Sara och Johanna II

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Johanna
Inlagd: 14 jun kl. 19:39
Läst: 18842 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 217 röster, snittbetyg 5,48
Det hade gått några dagar sedan mitt dildoköp och jag hade ring Sara. Idag skulle vi träffas på ett café i närheten av butiken när hon slutade sitt skift. Jag satt på caféet en halvtimme före utsatt tid. Aldrig tidigare i mitt liv hade jag varit så nervös som jag var då. Caféet var ganska mörkt och kunderna var få, vilket passade mig perfekt. Sara var en kvart försenad när hon äntligen kom in genom dörren. Hon lät blicken glida över lokalen, fick syn på mig, log och gick mot mig. Jag reste mig och hon kramade mig. Jag stelnade till, men sedan besvarade jag kramen, det kändes rätt och inte alls obehagligt.
- Hej Sara, sa jag.
- Hej Johanna, svarade Sara.
Vi satte oss och började prata om allt möjligt. Inte riktigt vad jag förväntat mig, men å andra sidan visste jag fortfarande inte vad jag borde förvänta mig. Det var först när tystnaden föll över oss som stämningen blev elektrisk igen. Hon tittade utforskande på mig med sin genomborrande blick.
- Jag brukar inte göra så där vet du. Lämna lappar i människors påsar, men du var så sexig så jag kunde inte låta bli.
- Och jag brukar inte ringa upp främlingar som lämnar lappar i mina påsar. Men du var så sexig så jag kunde inte låta bli, lade jag till efter en liten paus.

Vi satt där kanske en timme, men jag kan inte minnas hur vi hamnade hemma hos henne. Vad jag vet är att jag ville, att min kropp skrek efter henne. Vi hade suttit i hennes soffa en liten stund när hon ursäktade sig och reste sig och gick ut ur rummet. Jag satt kvar, men var så nervös att jag reste mig och började vanka av och an i rummet. Jag hade på mig en röd klänning och mina sexigaste vita spetstrosor och den matchande push up behån, och jag hoppade att jag fick tillfälle att visa upp dem.
- Kan du hjälpa mig med en grej här inne, hörde jag Sara ropa från sovrummet.
- Visst, vaddå? frågade jag och sköt upp sovrumsdörren.
- Ge mig en orgasm, svarade Sara lågt, för jag är så himla kåt nu!
Där stod Sara iförd svarta pumps, svarta strumpor, svarta trosor och en svart behå. Min puls ökade avsevärt. Sara kom emot mig, jag tog emot henne med armarna och vi förenades i en lång kyss. Jag lät mina händer glida över hennes axlar, ner över ryggen och den fasta rumpan. Hon gav mig en liknande utforskande behandling. Snabbt befriade hon mig från kjolen och knuffade mig varsamt ner på sängen. Hon särade på mina ben och lade sig över mig. Jag strök undan hennes hår som föll ner i ansiktet på henne och kysste henne. Sara började trycka sitt underliv mot mitt och jag böjde mig bakåt i brygga. Hon kysste mig över hela kroppen och knäppte med van hand upp min behå. Hon tittade uppskattande på min bröst och tog ena bröstvårtan i munnen.
- Mmmm, stönade jag.
Sara fortsatte neråt och drog varsamt av mig trosorna.
- Nu ska du ligga här och njuta, sa Sara med sensuell röst.
Hon slickade mig snabbt en gång över klitoris och jag flämtade till. Sedan fortsatte hon långsamt att slicka mig. Hon lät ett finger glida in i mig och jag lyfte på höfterna och juckade emot. Hennes ena hand letade sig upp till mitt bröst och hon smekte försiktigt min bröstvårta mellan tummen och pekfingret. Jag körde mina händer genom hennes hår och tryckte mitt sköte mot hennes ansikte.
- Åh, nu kommer jag, skrek jag.
Hon slickade ännu snabbare och orgasmen svepte bort mig. Jag låg där och njöt av efterdyningarna emedan Sara befriade sig från sina våta trosor och behån. Hon gick fram till en byrå och plockade fram en dildo.
- Här, sa hon, jag vill att du ska använda den på mig.
Jag satte mig på knä bredvid henne och förde dildon långsamt in i henne. Hon stönade lågt och jag ökade hastigheten. Jag ömsom pullade henne och ömsom smekte hennes klitoris. Hon särade ännu mer på benen och tog tag i sänggaveln med händerna och stönade högt.
- Så skönt, snyftade hon, det är så skönt!
Och så kom hon också.

Vi låg länge bredvid varandra och lät fingrarna glida över varandras kroppar och det varade inte länge förrän vi var kåta igen. Men det kanske jag berättar om en annan gång!
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 217 röster, snittbetyg 5,48