drömmen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: tussan
Inlagd: 14 jun kl. 23:48
Läst: 11307 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 68 röster, snittbetyg 5,28
Normalt sett var det alltid jag som vaknade först, fick alltid vänta på att han skulle vakna. Det störde mig inte mycket, jag gillar att bara ligga och iaktta han lugna och rofyllda ansikte. Men den här gången var det annorlunda, när jag vaknade fann jag att han log mot mig. Hans ögon glänste.
”Äntligen, jag har längtat efter dig”
Jag tittade oförstående på honom
”Jag har ju varit här hela natten, och igår med.”
Han log bredare mot mig.
”Jag drömde om dig, vaknade och har sen bara längtat efter att du skulle vakna”
Jag log mot honom och lade handen på hans axel.
”Jag är vaken nu, bara för dig”
han svarade inte utan drog mig bara tätare intill honom, det var först då jag kände hur hård han var. Inombords tänkte jag lite smått roat på vad han egentligen hade drömt om mig.

Hans händer rörde sig ivrigt över min kropp, de var varma men inte svettiga. Jag njöt av hans beröring och tryckte mig hårdare mot honom. Hans händer fann mina bröst, de stannade upp i ett ögonblick, medan han tittade mig djupt i ögonen. Sedan böjde han sig ner över mig och kysste mig. Först lös men sen ökade trycket och hans passion växte sig starkare. Hans tunga var ivrig, och jag svarade honom genom att smeka hans hårdhet med lätta tag. Han flyttade sina händer från mina bröst och smekte min mage istället. Han kysste mig igen innan han sänkte sig ner och sög på mina bröstvårtor, jag stönade av välbehag och hans rörelser med tungan blev ivrigare. Jag tog tag i hans händer och rörde dem neråt min våthet, lade dem på plats och smekte hans rygg. Han drog händerna sakta över min fitta särade på de svullna läpparna och lät ett av sina fingrar tränga in i mig. Jag mötte hans rörelser med höfterna stönade och gnydde över den växande känslan i min fitta. Han stoppade in ännu ett finger och känslan fick mig skrika ut. Han tog ut fingrarna och lade sitt huvud mellan mina ben, kysste insidan av låren. Började vid knäna och arbetade sig neråt. Tillslut nådde han slutdestinationen och jag kved när hans tunga gled över min exalterade klitoris, han trängde försiktigt in med tungan slickade mig så ivrigt att orgasmen kom i full fart. Jag ryckte till i hela kroppen när känslan sköljde över mig, begravde fingrarna i hans långa hår och tryckte honom mot mig. Han drog sig undan och tittade leende på mig. Hans blick var fylld av lust och hans lem var i full storlek. Han stod på knä över mig och jag reste mig upp i sittandes position och grep tag om hans kuk. Den pulserade i mitt grepp och han gnydde tyst när jag lät tungan smeka toppen. Sedan tog jag hela den i munnen, sög först lugnt och långsamt men sedan ökade jag tempot. Han rörde sig mot mig, följde mina rörelser. Han läckte lite i min mun, och jag svalde hans salta vätska. Han tog bryskt tag i mina armar och tvingade ner mig på rygg, jag log retfullt mot honom. Min blick gjorde honom vild och han trängde snabbt in i mig . Jag njöt av hans storlek, hur han fyllde upp mig med sin kuk och hur jag för varje stöt gled närmre och närmre extas. Han kände hur jag börjde darra under honom och han visste vad som var på väg. Jag ville att vi skulle komma samtidigt så hans tempo ökade. Jag skrek när mitt underliv exploderade i njutning och jag kände hur han sprutade sin varma vätska inuti mig. Orgasmen var otrolig och log kärleksfullt mot mig när han drog sig ur.

”Du är bättre i verkligheten. Ingen dröm kan någonsin återspegla allt vad du betyder för mig. Jag älskar dig”
Jag lade armarna runt honom och kramade honom, och viskade i hans öra:
”Jag älskar dig med, nu och för alltid”
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 68 röster, snittbetyg 5,28