Inbudan till TV-kväll

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Anders31 (anders-c6@spray.se)
Inlagd: 20 mar kl. 19:31
Läst: 32173 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 198 röster, snittbetyg 5,38
Inbjudan till TV-kväll

Det var en skön vårdag och alla grannar höll på att påta i trädgårnarna när jag var ute och gick en runda med min hund.
Några stannade jag och prata med och våra grannar lite längre bort familjen Nilsson frågade var min fru var,"Hon har precis åkt på kickoff med företaget och kommer hem imorgon eftermiddag så nu är det lungt och skönt" skojade jag med dem.
Efter promenaden satt jag och surfade lite på nätet och fick kickar av bilder jag hittade, tiden flög iväg och snart var det kväll. Rätt vad det var ringde telefonen, det var fru Nilsson som undrade om jag inte ville komma och äta och dricka lite gott hos dem när jag ändå var själv hemma "Det är ju alltid trevligare att vara några stycken även om man bara tittar på TV". Okej det lät bra så jag gjorde mig snabbt iordning och gick bort till Nilssons.

Det var Fru Nilsson som öppnade och släppte in mig i hallen, "Erik (hennes man) är inte hemma han skulle ut med några kompisar i City och sova över hos en som bor där" sa hon nästan direkt. Jag blev lite ställd men tänkte att nu eller aldrig. "Jag hoppas det är okej med dig" sa hon när jag stod tyst.

"Ja det är okej om du lyder mig from nu!". "Vadå- vad menar du" sa hon. "Snacka inte utan lyd mig bara - du kan börja med att gå in och ta av dig allt utom underkläderna, hämta en öl till mig, jag väntat i er TV-soffa."
Hon såg minst sagt förvånad ut men jag tyckte det glimmade till i hennes ögon, hon gick försiktigt iväg och jag såg hur hon stände dörren bakom sig när hon kommit in i deras sovrum. Jag gick och satte mig i TV-rummet och läste på ryggarna på deras videofilmer - verkade vara vanliga filmer så jag lutade mig tillbaka och slappnade av.

Efter en stund kom Anna som hon heter tillbaka iförd endast fina svarta underkläder. "Bra sa jag" Hon ställde ner ölen på bordet och så frågande på mig. "Nu vill jag se när du smeker av dig underkläderna och hur du brukar göra när du tillfredställer dig själv - med en man som Erik får du väl göra det ofta själv". "Ja det blir inte så ofta nuförtiden" sa hon och lät ena handen glida upp mot sin BH. Anna hade en skön figur - inte för smal utan kvinnligt rund utan att vara mullig.Hennes bröst var rätt rejäla och jag gillade definitivt det jag såg.
Anna smekte utan på den lena bhn brösten med bägge händerna, efter en stund knäppte hon upp bhn och kastede den på mig, den luktade gott och hennes bröst som redan var styva pekade uppnosigt rakt ut. Hon nöp sig försiktigt i bröstvårtorna och lät ena handen glida ner mellan sina ben. Nu tvekade hon inte utan tog direkt handen innaför trosorna och jag såg genom rörelserna att hon lekte med sin klitta. Anna började stöna och jag var riktigt kåt "Ta av dig trosorna nu!" sa jag till henne. Hon drog sakta ner dem tills de föll av tynglagen ner på golvet. "Nu vill jag ha ett rep" sa jag, "Rep? Vi har inget rep." urskulda sig Anna.
Jag tittade ut i trädgården - det hade börjat mörkna och jag såg att det lyste från grannhusen. "Tvättlina där ute går bra, hämta den medan jag dricker färdigt min öl så ses vi i sovrummet". Hon vände sig om och tog tag i en morgonrock som hängde över en av fåtöljerna "Vad gör du?" sa jag, "Jag tänkte bara ha rocken att täcka över kroppen när jag går ut". "Nej! Gå ut snabbt och hämta tvättlinan naken!" röt jag. Hon såg lite skamsen ut men gick sedan ut, jag såg att hon stod där ute och försökte hålla för sina bröst samtidigt som hon knöt upp linan. Linan satt bra fast så det tog en stund, jag smekte mig på mitt stånd genom byxorna och gick sen in för att vänta i sovrummet.

Anna kom efter en stund och gav mig tvättlinan."Bra , duktigt Fru Nilsson, nu kan du lägga dig ner på rygg i sängen, sära på ben och armar så du ligger som ett kryss" sa jag. Hon kröp upp i sängen och jag kunde inte låta bli att känna på hennes skinka när hon kom förbi där jag satt.
Jag tog sedan tvättlinan som var lång och virade runt hennes handleder och sängkarmen, gjorde lika dant med hennes fötter mot sänggaveln. Nu låg hon helt blottad och utlämnad för mig. Jag lutade mig över henne och gav henne en blöt kyss, kysste henne länge på munnen och vi lekte med våra tungor, jag kände hur kuken styvnade rejält innanför byxorna. Jag tog av mig på överkroppen och såg Annas blickar - hon småstönade lite hela tiden nu och var helt glansig i ögonen.

