Teneriffa

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Kalle
Inlagd: 28 mar kl. 03:09
Läst: 19440 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 84 röster, snittbetyg 5,08
Frugan och jag satt på planet mot Teneriffa. Vi var båda i femtioårsåldern med ett långt äktenskap bakom oss och våra barn var utflugna så vi kände oss fria från alla plikter mot omgivningen. Vi tillät lite oss lite äventyr vid sidan om men allt byggde på öppenhet och förtroende.

Omkring oss satt ett gäng ungdomar och vi uppfattade att dom hade köpt ospecificerad resa och att några av dom var lite nervösa för var dom skulle placeras.
Senare då vi installerats på vårt hotell och vi var på väg ut såg vi att en av grabbarna från planet stod i foalje’n och talade med en värdinna och dom verkade ha bekymmer.
Frugan som var lite nyfiken av sig, frågade vad som stod på.
Värdinnan förklarade då att det hade blivit en del överbokningar och att hon inte viste var hon skulle placera grabben.
”Ni fick väl den stora lägenheten på översta våningen?”
”Kan inte ni hjälpa mig och dela med er så Per åtminstone har någonstans att lägga sina saker medan jag försöker hitta något ledigt”.

Lena gick direkt med på det, han såg ju så ledsen ut och hon tyckte synd om honom.
Han följde med oss och då vi bytt om skålade vi honom välkommen med ett par riktigt stora groggar, för att lätta upp hans sinnes stämning. Sen tog honom med ner till poolen och den varma eftermiddags solen .
Frugan som är stolt över sin vältrimmade kropp, slängde snabbt av sig alla onödiga plagg och var glad som en lärka över att äntligen känna solvärmen.
Killen verkade till en början var lite blyg och lite prydd av att ligga bredvid henne, men vande sig efter hand och satt senare och betraktade hennes svällande behag med öppet intresse, medan vi talades vid över henne.
Det var en trevlig kille i 17-års åldern som det var lätt att få kontakt med
Han berättade att han var från Umeå och att hans kamrater hade splittrats upp mellan olika orter så det skulle nog inte så muntert under kommande vecka. Han hade en skön Norrländsk dialekt och en humor som vi verkligen gillade.

Resevärdinnan kom ut till oss och sa att hon inte hittade något annat just nu men eftersom vi började gilla Per så gick vi med på att bodde hos oss veckan ut. Mot en generös ersättning förstås.
Efter polen åt vi en bit mat och satt sen och njöt av eftermiddagssolen på vår stora balkong med eget dricka och samma klädsel som vid polen. Grabbens intresse för de mogna behagen som exponerades mot solen hade inte minskat och han ställde också gärna upp då hon bad honom bättra på hennes solskydd.
Första dagen gick mot skymning och vår första tid ihop med Per gick fint.
Han sov i soffan och störde oss inte speciellt.
Den andra dagen gick åt till promenader, solande, shopping, och en krogrunda till sent på natten.

Senare på natten då vi varvade ner och låg till sängs och läste, började Lena skratta och ropade in Per.
”Kom får du se! Här är en kul artikel om Umeå”!
Per kom snabbt in och ställde sig på knä vid henne och böjde sig över henne för att lästa artikeln hon visade upp.
Jag låg bredvid med en bok och konstaterade att Lena glömt täcka sig där hon låg med filten nersparkad.
Hon läste högt ur artikeln och vi skrattande åt författarens beskrivning av norrlänningarna.
Medan hon läste uppfattade jag att han hade tystnat och då jag sneglade åt sidan såg jag att han kollade in de stora bröst som råkat hamna över. Han slickade sig om munnen och visade tydligt att han gillade dom.
”Fina druvor va?” Frågade jag leende och såg hur han rykte till.
”Mm njo-o” Svarade han överraskat och såg generat upp.
Eftersom varken Lena eller jag reagerade speciellt, så stod han kvar och försökte hänga med i artikeln men kunde inte låta bli att snegla ner på dom stora druvorna som var så lockande nära.
”Dom går nog inte sönder om du känner lite försiktigt på dom.” Viskade jag utan att ta blicken från boken.
Lena brydde sig inte, artikeln intresserade henne mer.

