Norrlands Guld

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mr Moon (iggy071@hotmail.com)
Inlagd: 24 mar kl. 22:56
Läst: 13762 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 170 röster, snittbetyg 5,21
Efter några tunga dagar på jobbet väntade nu en konferens i Norrland. Jag såg fram emot att komma iväg, lämna den gråa och tråkiga vardagen på hemmaplan. Ett företag i norra Sverige hade försökt att få upp mig till deras område under en längre tid men det var först nu som jag kände mig redo. Jag skulle hålla föredrag för deras säljare om hur man startar nya projekt samt hur man får dem att fungera. Äntligen torsdag och äntligen är det dags för lite äventyr. På planet hamnar jag vid sidan om en mycket trevlig tjej i samma ålder som också visar sig vara på väg till samma konferens. Hon förklarar att hon skall hålla föredrag om försäljningsteknik och bemötande av kunder. En slipad och vacker tjej som utstrålar glädje och på något sätt eller plan så hittar vi varandra ganska omgående . Resan går otroligt snabbt med mitt trevliga sällskap brevid mig och snart ser vi Norrlands skogsbygd under oss.

Vi blir hämtade på den lilla flygplatsen med taxi och blir körda till vårt hotell. Vi checkar in och går sedan till våra respektive rum. Slänger mig ner på sängen och försöker att slappna av en stund men jag har svårt att släppa tankarna på min nya bekantskap. Tankarna far iväg och genast känner jag hur varm jag blir i kroppen. Både hon och jag är ju singlar men jag måste försöka att släppa henne.

Min föreläsning börjar några timmar senare och väl förberedd äntrar jag podiet. Eftersom att jag är väl förberedd så flyter allt på och det känns tillfredsställande bra. Åhörarna verkar väldigt nöjda och efer mina 60 minuter tackar jag för mig. När jag går ut så möter jag åter tjejen från flyget och då visar det sig att hon skall hålla sitt föredrag i samma rum som jag höll mitt. Hon hälsar nickande och undrar om jag inte skall stanna kvar och lyssna på henne. Givetvis vill jag det och snart sitter jag framför henne i konferensrummet och försöker att lyssna på hennes föredrag. Tankarna far iväg på nytt och åter känner jag värmen stiga i kroppen. Hon är kortklippt med blonda slingor, klädd i en vit tröja med djup urringning, slitna jeans och svarta lackboots. Ögonen gnistrar inspirerat på henne när hon framför sin föreläsning. Jag gillar korta tjejer och hon är ganska kort till längden, funderar jag. Hon fortsätter sitt framförande samtidigt som jag har tappat tråden totalt, det enda jag ser är hennes runda bröst och vackra stjärt. Jag känner en bula innanför byxorna och förstår att jag måste koncentrera mig på hennes föreläsning eller i alla fall fotboll för att reducera vad som har expanderat.

Efteråt kommer hon fram till mig och undrar vad jag tyckte. Jo, det där var mycket bra säger jag utan egentligen ha fattat ett dugg. Hon undrar genast om vi inte kan äta tillsammans på kvällen eftersom att hon inte känner en enda person på konferensen och självklart vill jag det. Jag kommer åter upp på mitt rum och bestämmer mig snabbt för en dusch. Slänger kläderna på sängen och tar mig in i duschen. Slänger ett badlakan på golvet och lägger mig ner och låter det varma vattnet strila över min kropp. Blundar och försöker vila en stund men snabbt dyker min resekamrat upp i tankarna. Jag ser henne framför mig och snabbt blodfylls min längtande lem. Nu kan jag inte låta bli utan smeker mig själv över bröstet och ner mot min väntande påle. Låter min fingrar glida ner längs ljumskarna och greppar försiktigt runt min renrakade pung. Smeker och drar i den samtidigt som det varma vattnet ettrigt smeker min känsliga topp. Drar tillbaka förhuden så att det mörkt röda ollonet blottas och blir riktigt mottagligt för de smekande strålarna.