Jag pussade henne på kinden och pussade nerför hennes hals och ut på hennes ena arm, på tillbakavägen lät jag tungan vara ute och slickade henne förbi armhålan ner mot hennes ena bröst. Anna ryckte till i linorna men jag såg på henne att hon inte ville komma loss. "Slicka mig i fittan!" nästan skrek hon ut. Jag gjorde inte som hon sa utan slickade runt hennes bröst och blötte upp hennes bröstvårtor, tog och drog upp brösten genom att klämma bröstvårtan mellan mina läppar, Anna stönade till högt. "Det gör ont men det är skönt" sa hon. Min tunga letade sig ner för hennes mage och jag kupade samtidigt ena handen över ett av hennes bröst, jag gillar verkligen att känna ett bröst i handen och bara masserade det.
Nu började jag bli ivrigare och slickade snabbare ner för magen och till hennes sköte. Min tunga lekte över hennes korta hår som hon hade kvar och la mig sedan tillrätta mellan hennes ben. Jag gapade stort och lät hela min mun fyllas av hennes våta, varma fitta. Men munnen mot pressade jag tungan mot hennes klitta och vispade sen med tungan upp och ner, runt och in och ut i hennes skåra.
Anna låg nu bara och rykte i linorna, rätt vad det var skrek hon ut "Aarrrrrrr nu kommer jag", jag kände hur hon krampade sig men lät munnen fortsätta gapa över hennes fitta som om jag försökte äta upp den.

Nu kunde jag inte hålla mig utan tog av mina kläder - kuken hoppade ur kalsongerna och stod i en böjd posé snett uppåt, gungade när jag rörde mig i sängkammaren.

Jag lossade linorna och sa till henne att ställa sig på alla fyra, "Ligg ner med huvudet mot kudden och ta hjälp med dina händer för att sära på dina skinkor" beordrade jag henne. Hon la sig ner på vänster kind och pressade isär sina skinkor. Min kuk fick jag trycka ner för att få i hennes hål , kändes så skönt när mitt stora ollon äntligen nosade i hennes fittöppning som sedan svalde kuken när jag tryckte till. "ÅÅåå" sa Anna när kuken med en gång pressades först snabbt sedan långsamt den sista biten in i henne. Jag tog och höll om hennes handleder och körde henne fram och tillbaka, kände att jag skulle komma när som helst.

Snabbt ökade jag takten och drog samtidigt ett finger i hennes blöta underliv och lekte med fingret upp mot hennes anus. Jag han inte mer än nudda vid hennes hål förrän hon krampade till igen och det blev för mycket, jag kände hur jag sprutade till i henne och drog snabbt ut kuken och runkade den hårt samtidigt som sperman sprutade ner hennes skinkor, en del av sperman var mycket rinnig och rann ner mellan hennes skinkor. Jag som var helt utom mig av kåthet passade på att köra runt mittt finger i sperman och masserade nästa aggressivt Annas ringmuskel, rätt vad det var nästan öppnade den sig av sig själv och fingret gled in lite, jag kladde lite till med fingret och lyckades sen pressa det hela vägen in i henne. "Jaaaaaaaa!" skrek Anna ut och sjönk sedan ihop på kudden igen. Jag flåsade och la mig ner bredvid henne, pussade henne på munnen och lät henne smaka på mitt finger som jag masserat henne med.
"Du hade rätt, så här har aldrig Erik gjort med mig, det var skönt att få bli utnyttjad nu när min kropp nästan skrikit efter sex länge."
"Mmmm du var helt underbar Anna!", just när jag skulle säga mer ringer telefonen, Anna tittar på mig och jag säger "svara du om det är erik så vill jag att du smeker min kuk samtidigt som du pratar med honom". Det var Erik, "Hej älskling, nej jag sitter bara och tittar på tv mmmm jo jag ska nog snart sova mmm" pratade hon på samtidigt som hennes andra hand runkade min kladdig kuk med mjuka tag, smekte min pung och lekte med fingret på mitt ollon.
"Mmm ha det kul så ses vi imorgon" avslutade hon samtalet. Jag la mig över henne och kysste henne samtidigt som hon la på telefonen.
"Han kommer att bli sen imorgon" sa hon "Oj vad du har gjort mig upphetsad av allt styrande" sa hon sen. "Ska vi titta lite på TV och sen vill jag bestämma över dig" sa hon.

"Det ska jag nog kunna leva med" svarade jag och så kysstes vi igen.
Mer om resten av kvällen en annan gång.
---------
Skicka gärna en kommentar /Anders
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 198 röster, snittbetyg 5,38