Efter Festen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Kiruna Lasse
Rek. länk: http://www.geocities.com/lynxen2001/stallning/stallningar.htm
Inlagd: 2 okt kl. 15:58
Läst: 20046 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 46 röster, snittbetyg 4,85
Jag hade precis arbetat på ett lager, ett fruktansvärt stort bäddlager med en massa arbetare och en del snygga tjejer. Tjejer mer arbetarbyxor är bland det sexigaste jag vet, jag vet inte varför men oj! Jag är hårdrockare i vanliga fall och umgås därefter, festerna brukar bestå av en massa långhåriga typer och tyvärr inte lika mycket brudar, men då och då byter jag umgängeskrets ett tag för att dels, hålla mig väl med trevliga människor, och dels för brudarna skull.

Jag jobbade med två stycken andra killar, Sandlin och Forrs, Sandlin var jävligt muskulös och solbränd och hade säkert en massa tjejer och Forrs var väl likadan, lite bredare bara.

Jag hade jobbat med Sandlin året innan så vi kände varann ganska väl.

Vi hade nu hunnit bli bra kompisar, de hade hängt med ut till sommarstugan och åkt båt, och då vill Sandlin att jag skulle komma på hans 18-årsfest.

Jag var inte sen att tacka nej, jag älskar trevliga fester.

Vi snackade en hel del om vilka människor som skulle komma, och det var en massa fräscha brudar bland annat.

Jaja, för att inte direkt ge ett dåligt intryck på de andra gick jag och köpte mig lite nya kläder, mina vanliga bstår av urtvättade hårdrocks t-shirtar och slitna söndriga jeans, men jag lyckades nu få tag på ett par schyssta jeans och en skjorta.

Jävlar, vad snygg jag var alltså! Kände knappt igen mig själv, och allt tack var ett par jeans och en skjorta.

De hade tagit slutat sommarjobba och skulle börja tidigt, så jag tyckte det var bäst att ta ledigt den dan för att sova ut ordentligt för att klara av kvällen. Jag hade stora förväntningar må ni tro, och mina förväntningar överskreds en hel del, ska ni veta..

Jag kom hem till Sandlin vid 1-2 tiden och hade köpt med mig lite folkbärs.

Det var stekhett ute, säkert uppåt en 35-40 grader i solen, himla tur att jag hade köpt mig ett par solbrillor, annars hade jag fått rejäl migrän. Vi satt och drack öl i solen och fyllan kom sakta men säkert smygande bakom min rygg.

Vid 5 tiden, då man var lagom full började killarna komma och sedan efter nån timma kom alla brudar…oj…

Har aldrig sett så många solbrända fräscha brudar i hela mitt liv, och de flesta var singlar.

Jag lyckades få till en bra fylla och höll mig trevlig hela kvällen, och jag gjorde faktiskt ganska gott intryck på de flesta!

Det var en rolig fest, vi bastade och spelade basket, helt annorlunda än de fester jag brukar vara på då det går ut på att sjunga med högst men ändå se så sur ut som möjligt och klaga på allt och dyrka hårdrock.

Detta var väldigt glada människor, och sånt smittar ju. jag var på G!

Sandlin skaffade sig en brud redan efter 5 minuter, och Forrs fick vänta lite, men sen fick han en oxå.

Jag lade speciellt märke till en som hette Emma, jag hade sett henne innan.

Det började bli kallt ute sp jag gick in och satte mig mella Emma och en till brud som heter Anna.

Jag lekte rockstjärna och mina armar hamnade om Emma och Anna, och de förblev där.

Det började närma sig kvällen och jag satt med 2 snygga brudar i mina armar och hade det trevligt.

Emma var brunhårig och hade väldigt lockigt fint hår med ljusbrunaslingor i, prytt med en välformad jeansklänning som satt som en handske. Stora bröst hade hon, mycket snygg urringning, blanka välformade ben och var väldigt solbränd. Dessutom hade hon högklackat vilket jag tycker är så jävla sexigt, och välformade skrattgropar och magnecylvita tänder, och hon miste inte sitt leende ofta under den kvällen.

Den andre bruden, Anna var ganska lång, också väldigt stora tuttar med en vit kjol och en vit topp, blont hår och väldigt vacker kropp, solbränd och dessutom sportade hon. Båda två var jävligt snygga, det kan jag lova! jag satt och skämtade runt lite med Sandlin och sänkte ett par fina till och Anna och Emma kom mer och mer närmare mig för varje öl. Detta berodde naturligtvis på att jag tryckte dem mer och mer intill mig, man vågar ju mer, ju mer man dricker.

Folket började dra sig hemåt och till slut var det bara jag Sandlin, Forss 2 andra brudar och jag och "mina" tjejer kvar.

Jag skulle sova i hans bod, han hade inrett ett gästrum där, med en massa madrasser på golvet.