Jag låter ett finger cirkulera runt roten och följer skaftet upp mot toppen. Fingrar försiktigt och för ett finger över ollonet. Formar tumme och pekfinger på varsin sida av toppen och runkar det bara ollonet med små och sakta rörelser. Till slut skriker min kropp efter mer och därför tar jag ett kraftigt tag runt mitt stånd och för det i säker takt upp och ner. Ökar tempot efterhand samtidigt som jag fantiserar om min nya drömtjej. I mina tankar förför jag henne gång på gång i alla tänkbara situationer och ställningar. Till slut kan jag inte hålla tillbaka alla känslor, istället kommer jag i en härlig orgasm och sprutar ner både mig och duschen. Flämtande ligger jag kvar under vattenstrålarna och funderar över om det kanske kan bli verklighet.

Efter avslutad dusch lägger jag mig på sängen och somnar. Lyckligtvis så har jag ställt klockan så att jag hinner klä mig innan jag blir upplockad av min date för kvällen. Snart knackar det på dörren och där står hon om möjligt ännu vackrare än tidigare och med ett stort smile på läpparna. Hon blinkar mot mig och frågar om jag är redo. Visst är jag det men skall vi inte ha en drink innan middagen, undrar jag försiktigt. Hon ler nickande emot mig på samma chariga sätt som tidigare under dagen. Jag röjer snabbt rummet och ber henne sitta ner medan jag blandar en drink. Sedan börjar vi att diskutera allt livligare om allt möjligt. Arbetet, förhållande, barn, resor och efter ytterligare två drinkar, sex.

Klockan går och jag förklarar att om vi inte går ner till matsalen så kommer köket strax att stänga. Hon ler igen och säger vad gör det, de har väl roomservice? Sagt och gjort så beställer vi upp varsin Laxtoast på rummet. Diskussionerna fortsätter och snart befinner vi oss i en frågelek som påminner om "Sanning och konsekvens". Nu vet jag snart allt om hennes sexliv med såväl andra som sig själv och jag gör allt för att hålla tillbaka min ökade kåthet. Plötsligt svarar hon konsekvens och nu vet jag inte vad jag skall föreslå. Lite häpen funderar jag snabbt, men kläcker ur mig massage som förslag. Inga problem svarar hon, men då måste jag först byta om. Lite undrande sitter jag kvar på rummet och funderar över om jag åter skall få se henne men så plötsligt knackar det på dörren.

Snabbt rusar jag upp och öppnar dörren, då står hon där i en knuten badrock. Lite chockad tar jag ett steg tillbaka samtidigt som hon rusar in i rummet med samma självförtroende som tidigare. -Ok, skall vi börja, undrar hon. -Ok, jag lägger mig på sängen då, replikerar jag. Men du måste ju klä av dig först menar hon och då förstår jag vad som håller på att hända. Snabbt rycker jag av mig kläderna och lägger mig på mage mitt i sängen. Jag sneglar bakåt och ser henne knäppa upp badrocken och sätta sig grensle över mina bakben. Sedan känner jag världens mjukaste och vana händer som någonsin har smekt och kramat min rygg. Jag försöker åter få en glimt bakåt för att se vad hon har på sig men jag kan bara ana en vit bh samt vita stay-ups. Detta gör att min stolthet åter blodfylls och att det är svårt att ligga på mage.

