En kvinnas totala njutning

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Marilyn
Inlagd: 7 jul kl. 20:04
Läst: 24825 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 303 röster, snittbetyg 5,43
Vi hade haft personalfest på jobbet och jag stod i kapprummet och skulle hämta min jacka när några av killarna från tekniksidan kom ned för trappan. Jag hade sett dem på jobbet, men aldrig direkt pratat med dem annat än ett kort hej när vi mötts i korridoren eller i matsalen. Alla var några år yngre än jag, någonstans mellan 25 och 30, och jag hade väl tyckt att de såg rätt trevliga ut, om än lite för unga för mig.

Nu var alla tre lite berusade, men glada och uppsluppna. När de fick syn på mig flockades de runt mig och undrade varför en så vacker kvinna skulle gå hem så när kvällen ännu var så ung. Vi stod och slängde käft en stund och killarna försökte övertala mig att följa med dem hem till den enes lägenhet. Vi skall dit och ha lite eftersnack, sa de. Häng med och förgyll tillvaron för oss lite! Efter en stunds diskuterande bestämde jag mig för att följa med dem. Det var ju inte precis främmande killar och de verkade både rara och roliga.

En av grabbarna beställde en taxi och vi åkte iväg. Jocke, vars lägenhet vi hamnade i, bodde trevligt i en gammal 4:a i en av stadens trevligare stadsdelar. När vi kom in, plockade han fram öl, chips och frågade om jag tyckte det var ok för mig eller om jag hellre föredrog något annat. Därefter satte vi oss i vardagsrummet och började snacka om festen, våra arbetskamrater, vilka som verkat fått ihop det, vilka som vänstrat och annat liknande. Efter en stund hade samtalet glidit över på sex. Micke sa att hans våta dröm var att få ha sex med två tjejer samtidigt och de andra bekräftade att det nog var en vanlig fantasi och dröm hos killar.

Mattias, som suttit tyst en stund, sa då plötsligt att hans dröm var att få ha sex med en tjej tillsammans med andra killar. Inte våldtäkt, absolut inte, betonade han. Kvinnan måste vara med på det och det var inget våld han var ute efter. Snarare mer känslan av att få göra det riktigt skönt för tjejen, att få möjlighet att tillfredsställa henne på alla de erogena zoner hon kunde tänka sig på en och samma gång. Och kanske på några ställen till, som hon inte ens visste om. Fler killar innebär fler kukar, munnar och fingrar. Han drömde om att få kunna ge en kvinna hennes livs upplevelse, kåta upp henne ordentligt och tillfredsställa henne på ett sätt hon aldrig kunnat drömma om.

Efter Mattias uttalande blev det alldeles tyst. Sedan började den ene efter den andre hålla med om att det nog hade varit häftigt. Jag kunde inte hjälpa att jag vid det laget både började bli upphetsad och lite osäker. Stämningen var oerhört laddad och jag blev plötsligt medveten om att jag satt som ensam tjej med tre killar i en lägenhet och att ingen mer än grabbarna visste att jag var där. Med ens kände jag en arm om mina axlar och fingrar som liksom lekte sig ned mot mig högra bröst. Det var Jocke som satt sig närmare mig och som började, liksom oavsiktligt, leka lite med sina fingrar på min kropp. Hans fingrar blev mer och mer pockande och målmedvetna och jag märkte att de andra grabbarna tittade på med glansiga ögon och allt större bulor i jeansen.

Jag funderade på att stoppa Jocke, men samtidigt blev jag alltmer kåt och kunde helt enkelt inte förmå mig. Det var både spännande och upphetsande på samma gång. Jocke hade nu avancerat i sina framstötar och knäppte upp min blus några knappar, lossade min bh i ryggen och lyfte fram mina bröst genom blusöppningen så att mina bröst med de styvnade bröstvårtorna exponerades för de övriga männen. Hans fingrar smekte och nöp min vänstra bröstvårta och jag blundade och lutade mig bakåt. Strax därefter kände jag en mun sluta sig om min högra bröstvårta. Det var Mattias som satt sig bredvid mig och börjat leka med mitt andra bröst. Njutningen kom som en chockvåg och jag kände hur det rann till i underlivet. Klitoris svullnade och låg som ett körsbär mellan mina blygdläppar.

