Nytändningen del 7

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lasse
Inlagd: 24 jul kl. 20:56
Läst: 13491 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 54 röster, snittbetyg 5,26
Anette och jag är precis på väg att resa oss efter vårt korta samtal när Lisa kommer tillbaka.
Hon frågar om vi också ska gå till baren.

Jag svarar att vi hade tänkt dra oss hemåt, det var ju inte riktigt planerat att vi skulle hamna på den här klubben.
Jag tittar på Anette som ser tacksamt lättad ut att få gå därifrån.
Lisa ser lite besviken ut när vi står där beredda att gå.
Jag känner att det trycker på lite så jag säger till Anette att jag bara skall gå på toaletten och sedan kolla om man kan beställa en taxi.

När jag lättat mig och fått besked i entrén att man måste gå ut till strandpromenaden för att få taxi så återvänder jag till bordet.
Anette sitter inbegripen i ett samtal med Lisa och Peter.
När jag sätter mig ner ser jag att Anette har fått en ny drink som hon smuttar på.
Jag frågar lite menande om vi inte skulle gå med en blick på hennes glas.
Lisa rycker in och tittar på mig och sa att de kommit överens att vi skall dela taxi tillbaka. Men att hon och Peter ville avsluta sina drinkar först.
Jag tänker att det kommer att ta en stund för glaset med Lisas drink är enorm.

Lisa vänder sig mot Anette igen som frågar henne med en kort blick mot Peter.
-Känns det inte konstigt att ha sin brorsa med på sexklubb så här?
Peter flinar och svarar i Lisas ställe att han minsann har sett henne ha sex förut när hon släpat hem nåt mer eller mindre lyckat ragg från krogen.

När Lisa svarar Peter med en hånfull ton som vi hört tidigare av idag så sätter Anette drinken i halsen.

-Men lilla vännen!, hur många gånger har inte jag fått ta hand om dig i sängen när du misslyckats med att komma i trosorna på någon bimbo!!

-LIGGER ni med varandra? Utbrister Anette bestört.

-Ja det har vi gjort i flera år, sedan vi upptäckt att man slipper slösa pengar på krogen för att komma till skott! Svarar Lisa glatt.
Anette ser ut som om hon skall svimma.

Jag skall precis öppna munnen för att fråga om de vet om begreppet incest, men Peter som sett Anettes reaktion hinner före.

-Nej Nej! Det är inte som DU tror, Lisa är min syrra men vi är inte syskon eller så!
Sedan förklarar han att hans pappa och Lisas mamma flyttat ihop för sådär 12 år sedan.
Men att Lisa och Peter var barn från deras tidigare äktenskap alltså var de inte biologiska syskon så att säga.

Anette som ändrat ansiktsuttryck lite frågar nyfiket om deras föräldrar känner till att de ligger med varandra.
Lisa berättar att hennes mamma tyckt det var lite gulligt när hon upptäckte att de sov med varandra ibland. Dessutom var det ju säkrare ur flera synpunkter att hålla sig till ”brorsan” därhemma, man är aldrig ute på konstiga ställen och löper mindre risk för sjukdomar och så.

Fast Peters pappa ville ju att de skulle vara lite diskreta med sitt umgänge när det ändå kunde bli snack på grannar och så, men de var ju myndiga och fick göra som de ville numera.

Anette hade tömt sin drink redan och Lisa var inte ens halvvägs på sin så Anette gled iväg mot baren för att hämta en ny.

Jag kunde se lite på hennes gester att hon började bli lite berusad, på väg tillbaka med en gintonic i handen blev hon pånytt uppvaktad av tre killar i vår egen ålder.
En av dem smekte henne på stjärten utanpå klänningen och följde skinkans välvning in mot underlivet. En av de andra stoppade smidigt in ena handen i ärmhålan till den arm hon höll upp drinken med och kramade hennes nakna bröst samtidigt som den tredje tog hennes lediga hand och la på sin egen kuk utanpå byxorna.

Jag såg hur Anette skrattade till av något de sa och skruvade sig smidigt ur deras grepp när hon fortsatte mot vårt bord. Hon log fortfarande när hon satte sig ner och ställde ner drinken framför mig och sa att hon kände sig lite berusad och hon hade tagit en drink som jag gillade så vi kunde dela.

Hennes kinder hade antagit en lätt rosig färg och jag kunde se att hon inte var helt opåverkad av killarnas närmanden. Utan att jag tänkte på det kände jag ett begynnande stånd i byxorna.

Fler och fler par hade gått iväg med sitt följe av killar och scenshowen hade bytts ut mot dans igen.

Lisa som börjat bli lite berusad hon med undrade om vi inte skulle gå upp och titta lite vad som verkligen hände på övervåningen innan vi åkte hem.

-Ok, men sedan går vi! tycker jag sa Peter.

Anette och jag tittade på varandra och vi tyckte väl att det kunde vara lite spännande också, nu när vi ändå hade chansen till fri entré och allt.

Vi svepte det sista ur glasen och reste oss och Anette behövde gå på toaletten så jag väntade nedanför trappan till ”Upstairs Lounge”
När vi en stund senare kom upp stod Peter och Lisa och väntade på oss vid en receptionsliknande disk.
De förklarade att vi som förstagångsbesökare måste registrera oss här.
Jag tittade lite skeptiskt mot Anette men hon bara tog lappen och fyllde i våra namn och adress. Sedan knäppte tjejen bakom disken en bild på oss med digitalkamera och satte lappen i en skrivare.
Vi fick sedan skriva under när nu lappen med uppgifterna var utrustad med våra foton. Jag noterade ett råd på baksidan av lappen att det var upp till var och en att ha sex med vem de ville och att även om det var tillåtet med oskyddad sex så rekommenderades kondom som fanns gratis att hämta i baren.
Sedan fick vi en nyckel till ett skåp, varsin handduk och en badrock i frotté.
Jag tittade skeptiskt på de andra som stod med likadan utrustning i händerna.
-Vi behöver lägga ifrån oss de här prylarna! sa Anette praktiskt och gick in i omklädningsrummet bredvid disken.