Jag skymtade att han fuktade fingrarna och försiktigt började fingra på den närmaste vårtan. Lena såg med ett leende ner, men läste sen vidare och artikeln var lång att han hade gott om tid att pilla och rulla med pupporna, den ena efter den andra.
Vi skrattade åt dom poänger hon hittade men trots att hon verkade oberörd, styvnade pupporna och dom stod snart som stora körsbär mellan hans fingrar. Hon läste heller inte helt opåverkat utan tog små pauser som blev allt längre.
I en av dom skymtade jag att hon låg och såg ner på grabbens flinka fingrar som spelade med de uppsvällda vårtorna.
”Du verkar gilla dom?” Frågade hon med ett moderligt leende.
”Ja dom är fina.” Sa viskade och slickade på fingrarna igen för att väta dom med saliv.
Hon försökte läsa vidare men den blev allt mer osammanhängande och då han började smeka hela brösten, flämtade hon till och lade undan tidningen
Hon låg och såg ner på händerna som ogenerat kramade och smekte de fylliga brösten och att hon gillade det, var det ingen tvekan om. Hon la sig tillrätta mot honom, så han skulle komma åt båda brösten bättre.

”Du har väl inget emot att Per pysslar om mig lite va, Anders?” Viskade hon där hon låg med rodnande kinder och serverade honom sina känsliga stoltheter.
”Va då?” Muttrade jag förstrött och spelade likgiltig och utan att titta upp från boken.
Jag skymtade i ögonvrån att han hade båda händerna på henne och att grabben kåtat upp henne ordentligt, förstod jag för hon låg med rodnande kinder och såg ner på hans händer som hon gett fritt tillträde över hennes kropp.
”Vadå?” Muttrade jag förstrött igen efter ett par minuter, då hon inte svarat.
”Snälla Anders, han är ju så fin mot mig.” Viskade hon efter en stund.
”Jasså, det där?”
”Nej då. Låt inte mig störa. Rör om i fläsket du Per, hon verkar ju må bra av det”. Svarade jag med ett flin.
”Lite ungpitt kanske gör henne gott.” Föreslog jag med en gäspning och läste vidare. Men i ögonvrån såg en hand glida ner över hennes mage och ner under filten.
Grabben sög nu på en bröstvårta så det smaskade och jag såg på hennes min att hon njöt av grabbens behandling och han passade naturligtvis på att ta för sig, då hon ju låg där och bjöd ut sig så frikostigt.
Handen under filten var nu långt nere under filten och smekte över hennes trosa. Jag skymtade hur hon delade isär låren och hur handen letade sig till lindningen och gled in och under långt ner i trosan.
På Lenas flämtning förstod jag att fingrarna hittat rätt i sylt burken och då hon blev orolig med höfterna, hördes ett svagt plaskande, som berättade att hans fingrar vispade om i min kåta frus lilla fitta och att grabbens långa lek med henne hade gjort den riktigt plask våt.

Nu vände hon sig mot mig.
”Du Anders.” Jag har hört att ungdomarna är duktiga med tungan nu för tiden.” Viskade hon hest
”Jasså.” ”Var har du hört något så dumt?” Muttrade jag med spelat ointresse.
Hon var tyst en stund.
”Är det inte så? Per”? Viskade hon igen.
”Vist det händer väl ibland.”
Hon andades stötvis nu medan handen under filten rörde sig snabbare och plaskandet hördes tydligare.
”Har du gjo-ort et med gam-mal tant någon gång?”
”Nej. Men om du vill gör jag det gärna för dig.” Säger han och ser upp mot hennes grimaserande ansikte.
Hon nickar jakande.
Han tar motvilligt tillbaka handen från filten och reser sig upp.

Jag tänker för mig själv att hon kanske driver den stakars grabben lite för långt nu och oroas lite över att han skall bli chockad då hon visar upp sin våldsamt hungriga och kåta gamla hyska. Jag ser en scen för mig själv där han skrikande springer ut och ställer till en scen på hotellet.

Men han följer efter då Lena sparkar av sig filten och hasar sig ner mot sänggaveln där hon tar av sig trosorna.
Det står en rejäl bula i kalsongerna på honom så det är nog ingen liten ungpitt på den grabben minsann och han ser ut att vara helkåt på kärringen min där han står och ser på då hon lägger upp sig på för honom. Han går ner på knä och in mellan hennes lår.
Jag kan tänka mig hur hennes svullna hyska delar upp sig av kåthet, inför hans stirrande ögon. Med förvåning ser jag hur han utan tvekan, för ner huvudet och börjar slicka i sig av hennes secret.
Dom är utanför mitt syn fällt men det gör inget för det räcker med det jag ser på Lena minspel för att förstå vad som sker.

