Efter festen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: MrSpeed (skrivtillmin@hotmail.com)
Inlagd: 31 jul kl. 17:43
Läst: 11294 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 44 röster, snittbetyg 4,86
Efter festen!

Det gick som en elektrisk stöt genom henne. Där var han. Ammi kände hur det kittlade i maggropen och hur en ilning löpte ner mellan hennes ben. Det hade varit likadant första gången hon sett honom; hon hade blivit våt när deras blickar möttes och kåtheten hade inte släppt förrän senare, framåt natten, när hon smekt sig själv till en lång och utdragen orgasm. Han hade kommit lite senare till festen än alla andra.

Ammi har hunnit känna en viss besvikelse i tron att han inte skulle dyka upp. Annars var det fullt drag på festen som hon ordnade åt sin son som firade sin 20:e födelsedag. Hon trivdes bra i det yngre sällskapet. De flesta av ungdomarna kände varandra sedan barnsben. Ammi kunde inte låta bli att tänka på att det inte var många år sedan det var bull- och saftkalas för småttingarna. Nu hade de växt upp till mer eller mindre vuxna och självständiga individer.

Musiken dunkade och alkoholen flödade men det var ändå en lugn fest.

Robban hade hon dock träffat första gången bara någon månad tidigare då hon gick ut en kväll på krogen. Det hade varit en lokal talangjakt och Jocke, hennes son hade dragit med henne dit eftersom det var några andra polare till honom som skulle spela med sitt
band där.

Robban var en rätt välvårdad kille som verkade vara ett par år äldre än sina annars jämnåriga kamrater.

De hade pratat en stund i baren efter spelning, en spelning som annars inte var direkt lysande. Han hade spärrat sina ljuva och unga ögon i henne under nästan hela kvällen.

Ammi fick tyvärr aldrig riktigt chansen att lära känna honom bättre eftersom hans unga och alltför efterhängsna flickvän mer eller mindre hängde på honom och skickade ut ilskna signaler med ögonen mot alla övriga kvinnliga varelser som lyckades komma allt för nära.

Inte hade hon vågat fråga sig för om den unga främlingen.

Det var inte därför hon ordnade festen men nog låg det i bakhuvudet att få träffa honom igen.

Kvällen var därför räddad då han klev in igenom dörren.

Robban dunkade Jocke i ryggen och gratulerade honom.

Ammi gick fram och gav honom en spontan välkomstkram.

Den lilla blonda bimbon som var med hann inte ens reagera men såg lite småsur ut redan då hon kom.

Kvällen löpte på och den ena leken efter den andra avlöste varandra… det var lite som de gamla bull- och saftfesterna igen tänkte Ammi och kände sig lycklig i hela kroppen.

Den enda skillnaden var att det aldrig dök upp några tråkiga hemmafruar och hämtade sina söner och döttrar. Ja det var ju förstås en hel del hångel i hörnen som inte förekom lika ofta i de yngre åren.

De dansade och hade roligt. Ammi kunde hela kvällen känna närvaron av Robban trots att de inte hade någon större kontakt.

Hon slängde dock hungriga blickar efter honom.

Robbans flickvän var tvungen att gå hem eftersom hon hade något viktigt att uträtta dagen efter.

Utan att egentligen ha någon plan i fickan gled Ammi över dansgolvet i lokalen som de hade hyrt för kvällen.

Hon stod framför Robban och svängde i takt till musiken.

Nästan alla var uppe på golvet och svängde sina mer eller mindre lurviga.

Ammi tittade runt för att se om det var någon som reagerade på att de båda började koncentrera sig allt mer på varandras rörelser. De var riktigt synkade med varandra.

Men alla andra var upptagna med sig själva…

Lamporna släcktes i lokalen och ur högtalaren smög sakta en tidig och mjuk 80 tals klassiker. Toner som fick Ammi att smälta som smör och tog gled in i Robbans öppna famn. De var mörkt och inte ett ljud hördes utöver den softa rösten som nästan flämtade fram lyriken.

Det var knappt som att hon vågade andas. Det var som att vara tillbaka till sina unga år igen, att få dansa tätt med en varm ung kille. Hon undrade vad han kände för henne om han kunde känna av samma elektricitet i kroppen eller hon bara var en gammal tant över 40 i hans ögon och sinne.

Hon ville känna på honom men vågade inte röra armarna som hängde om hans hals, hon ville smaka på honom och kyssa honom, hon ville vara ett med honom men han var som gift, det skulle sluta illa om hon gick för långt men samtidigt skrek hennes inre känsla att skita i vad andra skulle tycka, säga och tänka.

Han hade sina starka armar runt hennes höfter och svängde på henne i takt med musiken. Han rullade med sitt underliv och sände stötar igenom hennes ryggrad.

Han luktade gott men hon vågade knappt dra in igenom nästan, hon vågade knappt andas för att inte väcka sig själv ur denna ljuva dröm.

Musiken dog ut och lamporna tändes sakta upp.

