Blind date

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Glädjepojke (gufr2002@yahoo.se)
Inlagd: 2 aug kl. 13:24
Läst: 11531 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 85 röster, snittbetyg 5,39
Hon satt på tunnelbanan och hennes hjärta bultade. Hon undrade om de andra i vagnen kunde se hur vit hon var i ansiktet och höra hennes hjärta slå. Hon darrade i hela kroppen och undrade om hon skulle stiga av för att åka hem igen, men samtidigt visste hon att hon var tvungen att fullfölja daten för att stilla sin egen nyfikenhet.

Det hade börjat med att hennes tidigare pojkvän hade gjort slut med förklaringen att det inte hände något i deras förhållande och att sex började bli slentrianmässigt och trist. Han skulle se henne nu där hon satt nu på tunnelbanan i sin vinterkappa utan en tråd på kroppen under.

Efter att det tagit slut hade hon inte haft någon man och hon hade undrat hur hon någonsin skulle träffa den rätte. En kollega på jobbet hade tipsat henne om att prova att flirta på nätet och hon hade satt ut en liten kontaktannons på Passagen Kontakt som verkade vara en enkel sajt för en nybörjare. Inget avancerat utan en liten snäll annons om att hon sökte någon att ha roligt med och eventuellt mer, under signaturen ”Musen”.

Han hade sett hennes lilla kontaktannons och blivit nyfiken. Efter att tittat noga på hennes profil så föreställde han en tjej strax under trettio som inte riktigt hade levt så mycket som hon borde ha gjort. Hon hade haft ett långt förhållande och blivit sårad. Hennes tidigare pojkvän hade säkert inte uppskattat henne och sett henne som han borde ha gjort. Han tänkte att hon måste ha massor med energi och livsglädje om bara någon kunde hjälpa henne att förstå det. Han bestämde sig för att göra sitt bästa för att visa henne en annan värld.

Hon hade blivit lite rädd av det första meddelandet. En okänd man som kallade sig "Brandmannen" skrev roligt och flirtigt med henne utan att hon hade en aning om vem han var. Kanske en psykopat. Samtidigt blev hon fascinerad av det han skrev. Han verkade nästan känna henne utan att någonsin träffat henne. Hon skrev ett kort svar men försökte att bjuda på sig själv och vara lite modigare än vad hon egentligen kände sig. Hela dagen efter hade hon suttit och tryckt på uppdatera-knappen i Internet Explorer för att se när han svarade. Hennes puls hade gått upp i närmare 100 när hon såg ”Du har ett nytt meddelande” och hon hade stängt dörren in till sitt kontor och läst det minst fem gånger. Hon letade efter tecken på att det var något fel men det enda hon kunde se framför sig var en rolig och oerhört sexig kille i trettioårsåldern. En kille som förstod henne och som ville henne väl. Hon bestämde sig för att släppa alla hämningar och ge sig hän åt sin första nätflirt.

De hade mailat i ett par dagar. Oftast flera mail per dag. Och mailen hade blivit mer och mer sexinriktade. Efter en vecka hade de kommit in på sexfantasier och de hade beskrivit olika saker de drömde om att göra. De hade kommenterat och lagt till i varandras fantasier. Hon hade flera gånger fått avbryta skrivandet och läsandet för att smeka sig själv. Hon förundrades över att hon vågade lämna ut sina innersta tankar till en okänd man, men kände sig ändå trygg i nätets anonymitet.

Han tänkte att nu var det dags att ta nästa steg. Att träffas i vekligheten. Han hade haft en tanke med att skriva om sexfantasier. Han ville veta vad hon drömde om och ge henne chansen att upp leva det. En av de fantasier hon hade skrivit om gick ut på att älska med en okänd man utan att någonsin se honom. Han trodde sig förstå att anonymiteten gav henne självförtroendet att leva ut allt hon ville och ta för sig utan att känna obehag. På samma sätt som nätet gav henne anonymitet att berätta om sina innersta drömmar för en okänd man så gav möjligheten att älska med en okänd henne mod att leva ut sina lustar utan att ta hänsyn till någon. Han skrev ett lång mail och föreslog vad de skulle göra.

Dingdong! Nästa Slussen!

Hon var tvungen att lugna ner sig själv när hon satt på tunnelbanan och tänkte på hans mail. Hur kunde han våga att föreslå något sådant? Och hur kunde hon gå med på att göra det? Hade det hänt för några veckor sedan så hade hon skrattat åt det. Och rodnat. Aldrig i livet. Men nu var allt annorlunda. Hon kände sig levande där hon satt. Modig och väldigt levande. Och hon skulle genomföra planen om inte knäna darrade ur led. ”Det gäller att förstå att dagarna som går är livet”. Hon hade läst det någonstans och det hade fastnat i huvudet. Hon lät handen glida in under kappan och smekte sig över skötet. Pulserande och halt tänkte hon. Ett par lätta smekningar tog henne nära orgasmen, men hon bestämde sig för att spara sig till kvällen.

