Läraren

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Anders P
Inlagd: 27 sep kl. 22:20
Läst: 36752 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 186 röster, snittbetyg 5,47
Det är minsann inte alltid lätt att hålla sig till regelboken när man är lärare. Omgiven av unga tjejer i sina bästa år som jag var när jag vickade som lärare i våras. Som sagt fanns det ganska många tjejer som man hade svårt att hålla blickarna ifrån. Inte blev det bättre av alla tajta tröjor som avslöjade deras perfekt formade bröst, och tajta korta kjolar som, när de lutade sig ner mot sina väskor på golvet, "råkade" glida så högt upp att man kunde se att de hade lika läckra stjärtar som man vågat tänka sig.

Vi kan kalla henne Lina. Hon var 18 år och var väldigt vacker.

Detta hände efter att sista timmen för dagen var slut och jag höll på packa ihop mina grejor. Jag tittade upp och såg att Lina dröjde sig kvar. Jag gick fram till henne och hon sa att hon hade så ont i axlarna och nacken efter en dubbeltimme framför datorn.

- Du måste sänka axlarna sa jag, och la mina händer på hennes axlar. Hon var alldeles hård och jag började massera henne lätt. Du måste lära dig att slappna av, sa jag. Men det var inte riktigt det hon gjorde. Jag visste att det både var skönt och gjorde ont på samma gång. Efter att jag hade masserat hennen tittade hon på mig med blanka ögon. Nu har jag gjort nåt dumt tänkte jag. - Prova att slappna av, sa jag och gick fram till en annan dator för att stänga av den. Efter att stängt av alla maskiner såg jag att hon fortfarande dröjde sig kvar. - Har du inte gått än, frågade jag henne. Nä, jag har lite mer ont, och jag undrar om du inte kunde massera mig lite till, sa hon. Jag visste att jag skulle sagt att jag inte hade tid, men kunde inte få mig att säga henne det, utan gick fram till henne och la mina händer på hennes unga axlar. Du kan slappna av , sa jag men jag visste innerst inne att det inte pga hård nacke som hon var kvar. Jag kände att det var något på mig som började hårdna. Hon skulle utan tvekan se min bula på shortsen om hon vände sig om. Hennes långa ljusa hår kittlade mig på händerna när jag masserade henne och om jag lutade mig framåt kunde jag ana hennes yppiga kullar i öppningen på hennes svarta tajta blus. Eftersom hon lutade sig mot bänken när jag lät händerna glida över nacken ocn ner på ryggen, såg jag hennes kurviga höfter som framhävdes perfekt av de svarta Levis jeansen. Och i glipan mellan ryggen och byxlinningen såg jag att hon hade svarta string-trosor på sig. Jag kände att hon hade en muskulös rygg och som simmerska måste hon ha en gudomlig kropp utan kläder...

Plötsligt blev jag väckt ur mina drömmar. Lina snurrade plötsligt runt på kontorsstolen och pressade ansiktet mot min mage. Jag trodde det skulle gå för mig på en gång. Jag klarar inte mer gnydde hon. Ta mig, ta mig nu å en gång, bad hon, älska med mig. Hon kände på bulan utan på shortsen medan hon såg mig djupt i ögonen. Hon började fumla med byxknappen, men darrade för mycket på sina vackra händer. Jag öppnade shortsen åt henne och min stake spratt fram. Försiktigt och liksom prövande kysste hon den på toppen medan hon strök den utmed skaftet. Jag skulle kunna ha sprutat hela satsen i ansiktet på henne men jag lyckades hålla igen. Så lät hon sina mjuka läppar glida över ollonet och jag kände värmen från hennes mun. Sakta slickade hon utmed ollonet och lät hela staken glida in sakta i henna varma mjuka mun.