Jag slängde en blick in mot den breda korridoren utanför som var upplyst med massor av små lampor i taket, det såg ut som en stjärnhimmel mot det svarta taket.
Det stod några stolar och bord längs med väggarna som var smakfullt dekorerade med mässingsföremål och tavlor. Det fanns några dörröppningar i sidorna av korridoren och från ett av rummen kom det ultraviolett ljus och jag noterade att från några av de andra rummen skiftade ljuset färg hela tiden, från gult till rött sedan lila, blått och grönt.

Det hördes stön och flämtanden från något rum.
Längst bort övergick korridoren i ett större cirkelformat rum och jag kunde se en guldfärgad ton i all inredning. Bortre väggen bestod av en bar men resten av rummet bestod av soffor och soffbord.
Det kom ut en naken kvinna ur ett av rummen och bakom henne en man i 30 årsåldern klädd i morgonrock.

Jag noterade att alla som inte var helt nakna hade antingen underkläder på sig eller en badrock som slutade strax ovanför knäna.
I soffgrupperna satt flera av tjejerna och öppet runkade killarna bredvid samtidigt som de själva blev smekta.

Jag fick snabbt ett hårt stånd av den underliga miljön som fullständigt ångade av sex och erotik och mina tankar for till historier om romartidens orgier.

-Kommer du eller? Frågade Anette och höll otåligt upp dörren åt mig.
Vi slängde in handdukar och badrockar i skåpen. Och gick tillbaka ut mot receptionen.
När vi var på väg genom korridoren ropade tjejen bakom disken efter oss.
-No no! No clothes are aloud! Sa hon efter oss.

Hon pekade på en liten inplastad skylt bredvid dörren till omklädningsrummet. ”Dresscode!”
Där stod att läsa att det var ok med underkläder om man inte ville vara helt naken eller använda klubbens badrock.
Lisa såg lite tvekande ut när hon frågade tjejen om det var ok att behålla sina underkläder under badrocken i alla fall.

Ska vi verkligen göra det här? frågade Anette mig och såg tveksam ut när vi var tillbaka vid skåpen.
När hon drog klänningen över huvudet stod hon bara i sina högklackade skor och en liten stringtrosa framför mig och jag såg att Peter som stod bakom henne i bara kalsongerna hade svårt att hålla sitt stånd innanför tyget när han stirrade på Anettes nästan nakna stjärt.

-Kom nu! Sa Lisa och klatschade till honom på stjärten när hon såg att han stirrade på Anettes bakdel.
När de försvunnit ut genom dörren med varsin badrock svept omkring sig stod jag kvar med Anette i omklädningsrummet.
Och jag kunde inte låta bli att smeka henne lite längs stjärten ner mot fittan och när jag kände den lite fuktiga värmen mot mitt finger känner jag hennes hand runt min styva kuk.
-Borde vi inte prata lite om det här först? Sa Anette som börjat ana vad detta skulle kunna leda till.
Jag frågar om hon tycker situationen känns obehaglig.
-Nääe! Inte direkt, men det är ju så oplanerat alltihop.
Jag svarar att jag tycker det är våldsamt upphetsande att inte veta riktigt vad som kan eller ska hända men om det är ok för henne så är det ok för mig. Jag finns med hela tiden och vi kan ju gå när vi vill eller hur.

-Mmmm! Jag känner likadant säger hon med en lätt suck när jag lirkar in fingret lite under stringen.

Det står nu klart för oss båda att vi skall gå in och titta oss omkring och sedan åka hem om Lisa och Peter vill gå, men om det händer nåt mer så är vi överens om att det är tillåtet.

Iklädda badrockar ger vi oss ut till de andra, Lisa sitter på en barstol med en ny drink i handen och jag kan se hennes genomskinliga spetstrosor när badrocken inte räcker till.
Peter står bredvid och smuttar på en öl och ser fascinerat ner på en helt naken svart tjej i soffan som får två fingrar uppstoppade i fittan av en blondin i badrock. Hans rodnad i ansiktet avslöjar hans upphetsning.
Anette och jag får varsitt glas, en gintonic igen och jag dricker öl den här gången.

Lisa och Anette står och pratar lite och jag försöker följa samtalet med ett inlägg ibland men ingen av oss är särskilt koncentrerade utan ser oss mest omkring på skådespelet.

Det luktar kraftigt av sex och kön av en kvinna som kommer till baren och ber att få lite vatten, hon har bara en liten string på sig och är alldeles svettig på ryggen. Hennes bröstvårtor är alldeles styva och det är stora rodnader här och där på hennes kropp som av handavtryck efter någon som masserat eller knådat henne hårt.
Det blänker lite från några fläckar här och där på skinnet och jag antar att det är sperma eller någon olja.
Det är ingen tvekan om att hon nyss knullat.

Anette tittar menande på mig och ler när hon ser att jag tittat lite för länge på kvinnan.
Lisa sitter och drar en fingertopp längs insidan på sitt lår lite förstrött och hon rodnar när hon ser upp på mig och upptäcker att jag märkt hennes diskreta smekning.

Jag vänder mig mot Peter och frågar om vi inte ska kika runt lite i rummen en sväng.
Han tycker det verkar vara en bra idé för han tar genast några steg innan han vänder sig mot Lisa som för att fråga om lov, hon bara flinar mot honom och säger
–Gå du, vi klarar oss själva en stund!
Anette tittar på mig och vinkar bara lite då hon precis tagit en klunk av drinken.

Vi går in i rummet med det ultravioletta ljuset och i soffan därinne sitter damen som jag sett en trappa ner tidigare. Under henne sitter en av killarna som var med vid samma bord, han har kuken i hennes stjärt medan den andra killen knullar henne i fittan framifrån. Hon har handen i knät och runkar sin man som sitter bredvid i soffan. Jag ser att båda killarna har kondom.

