*** Michaela, jag och Okänd ***

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: *** Neola ***
Inlagd: 10 mar kl. 11:08
Läst: 28334 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 252 röster, snittbetyg 5,42
Han stod en bit framför mig i kön till kiosken, iklädd endast ett par slitna jeans med ett svart läderbälte.
Jag studerade honom ingående. Hans breda rygg var otroligt vacker med alla dessa muskler som spelade vid varje rörelse.
Värmen gjorde hans hud blank av svett och jag kom på mig själv med att stå och fundera på hur det skulle vara att smyga upp bakom honom, lägga armarna runt hans midja och låta min tunga slicka upp sältan mellan hans skulderblad.
Jag skakade på huvudet åt mig själv och log…
.- Gud så dum du är, så gör man inte med främmande karlar… tänkte jag.
Du måste ha känt mina blickar för du vänder dig om, tittar på mig och fyrar av ett leende utan dess like mot mig.
Dina ögon glittrade av livslust och någonstans kunde jag ana ett stänk av ”jag är full i fasen, så passa dig flicka”.
Jag blev alldeles knäsvag och hjärtat tog ett extra skutt. Jag log tillbaka och försökte in i det längsta låta bli att vika undan med blicken men lyckades inget vidare.
Förläget leende tittade jag ner i marken och kände hur mina kinder antog en drastisk röd färg.
När jag sansat mig och tittade upp igen så var du bort…Jag kunde inte dölja min besvikelse utan stampade med ena foten i marken och förbannade mig själv för min blyghet.

Det blev min tur i kiosken och jag köpte en tidning till mig och en dricka till Michaela. På vägen tillbaka till vår plats på stranden tittade jag hela tiden efter dig men du var uppslukad.
Michaela såg ganska fort att jag var smått förbannad när jag satte mig ner bredvid henne på filten.
– Vem har pinkat i din termos?? Undrade hon.
Jag berättade för henne vad som hänt och hon förstod mig givetvis. Ett kanontillfälle!! och det hade jag min dumma gås missat…klagade hon skrattande.
Vi skrattade åt det tillsammans och kom överens om att det inte var nåt att hänga upp sig på, världen var ju full av spännande killar.
Men jag kunde ändå inte glömma dina ögon och ditt leende.
Michaela märkte att jag var dämpad och beslutade sig för att liva upp mig. Hon tog tag i min arm och drog skrattande upp mig på benen.
-Kom nu snygging så badar vi!!!

Vi sprang ut i det ljumma vattnet och kastade oss i, kom upp frustande och skrattande som två barnungar.
När hon simmade förbi mig ganska nära inpå så passade jag på att ge henne ett hårt tjuvnyp i rumpan. Hon tjöt till och fick tag i en tångruska och kastade iväg åt mitt håll, men jag dök så hon missade precis.
När jag kom upp så hade jag väntat mig att hon skulle stå beredd med en manet eller något men hon var borta.
Jag misstänkte att hon tänkte smyga sig på mig och vände mig om. Nä… ingen där heller. Då känner jag ett par händer som smeker mina ben under vattnet och jag ropar till, Michaela dyker frustande upp tätt intill mig, fortfarande med händerna på min våta kropp.

Vi står ansikte mot ansikte några sekunder och våra blickar säger mer än tusen ord. Flyktigt låter jag min hand nudda vid hennes bröst, hon låter sin tunga smeka läpparna. Sekunderna är förbi… ingen annan har märkt något… men det slår gnistor mellan oss. Leken har börjat.

Hennes händer bränner som eld mot min våta hud när hon tar tag i mig och drar ner mig till sig i vattnet.
Under ytan är det ingen som ser att hon smeker mina bröstvårtor styva genom bikinityget, det är ingen som ser att jag låter min hand glida innanför hennes små bikinitrosor och känner på hennes varma snäcka.
Det är heller ingen som hör våra små kvidande av vällust och åtrå. Tror vi… för det finns någon som ser oss….någon som studerar oss ingående och som registrerar allt som händer mellan oss.
Någon som förstår att vi inte bara är bästa kompisar.
- Ska vi gå upp och sola en stund??
Hon nickar till svar. Vi springer fnissandes upp till vår filt och slängde oss ner. Hon la sig på rygg och jag på mage.

Jag stödjer hakan på händerna och betraktar henne där hon ligger, alldeles våt i solskenet. De små saltvattendropparna absorberas snabbt av solen och hennes hud är snart torr.

