Vår sköna helg på lantgård!

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lasse
Rek. länk: http://brasilianskabrudar.sexdejta.se/
Inlagd: 24 jul kl. 21:05
Läst: 23175 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 164 röster, snittbetyg 5,36
Jag skall nu berätta om en episod i vårt sexliv som inträffade för några månader sedan.
Både Anette och jag närmar oss 40 strecket men trots åren är min fru en mycket sexig kvinna med vältränad kropp. (tränar regelbundet för att klara det tunga jobbet som sjuksköterska)
Jag försöker att hålla mig i trim för att så att säga hålla jämna steg med min fru.
Man skulle nog kunna säga att vi är ett ganska attraktivt par trots vår ålder och min fru får ofta blickar av betydligt yngre män än mig när vi är ute tillsammans.

Anette har en fast muskulös stjärt som kan tävla med vilken nittonåring som helst. Brösten är väl inte alltför stora men jag har alltid uppskattat en fast handfull mer än stora hängande juver.
Både jag och Anette rakar oss regelbundet för att det känns extra sexigt med naken hud mot varandra samt att man slipper hår i maten…he he!

Vi hade ”lånat ut” barnen till svärmor en vecka och nu hade vi hämtat dem där för att åka hem till oss före helgen.
Jag hade tagit ledigt på fredagen då Anette hade en ledig dag i sitt schema och nu var vi halvvägs hemma, bara ca 25 mil kvar att köra.
Anette var trött av den långa dagen i bilen då vi startat tidigt på morgonen. Och jag kände själv att ögonlocken var tunga. Efter en stund sov hon lika tungt som barnen i baksätet.
Jag stannade till på en parkeringsficka efter några kilometer när jag kände att det var svårt att hålla mig vaken.
Anette ryckte till lite när hon vaknade av tystnaden när jag stängde av motorn.
Hon frågade varför vi stannat och jag förklarade att jag hellre kom hem sent än körde i diket av trötthet. Jag kände att jag behövde en kvarts ”powernap” innan jag kunde fortsätta
Hon såg sig lite yrvaket omkring och barnen skruvade också på sig därbak.
Ungefär 50 meter framför parkeringsfickan var det en infartsväg till en stor bondgård och en jättelik skylt annonserade ”Bo på Lantgård 1 km”.
Anette läste högt på skylten och sa sedan att vi kanske skulle stanna över natten och köra vidare imorgon.
Jag protesterade lite och menade att det ju bara var ett par timmar kvar så skulle vi vara hemma. Men när barnen vaknat till av vår diskussion blev jag snabbt nedröstad.
Väl framme vid gården blev vi varmt mottagna av bonden som förklarade att vi gärna fick stanna hela helgen om vi ville, men att han lovat sonen i huset att ha en stor fest på lördagskvällen. Det skulle bli över hundra personer och det skulle kanske bli lite stökigt med ungdomar som skulle sova över i lediga utrymmen och några skulle även tälta på gården.

Vi hade inga invändningar eftersom vi inte tänkt stanna mer än över natten.
På lördagsmorgonen fick vi en riktig bondfrukost med allt vad gården kunde erbjuda i form av bröd smör ägg och färska grönsaker. Barnen var förtjusta och ville stanna för att se alla djuren.

Efter frukosten fick bonden samtal från en släkting som blivit hastigt sjuk och han och hustrun skulle åka till grannstaden och bli borta till söndagen. Han förklarade snabbt att dottern Lena och sonen Leif skulle visa oss runt under dagen och att vi fick göra som vi ville med övernattningen, han skulle inte ta betalt för mer än en natt om vi ville stanna.
Dottern Lena var 16 och en riktig liten skönhet med långt blont hår blå ögon och vältrimmad kropp.
Sonen Leif var 17, lång och kraftig och även han vältränad, förmodligen flickornas favorit i skolan med sina blå ögon, snaggade frisyr och charmiga leende.
Tyvärr märktes en lätt osämja mellan syskonen och Leif behandlade sin syster som en jobbig snorunge snarare än den unga kvinna hon faktiskt var. Syskonkärlek tänkte jag med ett leende.
Under dagen droppade allt fler av Leifs skolkompisar in och snart var det bara Lena som tog sig an oss och barnen.
Lena hade tydligen en förkärlek för hästar och när hon red med barnen märktes det att hon var mycket duktig i den konsten. Efter en del tjatande från barnen blev det bestämt att vi skulle stanna kvar till söndag och vi hjälpte Lena så gott vi kunde att sköta gården medan Leif var upptagen med festförberedelser och kompisar.

