onanifantasier

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: erotiska flikkan
Inlagd: 4 jun kl. 15:54
Läst: 19202 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 87 röster, snittbetyg 4,22
hej!
Nu ska jag berätta om en liten fanatsi jag hade igår när jag onanerade:

Jag ligger i sängen och försöker sova, men jag är alldeles för kåt. Ligger och tänker på snygga tjejer med stora välformade bröst som smeker sig själva. Min hand smyger sig obemärkt ner under trosorna som är dyngsura. sakta börjar jag pulla min ömma klitoris med pekfingret. Sen för jag det vidare ner och börjar fingerknulla mig själv.

Fantasin:
En blond tjej med rufsigt hår och stora fylliga bröst kryper emot mig. Hon har bara ett par string och en bh på sig, men den höll på att ramla av. Jag ligger på en soffa med bara trosorna och en filt. hon kommer upp på soffan och nafsar mig i läppen, smeker mina bröst och tittar kåt på mig.

Verkligheten:
Har vänt mig om på mage och har knögglat ihop täcket till en hård boll. Placerar min klitoris därpå och börjar jucka mot täcket. Åh vad skööönt!

Fantasin:
Tjejen ligger nu på mig under filten och gnuggar sin fitta mot min. Hon kysser mig på munnen sen på halsen och på brösten. sliter av bhn och suger på mina bröstvårtor. Sengår hon ner för att slicka min våta fitta. jag håller i hennes hår och stönar högt. Sen tar hon fram en dildo med kraftig vibrator och stoppar in i mig. Hon tar ut den och vi sätter oss i en 69.
Hon fortsätter med dildon samtidigt som hin slickar min klitta. Jag slickar henne och stoppar in mina fingrar i henne. Sen kommer vi båda i en exploderande orgasm och vi ramlar ner på golvet. Där ligger vi och smeker varandra bröst och kysser varrann...

Verkligheten:
Håller nu på och juckar mot min kudde. Kommer i en exploderande orgasm och börjar i extas att smeka och nypa mina bröstvårtor.
Nu kommer min tjej hem och in i mitt rum. Jag lägger mig snabbt under täcket och drar upp byxorna. Hon kommer och kysser mig.
- Förlåt att jag är sen.
Jag drar ner henne på sängen och så älskar vi hela natten.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 87 röster, snittbetyg 4,22