Förförelsen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Karin
Inlagd: 25 mar kl. 09:35
Läst: 22253 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 102 röster, snittbetyg 5,19
Jag möter din blick tvärs över bordet. Hjärtat börjar bulta. Vi ser varandra rakt in i ögonen, din blick känns lite sorgsen. Mitt underliv börjar dunka och jag känner att jag börjar bli fuktig. Vi har svårt att tala med varandra. Vi träffas ibland, men till vilken nytta? Vi kommer aldrig få varandra.
Jag drömmer om dig, dina ögon kan tända mig på ett ögonblick.

Vi är ensamma någonstans. Jag har bestämt mig. Jag måste få dig, om så bara för en enda gång. Jag ska förföra dig.
Själv blir jag redo för att ta emot dig bara genom att möta din blick. Nu vill jag få dig lika redo. Jag ska ge dig ett förhoppningsvis oförglömligt minne av mig.

Jag lutar mig fram för att smaka på din mun. Min läppar smeker dina, mycket mjukt och försiktigt. Vi ser varandra i ögonen hela tiden. När våra tungor möts tappar jag andan. Dina varma starka armar omsluter mig. Jag känner mig trygg och älskad i just det här ögonblicket. Det finns ingen tvekan inget är fel. Vi har all rätt i världen att befinna oss här. Något som känns så självklart och rätt kan omöjligt vara fel.

Jag vill ta kommandot och lirkar mig ur din omfamning. Jag hjälper dig att klä av dig på överkroppen och säger åt dig att ligga ner. Jag ser på dig. Din bröstkorg är varm, trygg och täckt av hår. Jag sätter mig i gränsle över dina ben och lutar mig fram. Jag känner att du är hård. Jag vill smaka på dig, känna din doft i mina näsborrar. Den här enda gången ska vi ge oss tid, det skulle vara så lätt att bara slita av oss kläderna och förenas snabbt och hårt men det skulle vara över så fort då.

Jag lutar mig över dig, mitt hår ramlar fram och döljer mitt ansikte för dig. Min mun smakar på dig, min näsa känner din doft. Mina läppar och min tunga smakar på dina bröstvårtor. De är hårda och smakar lite salt. Munnen vandrar nedåt, förbi din navel mot byxlinningen. Du sträcker dina händer mot mig för att hålla mig mot dit bröst. Jag ber dig att ligga stilla och bara ta emot. Du gör mig till viljes. Dina ögon glöder och läpparna är lätt särade, jag kysser dig långsamt och mjukt.
Jag tar av mig på överkroppen. Mina bröstvårtor är styva så dom värker. Jag smakar på dig. Min mun lämnar din och följer den tunna huden på din hals. Jag känner din puls rusa mot mina läppar. Min mun letar sig långsamt ner mot byxlinningen igen. Jag knäpper upp dina byxor och smeker dina höfter. Jag undviker att röra vid din styva lem. Du lyfter dina höfter och jag lirkar av dig resten av dina kläder. När du ligger helt naken smeker jag dig med min blick. Jag kysser din inre fotknöl och följer benets insida uppåt. Du stönar till och vrider dig under mig. Jag ser på din manliga kropp, blicken fastnar på beviset för din upphetsning. När jag flyttar mig uppåt för att åter smaka din mun stryker mina bröst mot din lem. Jag blir så upphetsad av att känna den heta lena huden mot mina bara bröst. Vi kysser varandra hungrigt och hetsigt. Du visar att du är redo men jag ber dig att vänta. Jag vill njuta så länge som möjligt av den här stunden.
Jag smakar försiktigt med tungan på den lena toppen, jag låter tungan försiktigt cirkla sig runt ditt ollon. Sedan låter jag tungan följa baksidan av lemmen. Du reser dina höfter för att möta mig. Jag låter mina läppar omsluta toppen samtidigt som tungan cirklar runt ditt ollon. Du juckar till och jag låter dig komma djupare in i min mun. Du stönar.
Jag känner smaken av dig och det gör mig om möjligt ännu mer upphetsad. Min tungspets smeker skåran i ditt ollon, mina tänder nafsar lätt i den spända strängen på baksidan av ditt ollon. Jag hör ditt dova stönande, det tillfredställer mig att höra att du njuter av min behandling. Min hand smeker försiktigt dina testiklar. Huden är stram och kulorna fasta.
Jag känner att jag måste få känna dig i mig. Jag klär snabbt av mig och grenslar dig igen. Jag styr din lem mot min längtande mynning. Jag känner ditt ollon mot min slidmynning och låter dig hårt och snabbt tränga in. Du kastar huvudet bakåt, jag stönar njutnings fullt . Din lem passar perfekt i min längtande slida. Jag börjar långsamt röra mig, jag låter din lem glida ut och in ur mig. Jag njuter av att känna dig röra dig inuti mig. Dina höfter höjer sig för att möta mig. Dina hände utforskar mina bröst, jag böjer mig framåt för att låta dig smaka på dom. Jag känner din lem styvna ytterligare och förstår att det inte är långt kvar. Jag lutar mig bakåt och stöter dig hårt och snabbt in och ut i mig. Jag ropar till och känner hur min slida krampar om dig. När kramperna avtar känner jag hur din lem pumpar. Jag sätter mig hårdare över dig och roterar lätt med höfterna. Du blundar och vrider dig under mig.
Jag låter dig vara kvar i mig och lägger mig över ditt bröst. Du håller om mig och kysser min tinning. Jag lindar armarna om din hals och kramar dig hårt. Mina ögon är våta och jag känner mig så sårbar. Vi ligger så här omslingrade länge. Ingen vill bryta upp. Kommer någonting någonsin bli sig likt. Kan vi fortsätta våra liv på var sitt håll?

Det här förblir bara min dröm, det kommer aldrig att ske. Du kommer inte att låta det hända och jag skulle antagligen inte kunna förlåta mig själv vad jag gjort mot din familj.
Men drömma får man. Det kan ingen ta ifrån mig.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 102 röster, snittbetyg 5,19