Midsommarflickan

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: MaxP
Inlagd: 8 jul kl. 15:13
Läst: 18298 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 129 röster, snittbetyg 5,40
Det är midsommar igen! För första gången på många år ska jag fira min midsommar själv utan min familj. Jag har funderat länge på vad jag ska göra och slutligen bestämde jag mig för att hyra en stuga i sommarbyn där jag tillbringade de flesta av mina sommarlov.

När jag är framme på torsdag kväll är jag ganska trött efter den långa bilturen och jag gör mig ganska snabbt klar för sängen och somnar som en stock. Jag vaknar på midsommaraftons morgon till kvittret från fåglarna utanför fönstret och solstrålarna som sticker mig i ögonen. Jag har sovit hårt hela natten och känner mig ganska pigg. Vädret är underbart, sol från en molnfri himmel, vindstilla och säkert uppåt 25 grader. Hela dagen tillbringar jag med att promenera runt bland alla stugor och i mitt minne dyker ständigt upp små händelser som inträffat under mina sommarlov på ön. Den första fisken jag fångade, badstället vi alltid badade vid, den första kyssen osv.

Dagen övergår till kväll och jag tillagar den traditionella midsommarmaten jag ska äta. Sill, nypotatis, öl, nubbe och slutligen jordgubbarna äter jag på den lilla verandan och nöjd inser jag att det underbara vädret verkar att hålla i sig hela kvällen. I stugan intill är det redan ordentligt med liv. Den är uthyrd till ett gäng ungdomar, gissningsvis i 25 års åldern. Det är inte svårt att uppfatta hur stämning höjs allt mer i deras stuga, säkert i takt med att alkoholen minskar i deras flaskor. Till sist är det ganska ljudligt ifrån deras stuga och jag känner att jag borde röra på mig lite.

Jag ger mig ut på en promenad igen och i de flesta stugorna är det ganska livat. Jag hör musiken från festplatsen och omedvetet dras jag mot den. När jag kommer fram ser jag att allt är sig precis likt. Inget har förändrats på 25 år. Parkeringen är fylld av ungdomar och deras bilar som spelar hög musik. Flaskorna går från mun till mun hos dem. Jag går in på festplatsen och står en stund och bara tittar mig omkring. Den gamla båthallen är smyckad i björkris, utanför står lottstånden och korvboden, på scen spelar ett lokalt dansband för ett nästan fyllt dansgolv.

Jag kan inte låta bli att spana in alla vackra lättklädda kvinnor. Den fina våren har gjort de flesta brunbrända och svag som jag är för vackra kvinnor med slanka bruna ben flackar min blick från den ena till den andra. På andra sidan dansbanan ser jag en ensam tjej, hon är klädd i en tunn vit klänning, har långt ljust lite lockigt hår som pryds av en midsommarkrans. Hon är otroligt vacker och ser så oskuldsfull ut och jag tycker hon symboliserar den svenska midsommarflickan perfekt. Plötsligt försvinner hon i människomassan och jag har ingen lust att dansa så jag börjar röra mig mot bryggan intill där det brukar ligga båtar som seglat hit enbart för festen.

Jag ser några motorbåtar av mindre modell men även flera segelbåtar. Vattnet ligger alldeles spegelblankt och den nedgående solen speglar sig i vattnet och vyn ser ut som ett vykort.

- Visst är det vackert! Jag vänder mig hastigt om och ser min midsommarflicka stå intill mig. Hon är så vacker och säkert inte mer än 25 år.

- Ja, otroligt vackert, lika vacker som du är. Svarar jag snabbt

Hon slår sig ner på bänken sidan om mig och jag ser att hon rodnar lite. Vi presenterar oss och hon berättar att hon heter Petra. Vi börjar prata med varandra. Hon berättar att hon kommit hit med sina kompisar, de hyr en stuga och kvällens festande hade fått hennes kompisar alldeles för påverkade så hon har gått hit alldeles själv. Hon verkar väldigt mogen för sin ålder och vi har lätt för att prata med varandra.

- Har vi nu kommit hit kan vi väl inte gå härifrån utan att ha dansat. Säger hon plötsligt och reser sig upp.

Leende tar jag hennes hand och snart dansar vi för fullt. Jag märker att hon verkligen är duktig dansare. Vi fungerar väldigt bra tillsammans som danspar och det blir flera danser innan vi bestämmer oss för att lämna dansplatsen. Vi promenerar sakta mot stugorna. Solen har precis gått ner och om bara några få timmar är det åter gryning. Natten är underbar med stjärnklar himmel och säkert över 20 grader varm.