Av hennes grimaser kan jag se att tungan är effektiv och förstår att är detta är något hon saknat och alltid önskat sig. Hon är mycket upphetsad och jag har aldrig sett henne vara så aktiv under våra egna könsakter.
Hon ligger och stirrar ner på lungan som leker på hennes kön och hon möter hela tiden upp med underlivet och för fram de delar av hyskan som hon vill skall beröras.
Killen verkar vara en erfaren fittslikare för han tar god på sig och ser på hennes reaktioner var hon är känsligast.

Nu ligger hon raklång på rygg med all känsel koncentrerad ner till hyskan och jag kan se på hennes himlande ögon att en orgasm håller på att byggas upp i henne.
Hon börjar flämta upphetsat och manar på honom med små skrik och börjar kasta med höfterna mot hans ansikte medan ögon vitorna visar sig.
Hennes orgasm blommar upp våldsamt böljande där hon först kastar underlivet mot ansiktet och kniper sen ihop låren hårt om hans huvud. Hon faller sen ihop och ligger slapp och bara flämtar.
Medan Per ligger kvar och slickar över hennes flödande bulle som om den var en god glass, tittar han upp mot mig med frågande min.
Jag tyckte det var väldigt intressant att se att han kunde få henne till orgasm. Det var länge sedan jag själv lyckades med det, så jag nickar medgivande för jag tycker han gjort sig förtjänt fortsättning och nu ville jag se hur hon skulle bete sig då grabben körde in sin pitt i henne.
Han reser sig och justerar hennes underliv till kanten och går sen mot henne med sin långa grej i näven. Då han drar den mot den flödande öppningen öppnar Lena ögonen och ser ner då han långsamt driver in hela sin långa kuk i henne, så långt den når.
Där stannar han och det ser ut som han verkligen njuter av att fått in sin lem i hennes varma fitta, för han bara står och bökar med den mot hennes inre botten.
Men nu vill Lena ha mer och manar på honom.
”Knulla mig ordentligt nu grabben!”
”Sätt fart på din sköna kuk nu”.
”Så ja” Skö—nt. Me-er så”. Skriker hon då han drar ut den och för den in mot botten några gånger och då han börjar öka takten är hon med och hetsar.
” Br-aa så-å ja. Me-e-er så-å”!
Snart åker pitten som en pistong i ett ånglok i utförsbacke, allt häftigare och snabbare. Men plötsligt tvärnitar den och stannar kvar, långt där inne och han stönar högt då han tömmer sin unga sperma i henne.

Han ser lite skamsen ut då han går av henne, men hon smeker tacksamt hans kind.
”Tack grabben, det var en av mina bästa hittills. Det var jätte fint”
Hon kommer upp i sängen och lägger sig tillrätta igen för en fortsättning.
Jag går upp och tar över hennes uppvärmda sköte, som jag bearbetar med behag tills vi båda är nöjda. Vi somnar in, nöjda båda två.

Jag vaknar till ljud som jag först inte förstår. Det börjar ljusna lite så jag förstår att det är morgon. När jag ser ner ser jag att det är grabben som är tillbaka och att han fått smak på kärringfittan.
Han hade lyckats dela hennes lår utan att hon vaknat och står stödd på armarna mellan dom och försöker föra in veken i hennes fortfarande våta hyska. Han ängsligt ser ner på hennes ansikte och på hennes reaktion. Då han ser att jag vaknat, ler han tyst mot mig medan han matar in sin morgon stinna kuk i min sovande fru.
Jag funderar en stund på om jag skall låta grabben komma och ta sig vilka friheter som helst och tänkte just säga något, då hon börjar jämra sig i sömnen.
Jag kommer av mig och ligger tyst och betraktar nyfiket på akten och vill se hur hon skulle reagera, då hon vaknar med kuk i sig.
Hon börjar röra höfterna lite mot honom och verkar vara inne i en lugn sömngöka.
Han håller emot lite längre nu och knullar lugnt på medan Lena börjar jämra sig allt högre och vi ser båda att hon är på väg.
Lena vaknar upp mitt i sin orgasm, samtidigt som han släpper in sin sperma i henne.
Han ligger stilla kvar på henne medan det ebbar ut för hanne. Hon ser sig om och ler mot oss.
”God morgon grabbar”.
”Hur läge har du hållit på, Per? Jag är ju helt färdig”.
”Så här vill jag vakna varje morgon i fortsättningen. Lova mig det grabbar” Säger hon lyckligt tillfredställd mot oss.

