En annorlunda semestertripp! Del 1

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: MaxP (MaxP66@hotmail.com)
Inlagd: 12 jul kl. 16:34
Läst: 17466 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 251 röster, snittbetyg 5,15
När jag i vintras började fundera på vad jag skulle göra på min sommarsemester beslutade jag mig till sist för att göra något annorlunda. I stället för att resa utomlands några veckor ska jag använda hela min semester till att bila genom Sverige och försöka uppleva både natur och nöje i en lagom blandning. Jag bestämde mig tidigt för att inte planera något utan att ta dagen som den kom.

Jag packade lätt och ledig klädsel i en väska, stoppade ner lite drickbart och tog med mig mitt lilla tält för säkerhets skull. Inte för att jag är särskilt glad att campa men det kan ju alltid komma till användning i en eventuell nödsituation.

När jag på fredag kväll kör iväg är jag på strålande humör, fyra härliga veckor väntar mig. Varje dag med nya överraskningar förhoppningsvis. Trafiken flyter lugnt på motorvägen norrut. Efter en kort rast i höjd med Värnamo ändrar jag mitt beslut att åka E4:an norrut och bestämmer mig för västkusten i stället. Snabba oväntade beslut är oftast inte alls likt min personlighet så jag blir själv lite överraskad.

Jag väljer väg 27 och kör mot västkusten, klockan börjar närma sig nio och jag bestämmer mig för att det är dags att börja söka övernattningsplats. Jag kollar in min gps i bilen och får förslaget Kinna Stadshotell. Ett stadshotell som första övernattningsalternativ verkar vara en bra start på semestern.

Jag checkar in på hotellet och jag bestämmer mig för att ta en dusch och jag passar även på att raka min pung och det mesta av mitt könshår. Det är en sån härlig mjuk känsla att vara nyrakad. Efter detta blir jag sugen på en öl. När jag kommer ut i hotellets bar är det totalt folktomt i den. Jag sätter mig vid bardisken men ingen bartender syns till. Jag hör svag musik från ett rum bakom disken och med ett harklande ljud försöker jag göra personalen uppmärksam på att de fått en kund samtidigt som jag tittar runt i lokalen.

– Hej! Hör jag och hastigt vänder jag mig om mot disken och där står en söt tjej.

Jag beställer min öl och samtidigt betraktar jag tjejen som uppskattnings vis är ca 25 år, mörkt uppsatt hår och en snygg figur. Hon är kanske 1,70 m lång och en snygg byst och ett sött ansikte men med ett ledset uttryck. Hon är klädd i vit blus som är ganska vågat uppknäppt och svart kjol. Jag skäms lite när min blick faller på hennes byst och jag ser hur hennes bröstvårtor tecknas genom tyget. Hon har långa slanka ben och är ganska solbränd. På bröstet sitter en liten skylt med namnet ”Anna” på.

– Varsågod! Hon serverar mig ölen och börjar konversera mig artigt. Jag berättar att jag är på genomresa och att detta är första stoppet på en förhoppningsvis fyra veckor lång semesterturné genom Sverige. Min nyfikenhet om hennes ledsna uppsyn blir allt större och till sist frågar jag henne om hon är ledsen över något, egentligen utan att förvänta mig något svar.

Till min förvåning börjar hon prata på och det visar sig att hon precis lämnat ett långt förhållande efter att hennes pojkvän varit otrogen. Hon berättar dessutom att hon ska påbörja sin semester efter kvällens arbetspass och att all semesterplanering tog slut tillsammans med förhållandet, så hon har ingen aning vad hon ska göra på sin semester. Jag märker att hennes humör lättar något när hon får berätta lite om sina problem med mig, en okänd man som sitter på hennes barstol utan känslomässiga band till henne.

Vi sitter och småpratar hela kvällen i baren som är i stort tom på gäster. Hon frågar om min semester och jag berättar hur jag planerat eller snarare inte planerat min resa genom Sverige. Hon lyssnar nyfiket och frågar en hel del. Efter några öl och timmar ska Anna stänga baren och börjar det bli dags att få lite sömn. Precis när jag ska resa mig tar hon tag i min arm och säger:

– Du verkar vara en trevlig och snäll man. Jag tror jag ska åka till västkusten några dagar på min semester. Kan jag inte få lifta med dig imorgon?

– Visst, klart du får. Svarar jag.
– Var i receptionen klockan nio imorgon.
– Vad snällt av dig, jag är här i god tid. Tack! Svarar hon glatt.