Efter middagen var det fullt med ungdomar på gården och de flesta av Leifs vänner måste varit äldre än honom för många hade bil eller motorcykel.
Det dracks ganska friskt och även Leif hade tagit sig en öl eller två såg det ut som.

Barnen somnade ganska tidigt efter alla aktiviteter under dagen och Anette och jag hade hämtat en flaska vin ur bilen. Vi satt och smuttade på vinet medan vi tittade ut på alla ungdomarna som drällde runt utanför.
Vi hade blivit härbärgerade i en liten stuga på gården med bara ett sovrum och ett litet kök.
Sängen var däremot jättelik så det var inga problem att få plats att sova i den tillsammans med barnen.

Köket i stugan vätte mot baksidan av logen där huvuddelen av festen pågick och vi kunde höra musiken dunka lite genom fönstret.

Emellanåt dök det upp någon ung kille eller tjej som behövde kissa och gjorde sina behov på baksidan av logen.
Anette kommenterade roat en del överförfriskade personer som nästan trillade omkull.
Rätt som det var kom en kille fram till buskarna utanför fönstret där vi satt och öppnade gylfen medan han pratade över axeln med en kompis en bit bort.
Han halade fram en riktig hingstkuk i mina ögon och jag såg att Anette blev upphetsad över synen när killen drog några drag över förhuden innan han stoppade in den och stängde gylfen.
-Den du! Sa hon flinande mot mig med rosiga kinder.
Vi började prata om sex och vi var snart ganska kåta men vi ville inte riskera att väcka barnen som sov i vår säng så vi bestämde snabbt att smyga ut och hitta ett ställe på gården där vi kunde ha en herdestund.

Vi stötte ihop med Lena som tydligen hade en kompis i sin egen ålder på besök och det syntes att de var ganska berusade även de.
Lena var lite sur för Leif hade tydligen bett henne hålla sig undan och portförbjudit henne från logen och nu gick hon och kompisen runt utanför och försökte träffa på några snygga killar som de uttryckte det.

De vinglade snart vidare och Anette och jag smög in i stallet. Vi hittade ett hästtäcke som vi tog med upp på höloftet i den inre delen av stallet och det var ganska mysigt i mörkret på det mjuka höet. Vi kunde ana skuggorna av hästarna i boxarna nedanför och de andades tryggt med ett litet frustande ibland. Musiken från festen på logen störde dock lite av romantiken.
Jag kysste Anette och började sakta smeka av henne kläderna, hon andades tungt när jag smekte hennes bröst under den uppknäppta blusen och lät händerna fortsätta ner över magen. Hon lyfte lite på stjärten när jag drog ner byxorna och trosorna på samma gång, de fastnade lite vid ena foten och hon sparkade nästan lite irriterat bort dem med en hastig rörelse.
Anette knäppte ivrigt upp min skjorta och byxor och snart var jag lika naken som henne på den stora filten. Hon vände sig över mig och kysste mig försiktigt samtidigt som hon lät brösten nudda mig med en smekande rörelse. Jag styvnade till mellan benen och kuken vippade upp så kraftigt att den nuddade hennes nakna mage. Hon stönade till när hon kände den lätta beröringen och jag kände sekunden efter hennes hand mjukt sluta sig runt mitt hårda skaft. Så försvann hon i mörkret och det tog några sekunder innan jag kände hennes varma våta mun sluta sig runt mitt ollon. Hon sög mjukt och försiktigt och det var en sensationell känsla med bara munnen som stimulerade mig, ibland kände jag dock hennes långa hår kittla mot min mage. Men i övrigt rörde hon mig inte ens med händerna.
Jag uppfattade dock att hon rörde sig i mörkret och jag kände plötsligt den välkända doften av kön i mina näsborrar strax därefter känner jag hennes mjuka lår på var sida om mina axlar och när jag lyfter lite på huvudet har jag ansiktet rakt i hennes våta sköte. Jag börjar försiktigt slicka upp och ner mellan de särade blygdläpparna och får ett stön tillbaka som uppskattning.