Jag tittar fascinerat på och registrerar en rörelse i ögonvrån, när jag vrider på huvudet ser jag ett annat par knulla i missionären på golvet medan en kille står bredvid och runkar.
Peter rättar till ståfräsen i kalsongerna under badrocken.
När vi kommer ut i korridoren ser jag bort mot baren där två unga killar står och pratar med Anette och Lisa, båda killarna är väldigt vältränade med svällande muskler och breda axlar.
Jag ser att Anette som i förbigående tittar ner mot killarnas underliv, då de står framför henne helt nakna.
Den ena killen smeker lite diskret längs med låret på Lisa som sitter ner medan Anette är mer oåtkomlig då hon står upp med badrocken ordentligt tillknuten runt kroppen. Och får därför vara ifred.
Jag ser att Anette skrattar till när killen lyfter hennes hand och drar lite i hennes röda band och säger något.
Lisa håller upp sin hand som för att visa sitt band och sedan skrattar alla fyra igen.
Killen har nu handen långt upp under Lisas badrock och jag misstänker att han tar henne på fittan.
Jag har omedvetet dragit mig närmare baren igen för att se bättre vad som händer.
Mina aningar blir besannade när jag ser Anettes förvånade uttryck, och hon rodnar kraftigt när killen som smekt Lisa mellan benen stoppar fingrarna i munnen och smakar på safterna.
Peter har försvunnit in i nästa rum när jag upphetsat kommer på mig själv med att stå och hoppas att någon av killarna ska försöka göra närmanden mot Anette också.

Anette tittar bort mot korridoren som om hon försökte hitta mig men jag står i mörkret och syns inte från hennes vinkel.
Killarna tar plötsligt flickorna elegant i famnen och lyfter över dem i en soffa som är ledig.
Anette ser inte ut att väga någonting och jag ser hela hennes underliv under badrocken när han svingar henne över ryggstödet. Den lilla stringtrosan snarare framhäver hennes nakenhet än döljer den.
Lisa blir nu hårt uppvaktad av sin kavaljer och jag ser hur hon fascinerat tittar ner på sin hand när killen lägger den i sitt knä. Jag kan inte se över armstödet på soffan vad som händer men jag anar att hon har hans kuk i handen nu.

Sedan viker han upp badrocken som för att titta på hennes kropp. Han säger något till sin kompis som skrattar och lossar Anettes badrocksskärp för att öppna den också.
Jag kan se Anettes ena bröst från där jag står när badrocken glider upp, när jag ser att den andra killen plockat av Lisa Bh:n och slänger den på bordet så tittar Anette sig oroligt omkring för att försöka hitta mig. Jag känner mig lite fåning av att bara stå och flukta så jag går in i rummet där jag sett Peter försvinna.

Jag får titta mig omkring i det större utrymmet för att hitta Peter.
Rummet är indelat i flera avdelningar och bla finns det en dusch och bastuavdelning som bara är avskild från resten av rummet med en glasvägg och en glasdörr.
Strax får jag syn på Peter som med kalsongerna i näven och badrocken öppen står och runkar framför Blondinen och Negressen som ligger i en 69:a.

När blondinen lyfter på huvudet lite och gapar över Peters kuk går jag ut igen, jag känner att jag helt enkelt måste se vad som händer med Anette.

Killarna har gått till baren för att hämta något att dricka och jag känner plötsligt att jag måste kissa av allt drickande under kvällen.
Jag smyger trots min nöd närmare soffan där Lisa och Anette är inbegripna av någon diskussion båda ser sig ibland omkring och jag förstår att de letar efter Peter och mig.
Anette reser sig upp och drar ihop badrocken som för att gå när killarna kommer tillbaka, och jag kan se att hon tvekande sätter sig ned igen när killarna säger nåt med ett brett leende.

Lisas kille sätter sig igen och jag kan se att hans kuk är halvstyv.
Anettes kavaljer har däremot ett tydligt stånd pekande upp mot magen när han öppnar upp hennes badrock igen.
Hon tittar fascinerat på hans styva kuk som är farligt nära henne nu, sedan får jag se hur hon mjukt tar hans kuk i handen och drar långsamt förhuden fram och tillbaka ett par gånger.
Jag kan se att hon skrattar till av något han säger och strax efter sätter hon upp ena foten med den högklackade skon på bordskanten.
Killen måste kunna se hela hennes underliv när hon sitter så tänker jag snabbt.
Jag ser att Anette är alldeles rosig om kinderna och hon tittar ner på över magen och sedan kommer hennes typiska signal när hon drar lite i örsnibben och sedan smeker ner mot nyckelbenet. Jag förstår att hon är mycket kåt nu.
När killen lutar sig fram och smeker med hela handen uppför hennes lår ser jag hur hon igen tittar upp oroligt sökande efter mig.
Killens hand försvinner längre in mellan Anettes lår och jag kan se att hon tittar ned på hans hand utan att hindra den. Sedan ser jag hur hon särar ytterligare på benen lite. Därefter tar killen upp handen och stoppar långfingret i munnen och smakar på det med ett leende.
Jag ser att Anette ler ansträngt tillbaka och tittar generat upp mot en herre i 50 årsåldern som stirrande ser på vid sidan av soffan.

Jag känner att nu kan jag inte vänta längre utan drar mig mot omklädningsrummet och toaletten.
När jag lättat mig går jag ut i korridoren igen och när jag som en tjuv om natten närmar mig min utsiktsplats upptäcker jag att Anette och Lisa är borta och killarna likaså.

Kvar på bordet är bara de halvdruckna drinkarna.
Jag tittar mig förvirrat omkring för att få syn på Anette men till slut inser jag att de måste ha gått till något av rummen.