- Här bor jag! säger P och stannar vid stugan intill min.
- Jasså du tillhör det skränande fyllegänget! Säger jag skrattande
- Jag bor ju i stugan intill. Fortsätter jag.

Ungdomarnas stuga är alldeles mörk och dessutom låst så jag erbjuder P att följa med in till mig tills de dyker upp. Hon accepterar glatt och i min stuga tänder jag några sterinljus och serverar oss vin. Vi sitter i den lilla soffan på verandan och trots vinets värmande effekt på oss börjar natten bli lite svalare. Jag märker att P kryper intill mig och jag lägger armarna runt henne för att värma henne lite. Blandningen av hennes svaga parfymdoft och hennes hud retar min näsa. Jag vänder mig mot henne för att fråga om vi ska gå in i värmen och möter hennes ögon. Hon böjer sig sakta framåt och kysser mig. Hennes mjuka läppar möter mina och hennes tunga letar upp min. Det är en mjuk sensuell kyss som får mig att helt släppa alla tankar på vår åldersskillnad.

- Kom! Säger hon och räcker fram sina händer mot mig. Hon leder mig in i stugan. Hon knäpper sakta upp min skjorta och hennes händer smeker mig över mitt håriga bröst och kysser mig igen. Jag omfamnar henne och känner hennes varma hud genom den tunna klänningen. Mina händer smeker genom hennes änglahår och rör sig sakta mot hennes rygg. Jag smeker henne långsamt utmed hennes ryggrad och märker att hon är lika upphetsad som mig.

Plötsligt skjuter hon mig ifrån sig och står alldeles stilla framför mig. Jag ser hennes kåta blick och när hon sakta låter sin klänning falla till marken och står framför mig i endast sina underkläder kan jag inte låta bli att nypa mig i armen. Hon är så otroligt vacker. Hennes mjuka sommarsolbränna som får hennes mjuka hud att glänsa i ljusskenet från stearinljusen. Hennes mjuka former som framhäver hennes byst och hennes smala midja liksom hennes slanka långa ben. Hennes blick säger så mycket om vad hon vill och hon knäpper sakta upp sin bh.

När hon låter bh:n falla ser jag hennes ungdomliga bröst med den uppnosiga styva vårtan som sitter mitt i en liten vårtgård. Jag står alldeles handfallen och bara njuter av hennes föreställning. Hon har fullständigt tagit kontrollen över mig och mina sinnen. Hon märker hur min blick smeksamt beundrar hennes kropp och plötsligt snurrar hon ett varv framför mig så jag kan se henne. Jag ser hennes välformade bak som även den är solbrun, och jag uppfattar kontrasten mellan solbrännan och hennes vita spetsstringtrosor. Hon har säkert sett resultatet av sin uppvisning hos mig. Jag är otroligt kåt nu och min stake är stor och styv.

P rör sig sakta fram mot mig och kysser sig sakta nerför mitt bröst och min mage samtidigt som hon smeker mig mjukt över mitt rejäla stånd. Mina händer vilar på hennes huvud och axlar. Hon lossar mitt bälte och knäpper upp mina byxor. Jag står bara stilla och njuter av att bli förförd av denna unga vackra kvinna och snabbt virvlar tanken att detta är en dröm genom min hjärna.

När hon befriat mig från mina byxor tar hon min pung i sin ena hand och min bultande stake med den andra. Hon kysser sig mjukt från roten på staken ut mot mitt glänsande ollon. Hennes hand kramar försiktigt om min pung och varje gång hon trycker till lite lätt om den rycker det till i min lem. När hennes mun når ut till mitt ollon låter hon tungan cirkla ett varv utmed kanten på ollonet och jag skymtar en droppe säd på toppen av ollonet. Gud vad hon gör mig kåt. Hon är så ung men ändå så otroligt mogen, hon vet precis hur hon ska få en man att njuta maximalt.

Hennes tungspets slickar i sig droppen från mig och långsamt låter hon sina läppar omsluta det. Hon för min styva lem så långt in i sin mun hon kan och sedan suger hon lätt samtidigt som hon låter den glida ur munnen. Hon upprepar detta flera gånger och för varje gång on låter lemmen glida ur sin mun suger hon allt hårdare. Jag är nära att komma i henne och när hon märker det slutar hon och tyst leder hon mig till sängen. Hon lägger sig på rygg, stoppar en kudde under sin svank och särar sedan på sina ben.