Vi hör en tjej och en kille prata lite sluddrigt utanför men det har passerat rätt många ungdomar så vi bryr oss inte så mycket där vi ligger i skydd av mörkret.
Det är lite kyligt ute men hästarna värmer loftet effektivt med sin kroppsvärme så det känns nästan behagligt att vara naken där vi ligger.
Anette gnyr högre och intensivare när jag slickat henne en stund men själv känner jag mig långt ifrån utlösning då jag är lite kissnödig.
Jag har precis vänt oss runt och skall sätta mitt ollon mot Anettes våta blygdläppar i en missionärsställning när det skramlar till i stalldörren och ett par kommer in viskande och hyssjande ibland med ett fnitter som ackompanjemang. Anette och jag stelnar till lite och vi undviker båda att lämna några ljud ifrån oss. Paret nedanför är uppenbarligen mycket berusade när de stökar omkring bland boxarna därnere. Anette har lyft försiktigt på underlivet och när jag känner hennes våta värme mot min kuk kan jag inte motstå att möta hennes rörelse och sakta låta kuken glida in i henne. En tyst suck kommer från Anette genom mörkret när jag är helt inne.
Vi stelnar båda till lite igen när det börjar knaka i den branta trappan upp till loftet.
-De kommer upp! Viskar Anette förskräckt.

Snart gungar det till i höet och tjejen och killen kan inte vara mer än tre meter från oss när de prasslar med ett hästtäcke.
Jag ligger fortfarande på Anette med kuken i henne och hon viskar till mig lite skämtsamt att det tydligen var hård åtgång på hästtäcken ikväll. Jag håller andan och lyssnar till ungdomarna som bökar runt och tydligen börjat få av sig kläderna. Tjejen sluddrar betänkligt och låter kraftigt berusad.
När vi hör de rytmiska ljuden och känner höet gunga under oss förstår vi båda vad som händer intill oss. Anette börjar försiktigt krama med sina fittmuskler kring min kuk och snart har hon samma rytm som ungdomarna intill oss. Jag vågar fortfarande inte röra mig utan ligger bara och njuter av Anettes fantastiska behandling av min kuk. Tjejen har börjat stöna högt nu och sluddrar,
–mmmhh sköönt mmmmhh sköööönt! Hela tiden.
Anette viskar till mig att hon blivit enormt kåt nu och om jag inte börjar knulla henne snart så dör hon.

Jag drar långsamt ut kuken och märker till min glädje att prasslet dränks av ljuden från de andra. Jag trycker mig sakta in i Anette igen och känner att hon är plaskvåt i fittan av upphetsning. Hon möter mig med sina höfter och stönar lätt av min rörelse.

