Exhib i det gröna med ungdomen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Helena48
Inlagd: 3 jun kl. 04:21
Läst: 36039 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 413 röster, snittbetyg 5,37
Ja jag tyckte det var tid för mig att berätta om ett av mina små äventyr för er, speciellt nu när era texter har gett mig så mycket njutning.

Så här är det; Jag är en kvinna i sina bästa år .. och just mina bästa år är 48 år fyllda. Jag är 1.72cm lång och smal, vissa skulle säga lite för smal då man kan se mina revben och ändan har sina spetsiga kanter, andra skulle säga att jag är alldeles lagom.
De säger att jag är söt. och ja jag får väl tacka mina föräldrar för de gener de gav mig.
Mina bröst är inte stora, och ja de hänger lite .. men jag tycker om dem ;-) De är av liten b-kupa, men då jag sällan använder bh så är det inget att bry sig allt för mycket om.
Jag rakar mig under armarna för fräshetens skull och jag rakar mina ben så jag kan visa upp dem för andra, ja för även om jag mertalet blonda toner i mitt hår så är det mindre attraktivt med hår på benen.. eller hur?
De senaste 20 åren har jag även rakat mig runt blygdläpparna, däremot lämnar jag kvar en ordentlig tofs ovanför klitoris ..
För att prata klarspråk så är jag betydligt bekvämare med att säga fitta och kuk framför penis och mus.
Så min fitta, ja läpparna är rätt så stora .. först skämdes jag för dem i min ungdom, men numera är de en gudagåva ;-)
Håret på mitt huvud är både långt och välvårdat.

Så då vet ni lite om mig så nu kommer dagens redovisningen av ngt som jag hittade på förra sommaren (03)

Jag bor i Helsingborg som är en mycket vacker stad, om än blåsig.. så vi lätthuttrade får klä på oss lite mer ibland, men just denna dag var det fullt solsken i slutet av semsterveckorna.. jag är säker på att temperaturen låg över 30 grader (celsius) även om jag förstås inte har ngr bevis mer än att man fick små svettdroppar som porlade ner för ens kropp av så lite ansträngningar som att vara ute och promenera.
Helsingborg är även full av grönska och det finns både skogar, dalar, vattenfall och ängsmarker inom staden.

Som sagt så var det en mycket varm dag, och då jag gärna går i klänning sommartid .. så passade jag på att ta på mig min ljusblå klänning.. den är rätt så normal egentligen, det finns ingen djup urringning, den hålls upp av resorer över axlarna och den sträcker sig ner en bit förbi knäna samt förstås har knäppning framtill.. det lite ovanliga den här gången var det varma vädret och att jag bestämde mig för att vara busig och gå ut utan underkläder, ja för klänningen är ju inte genomskinlig så det gör egentligen ingen skillnad eftersom ingen kan se att jag är naken därunder.
Jag är egentligen inte alls sån där.. jag tänker alltid "tänk om"-tankar .. men gör inget åt dem.. så den här gången var det verkligen ett stort äventyr att bara vara naken sisådär.
På fötterna hade jag sandaler och nakna fötter *flinar*

Hursomhelst så tänkte jag ge mig ut på en långpromenad och bara njuta av vädret .. och det blev verkligen en lång tur.. jag han med både att gå igenom pålsjöskog och att titta i skyltfönster nere i centrum .. på väg hemåt bestämde jag mig att ta en tur förbi vattentornet och Fredrikstalsskolan, jag har ju barn som gick på den där skolan när de var mindre så jag känner mig som hemma där.
Vid vattentornet och innan man kommer fram till skolan finns det två möjligheter att ta sig fram, den ena är att följa den asfalterade cykelstigen, den andra är att följa den upptrampade stig som går mellan ett koloniområde och ett grönområde.. jag valde stigen så jag kunde känna det höga gräset smeka mina ben medans jag gick där ;-)