Jag förbannar mig själv för att jag inte visade mig förut och avbröt killarna i deras raggning.
Anette hade ju sett så orolig ut när hon inte hittat mig och jag övergav henne bara för att jag på nåt perverst vis blev kåt av det. Men nu var det ett faktum att hon hade gått iväg med en främmande kille och jag visste inte vart.
Samtidigt kände jag att kuken blev stenhård av tanken av att jag kanske skulle hitta Anette i armarna på någon annan. Undrar vad dom gör, hur kåt är hon egentligen, tänk om hon knullar med honom? Tankarna for genom mitt huvud och jag gick planlöst genom korridoren när jag hör Lisas röst från ett av rummen.
Jag tränger mig fram mellan flera andra killar som står och ser på.
När jag kommit så jag kan se henne står killen från baren och slickar henne bakifrån och jag kan tydligt se hennes lilla buske glittra av safter när han reser sig upp med kuken i handen.

Hon står på knä i en soffa med händerna som stöd mot ryggstödet och när killen börjar dra ollonet upp och ner i hennes våta springa stönar hon högt.
Hon tittar bakåt mot killen och ber honom knulla henne på både svenska och engelska.
Killens stora överkropp i kontrast mot hennes smala nästan flickaktiga höfter gör att det ser ut som barnarov när han börja pumpa henne bakifrån.
Lisa skriker ganska högt och slänger huvudet bakåt när en av åskådarna går fram och smeker henne på brösten.
Det går ganska snabbt för killen och när han drar sig ur ser jag att han använt kondom.
En annan kille som stått framför mig går snabbt fram och kör in sin kuk i henne.
Jag noterar att han också hade kondom på.
Lisa har nu börjat suga killen som smekte hennes bröst och jag ser till min förvåning Peter dyka upp vid sidan om mig.
När den andra killen dragit sig ur med en välfylld kondom kliver Peter fram med sin kuk i handen, och precis när han skall stoppa in den drar en man bakom oss bryskt undan honom med orden att du får väl vänta på din tur.
Samma man kliver fram och trycker in sin kuk i Lisa och samtidigt som hon stönar högt av njutningen så sprutar killen hon sugit av över hennes rygg.

Min kuk står nu upp mot magen och hälften av den sticker upp över resåren i midjan.
Jag kan inte låta bli att stryka lite över den genom frottén.

Så rycker jag till när jag kommer på att jag måste hitta Anette igen.
När jag kommer ut i korridoren igen står jag och funderar vilket rum jag skall kolla i. Jag tittar in i dusch och bastuavdelningen men hittar bara andra par som knullar.
När jag så kommer ut igen ser jag bort mot bardisken och känner lättnad när jag ser Anette smutta på ett glas vatten.
Jag visste väl att hon skulle avstå när inte jag var med tänkte jag när jag gick mot henne.
Hon frågar mig vart jag tog vägen och säger att hon letat överallt efter mig.
Jag berättar att jag sett henne och Lisa upptagna med de unga killarna så jag ville inte störa.
-Såg du oss? säger hon lite generat, och jag ser att hennes ansikte har en annan rodnad än när hon bara är generad. Nästan som hon brukar se ut när vi haft sex.
Anette ser lite trött ut tänkte jag eller i alla fall annorlunda än förut.
Jag svarar att jag just sett Lisa bli ordenligt påsatt i ett av rummen och att Peter var med och såg på.
-Såg du MIG också? Frågar Anette.
Jag svarar att jag såg dem när de satt i soffan och han tog henne på fittan men att jag blev tvungen att gå på toaletten emellan.
Anette tittade bedrövad ner i bardisken och då slog det mig vad som var annorlunda med henne, HÅRET -javisst hon hade ju håret uppsatt förut och nu var det lite rufsigt utslaget.

När hon tittade upp på mig med en lite sorgsen blick fattade jag att jag haft fel. Hon hade inte avstått!!
Jag blev alldeles röd i ansiktet och jag kände kuken pulsera av upphetsning.
När jag tittade på henne som för att bekräfta mina slutsatser ytterligare såg jag hennes lilla stringtrosa sticka upp slarvigt ur fickan på badrocken. Hon var alltså naken under badrocken nu.
-Knullade du med honom? Fick jag fram.
-Du bara försvann ju, han var ju så….och så började han smeka mig….. men vi bestämde ju förut… förlåt jag visste inte! Stammade hon fram och avbröt sig innan hon slutfört meningarna som om hon inte visste hur hon skulle börja förklara.

Jag skämdes plötsligt, när jag kom på att jag ju sett hennes oro och att hon var besvärad av att jag inte var med.

Jag kunde inte låta bli att stoppa in handen under badrocken på henne och smeka hennes nakna stjärt.
Samtidigt sa jag att det var ok, vi hade ju bestämt tidigare i omklädningsrummet att hon fick göra vad hon ville.
Det var bara det att jag blivit så överraskad och kåt nu när jag fick reda på att hon faktiskt knullat med honom.
Anette såg lite lättad ut men fortfarande en aning skamsen.
Jag frågade henne om hon tyckte att det var skönt med en ny kille om hon blivit kåt och om det gått för henne.
Hon sa att det visserligen hade gått för henne men det var mest för att han smekt henne så skönt i soffan innan, det hade varit så förbjudet och upphetsande att bli smekt på fittan mitt i en bar så här med en massa främmande människor runtomkring som tittade på.
Sedan hade de fått så bråttom att gå bort till rummen och knulla.
Det hade gått ganska fort för både honom och Anette.

Medan hon förklarade hur det gått till hade jag smekt upphetsat under badrocken och nådde snart med ett finger in mellan hennes blygdläppar.
Det gick som en stöt genom kroppen när jag kände att det var alldeles såsigt kring öppningen och jag frågade Anette om de använt kondom.
Hon såg ner i bardisken igen och var uppenbart skamsen när hon sa att det gick så fort att hon aldrig tänkte så långt.
Hon ville bara ha honom i sig och knulla så fort som möjligt.
Han sprutade alltså i dig? Frågade jag medan jag kände med mitt eget finger att jag redan visste svaret.
-Ja ! Svarade hon tyst.

Jag blev så upphetsad av tanken att min fru blivit knullad igen av en främmande kille och att han hade sprutat upp i hennes oskyddade fitta.
Det var så slampigt och det tände mig enormt.