Så plötsligt brölar killen till när det går för honom alldeles för tidigt och tjejen stönar och ber om mer när han juckat de sista dragen på sin utlösning.
Anette och jag håller andan när det plötsligt blivit tyst och stilla omkring oss igen, men jag känner att hon fortsätter krama rytmiskt med fittmusklerna kring min kuk. Det bultar i mina tinningar av upphetsning och det känns som om de andra kunde höra min puls i mörkret.
Tjejen stönar besviket när killen drar sig ur henne och hon sluddrar om mera kuk.
Killen säger till henne att vänta här och drar på sig kläderna och slamrar nerför trappan innan stalldörren knirrar igen bakom honom.
Tjejen ligger alldeles stilla och verkar sova av andetagen att döma.
Jag känner att jag behöver lätta mig och viskar till Anette att jag måste kissa snart annars händer en olycka.
Jag glider försiktigt av Anette och smyger så tyst jag kan nerför trappan och in i en av hästboxarna och lättar mig. Precis när jag skall gå upp igen hör jag röster närma sig utanför och stalldörren går upp och två killar kommer viskande in.
-var är hon då! Frågar den ene.
- kom jag ska visa dig! Viskar den andra tillbaka.
Jag backar tyst in i hästboxen igen och lyssnar spänt.
Strax hör jag tjejen gny igen däruppe och jag förstår snart av ljuden att döma att någon av killarna knullar henne. Efter en stund kommer en av killarna ner och försvinner ut genom stalldörren. Tjejen stönar och sluddrar ganska högt och det kommer fräcka könsord och uppmaningar ur henne mellan stönen.
Det slamrar till igen i stalldörren och jag ser silhuetten av tre killar som kommer in i stallet.
-Är det här hon ligger? Frågar någon.
Och jag börjar förstå att ryktet spridit sig på festen om den fulla kåta tjejen som ligger på höskullen.
Värmen från hästen bredvid mig är påtaglig och trots hästdofterna omkring mig blir jag enormt upphetsad av situationen. Jag hör hur ena killen efter den andra knullar den berusade tjejen och ett tag funderar jag på om det inte är på gränsen till gruppvåldtäckt.
Men tjejen stönar högt och sluddrar om kuk och skönt hela tiden så det är väl inte helt ofrivilligt som hon ligger där.
Det dyker upp några killar till och avlöser de som precis knullat och jag räknar till att det är minst sex stycken som varit på henne nu.
Jag har inte haft en tanke på Anette förrän plötsligt någon av killarna säger,
-Faan killar här ligger ju en till!
Hjärtat stannar nästan när det står klart att Anette som ligger däruppe naken nu blivit upptäckt.
Samtidigt blir jag stenhård av upphetsning när jag hör hur killen kommenterar hur våt hon är och jag hör tydligt hur Anette stönar högt av kåthet.
Killarna verkar dela upp sig och jag tror att två stycken knullat med Anette innan jag hör hennes gnyende stön kulminera i hennes orgasm. Jag försöker känna mig omkring i stallet efter nåt att skyla mig med och har precis hittat en kvarglömd overall när stalldörren går upp igen och ytterligare två killar dyker upp. Jag drar mig kvickt undan med bultande hjärta och lyssnar på deras röster och det är något som verkar bekant med den ene. Jag drar kvickt på mig overallen och smyger efter i mörkret och stöter emot en av killarna som är på väg ner för trappan.
Han ursäktar sig och säger kort
-ha så roligt, de är jävligt sköna båda två, och hon som är rakad är kåt som fan!
Det går nästan för mig av upphetsning när jag förstår att han måste ha knullat både Anette och den fulla tjejen.
Jag trevar mig fram mot Anette och känner mig för tills jag känner hennes ben som gungar lite och jag kommer åt ryggen på killen som ligger mellan hennes särade ben och pumpar sin kuk i henne.
Jag låter min hand följa hennes höft upp mot brösten som gungar lätt i takt och hon är lätt fuktig av svett.
-ååååååh ååååååh aaaaah! Stönar hon av upphetsning när killen sprutar i henne med ett bröl.
Han reser sig ganska kvickt och försvinner bakom mig och säger lite kort,
-Nästa!
Jag glider snabbt ur overallen och lägger mig naken mot Anettes flämtande kropp.
Hon stönar högt när jag känner med ett finger i hennes såsiga underliv. Och hon särar inviterande på benen ytterligare och hon rycker till när jag kysser henne på munnen innan hon flämtar,
-åååh är det du!?
Jag frågar viskande om hon tycker det är skönt att bli rundknullad av smågrabbar på det här viset och hon stönar upphetsat till svar att hon blivit så himla kåt när de knullat tjejen bredvid att hon inte kunde låta bli att onanera och hon var väl lite för ovaksam och en av killarna hittade henne och började smeka henne på fittan och brösten.
En kille dyker upp bakom mig och knackar mig på ryggen och frågar om jag är klar snart.
Han säger att den andra är trång och skön fast lite kladdig.
Jag blir lite överraskad och hamnar bredvid Anette som fortfarande ligger med särade ben.
Anette hinner bara viska en tyst fråga om det är okej, sedan hör jag att killen redan tagit plats mellan hennes ben och börjat trycka in kuken i henne.
Hon stönar högt i gensvar och jag känner hennes höft gnida mot mig när hon stöter med sitt underliv i hetsiga motjuck.
-oooååååhh vad stor den är! stönar hon rakt ut i njutning.
Killen svarar lite självsäkert att ingen klagat tidigare, och då går det upp för mig vad som verkar så bekant med rösten.
Jag lutar mig fram och viskar i Anettes öra,
-Vet du att det är Leif som knullar dig nu?
Anette stelnar till lite och jag känner på hennes rörelser att hon försöker dra sig undan innan njutningen tar överhanden och hon börjar jucka emot igen med ett stön av åtrå.
Leif pumpar på ganska länge och Anette är farligt nära sin orgasm nu av hennes andning och stön att döma.
Snart hör jag Leif andas tyngre och hans flämtanden övergår i stön innan han sprutar sin laddning med kuken långt inkörd i min fru.
I samma ögonblick börjar Anette skaka i orgasmkramper och stönar utdraget,
-jaaaaaaaah åååååååååhh!