Denna spännande syn och dessutom en underbar behandling av min rygg gör att jag håller på att koka över. Plötsligt känner jag att det bara är En hand som knådar och smeker min rygg och då vänder jag försiktigt på mig. Då ser jag denna supertjej i just de underkläder jag tidigare beskrev plus ett par minimala stringtrosor. Samtidigt har hon fört trosan till sidan och smeker sitt längtande underliv med sin andra hand. Bakom trosorna döljer sig bara en naken och snyggt friserad vulva. Jag vänder mig om och lägger mig brevid henne och bara tittar. Jag med mitt stånd, som står rakt upp, och hon som smeker sig själv med ögonen fastklistrade på mitt stånd. Där ligger vi tillsammans och betraktar varandra samtidigt som vi gör det skönt på egen hand. Plötsligt ser hon att jag ser och släpper fram ett litet leende samtidigt som hon rodnar. Jag ser henne djupt i ögonen och sträcker mig fram för att kyssa henne. Mina fuktiga läppar möter hennes och vi kysser varandra länge och ömt. Vi smakar på varandras läppar och låter tungorna möta varandra sakta smekandes. Efterhand så blir kyssarna intensivare och intensivare och båda våra kroppar skriker efter mer.

Jag lägger mig på rygg med henne ovanpå mig men upp och ner. Snart känner jag en tungspets som ettrigt retar skaft och upp över min känsliga topp. Jag trycker upp underlivet mot henne och känner hennes läppar sluta sig runt mitt ollon. Jag känner också hennes utforskande händer som smeker min pung och rumpa, hon smeker och drar i den. Det enda jag ser framför mig är hennes längtande underliv. Jag pussar och biter på hennes underbart formade bakdel. Tar tag om höfterna och trycker henne emot mig. Särar försiktigt på hennes svullna blygdläppar med min tunga och smeker henne. Arbetar säkert med tungan och retar hennes känsliga kittlare. Arbetar upp och ner och glider förbi hennes väntande och våta hål. Slickar upp och ner ända från anus och upp över klitoris. Stannar åter till vid kittlaren och retas, sakta och ömt. Nämar mig hennes hål, slickar utforskande i öppningen och låter tungan sakta penetrera henne. Ökar takten efterhand och trycker ner henne över mitt ansikte för att nå om möjligt ännu djupare. Hennes rörelser blir allt intensivare och jag känner hennes motjuck över min hårt arbetande men villiga tunga.

När jag känner att hon är på väg så vänder jag snabbt på henne. Knäpper upp bh:n och kysser henne i nacken och smakar på henes härligt luktande hud. Hon sätter sig på nytt grensle över min kropp men denna gång över min längtande pelare. Hon rider mig sakta samtidigt som jag smeker hennes gungande bröst. Bröstvårtorna är styva och står rakt ut. Jag höjer mitt huvud och smakar på dem. Leker med tungan och nafsar försiktigt. Drar tillbaka min lekande tunga och slickar runt vårtgåden utan att nudda de längtande bröstvårtorna. Hon drar sig tillbaka men kommer åter ner mot mig med siktet inställt på mina bröstvårtor. Hon suger och slickar, nafsar och biter och jag känner hur jag närmar mig. Hon ökar temot och jag glider in med ett finger mellan henne och mig för att stimulera hennes klitoris. Samtidigt känner jag en hand som smeker min pung, utforskar min undersida och smeker mig ända bak mot anus. Hon fortsätter behandlingen av pungen och jag ser på henne, denna vackra kvinna som kan få vilken man som helst att gå i bitar. Hon ökar tempot ytterligare och hennes vackra bröst gungar om möjligt ännu vildare. Jag greppar om hennes stjärt och trycker henne emot mig samtidigt känner jag hur hon pressar sin rumpa emot min hand. Hennes vagina pressar runt min styva penis och fullkomligen suger musten ur den. Till slut blir det för mycket och hela hennes kropp börjar att skaka av kramper och plötsligt är hon där, i världens skönaste orgasm.

Det tar ett tag innan hon har återhämtat sig men ser snabbt att min längtande k-k fortfarande står. Utan att fråga slukar hon mitt hårda stånd och synen av att hon suger på min hårda lem gör mig otroligt upphetsad. Hon ökar tempot, smeker min pung och min stjärt. Till slut kan jag inte heller hålla tillbaka längre utan sprutar ner hennes bröst. Hon tar ett nytt grepp om min pulserande penis och slickar mig ren. Jag flämtar och flåsar men tackar henne för en underbar stund.

