg lite förlägen ut när hon lågt förklarar att hon brukar basta efter jobbet innan hon går hem och hon trodde inte att det var någon kvar när hon sprang på oss.
Lasse flinade lite fräckt åt henne och sa att det var synd att hon hade så bråttom annars hade vi ju kunnat bjuda på en öl. Jag kände hur jag rodnade när hon tittade frågande på mig.
Jag har en liten hemlighet som jag nu ska avslöja för Lasse och er, jag träffade Jay en gång till efter bastubadet, när jag gick för att ”duscha” en kväll utan Lasse och jag skall snart krypa ner i sängen med Lasse och berätta för honom hur skönt och förbjudet det kändes att rida på Jays svarta kuk tills den sprutade djupt inne i mig.

Jag bad Jay knäppa ett kort som jag kunde visa för Lasse senare och det blev riktigt bra…
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 273 röster, snittbetyg 5,63