När de lugnats sig lite och flämtningarna avtagit hör jag hur Leif drar sig ur henne och säger,
-faaan va skönt! Innan han drar upp byxorna och försvinner iväg.
Jag kryper genast intill Anette och kysser henne hetsigt medan jag trycker min sprutfärdiga lem mot hennes spermadrypande blygdläppar.
Hon viskar lite tvekande och säger att hon är ganska kladdig därnere nu, men jag säger att jag inte bryr mig.
Så särar hon på benen ytterligare och säger,
-Kom då och knulla din slampiga fru!
Jag lägger mig mellan hennes särade ben och gnider med ollonet mellan hennes blygdläppar innan jag långsamt trycker mig in i botten av hennes våta öppning.
Det är precis som hon säger drypande kladdigt och en sammetsliknande känsla med de slemmiga fittväggarna som varmt omsluter min kuk.
Hon börjar viskande hetsa mig med små ord om hur skönt hon blivit knullad av de unga killarna. Anette vet sedan tidigare hur upphetsad jag blir av att andra killar knullat henne.
Jag försöker matcha henne med fräcka frågor om hon tyckte att Leifs stora kuk var skön när han sprutat i henne.
Ända sedan vår semester på Kanarieöarna i vintras har vi pratat och fantiserat tillsammans om situationer som den här. Nu när vi upptäckt hur skönt det var att ha sex med andra.

Tjejen bredvid har tydligen fått påhälsning igen och stönar högt när någon knullar henne hårt.
Anette börjar hetsa mig med förslag om att jag också skulle knulla den unga tjejen bredvid och jag kan bara svara att då får vi nog sluta knulla omedelbart för snart krävs det ett godståg för att stoppa min utlösning.
Anette fryser till is på ett ögonblick och skjuter bort mig ifrån sig.
Sedan känner jag hur hon tar min hand och drar mig bort mot den andra hästfilten, hon viskar upphetsat med lite grötig röst att hon vill att jag knullar och sprutar i den lilla slampan.
Jag svarar lite överraskat att det kan jag väl göra men att hon är ju är upptagen för närvarande.
Anette svarar kort,
-det fixar jag!!
Sedan hör jag hur hon mer eller mindre med våld drar undan killen som protesterande släpas undan.
Anette stryker förbi mig och det ryser i mig av upphetsning när jag känner hennes nakna skinn mot min arm, hon ger mig en liten knuff och en viskande uppmaning,
-knulla henne nu då, och berätta för mig sen!
När jag kysser henne till svar smeker jag henne ner över magen och förväntar mig inte att redan känna den andra killens fingrar smeka hennes kladdiga fitta och jag flämtar till av upphetsning när jag hör Anette stöna av kåthet.
De försvinner bort mot den andra filten och jag tvekar ett ögonblick om jag skall följa efter dem eller lyda Anettes order.

Tjejen hinner före mig i besluten och jag tvekar inte längre när jag känner hennes hand slutas lätt runt mitt stånd i lugna runktag.
Jag tar plats mellan hennes särade ben och hon uppmanar mig lite sluddrigt att knulla henne när jag dragit mitt ollon upp och ner ett par gånger i hennes blöta kladdiga skåra.
Jag stönar högt av njutning när jag i samma ögonblick som ollonet passerar in i hennes sköte hör hur Anette flämtar rytmiskt av att killen knullar henne på den andra filten.

