Karlbesök!

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Leena
Inlagd: 30 jul kl. 15:46
Läst: 16306 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 138 röster, snittbetyg 5,35
Min väninna Jenny och jag hade haft en underbar eftermiddag hemma hos mig. Vi hade druckit vin, dansat och slickat varandra till flera underbara orgasmer.
Nu satt vi lyckliga och fnittrigt berusade och tyckte ändå att det var något som saknades: En karl!
Vi satt och pratade och fantiserade, och det dröjde inte länge förrän vi var halvt vansinniga av kåthet igen. Men nu ville vi ha en manlig deltagare i våra sexlekar. Tänk om vi kunde få tag i en ung och viril älskare på stört!
Plötsligt kom jag på att det kanske inte skulle vara helt omöjligt. Jag sa åt Jenny att hålla grytan kokande medan jag gick ned till Ulf – min nye granne i våningen under.
Han hade tittat intresserat på mig i hissen och vi hade talats vid några gånger.
Ulf var en häftigt snygg kille i 20-årsåldern, men verkade väldigt blyg. Min kvinnliga intuition sade mig att han inte var alltför erfaren.
Jag slängde på mig en klänning och gick ned och ringde på hans dörr. Jodå, han var hemma och lite förvirrat tackade han ja till min inbjudan att komma upp och ta ett glas vin.
Han var lite tafatt i början, inför Jennys och min upp sluppna stämning. Men efter ett par glas föll han in i vår fräcka jargong. När sedan Jenny och jag började dansa med varandra, såg jag kuken stod som ett spett i byxorna.
Tja, dans? Det liknade nog mest ett stående samlag, det Jenny och jag utförde på golvet. Sakta började vi klä av varandra, samtidigt som vi sneglade på Ulf, som satt i soffan. Stackaren! Han var alldeles svettig i pannan och bör jade andas tungt.
Så kunde han tydligen inte hålla sig längre. Han drog ned gylfen, tog fram kuken och började runka. Jenny stönade till, avbröt dansen och sjönk ned bredvid honom i soffan. Hon formade läpparna till ett “0” och sög in kuken.
Det gick nästan direkt för honom. Jenny lät honom spruta sperma över hela sitt ansikte. Och Ulf verkade alldeles svimfärdig.
Att fråga om han ville följa med mig in i sängkammaren verkade helt onödigt. jag bara tog honom i handen och han lät sig villigt ledas.
– Har du varit tillsammans med någon tjej förut, frågade jag indiskret.
Han skakade på huvudet och såg generad ut.
– Då, min lilla oskuld, ska du få vara med om något du aldrig glömmer.
Jag satte honom i sängen, hoppade upp i hans knä och sänkte min plaskvåta fitta över hans kuk. Jenny som följt efter oss, klev upp i sängen och tryckte sitt underliv över hans ansikte. Hon gnuggade vällustigt sin blöta fitta över hans tryne.
Vi var helt galna av kåthet. Jag vet inte hur många gånger det gick för oss. Alltihop kändes som en enda lång utdragen orgasm. Vår lilla svendom verkade helt outtröttlig.
Efter en stund reste sig Jenny och kom tillbaka med min stora löskuk. Jag undrade först vad hon tänkte göra, men förstod vad hon hade i tankarna när hon började smörja in den med fet kräm.
Ulf skrek till och protesterade när han kände löskuken mot sitt anus, men snart fann han sig i den omilda behandlingen.
Det var fascinerande att se hur hans ansiktsuttryck förvandlades från fullständig avsky till total liderlighet.
Jag sög in hans slemmiga kuk i munnen, runkade lätt vid kukroten samtidigt som Jenny ökade tempot med löskuken. Jag kände hur hans kuk växte i munnen på mig och jag gjorde mig beredd på att ta emot hans säd.
Så kom han. Han vrålade rakt ut, som en stucken gris, stötte med kuken mot min gom och släppte iväg satsen.
Jag svalde varenda droppa och slickade hela kuken ren.
Efteråt låg vi länge och njöt av varandras närhet. Vi var helt utpumpade alla tre. Men ack så lyckliga!


Ungkarlsflickan!
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 138 röster, snittbetyg 5,35