Just på denna stig kommande gåendes mot mig kom tre killar i 14-16 års åldern (ja man vet aldrig hur gammal ngn är numera, men det är vad jag tror de var).. det var helt normala killar för sin ålder med vitt skilda kroppsformer. Där var en riktigt mager en, en lite så där lagom och en som allt var en liten tjockis.
Det märktes tydligt att de hade varit kompisar i evigheter då de var mitt uppe i ngn diskussion om vem som var den snyggaste tjejen i skolan. De diskuterade det rätt så högljutt så jag kände som om jag visste exakt vad de prata om redan när de var 100 meter ifrån mig.
Då varken de lr jag verkade ha allt för bråttom så närmade vi oss varandra sakta sakta .. och ja jag märkte att iaf en av killarna (tjockisen) fick upp ögonen för mig. och verkade glömma bort sina kompisars prat.. han bara nickade då och då.

Så när vi då var bara ett par meter ifrån varandra så nickade vi så som främlingar gör när de känner för att hälsa på varandra .. och ja jag kunde inte låta bli att le åt pojkarna, och gensvaret kom direkt med både leenden och rodnande ansikten *hihi*
När de hade passerat mig så hörde jag tjockisen säga
-Asså fan hon e ju mycket snyggare än ngn av dom på vår skola!
Och de andra killarna verkade hålla med, så pass att de vände sig om och busvisslade efter mig.

Nu var jag ju då påväg bort från dem, så vad de såg var förstås mig bakifrån med min vikande ända som stannade. Jag stod där ett tag balanserandes med tyngden på ett ben, med ryggen vänd mot dem.
Och ja jag måste ju erkänna att jag kände mig smickrad av deras beröm och busvissling.
Så vad ska man egentligen göra i en sån situation?
Jag tänkte "Ja vafan, varför inte!" också vände jag mig om, ja och se vilka som stod där.. jo tre unga killar som var röda som stoppljus i ansiktena (*småskrattar*) och ja den spinkiga tycktes vara påväg att springa därifrån.
Killarna tyckes vara väldigt obekväma i situationen, ja och så kan man ju inte ha det.. så jag sa
-Så ni tycker att jag är så pass snygg då?
Och efter ngr sekunder.. som kändes som minuter så svarade den där i lagomformat
-Absolut!
Och i tät följd höll de andra med och nickade instämmande.

(J=jag, S=spinkig, L=lagom, T=tjockisen)

Ja vad ska man egentligen göra i en sån situation nu då? .. ja jag bestämde mig för att eftersom de såg ut att vara trevliga killar så kunde vi ju fortsätta prata en stund.

J -Så då har ni mycket erfarenhet av tjejer då?
T -Ja vi ser dem ju varje dag i skolan ju!
J -Nu menade jag nog snarare som flickvänner och så.. är det ngn av er som har flickvän?
Alla tre skakade på huvudet.
J -Är det ngn av er som har haft flickvän då?
Samma svar där .. tre skakande huvuden.
Ja då verkar ni inte ha så mycket att jämnföra med sa jag i vänlig ton med ett litet småfnitter ;-)

Vi fortsatte att prata en lång stund om allt möjligt som har med tjejer och killar att göra .. och de tog följe med mig ut i det höga gräset där vi satte oss ner.
Efter en stund kom diskussionen in på sex, så som det alltid gör med små pojkar.. ja och jag svarade så ärligt jag bara kunde på alla deras frågor .. frågor som bara blev intimare och intimare med tiden.
Ja och jag såg det allt, deras stånd växte där under deras shorts och tycktes vara stenhårda.. stånd som de försökte dölja från mig genom att ändra ställningar stup i kvarten *hihi*

Ja egentligen borde jag ju skämmas för att jag hade gått så här långt, men jag kunde inte låta bli att bli upphetsad av det hela .. och jag kände av att mina safter började rinna så smått..