Ska vi gå och titta lite på dom andra sa jag och tog henne i handen.
Hon följde villigt med och jag tänkte att de högklackade skorna hon hade på sig gjorde henne ännu slampigare nu.

När vi kommit in i rummet där Lisa blev mer eller mindre gangbangad kunde jag inte hejda mig längre utan drog av Anette badrocken gled snabbt ur min egen och stoppade kalsongerna i fickan.
Sedan lutade jag henne ner över en fåtölj och tryckte långsamt in kuken i henne bakifrån, Anette stönade högt och var snabbt med på noterna.
Det var otroligt häftigt att så många killar stod runtomkring oss och jag tänkte att de ju inte visste att hon var min fru, utan bara en slampa i deras ögon som de kunde kladda lite på som de ville då det röda bandet visade hennes intresse.
En ung kille som måste varit 16 eller 17 ställde sig framför henne och satte kuken mot hennes mun samtidigt som han kände nyfiket på hennes bröst.
Anette gapade över den ganska lilla pojkkuken och började suga honom, jag kände att det började gå för mig och Anette stönade högt när hon kände mina sprut mot livmodern.

Nu dök mannen som knullat Lisa förut upp, på samma sätt som han föste undan Peter förut drog han undan mig nu och jag slappnade av lite när jag såg honom dra på en kondom innan han började tränga in i min fru.
Hon tittade upp över stjärten för att se kuken som orsakade den nya känslan sedan stönade hon till häftigt när han brutalt körde in den till roten.

Det var så upphetsande att se så min slaknande kuk reste sig omedelbart igen.
Jag gick runt fåtöljen och Anette greppade tag om mina axlar när jag kysste henne lätt.
Sedan viskade jag frågande i hennes öra om det var ok att fler knullade henne.
-mmmmhh jaaaah, ooååååhh! Blev svaret när mannen ännu en gång rände kuken i botten på henne.

Jag såg att kondomen blev kladdig av sperma på utsidan från mig och killen innan, jag antar att det funkade bra som glidmedel för Anette såg ut att sväva fram och tillbaka över hans hårda kuk.

Det gick snart för mannen som slaknade så snabbt att han måste hålla i kondomen för att den inte skulle bli kvar i Anette och hon såg lite besviken ut när det blev tomt i fittan.

Nu hade ett annat par dykt upp och konkurrerat om uppmärksamheten så det var ingen som gjorde ansatser att knulla med Anette så hon klev upp och ställde sig bredvid mig och tittade på när den ena killen efter den andra knullade kvinnan i missionärsställning. Jag såg att Anette lät ett finger glida upp och ner mellan sina såsiga blygdläppar och ibland lät hon fingret glida in en bit i fittan. Jag frågade om hon skulle vilja göra likadant som tjejen på golvet. Och hon svarade.
– Jag vet inte, Kanske, jag är så fruktansvärt våt nu!
Vi gick längre in och där var negressen och blondinen som låg i en 69:a igen, fast den här gången stod en kille på knä och knullade en negressen bakifrån.
Hon tittade upp mot mig och sedan ner på min stenhårda kuk, sedan satte hon upp pekfingret mot mig och krökte det mot sig för att visa att hon ville att jag skulle komma.
Jag vände mig mot Anette för att få något slags godkännande och fick en mindre chock när jag ser att hon står och svankar bakåt med stjärten och blundar med halvöppen mun, för bakom henne står den unga killen från förut och kör två fingrar ut och in i hennes fitta. När hon öppnar ögonen ser hon förbi mig bort mot negressen. Hon ger mig därefter en liten knuff i baken och säger.
–Men gå då!

Jag tar ett steg fram mot negressen medan jag fortfarande har blicken på killens fingrar där dom gång på gång försvinner in mellan Anettes hala läppar.
Negressen tar tag i min kuk och drar mig mot sig och samtidigt sticker Anette en kondom i handen på mig. När jag tittar ner på det leende svarta ansiktet som är alldeles blött av safter känns det hela overkligt.
Blondinen under henne drar upp benen som för att bättre kunna ta emot mig och jag känner hur negressen tar kondomen ur min hand samtidigt som hon suger in min kuk i munnen.
Jag kan inte slita blicken från Anette som nu har fått ytterligare sällskap av två herrar som ser ut att vara några år äldre än oss. En smeker henne på brösten, den andra över stjärten där den unga killen fortfarande fingerknullar henne. Hon runkar deras kukar i takt. Jag känner att det blir kallt om kuken när negressen slutar suga, och tittar ner. Hon river av plasten på kondomen och stoppar den i munnen sedan drar hon ner mig på knä så att jag har kuken mot blondinens fitta.
Blondinen rör lite på höfterna i sidled när hon känner min beröring som om hon vill ha den i sig.
Negressen böjer sig ner och suger långsamt in min kuk hela vägen till roten och när den kommer ut igen sitter kondomen snyggt påträdd. Jag vet inte hur hon bar sig åt men jag blev så överraskad att jag vände mig mot Anette igen för att fråga om hon såg.

Anette ser alldeles vild ut av kåthet och kommer emot mig samtidigt som hon säger.
-Jag är så fruktat kåt nu!, är det ok om jag knullar också?
I samma ögonblick som hon frågat har negressen greppat om min kuk och riktat in den mot blondinens öppning och hon skruvar fortfarande på sig för att få in den.
Innan jag hunnit svara på frågan säger Anette skarpt.
-Men knulla henne nu då!
Jag tittar ner på min kuk som jag sakta låter försvinna in i blondinen som stönar högt av min penetrering.
Anette står nu på knä bredvid mig och tittar fascinerat på min kuk som kommer ut alldeles blank av safter, hon stönar till när en av männen nu tagit grabbens plats och kör fingrarna i henne.
Som om det inte räckte kysser hon mig och säger att hon måste få nåt i sig snart.
Jag säger att det är ok om hon vill knulla, och att hon själv bestämmer vem hon vill ha.