Vi byter mobilnummer innan vi skiljs för kvällen.

Anna har gjort stort intryck på mig och jag har svårt att släppa tankarna på henne när jag kryper ner i sängen. Jag känner hur kåtheten hos mig ökar och hur min kuk styvnar. Mina händer rör sig ner under täcket och den härliga känslan när min förhud glider över ollonet är så skön. Jag kastar bort mitt täcke och ser ner på min stora, hårda kuk i skenet från min sänglampa. Mina tankar är hela tiden hos Anna samtidigt som jag med ena handen masserar min pung och den andra handen sakta runkar. Försperman har smort mitt ollon och friktionen mellan hud och ollon är perfekt. Jag runkar allt fortare och hårdare och jag känner hur jag är på väg att komma. Jag kramar till lite hårdare om pungen men lyckas dämpa min orgasm. Precis när jag är på väg att öka takten igen så ringer min mobiltelefon. Svärande sträcker jag mig mot mobilen och svarar något irriterat.

– Hallå!
– Hej, det är Anna från baren. Hoppas jag inte störde dig?
– Nej, ljuger jag för henne.
– Jag behöver hjälp med att hämta min resväska, du har inte möjlighet att hjälpa mig? Frågar hon.
– Jovisst, men jag kan inte köra pga ölen du serverat mig.
– Jag bor på andra sidan gatan bara. Andra våningen till höger. Det står Sjöholm på dörren.
– Okej, jag är hos dig om fem minuter.
– Tack, kvittrar Anna tillbaka.

Jag ringer på dörren och Anna öppnar den direkt. Glatt visar hon vägen till en klädkammare där hon pekar på sin väska längst uppe på en hylla. Jag ställer mig på en pall som hon har satt fram och sträcker mig mot väskan, när Anna ska ta emot den känner jag hur hon trycker sina bröst mot min höft och hennes arm nuddar vid min kuk som är halvstyv.

– Oj, säger hon och tittar lite lurigt mot mig samtidigt som hon tar ett fast tag om min kuk med sin hand.
– Du behöver nog lite hjälp i ditt tillstånd säger hon samtidigt som hon öppnar min gylf och drar ner byxorna på mig.

Anna håller min nu rejält styva och stora kuk med båda sina små händer och hennes tungspets börjar virvla över ollonet som är alldeles glansigt och lila efter min påbörjade runkning för en stund sedan. Jag känner den kittlande härliga känslan i hela kroppen samtidigt som en smärta rusar genom kroppen när Anna kramar till om min pung med hela sin hand. När jag tittar ner på henne är hela hennes ledsna uttryck från baren som bortblåst och hennes ögon är glansigt kåta i stället och hennes kinder är lätt röda. Hennes bröstvårtor har styvnat och retar mitt ben genom tyget på den topp hon har på sig.

Hon börjar suga på min pung samtidigt som hennes händer runkar mig långsamt och mjukt. Man märker att hon är duktig på att tillfredsställa en man och det börjar redan spänna i kuken och små spermadroppar tränger hela tiden ut på ollonet. Jag har hittills stått på pallen medan hon lekt med min kuk men njutningen börjar få mina ben darriga och det märker Anna som låter mig kliva ner samtidigt som hon drar av sin topp och sina trosor.

När jag sträcker mig efter hennes bröst som jag så gärna vill känna på så tittar hon på mig med en blick som jag genast uppfattar som ”Se men inte röra”. Hon märker säkert min reaktion när jag skamset drar tillbaka min hand och säger med ett mjukt leende:

– Idag är det bara jag som rör dig. Imorgon är det min tur att få din uppmärksamhet.

Hon sätter sig på pallen helt naken och drar mig intill sig. Hennes läppar glider mot ollonet och sedan särar hon på dem och omsluter mott ollon. Hon tar kuken så långt in i munnen hon klarar sedan suger hon hårt utåt. Hon varierar med att låta tungspetsen virvla över ollonet och att runka mig med en hand.

När jag tittar ner på henne ser jag att hon sitter med särade ben och smeker sig själv samtidigt som hon suger mig. Man kan höra hur blöt hon är när hon fingerpullar sig själv, ett svagt rytmiskt ljud som kommer från hennes fitta. Hon släpper min kuk och rullar sin ena bröstvårta mellan fingrarna samtidigt som hon gnuggar sin klitta fortare och fortare. Hon suger mig hårdare och hårdare i takt med att hennes egen njutning ökar.