Vi skattar åt henne och då jag går upp för att pissa, fortsätter grabben göka henne och frugan verkar bara inte ha något emot det.
Då jag kommer tillbaka är dom färdiga och väntar på att toan blir ledig.

Det blir inget mer med grabben på några dagar för hans telefon börjar ringa och han får kontakt med sina kamrater. Vi ser honom inte förrän i slutet av veckan då han skulle åka hem.
Vi låg mest vid poolen så han skulle få rätt färg innan hemfärden.
Jag märkta att dom hade en viss kontakt med varandra och den blev allt tydligare under dagen, speciellt då hans bad byxor började resa sig.
Då Lena gick upp till lägenheten, ursäktade han sig med att han måste börja packa men jag kunde tänka mig vad han egentligen hade för grejer att packa och var han skulle packa dom.
Han hade legat en längre tid med halvstyv bula i shortsen och kollat in henne där hon legat topplös och avsiktligt frestat honom med sina läckra gåvor och med små smekningar på vissa ställen. Hon verkade också märkbart rastlös, innan hon gick.
Hon bekräftade senare att jag hade rätt. Han hade kommit upp bakom henne och smekt henne både här och där tills hon vansinnig av kåthet slängt sig på rygg i sängen.

Jag tyckte att det tog väldigt lång tid att packa en väska, men det gjorde inget för en intressant varelse uppenbarade sig och hon kom dessutom och lade sig på Lenas plats och klädde oblygt av sig det mesta. Att det var en tyska gjorde inget.

Jag kom upp lagom till att vinka av grabben när han åkte iväg med bussen till flyget.
På rummet satt Lena rufsig i håret. Saligt leende berättade hon att grabben klarat av att ge henne två orgasmer två gånger på samma stånd.

Vi åt an lätt lunch ihop och skulle sen gå ner till poolen igen. Då vi passerade foalje’en stod värdinnan där med en äldre man och hon verkade ha problem igen.
Efter att vi passerat fick jag en ide. Hon hade ju varit så frikostig då vi tog oss an grabben och vi kanske kunde utnyttja henne ännu en gång.
Gubben såg ju så pass gammal ut att det skulle nog inte bli några problem med honom. Lena gick tvekande med på det och gubben fick ta grabbens säng, mot att vi fick en extra vecka på hotellet av värdinnan. Det gick några dagar och jag märkte inget speciellt trots att vi var ihop en hel del.

Kan ni tänka er den överraskning jag fick några dygn senare, då jag en natt vaknade av att gubben låg och knullade med Lena bredvid mig!
Och hon såg inte ut att ha något emot att han matade henne med sitt hiskligt stora organ!
Tvärtom. Hon jämrade sig och ville ha mer som hon gjorde då grabben satte på henne.
Vid en eftertanke så måste jag erkänna att jag inte hade lagt märke till att hon upprepat sitt beteende mot grabben och lyckats fresta gubben med sina bara bröst som allt som oftast visades upp och som skulle bättras på med solskydd då vi låg vid poolen och med en bar rumpa under den genomskinliga nattskjortan på morgonen. Jag hade hela tiden varit med utan att märka det.
Hon bevisade bara att hon kunde få hormonerna vaknat till liv på vem som helst oavsett ålder. Hon hade lärt sig att utnyttja våra inneboende och så väl knullad som hon blev denna semester har hon aldrig blivit tidigare.
Gubben hade inga kompisar att åka till så jag tror att han hann dra över Lena åtminstone fem gånger under de få dagar han bodde hos oss.

Sen var det nog med manliga inne boende hos oss under den månad vi var kvar där, trots att Lena försökte övertala mig med att det fanns plats för fler i vår lägenhet.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 84 röster, snittbetyg 5,08