Vi satt och pratade en hel del och jag kunde inte låta bli att klämma lite på Anna och Emma lite här och där, vilket de inte tycktes ha något emot, de bara fnissade och tittade på varann. Jag var i sjunde himlen.

Nä nu ska jag gå och lägga mig, vill ni inte säga god natt?, sa jag till Emma och Anna.

Jovisst, jag har inte sett hur det ser ut i hans bod ännu. De gick före mig och Sandlin gav mig en "lycka till-blick", jag gick efter och kände mig som den värsta Don Juan. Vi gick dit, och på vägen fattade jag deras händer så vi gick hand i hand. Jag hade bara lust att hoppa på dem direkt, men alla vet ju var sånt leder-ingenstans!

Vi gick in i rummet där jag skulle sova, satte mig ner på golvet och klappade lite på marken och frågade om dem inte hade lust att sätta sig ner en stund.

Jo, varför inte. De satte sig på varsin sida om mig och gjorde det bekvämt för sig genom att sjunka ner lite i min famn bland alla kuddar och madrasser.

Aahhh… stönade jag och kramade om dem lite extra.

Jag slog på teven och där gick det nån dansk deckare på nån lustig kanal.

Klockan var 5 på morgonen och det hade börjat ljusna.

Detta är den exakta tidpunkten då jag brukar få stånd när jag vaknar och skall gå till jobbet, och nu fick jag stånd!

Deras snygga urringar där jag nästan kunde se deras bröstvårtor gjorde inte saken "heller". Jag var kåt!!

Fan du har verkligen en fin kropp, sa jag till Emma.

Tycker du det? Emma ställde sig på knä och lutade huvudet bakåt så hennes bröst såg ännu större ut.

Och verkligen snygga bröst, jag la handen på hennes midja och drog henne intill mig och gav henne en kyss. Bara sådär, jag måste ha varit väldigt packad, i vanliga fall vågar jag inte ens krama nån. Hon var inte motsträvig, när jag kysste henne tog hon helt öväntat min hand och lade den på hennes bröst. Jag blev helt röd i ansiktet när jag kände jeanstycket i min hand på hennes bröst. Jag klämde lite samtidigt som jag kände en annan hand på min nu ännu styvare kuk. Anna satt och fnissade lite åt Emma och jag kunde inte hålla mig, jag kysste henne också. Emma satt fortfarande på knä och böjde bröstkorgen mot mitt huvud.

Jag började pussa henne på halsen för att sedan gå nedåt mot hennes bröst. Jag drog ner hennes klänning lite och kysste hennes urringning, och jag kunde känna hennes parfym och hennes kropps väldoftande lukt.

Hon tog mitt huvud och kramade det intill sitt bröst.

Anna la sitt ben över mig och satte sig sedan gränsle på mig och drog av sig sin blus.

Hon gjorde det sakta, och hon drog av sig den med höger arm på vänster sida och tvärtom, precis så som strippor gör. Hennes hår rufsades till och hon drog en hand genom håret för att med andra handen dra behån lite åt sidan så att en bröstvårta kikade ut.

Visst vill du slicka denna, sa hon och tog av sig hela behån. Hon hade verkligen runda och välformade bröst, och jag var inte sen att slicka hennes byst. Jag lekte och kittlade tungan mot hennes bröstvårtor och hon mmmm:ade till lite.

Emma hade nu tagit av sig sin klänning och satt bara i trosor och behå. Hon var jättesolbränd och jag la mig ner och och tog av mig jeansen. De var trånga så Emma var tvungen att hjälpa till. Jag hade ett par boxershorts som var av satintyg, det gjorde de väldigt hala, så kuken hoppade fram direkt, utan att jag ens behövde ta av mig dem. Emma satte sig över mig och gav mig en "Nu-ska-jag-suga-av-dig-blick".Hon grabbade tag i min styva kuk och slickade lite på undersidan för att sen sluka hela kuken, och detta verkade hon göra med hela kroppen, för hennes kropp talade sitt tydliga språk, hon fejkade inte och hon var kåt! Hennes tunga lekte runt mitt styva ollon medans hennes hand runkade kuken från rot till topp.

Under tiden hade Anna tagit av sig sina trosor och satt och såg på när Emma sög av mig.

Jag tittade ner mot Annas sköte, hon hade en lite luden fyrkant längst fram, mer såg jag inte, för hon satt framåtlutad. Jag kysste Anna för att sedan gå neråt då jag slickade hennes styva bröstvårtor. Hon reste sig upp mot mig och tryckte sitt bröst mot mig ännu en gång och min hand letade sig ner mot hennes sköte.