Det spelar ingen roll nu bara jag får kuk i mig! Jag blir så kåt av att se dig knulla! stönar hon.
Sedan slänger hon en blick över axeln mot mannen som står närmast med fingrarna i henne och säger.
Fuck me!, please!
Han drar ut fingrarna och ställer sig bakom henne, drar på en kondom sedan trycker han in kuken i Anette som faller mot mitt bröst med ett stön av njutning.
Hon tittar strax upp när han börjat pumpa i henne och sedan smeker hon mig över magen ner mot kuken. När hon kommit fram med handen smeker hon med ett finger över blondinens klitoris som stönar till högt. Anette frågar.
-Är hon skön?
Jag svarar att det visserligen är skönt men gummit förstör lite av känslan. Hur känns det själv? frågar jag upp hetsat tillbaka.
-Det är mycket skönare utan!, men det är väl säkrare antar jag! Stönar hon tillbaka.
Negressen föser milt undan Anette från oss som om hon ville ha blondinens underliv för sig själv, sedan börjar hon slicka på blondinens klitta i cirklande rörelser.

Jag ser hur mannen som knullar Anette drar sig ur med slak kuk och hon reser sig upp och lägger sig på en madrass några meter bort. När en ny kille dyker upp med kondom på sin kuk ser jag hur Anette villigt särar på benen och tar emot honom. Hon är alldeles frånvarande av upphetsning och ligger bara och tar emot kuk nu.
Snart kryper en tredje kille på henne och jag känner samtidigt hur blondinen under mig lyfter häftigt på höfterna och det känns nästan som om hon ska nypa av min kuk vid roten när hon kniper ihop fittmusklerna i orgasmkramper.

Hon ålar sig ut under negressen som fortfarande blir knullad bakifrån, när hon reser sig upp stryker hon mig lätt på kinden och säger tack på spanska.
Sedan vänder hon sig mot killen och säger nåt som jag inte förstår, men killen drar ut kuken och börjar försiktigt pressa sig in i negressens anal.
Jag tittar bort mot Anette som nu vänt sig om och står på knä med den unga killens kuk i munnen samtidigt som ytterligare en ny man knullar henne bakifrån.
Nu har jag räknat till åtta olika killar som knullat min fru och kan jag inte låta bli att gå fram för att prova hur hon känns.
Kondomen drog jag av förut så när jag sätter mitt ollon mot hennes våta fitta är det en helt ny känsla att gnida mellan hennes våta blygdläppar.

Hon har fått en ny lite äldre gubbe att suga på nu jag kan se att hon masserar honom under pungen för att han ska fylla kondomen fortare.
När hon känner att det finns en ny kuk bakom henne vickar hon lite på höfterna och svankar med stjärten i en roterande rörelse. Då mitt ollon kommer åt hennes svullna klitoris stönar hon till så gubbens kuk ramlar ur munnen på henne och hon säger med grötig röst utan att se sig om.
Fuck me deep!

Jag tar henne på orden och trycker långsamt in kuken i henne och jag måste säga att det var en fantastisk känsla med hennes våta nästan oljiga fitta omsluta min kuk. Anette har återigen gubbens kuk i munnen och stönar kvävt och gnällde till lite samtidigt som jag känner hennes slidmuskler massera pulserande runt min kuk.
När jag bottnat med kuken i henne och börjat dra mig ur känner jag hur Anette stelnar till och nästan spottar ut kuken hon har i munnen, sedan ropar hon.

No, No, you must have Condom, NO!
Och hon börjar hastigt försöka dra sig undan min kuk. När jag nästan glidit ur henne helt har hon vänt på huvudet och hennes förskräckta blick övergår i ett matt leende samtidigt som jag känner att hon slappnar av.
Åååh, var det du?! Jag blev så rädd när jag kände att det inte var någon kondom på den! Samtidigt var det så himla skönt att det höll på att gå för mig!
Jag började sakta knulla henne igen när gubbens fru drog iväg honom ut genom rummet, strax stod den unga pojken där igen med sin lilla kuk i handen framför henne.
Anette hade börjat stöna högt nu och jag sa att pojken verkade gilla henne för han har följt efter henne ett bra tag nu.
-Du kanske ska knulla honom också?! Föreslog jag.

Anette ryste till i kroppen och stönade ännu högre, sedan sa hon något osammanhängande om att han var så ung…, förbjudet…., för liten…..
Jag kände på hennes rörelser och hennes fitta blev ännu våtare att det höll på att gå för henne, men jag var inte riktigt lika nära så för att dra ut lite på det hela stannade jag upp och drog mig långsamt ur.
Hon protesterade lite när jag la mig ner bredvid och kysste henne, hon sa att hon var så kåt att om jag inte knullade henne genast så skulle hon knulla någon annan, för det hade ju nästan gått för henne nyss.

Hon hade satt sig på madrassen och medan hon klagade över min tortyr gned hon med ett finger i öppningen längst ner mellan blygdläpparna.
När hon böjde sig ner och sög in min kuk i munnen ställde sig den unga pojken på knä och böjde sig ner så han kunde nå hennes fitta med tungan.
Anette stönade till och särade lite mer på benen och tittade ner på hans huvud som gick runt i hennes skrev. Sedan slickade hon sig om munnen och sa att min kuk smakade gummi.
-Det gör nog du också! skrattade jag tillbaka och nickade mot pojken som slickade henne.
Hennes andhämtning blev snabbare och jag förstod att det var skönt för henne att bli slickad. Jag kunde se att hon närmade sig igen hennes höfter började rotera och hon lyfte fittan mot hans ansikte. Hon reste sig nästan panikartat och kröp över mig tills hon kunde sätta sig över min kuk, jag kunde se hur det rann saliv och fittsafter ur henne nu och mitt ollon blev alldeles blött när hon gned det genom skåran ett par gånger innan hon började sjunka ner över min kuk.