Jag förstår precis vad hon vill och nu är det min tur att utforska hennes kropp med min mun. Jag börjar med en lätt kyss för att sen fortsätta ner för hennes hals. Jag tar god tid på mig och rör inte hennes bröst utan passerar förbi dem ner mot magen. Jag märker att hon gillar att ta det lugnt och väntar en stund innan jag sakta vandrar uppför magen igen mot hennes bröst. Hennes bröstvårtor är rejält styva och har en ljusbrun färg.

Min mun kysser sig uppför brösten samtidigt som jag kramar lite lätt om dem. Jag känner tyngden i brösten i mina händer och min tunga börjar cirkla lätt runt vårtgården. Tungan närmar sig alltmer hennes vårta och när den när sitt mål känner jag retningen från den styva lilla kulan mot tungan. Jag hör ett lätt stön och en djup suck från henne när jag suger till lätt om vårtan. Jag växlar mellan båda hennes bröst och hon börjar få svårt att ligga stilla. Hon lägger sina ben om min rygg och trycker sitt underliv mot mitt bröst.

Hon vill ha mer och lossar sitt grepp med benen samtidigt som hon trycker mitt huvud lätt neråt. När min mun når hennes venusberg drar jag snabbt av hennes trosor och jag upptäcker att hon nästan är helt renrakad. Hon har bara sparat en liten smal lodrät linje med hår. Jag börjar slicka med min tunga och hon drar bak sina ben så hela hennes underliv blottas för mig. Jag känner lukten från hennes saft och den gör mig om möjligt ännu mera upphetsad.

Min tunga glider utmed hennes yttre blygdläppar och jag känner svullnaden i dem. Hon har börjat bli lite otålig och rör sitt underliv för att jag ska nå dit hon vill. Jag låter henne vänta en liten stund till för att sedan låta tungan glida genom hennes våta springa ända bakifrån fram mot hennes väntande klitoris. Jag kan inte låta bli att cirkla några varv runt klitoris innan jag trycker till alldeles intill den. Jag verkar ha prickat precis rätt för hon rycker till kraftigt och stönar till högt när jag trycker där. Mitt ena finger retar hennes öppning och hon försöker få in fingret med sina rörelser utan att lyckas. Den retar bara hennes öppning hela tiden. När jag suger till lätt mitt över klitoris drar hon hastigt upp mig och mitt ollon hamnar precis i öppningen till hennes längtande hål.

Hon försöker med benen om mig få den att glida in i henne men jag håller emot en stund och låter i stället ollonet glida utmed springan och även nudda hennes svullna klitoris. Nu kan vi inte vänta längre utan samtidigt som hennes ben försöker få staken att glida in i henne stöter jag till och resultatet blir att jag stöter i botten på henne.

Jag känner hur hennes varma och våta hål sluter om hela min lem. Det är så skönt att jag stannar en stund längst inne i henne och ger henne en lång het kyss. Hon kramar hårt runt staken med sina muskler. Sen glider jag långsamt ut och in i henne några gånger och hennes ben kramar hårt runt min midja hela tiden. Hon vill jag ska komma så långt in i henne som det är möjligt. Jag ligger nära henne och vi kysser varandra. Jag känner hennes bröst mot mitt.

Vi snurrar runt och jag hamnar på rygg. Hon sätter sig grensle över mig och börjar rida mig. Hon rider mig rytmiskt och allt fortare, hennes ena hand smeker klitoris och den kramar ett av brösten hårt. Jag uppfattar på hennes ansiktsuttryck att hon snabbt börjar närma sig klimax och jag känner hur min stake blir ännu tjockare och när min orgasm börjar stråla ut explosivt från ryggraden skriker hon högt av sin orgasm. Hela hennes kropp skakar av orgasmen och den verkar vara i en evinnerlighet innan hon tungt faller ner i min famn.

Vi ligger alldeles tysta i varandras famn en lång stund i efterdyningarna av våra kraftiga orgasmer. Sen tittar hon mig djupt i ögonen och vi kysser varandra länge. Vi somnar efter en stund i varandras armar.


Detta är bara början på en alldeles fantastisk midsommar och kanske berättar jag fortsättningen någon annan dag.

//MaxP
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 129 röster, snittbetyg 5,40