Hon steg av vid Östermalms Torg och tittade på människorna runt henne. De såg alldeles vanliga ut där de gick med målinriktade, bestämda steg. På väg hem från jobbet för att laga mat eller städa. Men inte hon. Kunde de se på henne hur annorlunda hon kände sig? Hon skulle göra något som ingen annan gjort. Eller hade någon det? Hon trodde inte det.

Hon darrade på handen när hon slog in portkoden. Det klickade i dörren och hon gick med långsamma steg uppför trappan till tredje våningen. Hon visste att hon kommit rätt när hon såg ”Gunnarsson” på dörren. Hon undrade vad han tänkte på andra sidan den mörka lägenhetsdörren.

Han satt naken och slötittade på TVn. Klockan var fem i sju. Hon skulle komma när som helst. Om hon vågade. Skulle hon hålla det de hade lovat varandra? Att absolut inte göra något för att se den andra. Han hoppades det. Han skulle inte titta på henne i alla fall, även om tanken hade slagit honom att han skulle kunna göra en genomskinlig ögonbindel och se allt ihop utan att hon skulle ha en aning om det. Om hon höll sitt löfte och hade sin ögonbindel på hela kvällen förstås. Men det pirrade något otroligt i magen när han tänkte på att älska med någon utan att veta vem det var så det var ett lätt beslut att använda den riktiga ögonbindel han gjort i ordning tidigare på dan.

Hon tittade sig omkring i trapphuset innan hon knöt på sig ögonbindeln samtidigt som hon kände hela kroppen skaka. Och hon hade varit våt ända sen Mariatorget. Undrar vem han är tänkte hon, innan hon så bestämt hon kunde tryckte på dörrklockan.

Riiiing!!! Han gick naken ut i hallen och knöt ögonbindeln. Han kände hur det ryckte i kuken trots att han runkat bara en timme tidigare. Han hade gjort eftersom han var nervös för att komma för tidigt. Det hade hänt i spännande situationer tidigare. Samtidigt som han öppnade dörren undrade han hur många gånger det skulle gå för honom under kvällen.

Precis som de kommit överens om sa han ”Hej och välkommen in mitt liv” med så säker stämma som han förmådde.

Hon tyckte att hans röst lät aningen dov och osäker, men ändå sexig. Hon svarade som de bestämt ”Tack, det är första gången” innan hon snabbt tog två steg in i hallen och släppte kappan till golvet samtidigt som han stängde dörren. Där blev hon stående och visste inte var hon skulle börja. Hon kände hur hon darrade och undrade om det var anspänningen eller kylan. Nu var hon nästan säker på att han kunde höra hennes hjärta bulta. Hon ville kasta sig över honom och kyssa honom, men kände sig ännu inte tillräckligt säker för att göra det. Hon bestämde sig för att låta honom ta första steget.

Han kände hur det bultade i den nu stenhårda kuken. Han sträckte fram handen och stötte mot hennes axel, hon ryckte till i hela kroppen. Han sa ”Du är en modig tjej, hoppas att jag kan motsvara dina fantasier”.

”Tack”, svarade hon. Hon förundrades av sin egen reaktion när han rört vid henne. Att spänningen i kombination med avsaknad av syn kunde förstärka känseln så mycket. Det var som om någon vridit upp volymen på max, fast att det inte var ljud utan beröring det handlade om. Hon kunde inte låta bli att tänka på hur mycket det skulle kännas att om han just nu ställt sig på knä och låtit en våt tunga beröra hennes svullna klitta. Hon hade antagligen exploderat.

Han lät sin hand lekfullt lätt röra sig nerför hennes arm och bara råkade komma emot hennes bröstvårta. Hon undrade om det varit med mening eller om det bara hänt. Sen la han bägge händerna på hennes axlar och de stod en stund mitt emot varandra och drog in lukten från varandra. Han luktade man. På gränsen till svett men ändå inte. Rent men inte tvål. Och väldigt manligt. Han lät sina händer extremt mjukt röra sig nerför bägge hennes bröst och över magen. Han stannade en stund och masserade hennes mage lätt innan han lät händerna glida ner mot låren och råkade denna gång bara lätt nudda vid hennes venusberg. Hon gissade att det inte var misstag även om hon inte var säker. Hon rös av välbehag och kroppen skrek efter mer beröring, men ändå stod hon blixt stilla.

