Matematik, kuk och platon

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Määäro
Inlagd: 16 mar kl. 18:04
Läst: 18306 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 119 röster, snittbetyg 3,39
Det var för en månad sedan jag satt i platon (klassrummet). Jag kom och tänka på porrfilmen jag hade sett kvällen innan, min kuk reste sig som Eifeltornet mot skyn. Jag tänkte att lite runk skullle väll inte skada. Jag lät handen glida inför mina byxor. Jag kännde min hårda stång den va varm och go. Helt plötsligt kommer min lärare in i klassrummet. Jag trodde att han inte såg att jag hade handen innanför byxorna.
-Jaha, här sitter du och har det mysigt, sa min mattelärare.
-heheh aa, svarade jag och kännde att jag rodnade lätt på kinderna.
-Får man vara med och leka?,frågade han.
Jag trodde att han hade sett vad jag höll på med. eftersom jag länge hade vetat att han hade spanat in mig tänkte jag att jag kunde stå ut med att bli knullad av min manliga lärare. Jag hade just fårtt reda på min sexuella lägning.
-Ja visst, svarade jag.
Han slog sig ner och lät långsamt sin hand glida ner innför mina byxor.
-Är det ok att jag binder deig?, frågade han.
-Jaa,visst svarade jag.
Hans hand gled upp ur mina byxor och ner i sin portfölj där han tog upp en rulle tråd.
Han vände bryskt på mig och band mig i stolen, med rumpan mot honom. Han knäppte upp sina byxor och visade ett imponerande stort stånd. Det här har jag länge drömt om sa han och ttryckte långsamnt in sin penis i mitt anus medans han runkade min kuk med sin hand. Han kom längre och längre in... och jag skrek av njutnig och smärta. han knöt upp mig och sa att de va min tur..jag tog tag i hans penis och förde den mot min mun han kom så fort, han hade landat på plats i munnen. jag kan bara tillägga att jag gick ut gymnasiet med högsta betyg i matte...våra små äventyr fortsatte i många år. Trots att han var gift och har barn vi träffas än i dag och har våra små äventyr... Jag och pappa platon...
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 119 röster, snittbetyg 3,39