När hon nästan nått botten med ett utdraget stönande frågade jag lite retsamt om hon tänkte snuva killen på ett skjut en gång till.
Hon stannade upp och såg mig i ögonen, sedan vänder hon sig mot pojken som sitter på knä bredvid och runkar och frågar på engelska hur gammal han är egentligen.
Killen svarar på lite spansk brytning att han vet att han ser ung ut men att han faktiskt är nitton.
Anette tittar på mig och jag känner hur hennes fitta med en sugande känsla glider av min kuk uppåt.
Hon nästan knuffar omkull killen och suger in hans kuk i munnen.
Sedan sträcker hon sig efter badrocken och plockar fram en kondom ur fickan som hon snabbt trär på över pojkens kuk.
Jag blir lite förvånad men samtidigt upphetsad av Anette hade tagit med sig kondomer från baren förut, det betydde ju att hon hade tänkt knulla med någon främling redan från början.
Därefter riktar hon in sig över hans lilla stånd och sätter sig ner över honom, pojken stönar högt av njutning men Anette stirrar bara mig i ögonen och frågar om det var det här jag ville se och om jag blev kåt av att se när hon knullade småpojkar sådär.
När hon hävt sig upp och ner några gånger glider hon av honom och sedan ser jag hur hon med ett stadigt tag om hans kuk pressar ner sin stjärt över hans ollon. När hennes ringmuskel gett upp kampen glider hon långsamt ner över hans kuk med ett utdraget kvidande.
Jag tror inte mina ögon när jag ser vad hon gör, Anette har visserligen börjat prata om att utveckla det där med analsex, det var ju därför vi köpt en liten dildo tidigare men att det skulle ske så här kunde jag aldrig föreställa mig.
Men när jag tänker till så är ju pojkens kuk bara obetydligt större än dildon vi köpt.
Anette börjar rida upp och ner långsamt och smeker hetsigt sin fitta, ibland stoppar hon in ett finger som för att känna på kuken som finns där inne fast på andra sidan den tunna väggen.

Hon vänder sig med en vild blick mot mig och säger.
-Det är så förbjudet och så skönt! Men jag behöver nåt mer, snälla kan du knulla mig? Jag är så kåt!

Samtidigt lutar hon sig bakåt och särar på benen så att hennes fitta öppnar sig ännu mer.
Jag lutar mig fram med och känner med ett finger i hennes fitta, den är alldeles rinnande våt nu och hon stönar högt samtidigt som hon ökar takten, jag kan se hennes öppning liksom äta sugande om mina fingrar när jag smeker lätt på hennes klitoris.
Alldeles darrig på rösten av upphetsning frågar jag om hon verkligen vill ha en dubbelmacka. Jag kan känna hur det drar ihop sig av upphetsning i hennes underliv när hon hör ordet.

-Du kanske vill bli knullad av någon annan än mig till och med? Fortsätter jag och försöker låta lika retfull som tidigare, fast tanken på vad jag frågar henne om får min röst att svika mig en aning av upphetsning.

Anette stirrar sig omkring medan hon häver sig upp och ner över pojkens kuk, när jag ser att hennes ögon för en sekund stannar till bakom mig ser jag mig om åt det hållet och får syn på den unga muskulösa killen från baren som knullat Lisa tidigare. Han står och ser på med kuken i handen när negressen blir knullad igen.
Killen noterar att jag tittar på honom och han kommer genast och ställer sig bredvid Anette, sedan säger han till mig.
-Your wife is very beautiful! I think she’s hot tonight?
-Yes, she is begging for one more cock to sandwich her! Svarar jag

Utan att vänta ställer han sig ner på knä mellan hennes ben och drar med ollonet mellan hennes blygdläppar, hon blir alldeles vild och juckar emot honom med underlivet så att ollonet glider in en bit och hon stönar högt när hon känner hans svullna lem i sig.
Killen har mer sinnesnärvaro än henne för han drar genast ut kuken och trär på en kondom när jag räcker fram den till honom.
När den väl är på trycker han sakta in kuken igen och knullar henne därefter i långa drag, förmodligen känns det skönt för pojken också för han börjar jucka så gott han kan för att efter knapp minut skrika ut sin orgasm.
Anette är högröd i ansiktet och när hon känner pojkens kuk sakta glida ur henne när han slaknar börjar hon skaka våldsamt av en utdragen orgasm.
När killen som knullar henne känner hennes krampande slidmuskler stönar han till kort och trycker in kuken i botten. Anette skriker till som av en andra orgasm och skakar okontrollerat.

Pojken försöker nu krångla sig upp och Anette och den andra killen måste resa sig för att det skall vara möjligt. Pojken smeker hastigt över kinden på Anette och nuddar hennes bröstvårta med handen och säger kort.
–Thank you! Sedan försvinner han ut genom dörren fortfarande med kondomen hängande kring den slappa kuken. Den andra killen går strax efter.

Jag drog henne till mig och frågade om hon var nöjd eller om hon ville knulla fler, och jag sa att jag älskade att se henne vara slampig på det här viset.
Hon kysste mig hungrigt när jag lät min hand smeka över hennes kladdiga fitta, tog sedan upp sin badrock och svepte den om sig.

-Kom vi går och kollar i de andra rummen, vi kanske kan hitta Lisa och Peter! sa hon och drog mig ut genom dörren sedan tog hon med mig in i ett rum som var helt mörkt med svartmålade väggar och golv.
Enda ljuset som syntes när man rundat en svart skärm var en liten diod som skickade en smal strimma ljus ner på en bänk som såg ut som den på scenen tidigare ikväll, bredvid den fanns en gynekologstol med de klassiska benstöden.

Fast jag inte kunde se det kände jag att det var en mjuk matta på golvet i hela rummet.

Det rörde sig lite i skuggorna och avslöjade att det var ganska många där inne.
Vi ser en kvinna i 55 års åldern bli upplyft i gynstolen och snart stod två män och sög på varsitt av hennes lite hängiga bröst. Anette och jag gick närmare och kunde se när en tredje kille började knulla henne stående på knä på den lilla bänken.
Jag kände Anettes hand gripa om min kuk och sakta runka.