När jag är på väg att komma så slutar hon tvärt samtidigt som hon kniper strax under ollonet och min orgasm stannar av. Under pausen tar rotar hon i en låda i klädkammaren och tar fram en stor verklighetstrogen dildo. Den är säkert minst 25 cm lång och ganska tjock. Hon sätter på vibratorn i den och för den långsamt in i sin fitta. Jag ser på hennes ansiktsutryck att hon njuter otroligt av att fylla fittan med dildon. När hon har hela dildon inne så låter hon den sitta där och vibrera och börjar åter suga mig. Jag är så otroligt upphetsad av hennes självsäkra lek med både sig och mig och när jag åter är på väg att få orgasm gör hon på samma sätt igen för att avbryta den.

Jag märker nu på henne att hon börjar nå sin klimax. Hon gnuggar sin klitta allt fortare och hennes kropp börjar spännas samtidigt som hennes flämtningar hörs tydligt tillsammans med ett njtuningsfullt gnyende. Hon suger allt fortare och hårdare och plötsligt känner jag ett finger som stoppas in hårt och fort i mitt anus samtidigt som Anna skriker rätt ut av njutning.

- Jaaaaaaaaaaaa, jag kommer skriker hon skakande av sin orgasm

Jag sprutar för fullt när jag känner hur min orgasm rusar genom hela min kropp för att explodera i hennes mun och ansikte. Jag sprutar säkert sex-sju gånger och varje sats är rejält stor. Jag ser sperma droppa från Annas haka ner och träffa hennes ena bröst.

Hon reser sig upp och ger mig en lätt kyss som smakar sperma.

När jag lämnar hennes lägenhet faller blicken på hennes sovrumsfönster och jag ser att man ser rakt ner på min säng. När Anna märker min blick nickar hon bara tyst som bevis på att min tanke är alldeles riktig.

- Denna kvällen har du fått mig att bli glad och åter se framåt igen och det som hände var bara mitt sätt att visa min uppskattning för det.
- Klockan nio är jag redo för en njutningsfull resa, säger hon med ett illmarigt leende på sina läppar.


Klockan ringer och jag reser mig yrvaket upp. Jag har ett otroligt stånd och jag inbillar mig att besöket hos Anna bara är ytterligare en våt dröm. Men när jag tittar ut ser jag Anna i hennes sovrummsfönster vinka till mig. Jag struntar i mitt stånd och äter snabbt frukost. När jag checkar ut från hotellet strax innan klockan nio står Anna och väntar på mig. Hon är sommarklädd i en tunna kort sommarklänning, hennes hår är uppsatt i en hästsvans.

- Hej! Anna ser glad och pigg ut idag. Nästan som en skolflicka på sommarlovets första dag.
- Vad härligt det ska bli att komma ut och åka bil.

Jag hjälper henne att lägga hennes bagage i bilen och vi tar plats och börjar köra. Anna är på ett riktigt härligt humör idag och hon pratar på om både det ena och andra. Jag har svårt att slita blicken från hennes lår och hon märker säkert att jag även sneglar mot hennes bröst. Hon har ingen bh på sig idag och hennes bröst är fasta och bröstvårtan tecknas uppnosigt genom tyget.

Jag funderar på vad en så sexig och härlig tjej ser i att åka med en drygt 40 årig ”gubbe” när Anna plötsligt utbrister.

- Vill du leka en lek?
- Visst, säger jag och funderar på om vi ska räkna kor eller bilmärken.
- Denna leken är lite speciell men jag hoppas du gillar den, säger hon.
- Vad går den ut på då?
- Du ska köra så nära lastbilar eller bussar som möjligt så ska jag försöka få så mycket uppmärksamhet som möjligt.
- Okej!

I samma ögonblick jag svarar henne så sätter hon upp benen mot instrumentbrädan och drar upp klänningen så hon blottar sitt nakna underliv. Hon är helt renrakad och jag ser att hennes blygdläppar är något svullna.

- Jag har varit kåt ända sedan min orgasm i går kväll. Jag har verkligen längtat till detta, berättar hon.

