En het natt på fotbollslägret

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Sannisch
Inlagd: 24 jun kl. 23:03
Läst: 40855 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 317 röster, snittbetyg 5,40
Det jag ska skriva nu hände för lite mer än ett år sen. Jag hade ännu inte fyllt 16 år då. Jag är nu 17. Jag spelar fotboll och det året åkte vi på fotbollsläger i Halmstad. Sista natten på lägret slutade med mycket hett sex, som fortfarande är den bästa sexupplevelsen jag varit med om. Killen jag skriver om kallar jag J.

Jag och tjejerna i laget hade kommit hem för kvällen, vi hade varit och spelat lite bowling. Det gick som vanligt dåligt för mig. =) Alla gick till sina rum och umgicks, jag och en tjej som heter Erica gick till tv-rummet på hotellet och satte oss där. Efter ett tag så kom det några killar från ett annat lag som var där på träningsläger dom satte sig där och kolla på tv med oss. Efter ett tag så gick Erika eftersom hon var trött. Jag är en nattmänniska så jag var kvar. Det var en kille bland alla som var nykter, det var J. Han var jättetrevlig, vi satt och prata och så. Till slut gick resten av killarna till sina rum så det var bara jag och J kvar. Vi hade aldrig träffats förut men vi pratade som vi hade känt varandra flera år. Jag fick reda på att han var 23 år, vilket var 8 år äldre än mig. Jag pillar alltid med saker när jag pratar med folk och det märkte han.
J: du kan hålla på med min ring medans du pratar om du vill.
Jag tog hans hand och fingret han hade ringen på och håll på med den istället. Vi kom närmare varandra och tillslut började vi att kyssas. Efter ett tag öppnas dörren, vi blir båda förskräckta. Efter killen som öppnat gått gick J och låste dörren och kom tillbaka. Vi kysstes och han började knäppa upp min skjorta. Jag blev mer och mer upphetsad för varje knapp som han knäppte upp. Vi tog av varandra kläderna och kysstes hett. Jag har aldrig varit såhär upphetsad någonsin. Jag lägger mig på soffan och J kommer, drar av mig trosorna. Han särar på mina ben och börjar leka med min fitta. Det var första gången jag blev slickad, och det var skönt! Jag kände hur hela kroppen hettade. Han satte dig upp i hörnet av soffan och kollade på mig.
J: skulle du vilja suga?
Jag: jag har aldrig gjort det förut.
Han log. Jag kröp fram till honom tog hans kuk i min hand och började suga. Han njöt.
J: det märks inte att det är din första gång.
Jag kände mig lite stolt, första gången jag suger och han njuter verkligen. Han tar tag i mig och lägger mig på rygg, han lägger sig över mig och jag känner hur hans kuk går in i mig. Det var så skönt, jag rös i hela kroppen. In o ut, ut o in… han flyttar mig och lägger mig på sidan och kör från det hållet, det var så skönt. Jag andades tungt och det gjorde han också. Nu ställer jag mig i doggyställning och han följer tätt efter. Nu trycker han in den ordentligt, hårdare och snabbare… det är så skönt, mina armar börjar domna bort och jag kan nästan inte hålla mig uppe på alla fyra. Jag känner att han är nära nu, det går snabbare och snabbare och till slut drar han ut den och sprutar i ryggslutet. Jag kan bara pusta ur och vänta på att känseln skulle komma tillbaka i armarna.
J: Jag är ärlig nu. Det här är det bästa sex jag har haft.
Jag: Det kan jag säga att det är det bästa jag också haft!
Hela min kropp darrade medans jag tog på mig kläderna. När vi hade på oss kläderna så satt vi oss i soffan igen. J satte sig och jag la mig med mitt huvud i hans knä. Vi var där ett tag småpratade lite. Jag kollade upp på honom med en blick som avslöjade att jag ville ha mer:
J: jag orkar inte en gång till.
Han kollade på mig och jag satte mig upp och började kyssa honom. Den här gången fick vi av kläderna mycket fortare och vi kysstes. Jag har aldrig varit med om något så hett. Han satte sig i soffan och jag kom och satt mig på honom med brösten mot hans ansikte. Jag kände när hans kuk kom in i mig och jag njöt. Upp och ner, upp och ner. Vi fick in rytmen och han tryckte kuken till botten. Åhhh! Jag kände sedan att han försökte komma in i analen, men jag styrde bort det och fortsatte vanligt. Men när jag tänkt på det så kom jag på att det kunde vara kul att prova på något nytt. Jag lyfte mig lite högre och satte mig ner med rumpan på hans kuk. Långsamt, långsamt tryckte han in kuken. Det gjorde ont men jag visade det inte. Nu var den inne och jag började sakta lyfta mig upp och ner. Det gick trögt i början men efter ett tag gick det bra och det gick snabbare o snabbare. Han lyfte bort mig och ställde mig på alla fyra och sedan körde han in den i analen från det hållet. Nu gick den in smidigt och det var skönt. Han tryckte hårdare och snabbare och jag kände hur domnanden kom tillbaka i armarna. Det var det skönaste jag varit med om jag bara njöt. Snabbare, snabbare, snabbare… Åhh! Han slappnar av och saktar ner, drar sig ur. Jag kunde knappt röra mig, helt skakis i hela kroppen. Vi tog på oss kläderna och varvade ner. Sen tog vi sällskap till våra rum.
J: Jag brukar inte in göra såhär. Jag kommer aldrig att glömma det här, den bästa sexupplevelsen jag varit med om.
En sista het kyss innan vi gick in i våra rum.

Vi har aldrig setts sen dess, inte ens morgonen efter.
Jag kan lugnt säga att det är den mest erotiska upplevelsen jag varit med om. Jag har haft sex flera ggr efter, men det här kommer jag aldrig att glömma!

Hör gärna av er om vad ni tycker om min berättelse, eller om det är något annat! =)

//Sannisch
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 317 röster, snittbetyg 5,40