En annorlunda semester! Del 2

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: MaxP (Maxp66@hotmail.com)
Inlagd: 13 jul kl. 16:19
Läst: 13952 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 163 röster, snittbetyg 5,11
Efter Annas lek med lastbilschaufförer och busspassagerare verkade Anna trött och möjligen slumrade hon till. Det är tyst i bilen ett bra tag och vi passerar genom Göteborg på E6 norrut. Trafiken flyter bra och solen skiner från en molnfri himmel. Bilens luftkonditionering jobbar på och det är en behaglig svalka inne i bilen.

- Sover du? Frågade jag tyst efter ett tag.
- Nej, jag bara sitter och njuter av min upplevelse och funderar på lite andra sexdrömmar jag haft.
- Blir du aldrig nöjd av sex?
- Jo, normalt är jag säkert som alla andra men igår när jag såg dig ligga och runka på sängen från mitt sovrumsfönster bestämde jag mig helt enkelt för att försöka förverkliga alla de fantasier jag haft om sex. Att använda min semester till att få ut maximal njutning.

Mina tankar far mellan de olika upplevelser som Anna gett mig sedan jag mötte henne igår kväll i hotellets bar. Jag som bara hade tänkt mig en lugn avkopplande semester har plötsligt hamnat i en helt overklig sexuell drömtillvaro med en ung kvinna som jag inte kände för 24 timmar sedan. En kvinna som har ett sexigt utseende som får vilken man som helst att tråna. Som har sin ungdomliga lekfullhet och nyfikenhet kombinerat med en omåttlig aptit på sexuell njutning. Som dessutom vill använda mig en nästan 20 år äldre man som sitt verktyg att förverkliga alla de fantasier och drömmar hon haft.

- Du, sa Anna.
- Jag skulle vilja besöka Smögen. Ta en promenad på bryggan, se alla fina båtar och sen köpa nykokta smögenräkor.
- Vilket bra förslag. Svarade jag.
- Kan vi inte sova i ditt tält i natt? Jag har inte tältat sedan jag var barn.

Anna tittar bedjande på mig med sina bruna ögon och vem kan motstå den blicken. Jag kör mot Kungshamn och följer skyltarna mot en campingplats som dyker upp. Vi får en plats i utkanten av campingen. Tältet reses snabbt och det blir dags att uppsöka duscharna och göra oss klara för ett Smögenbesök. Jag är klar före Anna och väntar i tältet på att hon ska dyka upp. Jag ser lång väg när Anna kommer gående. Hon har klätt sig i en snäv kjol som når knäna och framhäver hennes ben på rätt sätt, en ljus topp som man kan skymta en spets-bh under och hon har satt upp sitt hår. Hon har dessutom sminkat sig smakfullt. Hennes gång är sensuell och hela hon utstrålar sensuell skönhet.

- Hej, nu är jag klar. Säger hon när hon kommer fram till tältet.
- Vad vacker du är! Svarar jag häpen.

Anna ler och tar min hand när vi promenerar mot bussen som ska ta oss till Smögen. Det är en varm och skön kväll. Solen skiner fortfarande när vi kommer in i Smögen. Det är massor med semesterfirande människor runt Smögenbryggam när vi köper nykokta räkor. Vi sätter oss på vår filt en bit från hamnen och dukar upp vår picknick. Till räkorna och brödet dricker vi ett svalt medhavt vitt vin. Det tar inte lång stund förrän vinet börjar påverka oss och Anna börjar viskar små kåta ord i mitt öra hela tiden. Orden ger mig givetvis stånd och Anna skrattar när hon drar handen över mina byxor och känner hur tillståndet är hos mig. Hon kryper intill mig och slänger sin tröja i mitt knä.

- Vad härligt här är. Annas röst avslöjar att hon verkligen menar vad hon säger.

Sedan lutar hon sig fram mot mig och ger mig en lång mjuk sensuell kyss. Den svaga förföriska doften från hennes parfym är säkert noga utvald av henne. Jag känner hur hennes tunga letar sig in mellan mina läppar samtidigt som hennes hand smeker över mina styva bröstvårtor. Våra tungors lek blir allt mer intensiv och kyssen får mig otroligt kåt. Jag känner hur hennes hand letar sig neråt över min mage och under tröjan i mitt knä. Hennes hand masserar mitt ollon genom byxtyget och jag kan inte låta bli att stöna till.

- Jag skulle vilja känna din kuk i mig nu.
- Jag är så kåt, flämtar hon fram.

Anna hand har letat sig in genom gylfen och hon runkar mig mjukt samtidigt som hon gnider sitt ena bröst mot min arm. Min kuk är riktigt stor och styv när hon plötsligt reser sig och säger att nu ska vi ta en promenad på bryggan. Häpet inser jag att jag sitter ner med kuken i styvt tillstånd pekandes ut genom gylfen. Anna skrattar retfullt med jag försöker få in den stora kuken i byxorna utan att allt för många av de promenerande flanörerna ska se allt för mycket av mitt tillstånd.

