fantastiskt kuksug

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: greger (gregergrus@hotmail.com)
Inlagd: 14 jun kl. 01:43
Läst: 18306 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 154 röster, snittbetyg 5,38
Då det återstod en halvlek av fotbollsmatchen mellan Frankrike och England var både jag och min kompis Olof ordentligt berusad. Pengarna började sina och vi hade en del lagda på bordet i ett vad. Jag höll på Frankrike medan Olof höll på England. Olof ville då vid halvtid höja potten. Men eftersom frankrike låg i underläge med 0-1 och jag inte hade många kronor kvar i fickan ville jag inte gå med på det. Olof insisterade och tillslut kom han med förslaget att han skulle få en avsugning om han vann +pengarna medan jag skulle få detsamma av honom om jag vann. Detta var något förvånande att höra från honom då jag inte visste han var bög eller bi. Jag gick med på det eftersom jag tyckte det skulle vara kul att knulla med en kille av hans kaliber. Jag hade nämligen vid många tillfällen spanat in hans stora kuk och om jag nu förlorade pengarna skulle det svida mindre då jag skulle få sluta min varma mun kring hans stora organ.
Matchen utvecklades till en spännande match och inte förrän i den sista minuten avgjordes matchen och det blev 2 – 1 till Frankrike. Jag vann vadet. Så jag tog pengarna och sa att om Olof nu inte ville suga av mig va det okej. Men han insisterade att de hade slagit vad och han var tvungen. Så vi gick hem till min lya som inte låg långt från restaurangen som vi sett matchen på. Väl hemma satte jag mig i soffan och satte på stereon. Olof gick på toa och han kom inte ut förrän flera minuter senare. Då hade han tagit av sig alla sina kläder och jag såg att ett stånd höll på att byggas upp. Han tyckte alltså om att suga. Han blev kåt av det tänkte jag. Jag reste mig up och gick närmare hans vältränade fotbolls kropp. Olof är en sådan kille som spelar fotboll 6 gånger i veckan och tränar när han har tid. Så det var en vacker syn jag hade framför mig.
När jag rest mig upp så gick han fram till mig och knäppte upp mitt skärp. Han drog ner mina byxor och puttade ner mig på soffan. Där drog han av mig byxorna och satte sig sedan på knä bredvid soffan. Han smekte mina innanlår upp mot mina kalsonger. En stor bula pulserade mellan mina ben. Han tog tag om linningen av mina kalsonger och drog ner dem lite. Han nafsade lite utanpå kalsongerna för att bygga upp mitt växande stånd. Han smekte över bulan och drog sedan ner kalsongerna helt. Han smekte då upp på mitt sexpack som jag har på magen och jag försökte hålla tillbaka min kåthet. Han började då slicka min 26 cm kuk upp och ner tills den stod rakt upp mot taket. Då började han runka av mig. Han slickade lite då och då på mitt ollon innan han tog in hela kuken in i munnen jag stönade av hans behandling. Jag kände hans varma läppar massera mitt skaft och hans starka lunga sög min kuk till vildhet. Jag lade min hand på hans huvud och manade hans huvud att svälja mer av kuken. Olof sög och sög. Jag stönade högt till musiken som spelades i rummet.
Olof smekte närmare min röv han stack in ett finger i min mun som jag sög på. Jag var kåtare än aldrig förr. Jag sög hans finger som om det var hans kuk till slut tog han bort det och smekte min anal med det. Allt medan han sög min snart kommande kuk. När han kände att min kuk pulserade mer, mina stön blev högre och jag började jucka i hans mun så stack han in fingret i min röv och jag kom honom långt ner i halsen då jag fick min första orgasm. Han slickade min kuk ren från all sperma och ställde sig sedan upp. Han sa att nu har jag fått vad jag vann. Jag reste mig från soffan och sa att det va den bästa vinsten på länge och ville han göra ett liknande va igen så var jag öppen för förslag.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 154 röster, snittbetyg 5,38