Tjejen är otroligt trång och skön fast hon rimligtvis borde vara rätt uppknullad vid det här laget och jag kan inte låta bli att låta ett finger smeka hennes glesa men kladdiga lilla buske.
När jag lätt nuddar hennes lilla svullna klitoris gnyr hon flämtande och jag kan känna hennes fitta krama hårdare runt min kuk när jag knullar henne i långa tag.
Hon har tagit tag i mina höfter nu och trycker på lite extra när njutningen ökar av min stimulering av hennes lustknopp.
Jag kan inte låta bli att luta mig fram och suga på en av bröstvårtorna när jag känner vad styva de är och hon smakar salt av svett och upphetsning.
Tydligen uppskattar hon min beröring för hon trycker sig upp mot mig med underlivet och när hon lyft sin överkropp mot mig så att bröstvårtorna nuddar min bringa känner jag hur hennes slida hårdnar i rytmiska tag kring min kuk. Hon har slagit benen runt min rygg för att känna min kuk längst in när hennes orgasm skakar henne och mina juck får henne bara att följa min kropp i böljande rörelser.
Jag kan inte hålla mig när den sköna känslan av hennes varma hala fittväggar kramar hårt runt mitt skaft och jag känner ilningarna i pungen när ollonet gnids mot hennes livmoder.
När jag känner de första strålarna av het sperma spridas kring min kuk längst inne i fittan, stönar tjejen högt och tar tag i mitt hår. Hon drar mig hårt till sig och jag känner hur hon tvingar in sin tunga i min mun när hon kysser mig hetsigt.
Hon skakar darrande under mig och hennes underliv pulserar i ytterligare en orgasm medan jag tömmer min sats i hennes inre.

När hon äntligen hämtat andan efter den brutala kyssen sluddrar hon att det var det skönaste hon varit med om, men att hon önskade att hon inte var så full.
Killen som knullat Anette hade rafsat ihop sina kläder och gått så det var bara jag och tjejen kvar förutom Anette som flämtade längre bort i höet.

Tjejens röst var lite hes och rosslig som den kan bli av för mycket sprit och högt pratande på en fest.
Men det var inte förrän hon naken och vinglande begav sig nerför stegen för att kissa i en av boxarna som jag förstod vem det var. Hon talade lugnande och vant med hästarna trots sin berusning och jag kände hur det hettade av rodnad i mitt ansikte när det stod klart för mig att det inte kunde vara någon annan än Lena.

Jag kröp chockad över till Anette och viskade till henne att tjejen måste vara Lena som jag nyss knullat.
Det var alldeles tyst och Anette viskade tillbaka,
-det måste ju betyda att Leif legat med…!
Anette tystnade när Lena kom stökande uppför trappan igen.
Hon slängde ner hästtäcket så det landade med en liten prasslande duns på stallgolvet nedanför sedan kunde vi höra hur hon med ytterligare prasslande och frasande tog på sig kläderna innan hon försvann.

Anette sa när det blivit tyst att vi kanske skulle smyga tillbaka till stugan bakvägen.
Med ett lätt grepp om min kladdiga kuk sa hon att jag måste berätta sedan hur det kändes att knulla en liten tight sextonåring, jag kände att jag rodnade av skam och samtidigt hade det ju varit så otroligt skönt med denna upplevelse.

Anette var lite generad dagen efter och undrade om jag inte hade några invändningar mot att hon i stridens hetta hade bjudit ut sig så slampigt till de unga killarna.
Jag kysste henne och kramade om henne medan jag förklarade hur mycket jag älskade henne och hur skönt och upphetsande det varit för mig med.
Hon föreslog leende att hon skulle försöka arrangera en liknande upplevelse för mig med ett gäng tjejer som förgrep sig på min kropp. Jag skrattade bara åt henne och tackade för omtanken men att det nog var betydligt svårare än det omvända.

När vi ätit frukost och barnen sprang runt och lekte på gården stötte vi ihop med Lena som kom ut ur stallet med hästtäckena i famnen. Hon såg rätt bakis ut men hade tydligen duschat för håret var fortfarande lite fuktigt och satt ihop i en enkel hästsvans i nacken.
Hon hade ett ärmlöst linne på sig och ridbyxor som smet åt kring hennes välformade stjärt.
Jag hade svårt att slita blicken från de läckra små brösten som tydligt syntes genom det tunna linnet. Det spände lite i kalsongerna när jag tänkte på att jag faktiskt knullat med denna lilla underbara varelse.
Anette tittade lite menande mot mig och log när hon såg mina blickar efter Lenas kropp.
Jag frågade om vi kunde hjälpa till med något och hon svarade att det mesta var gjort redan och att hon bara skulle tvätta av de här hästtäckena. Hon lade snabbt till att hon klarade det själv utan hjälp.

Anette tog hjälpsamt ena täcket ifrån henne och sa att det ju gick både fortare och lättare om de hjälptes åt.

