Affärsresenärer

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lassemannen
Inlagd: 14 mar kl. 23:26
Läst: 15295 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 95 röster, snittbetyg 4,84
Affärsresenären

Måndag morgon, taxin hämtar 06.10 i en småkylig förort. Ännu en vecka i vår vackra huvudstad med inget att se fram emot utom ensamma nätter i en tom övernattningslägenhet.

Kommer fram till flygplatsen och checkar in. Möts av alla dessa tomma leenden från folk som för länge sedan slutat bry sig. Till sist så öppnas dörrarna som talar om att boarding nu får ske. Som förste man så äntrar jag gången ned mot planet. Vid dörren står en flygvärdinna i ljust hår, den vanliga uniformen med kort kjol, vit blus och kavaj. Dock har hon osedvanligt långa klackar och tydligen glömt strumpbyxorna i all hast. Hon har uppenbarligen missat att boarding har startat och står vänd emot mig när jag kommer längs gången. Hon böjer sig fram för att kontrollera något och jag ser betydligt mer än vad man borde som vanlig affärsresenär. Jag noterar att hon har helt klart glömt något mer än strumpbyxor.

Jag harklar mig och hon vänder sig om hastigt. En lätt rodnad sprids över hennes kinder och hennes smilgropar passar perfekt ihop med det bländvita leendet. En namnbricka i Brons deklarerar att hon heter Anna. ”God morgon” säger hon. Jag svarar ”ja Anna, det blev det precis nyss!”. Hon rodnar igen och jag tränger mig förbi henne för att finna min plats rätt så långt bak i planet. För en gångs skull lyssnar jag på säkerhetsgenomgången trots att jag hört den en gång i veckan i 5 år nu. Hon står vid nödutgångarna och går igenom allt som om ingen har hört det förut trots att överallt runtomkring mig sitter alla dessa vanliga gamla trötta affärsresenärer som helst vill ha en liten flaska rödtjut till frukosten.

Frukostdags. Hon kommer längs gången och serverar de små brickorna med pålägg. Efter en liten stund så återkommer hon med te och kaffe. Hon ler mot mig med en lätt rodnad och frågar om jag vill ha te eller kaffe. ”Kaffe med dopp” svarar jag och ler. Hon fnittrar lite lätt och skall precis hälla upp kaffet när en planet hamnar i en rejäl luftgrop. Hon spiller ut det skållheta kaffet rätt i knät på mig. ”Oj, förlåt!” säger hon. ”Kom genast med mig så jag får ta lite kallt vatten så du inte bränner dig!” De andra resenärerna muttrar om den dåliga servicen när jag följer henne bakåt i planet. När vi kommer längst bak så drar hon för draperiet och tar fram en handduk som hon sköljer i kallt vatten. ”Jag ber så hemskt mycket om ursäkt” säger hon samtidigt som hon ställer sig på knä och börjar torka av kaffet. Jag har inte längre en tanke på vare sig medresenärerna eller det kaffet. Jag har bara hennes leende inristat på mina ögon när hon börjar torka av mig.

Som vanligt så är den bättre delen av mig helt opålitlig och börjar genast reagera på hennes beröring. ”Så skönt att inget verkar skadat” säger hon och jag rodnar som en finnig femtonåring på sitt första disco. ”Säkrast att vi kontrollerar lite närmare” säger hon och ler skälmskt när hon drar ned min gylf. Hon hinner knappt ända ned med gylfen innan den spränger rakt ut genom boxershortsen. ”Mmm, den verkar ju helt funktionsduglig” är det sista jag hör innan hennes läppar omsluter mitt numera blodfyllda ollon.

Hennes huvud rör sig sakta längs skaftet och hela jag skakar av vällust. Hon tar sats och suger in hela kuken ända ner till skaftet så häftigt att jag tappar andan helt. Jag skakar av vällust och kan inte längre nöja mig med hennes varma mjuka läppar. ”Res dig upp, jag måste få testa att alla funktioner är välbehållna!”säger jag och hon ler mot mig när hon reser sig. Jag tar ett fast grepp om hennes skinkor och får bekräftat att hon inte hade hunnit få på sig några trosor på morgonen. Jag trycker upp henne mot skåpen och lyfter henne så att hon grenslar mig i luften. Ingen av oss behöver styra den utan den är som en målsökande robot och hittar direkt vägen in i hennes varma och fuktiga sköte.
Hon rider mig långsamt med ryggen mot aluminiumskåpen i det blänkande flygköket. Jag frustar av välbehag och lyfter av henne. Jag lägger mig raklång i det trånga utrymmet och hon grenslar mig igen. Den glider rakt in i hennes trånga varma fuktiga sköte och fyller henne helt. Hon rider fortare och fortare. Jag sneglar mot draperiet och ser hur hennes kollega smygkikar in i ena hörnet av det. Det gör mig ändå kåtare och jag kan inte låta bli att börja flämta högre o högre. ”tyst min älskade” säger hon. ”Vi blir avslängda om kaptenen kommer på oss” säger hon med ett leende. Jag märker hur hon börjar vibrera och rysa av välbehag. Hennes andetag blir mer o mer krävande samtidigt som jag känner hur hon kramar min kuk hårdare o hårdare. Helt plötsligt enas vi i en lång uttömmande orgasm som får tiden att stå stilla.

Jag släntrar försiktigt tillbaka till min plats o noterar hur de andra två flygvärdinnor tisslar vid det främre köket. De ger mig ett skälmskt leende och jag rodnar. Jag sätter mig snabbt ned på min plats och min radgranne vänder sig mot mig och säger:
”Det är verkligen dålig service nuförtiden! Spilla ned sina resenärer på det viset och knappt be om ursäkt”. Jag tittar honom rakt i ögonen och säger: ”bättre service än denna kan man inte få någonstans!”

Dags att kliva av planet i Arlanda och Anna står vid utgången och säger adjö. Jag slår avsiktligt av på takten så jag är siste man att gå av och ler och säger ”Tack för mitt livs bästa flygresa”. Anna ler och svarar:
”Jag går av mitt skift nu och kommer vara ensam hemma resten av veckan.”
”Ring om du tycker hotell livet är för tråkigt” och så ger hon mig en lapp med hennes telefonnummer.

Plötsligt ser jag fram emot de närmsta 5 årens flygpendlande…
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 95 röster, snittbetyg 4,84