Vikarien med fina bröst

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: sven (bjornbusen_1@hotmail.com)
Inlagd: 2 okt kl. 16:25
Läst: 34742 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 152 röster, snittbetyg 2,32
Det började en dag när jag skulle till skolan. då kom en snygg tjej förbi mig med cykel.när hon körde förbi tänkte jag henne ska knulla nån dag. Till slut när jag kom till skolan så var vår lärare sjuk så vi skulle ha en vikarie. Jag gick till lektionen som vanligt.

När jag kom in i klassrumet så såg jag den snygga tjejen som cyklade förbi mig. Jag fick stånd direkt och det såg hon. Hon såg på mig med sin kåta blick. Jag satte mig ner för att börja räkna matte. Jag behövde hjälp och hon kom. hon satte sig bredvid mig och knäppte upp mina jeans. Då sa hon till klassen att de kunde gå lite tidigare men jag fick kvarsittning.När alla hade gått låste hon dörren och börja klä av mig.

Hon tog tag i min stenhårda kuk och börja suga av mig. Precis innan jag skulle spruta ut sperman slutade hon. Hon sa nu är det din tur och få mig till orgasm. Jag börja med att dra upp häderna och känna på hennes stora fina bröst. Man kände att hon var kåt för hennes bröstvårtor var styva precis som min kuk. Jag slet av henne sin blus och sög på hennes bröst. Hon började stöna och sa att jag skulle gå ner till fittan. jag gjorde som hon sa och när jag kom ner så var den lika blöt som jag var kåt.

Jag slickade henne tills hon fick orgasm. Sen bara gick hon ut och allt va över. Jag hade ju inte ens fått orgasm. När jag senare skulle söka upp henne fanns hon inte kvar.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 152 röster, snittbetyg 2,32