vackra drömmar

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: David
Inlagd: 21 apr kl. 21:01
Läst: 10478 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 43 röster, snittbetyg 3,02

Ett hotellrum på en mindre ö. Medelhavet.
Det var varmt i rummet och hon hade knäppt upp den vita blusen så att jag skymtade brösten.
”Ta mer vin”, sade hon och utan att vänta på svar hällde hon glaset fullt.
En ganska behaglig dåsighet hade lägrat min kropp och kanske, men jag är inte riktigt säker, såg jag dessutom lite suddigt. Hon spelade musik, men jag visste inte av vem.
En plötslig tyngdförändring över mina knän. Hon hade förflyttat sig och nu satt sig gränsle över mina knän. I det halvsittande läge jag befann mig i, innebar det att jag bara såg delar av hennes bröst samt hela halsen.
Hon böjde sig sedan fram för att, som jag först uppfattade det, kyssa mig. Men när jag öppnade munnen för att låta hennes tunga möta min kände jag den varma tunga smaken av det röda vinet och vätskan vällde in i min mun. Jag svalde lydigt och besvarade den annorlunda kyssen på samma sätt; jag fyllde min mun med vin och lät det rinna nerför insidan av hennes hals. Hon svalde långsamt och jag satte läpparna mot hennes varma hud. Mina fingrar försökte sedan avsluta det arbete som hennes fingrar påbörjat med att knäppa upp blusen. Samtidigt som hon skrattade till åt mina fingrars klumpighet blåste en svag varm vind genom rummet.
När hon knäppte upp mina byxor lade hon sitt vinglas på sängen och det som var kvar av den röda vätskan sögs långsamt upp av tygets fibrer. Blundande lät jag hennes vassa naglar riva min mage. Försiktigt först, små droppar av blod sedan. Med handflatan smekte hon mina lår och min kuk. Jag uppfattade som i en dröm mina svaga stönanden. Mitt glas tog hon ifrån mig och hällde resten av innehållet i sin mun som hon sänkte och slöt över min kuk. Försiktigt lät hon tänderna skrapa utmed den hårda tunna ytan. När jag kom i hennes mun öppnade hon långsamt ögonlocken som var svarta, och tittade mig i ögonen.
Med händerna på mina axlar tryckte hon sedan ner mig på rygg och torkade min fuktiga lem med sina trosor som inte längre fanns mellan hennes ben. Sittandes gränsle över mitt ansikte gungade hon sedan långsamt och lät min tunga halka mellan hennes redan blöta blygdläppar. Svett hade gjort hennes uppknäppta skjorta mörkare, och fortfarande med en hand om mitt huvud lät hon detta sista klädesplagg falla till golvet. Hennes underliv pressades nu hårdare mot mitt ansikte och hon rörde sig snabbare. Sedan släppte hon taget för att lägga sig ner på rygg och sära på benen. Med händerna på de stora fasta brösten gled jag över henne och trängde in i hennes varma sköte. Hårt stötte jag mig in i henne. Med halvöppna, en aning dimmiga ögon tittade hon först ner på sina lår och lade sedan ansiktet med kinden mot lakanet.
Hennes muskler spändes när hon tryckte mig över på rygg och sedan satt gränsle över mig. Millimeter efter millimeter gled den sista bitan av mig in i henne. Långsamt gungade hon över mig med händerna på mitt bröst. Hon doppade fingrarna i vin och smekte långsamt mina läppar. Ännu en varm vind svepte genom rummet.
Klockan kan inte ha varit mer än åtta när jag förvirrad vaknade upp. Lakanet låg i en hög bredvid sängen. Mitt hår var genomblött av svett. På darriga ben och med en mun som vittnade om vätskebrist tog jag mig långsamt fram till rummets toalett. Med ögon som ännu inte vant sig vid ljuset stirrade jag mig i spegeln. Blek och kallsvettig. Röda ögon. Genom den öppna toalettdörren såg jag hela rummet i spegelglaset. En lapp: ”Vackra drömmar”.





















 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 43 röster, snittbetyg 3,02