Anettes badrock åker av och den landar på mina fötter, jag låter min egen gå samma väg.
Hon står tätt intill mig och jag känner hennes nakna kropp mot min arm.
Sedan viskar hon i mitt öra att det är någon som smeker hennes ben.
-Är det skönt? frågar jag.
-mmmh jaaah! Stönar hon lätt.
Sedan känner jag hennes ben mot mitt när hon flyttar ut ena foten och jag förstår att hon särar på benen för att den smekande handen ska komma åt hennes rakade sköte.
Jag känner med handen nerför hennes mage och när jag når blygdläpparna känner jag att dom rör sig lite, när jag fortsätter ner mot slidöppningen möter jag handen som har två fingrar glidande in och ut ur min fru.
Hon andas ut tungt i mitt öra och runkar lite fortare på min stenhårda kuk.
Sedan känner jag hur hon stelnar till och slutar att runka.
Damen i gynstolen är ganska högljudd nu så ingen märker vårt viskande.
-Vad är det? frågar jag.
Anette viskar med lite överraskning i rösten att mannen bakom henne har tagit fram kuken och nu gnider han ollonet mot hennes fitta.
-Vill du att han knullar dig? Är det inte skönt? Frågar jag viskande.
Jag känner att Anette drar sig undan lite när mannen bakom henne försöker tränga in i henne.
-Vad är det, vill du inte? viskar jag igen.
-Joo, jättegärna men han har ingen kondom! Viskar Anette stönande tillbaka.
-Det är ok för min del om det känns rätt för dig!? svarar jag viskande
-Jaa jag är så fruktat kåt, men tänk om han sprutar i mig? Jag vet ju inte vem det är! flämtar Anette upphetsat.
-Du gör som du vill! svarar jag och jag känner strax hur Anette tveksamt flyttar sig bakåt igen med brett särade ben.
Jag kan känna hur hon svankar lite extra för att vara lättare åtkomlig och hennes bröst hamnar mot min arm.
Jag böjer mig ner lite och kysser henne när jag känner att hon skälver till och andas ut hårt.
-Han är ganska stor! stönar hon i mitt öra och jag förstår att han trängt in i henne nu när hon så tydligt visat att det är ok.

Det är så otroligt upphetsande att inte se men ändå veta att min söta lilla fru står i mörkret och har sin fitta kramande kring en främmande kuk . Hon är en slampa som kommer att få sin oskyddade fitta full med sperma. Jag rodnar av mina tankar och upphetsning fast det inte syns i mörkret.
Jag hör hur Anette stönar högre och mera regelbundet nu när mannen knullar henne hårt bakifrån..
Hon tar tag i min arm för att hålla balansen när mannen trycker på lite häftigare, jag böjer mig ner och kysser henne när hon viskar att det snart går för henne, det är så skönt att vara utan kondom men samtidigt så förbjudet.
Vi kan båda höra hur mannen andas häftigare och Anette viskar stönande i mitt öra att hon tror att det håller på att gå för honom.
Hon frågar viskande igen om det är ok om han sprutar i henne, det är så skönt att hon inte vill sluta för nu kan hon känna att den växer och blir ännu hårdare i henne.

Ja svarar att jag ju sagt att hon fick bestämma själv.
Sekunden efter stönar Anette rätt ut i luften och nu viskar hon inte längre när hon utdraget kvider.
-Nuuuu sprutar han iiiii miiig! Ååååååhhhh deeeet gåååår!

Damen som blir knullad ett par meter bort tittar upp åt vårt håll och killen som knullar henne drar sig ur.
Anette som fortfarande stönar i orgasm uppträdd på främlingens kuk, säger plötsligt med en grötig röst.
-Knulla henne!, jag vill se när du knullar henne!
Jag är så kåt nu att jag förmodligen kunnat knulla en gris om Anette bad mig, så jag går helt enkelt fram och får en nick till medgivande av damen där jag står med kuken i handen.
Jag blir förvånad när jag känner hur trång och skön hon är och jag sprutar efter någon minut i henne med kuken inkörd till roten, damen har stuckit ner en hand och masserar med några cirklande rörelser kring klitoris och stönar strax efter till och skakar med underkroppen pressad emot mig.
Hon fortsätter att gnida lite lätt på sin svullna klitoris och jag kan känna att hon rytmiskt kramar kring min kuk med slidmusklerna.
Jag ser att hennes handled också är prydd med ett litet rött band.
Sedan ryggar jag tillbaka med ett ryck så att min slaknande lem trillar ut när hon på kraftig finsk brytning säger.
-Dii däär vaa verkeliigen tjöönt!
Sedan skrattar hon åt min reaktion och säger att även finska kvinnor är kåta ibland, men att det var ett undantag att jag fått knulla henne utan kondom.
Men säger hon, då är vi väl kvitt då eftersom min gubbe sölat ner din tjej.
Jag ser att Anette dyker upp vid sidan av gynstolen och strax bakom henne står en stor lite fetlagd gubbe i 60 års åldern med handen på hennes stjärt det var alltså han som knullat henne.
Jag kan inte låta bli att känna lite på hennes fitta som är alldeles såsig och kladdig.
Ska vi gå frågar Anette kort, med ett lite ansträngt leende mot det äldre paret. Jag förstår att hon skäms lite.
Tack ska ni ha! Säger mannen och kvinnan i kör efter oss när vi plockat upp våra badrockar och börjar dra oss utåt korridoren.
Några killar har redan börjat smeka kvinnan på brösten och fittan igen.

Lisa och Peter sitter redan och väntar i omklädningsrummet när vi kommer dit.
Vi är alla fyra nyduschade och rätt nöjda när vi sitter i taxin på väg till hotellet.
Lisa berättar vad upphetsande det var med de två nakna grabbarna som började stöta på henne och Anette i baren.
När de fräckt hade börjat jämföra deras bröst och lite senare vem som hade våtaste fittan hade allt spårat ur, men hon ångrade ingenting.
Anette sov utmattad mot min axel innan vi kommit halvvägs till hotellet.

Fortsättning följer…….
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 54 röster, snittbetyg 5,26