T -När hade du sex senast då?
J -Ja det var ett tag sen nu, en sisådär 3 månader tror jag.
S -Är du inte sugen på att ha det då?
J -Jovisst mest hela tiden, men det är ju det man har dildosar till ;-)
L -hehehe..

T -Hur ska kukar se ut då?
J -Ja det går inte direkt att beskriva.
T -Asså typ ska de va stora lr?
J -Nä det är mindre viktigt .. rent faktiskt så tycker jag bäst om normalstora till storlek mindre.
S -Gör du?? varför det?
J -Ja för då kan jag få in hela kuken i munnen ;-)

Då fick killarna dåndimpen! *hehe*

L -Asså fan va ja vill knulla dig!
J -Vill du? Vet du hur man gör då?
L -Näe..... e bara så kåt på dig!

Sen blev det tyst i ngn minut.. jag satt och funderade på om jag skulle låta det hela gå vidare.. och isåfall på vilket sätt. Till sist kom jag fram till i mitt då upphetsade huvud att jag skulle ge pojkarna en introduktion i den kvinnliga fysiken.
Så jag sa åt dem att följa med mig in bland träden, det var en rätt så tät dunge .. så pass tät att vi kunde se ut men ingen kunde se in, vilket passade mig fint.

J -Har ni ngnsin sett en naken tjej på riktigt?

Killarna skakade på huvudena..

J -Jamen då tycker jag att det är tid för er att få göra det.

Nu såg killarna verkligen upphetsade ut, så pass att de började ta sig över kukarna och känna på dem..

J -Stå nu kvar där borta så ska ni få se ngt intressant ;-)

Sakta sakta knäppte jag upp min klänning, börjandes upptill så de först såg dalen mellan brösten... och sen ner till min navel.. där stannade jag upp och tittade upp på pojkarna.

J -Ni får ta fram era kukar om ni vill ;-)

Och det tog inte lång stund innan det fanns 3 unga kukar ute i det fria.

J -Så runka nu så jag får se hur ni gör det.. ;-)

Jag sträckte in min ena hand innanför klänningen och smekte mitt högra bröst .. vek undan tyget så pojkarna fick se först det ena bröstet och sen det andra..
Och där var det för mycket för den lagomstora pojken, han sprutade sin sats rakt emot mig! Den landade bara ngr centimeter ifrån mina fötter.. och jag log emot honom.
Sen fortsatte jag knäppa upp klänningen ända tills de kunde se hårtofsen ovanför min klitoris .. och sen springan in till min fitta .. jag klädde till sist av mig klänningen helt och hållet och stod där helt naken framför en tillfredställd och två vilt runkande killar .. enbart iförd mina sandaler.

J - Vill ni känna på hur en kvinna känns? Kom då hit och känn efter.. ni får röra överallt ;-)

Alla tre killarna gick direkt emot mig.. och de två som fortfarande runkade turades om att känna på mina bröst .. och jag njöt.. Den tredje killen verkades skämmas lite, så jag sa åt honom, att det inte var ngn fara det är sånt som händer ..

J -Kom hit och känn på min fitta så får du känna att det samma har hänt för mig ;-)

Så där stod jag då smått darrande .. med tre unga killar som "våldförde" sig på min kropp .. ja de var lite hårdhänta.. men jag lät dem hållas .. jag var så kåt att det riktigt rann fittsafter ner för mina innanlår..
Nu hade jag även börjat runka de två kvarvarande stånden med en hand om var .. så killarna kunde smeka, slicka och suga på min kropp.. det tog inte lång tid innan jag kände den pumpande känslan i min högra hand .. och sperman som sprutade upp på min mage .. och sen kort efter i min vänstra hand detsamma när han sprutade rakt fram och lade satsen över min hårtofs ovanför klitoris ..
Nu hade jag då tre stycken tillfredställda killar stående omkring mig.. och jag kramade om dem ...

Och där tog den sagan slut *hihi*
Vill ni veta mera så säg till.. vi träffades fler gånger ser ni ;-)
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 413 röster, snittbetyg 5,37