Han tog henne i handen och sa ”Kom med här”. Hon följde honom långsamt stapplande utan att se någonting. De kom in i ett rum som hon gissade var sovrummet. Det var så mycket hon undrade om. Vem är han? Hur ser han ut? Är han lika upphetsad som jag? Hur ser hans kuk ut? Hon hade aldrig använt ordet tidigare men nu kände hon sig nästan lite stolt över att våga tänka det. Hon insåg att hon fortfarande bara hört hans röst och känt hans händer. Han ledde henne fram till sängen och lade henne försiktigt ner.

Hon hörde ett klick och hoppade till. Kort därefter kände hon något kallt och blött rinna ut över magen. Första tanken var att han redan kommit. Men hon la ihop ett plus ett och förstod att han öppnat en flaska med någon form av olja, som han nu hällt ut över hennes mage. Hans händer började leka i oljan på magen. För en sekund skämdes hon för att hon redan var genomblöt och att fittsaften rann nerför insidan av låret, men som av en händelse råkade hans stenhårda kuk gå emot hennes arm i samma stund. När hon kände att han inte dolde något utan snarare verkade stolt över sin upphetsning så bestämde hon sig för att inte skämmas över att vara kåt.

Han fyllde på med mer olja och lät händerna glida upp över hennes bröst. Hon flämtade till när de hala händerna cirklade kring bröstvårtorna utan att röra dem. Hon ville ha mer, så mycket mer, men lät honom ändå fortsätta i lugnt tempo. De kysstes, först lugnt och blygt, men ganska snabbt mer intensivt. Hon tryckte sitt underliv mot hans lår med all kraft för att visa honom hur mycket hon ville ha honom och hon hände hur han svarade. Han fortsatte att kyssa henne ner på halsen och hon svarade med att trycka sina bröst emot honom. Han fortsatte ner över brösten och kysste hennes mage innan han slutade för ett ögonblick. Hon låg på rygg och flämtade. Att det kunde kännas så mycket utan att han rört henne där. Samma stund kände hon hans tungspets mot klittan. Hon ryckte till och reagerade spontant med att trycka underlivet mot honom. Han tog tag i hennes lår och tryckte ner henne mot sängen samtidigt som han särade hennes ben. Hon kände sig aningen sårbar men längtan efter hans beröring fick henne att kasta bort oron och känna förväntan istället.

Han började slicka hennes blöta blygdläppar försiktigt. Alldeles för försiktigt tyckte hon. Det kändes som en evighet innan han började närma sig klittan. Runt, runt utan att röra den hårda knoppen. Hon försökte att trycka sig närmare men hans fasta grepp om låren gjorde att hon inte kunde röra sig utan fick vänta tills han bestämde sig för att gå vidare. När han till slut helt överraskande la munnen över skötet och på en gång sög in både blygdläppar och klitta i munnen skrek hon rakt ut. Han sög och lät tungan arbeta över klittan som blev större än någonsin av suget. Ett par sekunder senare var hon övertygad om att hon skulle komma, men i samma stund så slutade han och lät henne vänta i ett par sekunder som för henne kändes som flera minuter. När hennes andetag lugnat sig började han på nytt cirkla runt klittan utan att röra vid den. Hon hatade känslan av längtan lika mycket som hon älskade den. Samtidigt som han på nytt började suga på klittan så kände hon hans ena hand leka i fittsaften som runnit ner mellan hennes ben, över anus och ner på madrassen. Hon spände kroppen för en sekund när hans finger började massera hennes anus. Hon blev rädd, men eftersom beröringen i stjärten verkade förstärka känslorna från sugandet på klittan ännu mer, så accepterade hon snabbt hans massage. Han sög nu ännu ihärdigare och hon visste att det var nära. För att klara av att hålla emot orgasmen bestämde hon sig för att räkna till tio. I samma stund som hon kom till tio kände hon ett finger tränga sig in i stjärten. Sekunden efteråt exploderade allt för henne och hon gned hela sitt underliv mot hans ansikte och hand, under en period som för henne kändes oändlig. Sen sjönk hon ihop i en hög och allt hon uppfattade var sina egna andetag och en doft av sin egen fitta. Hon låg där i mörkret med en okänd man som hon inte visste något mer om än att han visste hur han skulle röra vid henne. Och att han luktade gott. Hon bestämde sig för att göra allt hon kunde för att ge honom minst lika stor njutning.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 85 röster, snittbetyg 5,39