- Är det så här man gör, frågade hon. - Jag har aldrig gjort sånt här förut. -Du gör det helt underbart, flämtade jag. Men innan det är för sent skall jag göra det skönt för dig, sa jag. Jag ställde henne upp, och öppnade jeansen. När jag fick händerna innaför så kände jag hur len och varm hennes unga kropp var. Jag drog ner henns jeans och när hon klev ur dem såg jag hennes nästan rakade kön innanför de svarta spetstrosorna. Jag öppnade hennes blus knapp för knapp samtidigt som hon kysste mig så djupt att hon nästan kvävde mig. Jag drog av mig min tröja och kände hennes fasta varma bröst mot min bringa. Detta måste vara en dröm tänkte jag, men väcktes i mina tankar av att hon varsamt drog ner mina shorts. -Går du alltid utan underkläder, flämtade hon. Men jag svarade henne inte utan lyfte upp och la ner henne på bordet. Jag kysste hennes platta mage och lät munnen arbeta sig neråt. Jag kände könsdoften, och när jag drog av henne sina våta trosor suckade hon djupt. Jag kysste henne ovanför hårkanten och lät tungan glida ner och runt hennes våta tunnel. Då klarade hon inte mer utan tog mitt huvud och pressade det mot sitt varma kön medan hon suckande viskade - Nu, nu, nu.. Jag tryckte in tungan i hennes springa och lät tungan vispa över hennes hala knopp och ner emot öppningen igen.

Lina blev alldeles vild, svankade mot mig och drog mig i håret. Under vilda kast och högljudda stön gick det för henne. Så vild var hon att jag trodde att jag skulle kvävas i hennes sköte. Lina satte sig upp. - Vill du ligga med mig, frågade hon. - Jag har aldrig gjort det förut, bara lekt med mina fingrar. Du gjorde mig helt galen när du slickade mig, fortsatte hon.

- Det är ingen fara jag har ätit p-piller sedan jag var fjorton.

Hon tog tag i mina hårda pick som fortfarande stod rakt upp i väntan på hennes ljuvliga kropp. Hon började suga mig igen medan hon runkade mig sakta. - Jag kommer snart om du inte slutar, sa jag. Men hon bara fortsatte. - Håll lite hårdare och låt mig komma djupare in, sa jag. Hon såg upp på mig med blanka ögon och gjorde som jag sa. När hon lät ena handens naglar skrapa under min pung kunde jag inte hålla mig längre, utan sprutade hela satsen i hennes mun. Hon svalde allt och slickade sig sedan runt munnen med ett finurlgt leende på de kladdiga läpparna. - Det smakade faktiskt gott , sa hon, och började bearbeta den mjuknande lemmen igen. Hon runkade mig sakta. När den stod styv igen så vände hon på sig och la sig med överkroppen på bänken. - Ta mig, sa hon. - Ta mig hårt. Jag vill att första gången skall vara helt underbar, viskade hon. Jag tänkte för mig själv att detta kan inte vara sant. Att vid 31 års ålder få ta mödommen på en så underbart vacker och upphetsande kvinna. Jag tog tag i hennes höfter och lät ollonet glda upp och ner i hennes skåra utan att glida in. Jag tryckte på lite så bara ollonet gled in, innan jag drog mig ur och fortsatte smeka hennes sköte med min hårda stake. -Låt bli med det där, sa hon. - Ta mig hårt. Hon tryckte sig mot mig, men jag lät hene inte få som hon ville utan fortsatte att retas med henne. Jag tryckte bara in ollonet och trots att hon försökte lyckades hon inte få in mer. Hon började skruva på sig och hon bad mig nästan snyftande att hon skulle få hela staken i sig. Till slut lät jag den glida in långsamt och jag kände hur hon kramade picken med sin unga tonårsmus. Hon stötte mot men lyckades ändå inte ta kommandåt. Jag drog mig ur och vände på henne. Jag lade upp hennes vältränade ben på mina axlar och hon såg på mig med en bedjande min. Jag tryckte mig in i henne och hon skakade av kåthet medan jag knullade henne hårt. Jag kände att hon var nära och ökade takten. Hennes musväggar höll i staken som om den satt i ett skruvstäd. Till slut kunde jag inte hålla mig och jag kände att hon kom ännu en gång medan jag sprutade hennes unga fitta full för första gången i hennes liv. Hon blev alldeles mjuk och avslappnad efteråt och jag trodde nästan hon hade dött på kuppen. Men hon satte sig upp och gav mig en djup varm kyss. -Tack, för en underbar lektion, sa hon. Jag gav henne en kram och kände att hennes bröstvårtor blev styva ännu en gång. När hon kände att men stake reste sig ytterligare en gång log hon och sa: - Vi kanske skall avsluta det här någon annastans, innan nån kommer. Vi klädde på oss, tog varann i handen och gick hem till mig….

Detta var inte sista gången hon fick "kvarsittning". Tyvärr har hon nu flyttat till Umeå nu men man vet aldrig....
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 186 röster, snittbetyg 5,47