Plötsligt lyftes jag upp och killarna hjälptes åt att klä av mig och lade mig därefter på matsalsbordet. – Är det ok, frågade Mattias? Vill du inte så slutar vi. – Jag vill, svarade jag. Fortsätt. – Det är bra, sa Mattias igen. Vi är jävligt kåta på dig och vi skall blöta upp dig riktigt innan du skall få smaka på stora, hårda kukar i alla dina hål. Du skall både få smaka på våra kukar i munnen, suga och slicka och riktigt njuta av oss, du skall få känna riktigt kåta kukar tränga in mellan dina ben och fylla upp hela ditt trånga underliv och du skall få ta emot oss i ditt anus. Vill du att vi skall sluta så säger du till. Vi vill inte göra det mot din vilja, det förstår du väl?

Jag kunde inte svara, bara stöna av förväntan och upphetsning.

Mina ben särades och jag låg med stjärten vid bordskanten och kände att någon band mina ben löst vid bordsbenen med något som kändes som badrocksskärp. Samtidigt bands mina armar, lika löst, det var bara en markering, vid något annat föremål så att jag låg som ett kryss över bordet med underlivet vid bordskanten. Nu började festen för killarna. De hade alla klätt av sig och var upphetsade till max. Jag kände att deras kukar stod som hammarskaft och att de lämnade fuktiga märken på min kropp när de råkade nudda mig med sina ollon. De var sprängkåta allihop. En smekte och sög på mitt ena bröst, en annan sög i tunga drag på mitt andra bröst. Jag hade händer, läppar och varma, hårda manskroppar på varenda kvadratcentimeter av min hud.

Någon av killarna bad mig smaka på hans kuk samtidigt som jag kände att någon höll på att undersöka mitt underliv med händer och tunga. Plötsligt kände jag en tunga som var både sträv och bestämd, som slickade och slickade i långa, snabba och hårda drag, skoningslöst på min klitoris. Jag var kåtare än någonsin tidigare i mitt liv och kände orgasmen komma som en obönhörlig våg genom kroppen. Varenda muskel var ihopdragen och väntade på att utlösningen skulle komma.

- Kom igen, sa någon. Slicka henne ordentligt nu, låt henne inte komma undan, ge henne riktigt vad hon tål. Hon måste vara riktigt blöt så att hon kan ta emot våra stora kukar sen. När jag var några sekunder från orgasm och redan hade börjat skaka i konvulsioner, slutade slickningarna på fittan och jag lyftes upp och ställdes på alla fyra på golvet. Där stod Micke redan på knä och väntade på mig, tog tag i mitt huvud och förde in sin kuk i munnen på mig med ett bestämt tag. Samtidigt hade Jocke lagt sig på golvet under mig och sög på bröstvårtorna medan Mattias tog tag om mina höfter, förde ollonet mot min fittmynning och tryckte in kuken i en enda stöt, ända in till roten. På det här viset knullade vi alla i någon minut tills jag kom och kom och kom i en enda lång, utdragen orgasm.

Jag skrek av njutning och kände strax därefter Mattias sperma pumpa ut över ryggen på mig. Därefter fick jag in Jockes kuk i munnen. – Blöt ned den, sa han, så glider den bättre. Jag sög och smackade på hans kuk och efter en liten stund kände jag att han flyttade sig och tog tag om mina höfter, förde ollonet mot min anus och trängde i små stötar in den tills kuken var helt inne. Mattias låg nu under mig och sög och bet i mina bröstvårtor samtidigt som han gned min klitoris medan Micke trängde in i munnen på mig igen. – Åh, jag är så nära, stönade han. Får jag komma i munnen på dig? Jag kunde bara nicka till svar och det tog inte lång stund innan jag kände den salta vätskan pulsera in i munnen och halsen på mig. Ungefär samtidigt skrek Jocke högt och kom i varma pulseringar i mitt anus medan jag själv kände mitt livs största orgasm komma rullande.

Efteråt låg vi helt utmattade på golvet och njöt av efterdyningarna. Jocke smekte min rygg och frågade om jag haft det skönt. Jag kunde bara stöna till svar. När vi vilat oss en stund gick vi och duschade, en och en, och sedan gick var och en hem till sitt.

På jobbet på måndagen var allt som vanligt. Vi har inte sagt ett ord om det som hände eller låtit någon veta vad vi gjort. Vi bara tittar lite extra på varandra när vi möts och ler. Det som skedde är vår hemlighet…
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 303 röster, snittbetyg 5,43