Vi kramas och ligger och småpratar i sängen. Det är svårt att koncentrera sig när allt blodet har lämnat hjärnan och sökt sig till en central position mellan benen. Hon vänder sig om och blottar sin härliga rumpa. Jag sätter mig över baksidan av hennes ben och lutar mig framåt. Låter min tunga rita mönster över hennes varma rygg, glider upp i nacken och utdelar en mjuk puss. För handen längs hennes sida och smeker henne mjukt och rytmiskt. Glider ner en bit och smakar på hennes mjuka och lena bakdel. Slickar och pussar samtidigt som jag masserar den. Tar tag om hennes strumpor och för dem sakta neråt längs hennes fina ben. Låter munnen följa med och slickar hennes baksida samtidigt som min läppar smeker hennes hud. Till sist ligger hon där helt naken och jag hör hur hon flämtar till av min behandling.

Plötsligt reser hon sig upp och säger att hon måste ta en svalkande dusch. Snabbt glider hon in på toaletten men lämnar dörren på vid gavel. Jag hör hur hon sätter igång duschen och samtidigt funderar jag över om att hon kanske vill ha sällskap, hon lämnade ju dörren öppen. Jag reser mig och kikar in i duschen. Där står hon med ryggen emot mig och med båda händerna mot duschväggen. Mitt badlakan ligger fortfarande kvar på golvet och det föder nya idéer. Jag smyger in och sätter mig på badlakanet på golvet. Jag sprutar flytande tvål på hennes kropp och börjar snabbt att massera in det. Smeker hennes rumpa, kysser och slickar hennes blöta hud. Hon är genast med på noterna och putar ut med stjärten så att jag skall nå ända fram. Min hand masserar stjärten och min tunga söker sig åter mot hennes längtande underliv. Jag särar snabbt på hennes svullna läppar och slickar henne genom skåran. Fortsätter min behandling upp och ner, stannar till vid hennes vigdade hål och retar hennes öppning. Låter handen smyga runt för att stimulera klitoris samtidigt som min styva tunga penetrerar hennes väntande underliv. Pressar in mitt huvud mellan stjärthalvorna och ökar tempot med min ivriga tunga samtidigt som hennes kittlare stimuleras. Jag hör hur hennes andning förändras, den blir tung och hög.

Till slut börjar hennes ben skaka och hon sätter sig sakta ner på alla fyra. Hon trycker upp rumpan emot mig på nytt och ber om att jag skall ta henne. Äntrar denna skönhet bakifrån, tar samtidigt ett fast grepp och min halvstyva penis och för den sakta mot hennes väntande öppning. Lägger den hungriga snoppen mellan hennes rumphalvor och för den fram och tillbaka. Snart är den stor och hård igen och då för jag den mot hennes våta skåra. Låter ollonet glida fram och tillbaka över klitoris och jag känner hur hon trycker sitt underliv emot mig. Till sist för jag sakta in den i hennes längtande öppning. Jag börjar sakta att föra den in och ut samtidigt som jag lutar mig över hennes rygg och nyper hårt i hennes styva bröstvårtor. Ökar temot efterhand och penetrerar henne hårdare och hårdare. För in mitt styva stånd långt in i hennes välkomnande innersta. Jag känner på nytt hur hon kramar om min hårda kuk och hur hon gång på gång gör motjuck. Jag ökar tempot och penetrar henne med våldsam fart samtidigt som jag smeker henne över rumpan och anus. Man både känner och hör hur våra våta kroppar möts, gång på gång och in och ut. Vi ökar takten och till sist kommer vi båda två i en lång och härlig final. Hon krampar gång på gång och jag lägger sedan satsen över hennes särade rumpa och rygg. Vi faller båda två ner över badlakanet och bara ligger där med två stora leenden på våra läppar.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 170 röster, snittbetyg 5,21