När vi kommer ut på bryggan ser vi alla båtarna som lagt till där inför kvällen. Det är både segelbåtar och motorbåtar som ligger i det spegelblanka vattnet. På de flesta sitter människor och snackar, äter eller bara dricker något. Det är många killar som är på raggningshumör efter några öl och åtskilliga av dem visslar nöjt när Anna går förbi dem. Jag märker hur Anna njuter av uppmärksamheten hon får men hon vänder sig inte om efter dem.

När vi vänder tillbaka och passerar ett gäng med två killar och en tjej och de åter visslar på Anna stannar hon och tilltalar dem.

- Vill ni oss något? Säger hon lite spydigt.

Killen som visslade kommer av sig när Anna svarar men då rycker hans kompis in och ber oss komma ombord och ta ett glas vin med dem. Jag är inte särskilt sugen på detta men innan jag hinner protestera drar Anna mig ombord och strax sitter vi med var sitt glas vin i händerna.

Vi får veta att det är tre kompisar, Per, Johan och Lina som är ute en vecka med Pers föräldrars segelbåt. De har tänkt stanna i Smögen över natten. Det verkar vara ett trevligt gäng där det visar sig att Per och Johan spelar fotboll tillsammans och att Lina varit kompis med dem i många år. Inga av dem har något förhållande.

Jag ser att Johan och Per båda är ganska muskulösa, kanske i 30-års åldern. Per har kort ljust hår, är kanske runt 1.80 m och har ett ganska grovt tecknat ansikte. Johan är helt renrakad, något större kroppsbyggnad än Per men har ett mer attraktivt utseende. De sitter i shorts, seglarskor och linnen båda två. Lina är något yngre, mellan 25-30 år och är runt 1,65 m, hon har runda kvinnliga former men är inte på något sätt tjock eller fet. Tvärtom ser hon ganska vältränad ut och hennes bak är snyggt rund. Hon har långt ljust hår och en ganska stor byst. Hon har en kort vit kjol och ett tunt linne på sig. Alla tre har fått en fin solbränna när de seglat till västkusten.

Vi sitter och har riktigt kul tillsammans, berättar lite historier och i takt med att alkoholhalten ökar blir det allt snuskigare. Vi kommer in på sex och Anna frågar hur det fungerar på sjön när det är tre kompisar tillsammans, om de inte blir kåta. Hur det fungerar med onani för dem när de är tillsammans. Om de aldrig tänt på varandra. Svaren kommer direkt. Johan erkänner att han blivit kåt av Lina när hon sprungit omkring halvnaken men aldrig vågat ta steget. Per har aldrig tänkt tanken på Lina eftersom hon är deras polare men Lina som blivit ganska fnittrig nu säger att hon faktiskt drömt om både Per och Johan men att hon inte vill förstöra deras vänskap med ett förhållande eller tillfälligt knull med någon av dem.

Kvällsluften har blivit fuktig och vi går alla ner i båtens salong som är ganska stor. Jag och Anna sitter i en 2-mans soffa och mitt emot sitter Per, Lina och Johan i en annan soffa.

De frågar i sin tur om mitt och Annas förhållande och då berättar vi precis som det är. Anna berättar också med ganska stor inlevelse hur hon onanerat i bilen inför busspassagerare och lastbilschaufför när vi körde hit. Jag märker att ungdomarna lyssnar intresserat och Lina börjar skruva på sig. Förmodligen börjar hon bli kåt av Anna berättelse vilket Anna också märkt.

- Blir ni kåta av min berättelse frågar hon dem.

Pojkarna som är tuffa grabbar förnekar såklart även om både jag och Anna kan se att de förmodligen har ett ganska stort stånd båda med tanke på deras kroppsställning just nu. Anna böjer sig fram och tar dem båda mellan benen och avslöjar direkt deras tillstånd. Sedan tar hon Linas händer och lägger utanpå deras shorts och Lina börjar genast, något rodnande, att massera dem. Pojkarna har nog fattat vart Anna vill komma och de börjar båda smeka Lina, Pers hand har letat sig upp under Linas kjol och Johan masserar hennes bröstvårtor. Man kan se hur han rullar en knallhård vårta mellan sina fingrar.

Lina har redan tagit fram båda kukarna som hon runkar i varsin hand. Anna har svårt att låta bli att lägga sig i det hon startat. Hon ställer sig framför Johan, sätter upp sin fot på bordet och då ser jag att hon inte har några trosor på sig. Johan försöker röra Anna men då slår Anna honom på fingrarna och beordrar i stället upp honom i stående ställning medan hon sätter sig på bordet framför Lina och särar på sina ben och blottar hela sitt underliv.

- Jag vill bara ha en enda kuk i mig ikväll och det är inte din, säger Anna med barsk stämma.

Anna har helt tagit kommandot över händelserna och det verkar som alla accepterat det och följer hennes anvisningar helt och hållet.