Men då hade Ammi redan släppt honom… hon hade hastigt tagit sin in på toaletten, det var nästan så att hon skämdes för sina lustar som kom allt starkare. Hon smekte sig själv lite lätt… gud hon skulle inte kunna somna ovaggad inatt.

Då hon klev ut igen hade nästan alla börjat dra sig hemåt. Festen var slut men stämningen var ändå hög fast sansad.

Det var ett gäng som skulle sova kvar hos Jocke och de satt nu samlade och lite avslagna på några pallar. Tillsammans kom de överens om att gå tillbaka dagen efter och städa upp.

Ammi var den som hade nyckeln och skulle bara gå igenom alla fönster och dörrar för att se att inget lämnades öppen.

Robban anmälde sig frivilligt för att se efter om det inte låg någon cigarett och glödde i något hörn.

De övriga begav sig ut i natten och bort mot huset där Jocke bodde med sin mor och syskon.

Ammi och Robban gick sakta efter dem. De sa inget till varandra, Robban drog en djup gäsp. Hon som gick några steg före stannade upp och frågade om han det varit en jobbig kväll.

- Åh det är cool men tjejen blir lite trist ibland bara, svarade han.

Ammi höll sig nära honom och lyssnade då han berusat pratade om hur jobbigt det varit en tid mellan dem båda.

De andra hade redan hunnit in i huset.

Hon visste knappt hur det gick till hon kysste honom lätt på kinden utanför dörren, hon skulle precis kliva in då han tog tag i henne, drog henne till sig och kysste henne på munnen… han trängde in med sin tunga mellan hennes lite darriga läppar. Men hon var snabb på att svara… mötte honom med sin tunga, det var en riktig djup långtradare med tonårstouch. Något som hon inte hade upplevt på länge, en stöt igenom kroppen. För ett kort ögonblick trodde hon inte att benen skulle orka bära henne.

De smög in i huset.

Där inne hade de andra redan hunnit ner i sina sovsäckar i hallen och vardagsrummet där de låg och fyllegrymtade. Men det verkade ändå som om de mer eller mindre sov.

De tog sakta av sig skor och ytterkläder.

Nu kunde Ammi inte vänta längre. Hon tog honom med sig till sin säng, det knarrade lite svagt när de sattes sig ner. Det var mörkt och ögonen hade ännu inte riktigt vant sig, det var svårt att urskilja vart de andra låg och sov någonstans.

De började hångla och var jättekåta. Ammi kände en viss rädsla att någon skulle vakna eller om någon låg och lyssnade på dem.

Robban däremot verkade inte visa någon form av genans.

Han körde sina fingrar igenom hennes mörka hår. Det var mjukt och härligt, hennes hår påminde honom om en mjuk och varmt plats han brukade gömma sig på som barn då åskan och regnet passerade förbi. Hennes svaga parfym trängde upp i hans näsborrar och gav klartecken. Hans gener visste vad hennes gener var ute efter.

De låg ner på sängen. Han var hård och varm. Hon kunde känna honom pulsera över henne. Hon smekte av honom skjortan och slickade honom över bröstkorgen. Den var mjuk och inbjudande. Hon körde med tungan över honom som om det var en stor och smakfull glass. Hennes armar svävade upp och ner över hans starka och manliga rygg och ner över den tajta jeansrumpan. Han slickade henne ner över halsen.

Med lite darriga fingrar fick han upp hennes blus som gled isär. Ett par underbara och mjuka bröst skymtade fram under en spets bh. Han körde ner nosen i sprickan.

Hon lyckades krångla utav honom jeansen medan han fortsatte sin upptäcksfärd ner över magen, han kittlade henne i naveln med sin spetsiga tunga. Hon fick bita sig lätt i läppen för att inte börja skratta i mörkret. Han knäppte upp hennes byxor och drog dem ner till hennes knän. Han särade hennes ben och lade sig åter över henne. Hon var våt i de vita bomullstrosorna.

Robban lutade sig fram och kysste henne. Han kände hennes tungspets mellan läpparna och mötte hennes tunga med sin. Hon kände hans hårda kuk mot sin mage. Ett tunt lager tyg, tänkte hon. Ett tunt lager tyg, det är allt.

Hon grävde ner sina händer under hans kalsonger och smekte den vältränade häcken.

Hon tryckte honom ner över sig själv.

Hennes trosor följde snart samma öde som hennes byxor.

Nu var hon naken, naken och blottad. Det var en enormt eggande upplevelse för henne, här var hon med en drygt 20 år yngre man. Han kunde titta på henne, han ville ha henne och hon ville ha honom. Han smekte sig över hennes kropp med sina unga och hungriga ögon… det var som tiden stannade.

– Jag vill ha dig, sa han. Nu, här, jag vill ha dig.
- Kom då. Ta mig. Skynda dig.

De kysstes igen.

– Ta på mig. Rör mig. Smek mig.