Jag kände mig neråt och hittade fram. Jag gned pekfingret och långfingret mot hennes clitta och när jag halade in båda fingrarna stönade hon till och kramade åt mitt huvud ännu hårdare som fortfarande satt välpacerat mot hennes bröst. Jag började sakta att penetrera henne och hon gjorde ett par väl valda rörelser med undre delen av kroppen, Anna satt nu med knäna i marken och blundade ömsom då hon stirrade upp i taket och ömsom kysste mig hämmat. Hennes rörelser var så häftiga att hon oftast inte träffade min mun utan kyste mig i hela ansiktet.

Emma hade nu saktat in farten lite och slutade suga för att ta av sig sina trosor. Jag blev ännu kåtare när jag såg de vita trosorna glida nerför hennes bruna blanka ben, som satt väl intill varann, för att sedan passera hennes vackra fötter. Då hennes sköte uppenbarade sig tog jag ett djupt andetag för att inte svimma av det hårda ståndet.

Anna satte sig över mig och tittade mig djup i ögonen då hon tog ena handen och tog tag i min kuk och andra handen använde hon att luta sig mot.

Hon träffade rätt direkt och sjönk ner mot mina ben och kuken gick längre in i hennes varma trånga fitta. Hon lade händerna runt min hals för att sedan knuffa ner mig på rygg då hon lutade sig mot mitt bröst. Hon stannade upp ibland för att inte komma direkt, och även jag stannde upp henne lite då och då för att inte göra den härliga situationen kortvarig.

Anna satt under tiden på rumpan och med benen i Lotusställning och pysslade noggrant om sitt sköte. När hon märkte att jag tittade på henne log hon till och reste sig för att sätta sig på min mun. Hon ställde sig över mig och jag tittade upp mot hela hennes härliga fitta och hon satte sig sakta ner, hon gjorde det väldigt sexigt, drog en hand genomn håret för att se var hon satte sig och sedan ställde hon sig på knä över mig och hennes fitta kom närmare min mun.

Jag började slicka runt lite och suga hennes fittläppar.

Emma satt nu och red min kuk hårt och svängde runt med sitt rufsiga hår. Innan har alltid min kuk trillat ur då och då, men nu gjorde den inte det vilket var en himla tur, varenda sekund av detta erotiska scenario kändes som en minut i en bergochdalbana.

Varenda stöt Emma gjorde kändes som en jätteskön elchock ända i tårna och medans jag satt och slickade Anna styvnade min kuk till det maximala. I vanliga fall är den ca 22 cm men det skulle inte förvåna mig om den nu översteg 25 centimetersgränsen!

Nu är det min tur sa Anna, och Emma reste sig från min kuk och den vajade till i det nu luftfuktiga rummet, den var alldeles blank och stod som en stolt soldat i fria luften.

De bytte plats, Anna satte sig på min kuk och började rida och Emma satte sig på min mun.

Jag förslog att vi kunde byta ställning. Vi stannade upp lite.

Jag gick och lyfte ner teven från bänken. Emma satt nu precis som sjöjungfrun i danmark, med knäna i marken, lutandes åt sidan och en handen i golvet andra handen på sitt bröst. Naken och helt otroligt vacker.

Sära på benen, sa jag till Emma, som nu inte direkt förstod vad jag sysslade med, men det gjorde hon. Jag stack in kuken i henne igen för att sedan lyfta upp henne, fortfarande med kuken i hennes fitta och knullade henne. Hon hade benen hårt om min midja och jag höll upp henne genom att sätta händerna under hennes röv. Sedan satte jag henne på tevebänken.

Jag har alltid velat göra så, förklarade jag och fortsatte knulla henne.

Anna satt nu och onanerade vilt och jag lyfte ner Emma från bänken.

Slicka mig… stönade Anna, och jag var precis på väg att slicka henne då Emma kom före och la sig och lapade Anna. Jag blev kåt av att se Emma mellan Annas ben.

Vad väntar du på?, knulla mig!, sa Emma och jag grabbade tag om Emmas midja bakifrån och placerade kuken i hennes fitta. Emma låg o stönade med en fitta i munnen och jag knulla henne bakifrån. Hennes midja var verkligen smal, och jag behövde knappt inte jucka nånting, Emma var så vild!. Hennes tuttar gungade och elstötarna i min kropp blev allt kraftigare.

Jag kände att sperman var på väg och jag var på väg att komma.

Jag kommer! Skrek jag och Anna och Emma var inte sena med att vänta ut sperman. Jag gjorde ett par lustiga rörelser med kroppen och sprutade min varma sperma rakt i deras ansikten.

Jag andades väldigt häftig och det kändes precis som jag precis hade sprungit maraton eller nåt. Anna och Emma ver helt vita av all Sperma som de smetade ut över sina solbruna bröst.

Jag lade mig ner och pustade ut medans tjejerna torkade av sperman på ett täcke.

De la sig jämte mig på varsin sida och deras ben omslöt min kropp. Vi låg och pussades en stund och skrattade.

Sedan var det bara att börja klä på sig.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 46 röster, snittbetyg 4,85