Runk i Moas stringtrosor

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Onanisten
Inlagd: 17 jun kl. 12:22
Läst: 22472 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 127 röster, snittbetyg 4,44
Det var sommar och jag hade erbjudit mig att vattna grannfamiljens blommor och bära in deras post medan de var bortresta. De bodde i en villa tvärs över gatan. Jag var 34 år den här sommaren och hade mer och mer lagt märke till hur grannfamiljens dotter, Moa, hade vuxit upp från flicka till ung kvinna.

Hon var nu 17 år och hade fått en riktigt välformad kropp. Jag brukade snegla suget på Moa och hennes kompisar men insåg samtidigt att det var förbjuden frukt. Hennes familj är trevlig och vi har känt varandra i sju år. När de flyttade in var Moa alltså bara tio år.

Familjen hade rest iväg på lördagen och skulle vara borta två veckor. Innan de åkte lämnade de över nyckeln till mig. Första gången jag var in och vattnade var på söndagen. Det kändes konstigt att kliva in i en annan familjs hem, en familj som man inte känner speciellt väl.

Innan jag började själva vattningen tänkte jag bara vara lite nyfiken och se mig omkring. För säkerhets skull bar jag med mig vattenkannan om någon skulle se mig genom fönstret..

Det var alldeles tyst i huset. Jag gick upp på övervåningen där det visade sig att Moas rum låg. Persiennerna var fördragna och jag gick in i rummet som verkade ha varit ett flickrum som numer hade mognat, precis som Moa själv. Det kändes upphetsande att vara i hennes rum och se alla hennes saker. På en bänk stod ett inramat foto från när Moa tog studenten. Hon var verkligen snygg och visade upp en glödande blick under den blonda luggen.

Jag kunde inte låta bli att kika i den översta byrålådan. Det var lite urplockat för resan men verkade ändå vara en låda för Moas trosor. Det fanns ett par lite stabilare trosor som säkert användes vid träning. I övrigt var det genomgående stringtrosor. Jag började bli riktigt kåt nu. Kunde se Moa framför mig iklädd string.

I lådan under låg hennes behåar. Det måste vara svårt att köpa behå när bysten växer så snabbt som på Moa tänkte jag. För ett par år sedan hade hon knappt bröst alls.

Jag tittade bort mot bilden på Moa igen.

- Fan vad du är sexig, sa jag halvhögt för mig själv.

Plockade upp ett par av hennes stringtrosor. De var vita. Jag höll dem i min vänsterhand och jag satte mig på en pall bredvid hennes säng. Min högerhand letade sig ner i mina shorts och kramade en bekant gammal vän som började bli riktigt styv.

En svag känsla av dåligt samvete fick jag vid tanken på vad Moas föräldrar, Lena och Per, skulle göra om de såg mig nu. Känslan av upphetsning tog dock över och jag började sakta dra förhuden fram och tillbaks.

Jag förde trosorna närmare mitt ansikte, luktade på dem och kunde inte låta bli att slicka på den del av tyget som hade varit närmast hennes fitta.

- Tänk att få slicka dig Moa. Jag skulle göra det så bra!, sa jag. Den här gången i mer normal
samtalston.

Min kuk var nu maximalt hård och jag satt på pallen och runkade för fullt. Jag hade dragit ner
mina shorts till vristerna. Tittade på fotot. Hennes utseende var verkligen en bra kombination
av söthet och sprallighet. Framför allt är det hennes blick och hennes ögon som gör att hon är
så otroligt läcker.

Jag tog upp trosorna och stoppade in en del i munnen. Jag sög på tyget som egentligen inte
smakade annat än tyg. Undrade hur ofta Moa har sex. Om hon har fått en bra start på sitt sexliv. Jag föreställde mig tanken att hon ger bra avsugningar. Hon är säkert en tjej som sväljer. Undrar hur många orgasmer hon har fått i den här sängen?

Med vana rörelser fortsatte jag mitt onanerande frenetiskt. Åh, det är verkligen skönt att
runka!

Jag kände att det började närma sig, snart skulle det gå för mig. Från att ha suttit på pallen
flyttade jag mig, så att jag nu stod på knä i hennes säng. Trosorna lade jag på kudden. Nu
startade ilningen mot min grova kuk. Ett par kraftiga pulserande stötar och en fantastisk skön
känsla innan de första spermadropparna lämnade mynningen.

Jag kved ut något som kunde liknas vid ”Åh, Moa! Jag siktade och fick det första sprutet att
träffa rakt på trosorna.

Det var verkligen en obeskrivligt skön utlösning och min sats var rekordstor. Lyckligtvis sprutade jag nästan allt på trosorna.

När jag lämnade rummet skänkte jag en tacksam tanke till Moa.

Hennes stringtrosor stoppade jag ner i fickan. Under de två veckorna runkade jag dagligen, ibland flera gånger. Varje gång sprutade jag på Moas trosor och torkade av min kladdiga kuk på dem. Dagen innan Moa och hennes familj kom hem tvättade jag trosorna och lade tillbaks dem prydligt i Moas översta byrålåda.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 127 röster, snittbetyg 4,44