Johans kuk börjar hon runka samtidigt som hon beordrar Lina att ställa sig på alla fyra i soffan. Sedan pekar hon på Per och visar att han ska ta Lina bakifrån. Lina har kjolen runt höfterna och Per drar av hennes trosor. Jag kan inte låta bli att se på när Johan låter sin kuk glida mellan Linas skinkor vilket Anna upptäcker. Anna pekar på mig och säger:

- Hjälp honom hitta in i Lina!
- Du Johan gör inget utan min tillåtelse, säger hon sedan rappt.
- Lina, din tunga vill jag känna mot min klitta nu medetsamma!

Jag reser mig lite snopet och går fram till Per och Lina. Jag har också accepterat Annas kommenderande roll och börjar genast smeka Linas fitta när Anna säger till mig att göra så. Jag låter mina fingrar glida in mellan hennes blygdläppar som redan är helt särade. Hon är plaskvåt av kåthet och man kan riktigt märka hur hon skriker efter något hårt i sig. Jag fingerpullar henne och smeker hennes klitta och det märks på hennes stönande att hon gillar min behandling. Nu gestikulerar Anna till mig att jag ska runka Johan med den andra handen så länge. Jag som aldrig ens haft tanken på att röra en annan mans könsorgan blir tvungen att runka honom. Efter ett tag märker jag att Johan faktiskt reagerar positivt på min beröring och jag känner hur hans kuk växer i min hand igen. Jag använder saften från Lina på Johans ollon som är stort och nästan lila nu.

- Nu kan du föra in den säger Anna till mig.

Jag låter Johans ollon leka lite i Linas öppning och Lina försöker motjucka för att få in den i sin längtande grotta. När jag pressar Johan in i botten på Lina hör jag ett suck av stön från dem båda. Lina verkar helt borta av kåthet men Anna är inte nöjd utan hon för Pers kuk som är ganska stor fram till Linas mun. Nu kräver hon att Lina ska suga Per samtidigt som hon blir tagen bakifrån av Johan. De hittar snart en perfekt takt och Lina verkar njuta av att ha två kukar djupt i sig.

Nöjt lutar Anna sig mot mig och viskar:

- Nu klarar de sig själv en stund och nu vill jag ha din kuk hårt i mig. Du ska knulla mig riktigt hårt och vilt här framför dem.

Snabbt åker våra kläder av och Anna sätter sig i soffan med högt uppdragna ben samtidigt som hon högt och tydligt säger:

- Kom nu och ta mig. Nu vill jag ha en riktig kuk i mig!

Anna formligen drar ner mig över henne och min kuk som är större av kåthet än någonsin av händelserna i båten formligen glider in i Anna ända in i botten på henne. Ett ljudligt suck av välbehag hörs från henne när jag når botten i henne. Hon lägger benen runt mina höfter och juckar mot i ett högt tempo. Jag har aldrig någonsin upplevt en kvinna så vild av kåthet än Anna i denna stund. Det riktigt plaskar om henne när min kuk rör sig från öppningen ner i botten på henne.

- Byt plats! Beordrar hon plötsligt Per och Johan. Vilka lydigt följer hennes anvisningar. Jag märker att Lina nästan har svårt att ta emot Pers betydligt större kuk. Hon gnyr lite när han pressar den in i henne men hon kan inte protestera eftersom Johans kuk redan är långt inne i hennes mun.

Anna ber mig lägga mig på rygg i soffan och sedan sjunker hon långsamt ner på min kuk tills den är helt omsluten av hennes kramande fittmuskler. Hon börjar rotera underlivet i allt högre tempo samtidigt som hon beordrar mig att reta hennes nu svullna klitta.

Lina nästan lyfts upp av Pers kuk varje gång hon tar emot hela kuken och plötsligt exploderar hon i en häftig orgasm där hela hon skakar samtidigt som hon skriker rätt ut. Detta blir för mycket för Johan som släpper all sin sperma i munnen på henne. Lina är helt slut men Johan är inte klar så Anna ser snabbt till att Lina ligger på rygg och halvt omedveten om vad som händer avslutar strax därefter Johan med att skrikande pumpa all sin sperma i hennes fitta.

Nu klarar varken jag eller Anna att vänta längre utan vi kommer samtidigt i en våldsam orgasm där Anna spänner hela sin kropp i en båge bakåt samtidigt som min vätska fyller henne i en orgasm som börjar i ryggslutet på mig och pumpar vätskan sex sju gånger i henne.

- Nå vad tyckte du om denna kvällen? Undrar Anna nyfiket när vi sitter i taxin hem från Smögen.

Självklart erkänner jag för henne att jag inte i min vildaste fantasi skulle kunna tänka ett sådant scenario när vi lämnade tältet för några timmar sedan. Anna berättar också att det var en gammal fantasi som hon drömt många våta drömmar om. Att få bestämma över andras njutning och att få vara med i ett gruppsex.

På campingen är det lugnt när vi kommer hem och heta av kvällens upplevelser kryper vi ner nakna och somnar tätt ihop i samma sovsäck.


/MaxP

MaxP66@hotmail.com
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 163 röster, snittbetyg 5,11