Hon börjar försiktigt låta fingrarna leka utmed blygdläpparna och sedan delar hon dem med ett finger och jag kan sneglande se att hon redan är fuktig. Min kuk reser sig direkt i full längd och jag börjar få svårt att koncentrera mig på bilkörningen. Lyckligtvis är vi på motorvägen mot Göteborg nu och jag får syn på en långtradare. När vi är i höjd med förarhytten så saktar jag ner och håller jämn hastighet med lastbilen. Anna börjar smeka sin klitta med roterande rörelser och tittar upp på lastbilschauffören som fått syn på Anna nu. Vi kan hålla jän fart med lastbilen några minuter och Anna onanerar för fullt samtidigt som hon kisar på lastbilschauffören.

- Åhhhhhh, säger hon. Nu tar han fram sin kuk och börjar runka bara för att han sett mig. Damn, vad detta gör mig kåt stönar hon samtidigt som hon kör in två fingrar i sin fitta.

Vi måste köra från lastbilen för det börjar bli kö bakom oss och vi får ett glatt helljusblink från lastbilen som tack för uppvisningen. Anna sitter och rullar en bröstvårta mellan fingrarna och smeker sin klitta med roterande rörelser.

- Du måste hitta någon ny jag kan visa mig för, säger hon. Jag kommer att onanera i lagom takt så det dröjer innan jag kommer. Det är så himla upphetsande när andra ser mig stönar hon till.

- Jag skulle vilja ha en kuk i mig nu men du måste köra säger hon och drar med handen över min hårda kuk. Sedan tar hon min hand och låter mig känna på hennes svullna kåta fitta. Jag låter mitt finger trycka lite på klittan och då stönar hon till igen av min beröring på hennes känsliga punkt. Hon tar mina fingrar och för in dem i fittan och jag känner hennes värme och fukta sluta sig om mina fingrar samtidigt som jag upptäcker en buss lite längre fram.

I höjd med bussen sänker jag åter farten och håller jämn fart med den. Det tar en liten stund innan några tonåriga pojkar upptäcker vad Anna håller på med. De pekar och stirrar ner på Anna och deras blickar är fästa på min hand som Anna varligt lyfter bort samtidigt som hon börjar onanera allt fortare med en hand. Hennes andra hand öppnar hon min gylf med och börjar sakta runka den. Vi ökar farten något och lite längre fram sitter en medelålders kvinna. När hon upptäcker oss märker vi att hon först vänder bort blicken men ständigt försöker titta utan att vi ska se det.

Som tur är det ganska lite trafik nu på förmiddagen och vi kan hålla jämn fart med bussen ganska länge. Anna har särat på benen rejält så kvinnan ska se vad hon gör och vi ser förstår att hon börjat smeka sig själv på hennes rörelser. Hon ser rejält kåt ut när hon följer Annas hand som runkar mig och hennes andra hand fingerpullar sig själv ganska fort nu. Anna stönar och slänger lite med huvudet av njutning.

- Åhhh, vad det är skönt när andra tittar på mig när jag onanerar, stönar hon igen samtidigt som hennes kropp skakar till av en mindre orgasm.

- Nu ska du få ge mig en riktig orgasm. Anna tar min hand och för till sin klitta som är rejält svullen och hård.

Jag cirklar med fingret runt klittan och nyper till försiktigt. Hon har två fingrar inne i fittan och fingerknullar sig själv. När vi tittar upp mot bussen halvligger kvinnan och vi ser att hon är nära att komma. Detta är tillräckligt för Anna tillsammans med mina och sina egna fingrars beröring på hennes känsliga delar.

- Jaaaaaaaaaa, nu kommer jag skriker Anna samtidigt som hon skakar av orgasmen som sköljer över henne. Hon biter hårt i säkerhetsbältet och hela hennes kropp spänns som i en båge när hon tar spjärn mot instrumentbrädan. Jag vinglar till med bilen och ser en hastig skymt av kvinnan i bussfönstret som verkar ha det lika skönt som Anna just nu.

- Detta var nog en av de härligaste orgasmer jag haft genom att onanera, berättar Anna när hon hämtat andan igen.

- Nästa gång vill jag ha en riktig kuk i mig och nu har du verkligen kvalificerat dig för det säger hon med gimten i ögonen. Jag vill testa allt på denna semester om jag får följa med på din resa.

- Klart du får, svarar jag glatt och börjar redan fantisera om vad denna lilla varelse med så mycket sexbegär kan tänkas vilja vara med på.


Vi börjar närma oss vårt mål för dagen och mer om det kommer kanske i en annan berättelse om ni vill läsa mer av mig.

Respons brukar vara en bra betalning för ytterligare läsning ;)

/MaxP

MaxP66@hotmail.com
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 251 röster, snittbetyg 5,15