Lena gick och hämtade såpa och Anette fyllde upp ett gammalt badkar som stod ute på stallbacken.
När de började vika upp det ena täcket syntes det tydligt en stor fläck som jag visste var intorkad sperma från igår kväll och ett par mindre fläckar av samma sort spridda runt omkring den stora.

Anette såg lite generat på mig och blinkade. Sedan sa hon lite skämtsamt till Lena att det tydligen varit en lyckad fest för en del i alla fall.
Lena rodnade och blev knallröd om öronen när hon stammade fram en ursäkt om att hon hittat det här täcket på höloftet och att hennes mamma skulle mörda henne om hon fick reda på att det varit folk däruppe under festen. De hade uttryckligen blivit förbjudna att låta några kompisar vara i höet under festen pga. brandrisken.

När Anette vecklade ut det andra täcket med liknande fläckar slängde hon en illmarig blick på mig.
Lena tittade upp och blev ännu rödare i ansiktet när Anette satte näsan mot fläcken sniffade lite och sedan roat kommenterade att det var värst vad det såddes vildhavre på den här gården.
Lena såg plågat mot mig och jag kunde inte annat än le generat tillbaka när jag tänkte på vad jag visste som inte hon visste. Hon vände rodnande bort ansiktet och fortsatte gno mot den besvärliga fläcken medan hon muttrade om att det faktiskt var Leifs förbaskade kompisar som borde göra det här.
Hon tittade förskräckt upp när Anette svarade,
-åjo, vi vet ju faktiskt inte vem som legat på rygg och sölat ner de här! -och även om det var Leifs kompisar så kan väl vi hjälpa till!

Det hade börjat röra sig här och där i några tält en bit bort och en del såg riktigt slitna ut av festandet. Jag tittade på Lena och Anette där de stod i varsin ände av badkaret och gnodde.
Anette tittade upp ibland och såg forskande på killarna som plockade ner tält och packade.
Jag antar att hon precis som jag undrade vilka killar som hade knullat henne där i mörkret.

När Anette hängt upp det sista hästtäcket på tork såg jag hur Lenas kompis kröp ur ett tält med rufsigt hår och kläderna i oordning.
Lena gick genast bort till henne och började prata lite lågt, jag satt i solen mot stallväggen och deras samtal reflekterades mot den stora ytan så att jag kunde höra nästan varenda ord de sa.

Strax dök det upp ett huvud till i tältöppningen bakom dem och en yrvaken kille i artonårsåldern smet förbi de tisslande och tasslande flickorna. Det var inte min mening att tjuvlyssna men allt hördes så tydligt att det inte gick att undgå att höra.
Lena sa lite upprört när hon såg killen,
-Men det är ju Thomas, brorsans bästa kompis!
- har du legat med honom? Fortsatte hon att förhöra sin kompis.


Lenas kompis svarade,
-näe, för jag ville inte när jag fick höra att han och Leif tydligen legat med två tjejer på loftet igår kväll och några andra killar var tydligen där också!

Lena blev alldeles röd i ansiktet av vad hon fick höra och hon svalde ansträngt.
Hon frågade kompisen om hon var alldeles säker att Leif varit där och hon fick förklarat att hon var helt säker, för han och Thomas hade skrutit inför några av de andra att de hade knullat med två tjejer och att de bytt tjej med varandra för att bli riktiga buksvågrar.

Jag kände hur jag fick stånd där jag satt när jag tänkte på vad upphetsande det var där på höloftet igår kväll.
Lisa såg inte riktigt lika nöjd ut utan rodnade kraftigt och såg nästan gråtfärdig ut när hon förmodligen insåg att både hennes bror och några av hans kompisar knullat henne.

Jag berättade lite senare vad jag hört för Anette och hon såg ut att bli lite rosig om kinderna nu när hon visste om några som hade haft sex med henne.

Vi tog farväl av Lena och Leif på eftermiddagen och jag kikade lite forskande på Anettes min när hon fick en kram av Leif som tack för hjälpen.
Anette flinade mot mig med en menande blick när Lena virade sina armar kring min hals på samma vis som Leif gjort nyss.
Anette gav Lena en lätt kram och slängde en blick mot Leif när hon sa att det varit ett skönt nöja att få bo över på gården, hon blinkade i ögonvrån mot mig.
Två timmar senare rullade vi in på vår egen garageuppfart därhemma och hela familjen var nöjda efter den lyckade helgen.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 164 röster, snittbetyg 5,36