Han smekte hennes mage, hennes armar. Hon ryste till och kände hur begäret stegrade sig. Åtrå. Kåthet. Kände hans händer kring sina bröst, kände hur hans händer snuddade vid hennes styva bröstvårtor.

Ammis händer smekte utanpå kalsongerna och kände hans styva kuk. Hon ville ha den. Ville känna den i sin hand, ville smaka på den, ville ha den i sig, ville...

Han kände hur hennes fingrar letade sig in under kalsongerna och det gick en rysning genom hans kropp när hennes hand slöt sig om hans kuk. Hon smekte långsamt och försiktigt, runkade honom, kände på honom…

Den var hård och den var stor, aldrig att hon kunde ha föreställt sig något vackrare.

- Smek mig, sa hon.




Hon förde hans fingrar rätt. Så skönt. Skönt. Kände hur hans fingrar gled mjukt i fittöppningen. Var vidöppen nu, kåt, het, galen av åtrå.

– Skynda dig. Kom in i mig.

Ammi särade på benen så mycket hon kunde.

– Knulla mig. Fort, skynda dig.

Robban förde in sin kuk försiktigt.

Ammi kände hur hon sakta fylldes.

– Du är så skön, sa han.

– Säg inget. Knulla mig, kör in den, ta mig, kom i mig.
Han började stöta in och ut, snabbare nu. Kuken gled lätt mellan hennes blygdläppar. Ammi stönade lågt mot hans öra och kände hur hans kuk nådde ända in i henne.

Ut igen, ett ögonblicks förväntan innan den kördes in igen. Hårdare nu, snabbare stötar.

– Fortsätt, viskade hon. Sluta inte.

Han stötte hårdare. Hon kände hur hans kuk blev styvare inuti henne. Kände hur han allt ivrigare knullade henne, djupare nu. Mötte hans rörelser med motrörelser.

– Vänta. Vänta inuti mig.

Han slutade och väntade. Ammi kände hur hans kuk pulserade inuti henne och hur hennes fitta slöts i små spasmer omkring den. Hon var nära nu och ville komma, ville känna orgasmen.

Hade någon hört dem ?

Hon brydde sig inte längre.

– Knulla mig nu. Hårt. Snabbt. Knulla mig hårt, ta mig hårt, viskade hon.

Robban drog ut sin hårda kuk och körde in den snabbt igen, snabbt och hämningslöst nu, in och ut. Hon stönade högre, andades allt häftigare mot hans kind. Han kände hur han var nära att komma.

– Jag kommer snart.

– Kom. Spruta i mig, jag kommer också. Kom. Kom. Knulla mig. Hårdare.

Han kunde inte vänta. Kände hur sperman forsade fram och stötte hårt, hårdare, snabbare, in i henne.

Hon kände hur hans rytm bröts i kramper, kände hur hans kuk nådde ända in i en kraftfull stöt som tryckte henne mot väggen. De kom samtidigt. Hon bet honom hårt i halsen när det gick för henne och stönade högt. Kände hur hans sperma sprutade in i henne. Skönt. Så skönt att knulla.




Robban drog sig sakta ur. De kysste varandra. Hon kände hans hjärtslag. Hennes bröstvårtor var fortfarande styva. Kände hur hans sperma rann ur henne.

Ammi gled med fingrarna ner över hans bröst och ner mot hans mage.

Hans kuk var hård ännu. Hon la fingrarna mot ollonet försiktigt och kände på hans hårdhet. Hård och klibbig.

– Försiktigt, sa han. Annars kan jag inte sluta.

Hon slöt sin hand om hans kuk och smekte den med fasta, krävande rörelser.

– Fortsätt då.

Han blev hårdare igen i hennes hand, hon kände hur hans stånd kom tillbaka.

Ammi sjönk ner på knä vid sängen och lät sina händer glida över hans spända lår. Han kände hur hennes fingrar smekte hans kuk. Hans kuk var stenhård och kåtheten gav honom gåshud. Hon tog tag i kuken med ena handen och slickade lätt på ollonet.

– Det smakar av mig, sa hon. Salt och gott.

Hon förde in den hårda kuken i sin mun och började suga. Drog ner förhuden med handen och kramade hårt kring roten. Han kände hur hennes tunga rörde sig snabbt över ollonet och kände att han inte skulle kunna hålla sig länge.

– Sug försiktigt. Annars kommer jag igen, stönade han tyst.
- Mmmm, svarade hon utan att sluta. Hon ville smaka, hon ville ha mera……..

På morgonen därpå åt de alla frukost tillsammans. Ammi och Robban satt på varsin sida om bordet. Hon längtade efter hans värme och närhet, längtade efter han hårda kuk djupt inne i sig. Hon undrade om det syntes.

På väg ut genom dörren smekte hon honom över jeansen och kände hans kuk, som snabbt blev hård under hennes hand.

Hon gav honom en snabb kyss när de var ensamma i hallen för ett par sekunder.

– Hör av dig, viskade hon i hans öra.


SLUT.









 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 44 röster, snittbetyg 4,86