Hon ligger avslappnat och blundar mot solen, hennes ansikte är rofyllt, jag hör henne sucka av behag. Jag sträcker ut min hand och låter mina fingrar smeka hennes underarm. Hon ler.
Jag gör mina fingrar mer krävande för att hon ska förstå vad jag vill, hon vänder på huvudet och tittar på mig, hon lyfter handen och drar den genom mitt våta hår och rufsar runt lite.
– Du har sand i håret..säger hon fast vi båda vet att jag inte har det. Vi fnissar. Jag känner att jag verkligen vill smeka henne. NU.

Jag tar fram sololjan och ber henne lägga sig på mage. Hon tvekar en sekund men flinar sen och gör mig till viljes.
Jag sätter mig gränsle över hennes härliga stjärt och lår, knäpper upp hennes bh i ryggen och klämmer ut lite kall olja på hennes rygg. Hon ryser. Med båda händerna börjar jag sakta massera in henne, med eftertryck. Varje rörelse jag gör vill jag att hon ska känna, jag vill att hon ska känna att jag vill ha henne, att hon har gjort mig djuriskt upphetsad och jag vill att hon ska veta att hon inte har en chans att komma undan.

När jag kommer till baksidan av hennes lår så särar hon lite på benen och jag smeker henne djärvt så nära hennes snäcka jag bara kan med, hon har svårt att ligga still och hon jämrar sig lite.
Jag tittar upp och det ser inte ut som att någon märker vad vi gör så jag låter min hand smyga in till hennes fuktiga sköte, jag smeker henne lätt utanpå bikinitrosorna.
Hon trycker sig mot mina fingrar och bara för att retas så nyper jag henne lite grann. Hon stönar till och sätter sig tvärt upp.
Jag tittar på henne med spelad förvåning.
- Jag står inte ut Nettan…..
Hon börjar rafsa ihop filten och kläderna. Jag börjar skratta.
-Vad du är söt Mickis…
– Vaddå? Undrar hon
-Ja..när du är sådär sexuellt frustrerad…..jag flinar.
– Precis som om du inte är det då! Svarade hon retsamt.

Hon började gå och jag visste precis vart hon var på väg.
Jag drog på mig ett linne och gick efter. Jag fick en konstig känsla i kroppen… jag kände mig uttittad. Jag vände mig om och spanade men jag såg ingen.
Men borta under ett träd i skuggan satt det en kille i bar överkropp och jeans.
Han studerade oss med ett leende på läpparna och han hade gjort det ända sen vi möttes vid kiosken skulle jag få veta senare.

Vi gick runt stranden ut mot klipporna. Det blåste skönt härute. Och hit kom inte så många människor eftersom det bara fanns klippor.

Jag och Michaela hade förra sommaren hittat vårt lilla hemliga ställe bland klipporna. Det var helt skyddat från insyn som tur var.
Vi bredde ut den stora filten och satte oss ner.
- Vad härligt det är här, sa jag.
-Mmmmm verkligen.

Hon tittade på mig och frågade om jag ville fortsätta smörja in henne. Flinande tog jag fram flaskan med sololja ur väskan. Hon la sig ner, på mage den här gången.
Hon tog av sig bh: n, hennes söta bröstvårtor var redan styva och uppnosiga, sen krånglade hon av sig trosorna också.
Naken låg hon framför mig denna härliga tjej, hon var lite smalare än mig och något kortare, hon hade långt blont hår och blå ögon.
Hennes bröst var alldeles lagom stora, eller små, hur man nu vill se det. Hennes härliga snäcka var rakad över blygden men hon hade nästan allt hår kvar ovanför klitoris men det var trimmat kort till en slät mjuk trekant.
Jag satte mig gränsle över henne igen fast nu på framsidan låren. Jag började smörja in hennes hals med oljan, fortsatte ner över axlarna och ut efter hennes armar.

Hon blundade och njöt. Jag tog oljan och lät en fin sträng ringla ut över hennes bröst, hon drog häftigt efter luft när hon kände kylan mot sin hud. Jag lät mina fingertoppar smeka hennes bröst men lät vårtorna vara bara för att reta henne.

Hon stönade svagt och lät sina händer glida upp under mitt linne. Med ett milt grepp tog jag tag i hennes händer och förde dom över hennes huvud samtidigt som jag själv följde efter.
Vi tittade på varann i några sekunder, sen lät jag min tungspets leka med hennes läppar. Jag följde hennes konturer men det dröjde inte länge innan jag hittade hennes ivriga tunga och började leka med den istället.
Vi kysstes hett, ovetandes om att någon såg oss på nära håll. Jag lösgjorde mig från hennes ivriga tunga och lät min egen gå på upptäcktsfärd nerför hennes haka och hals…..jag nafsade henne lätt på halsen, kupade handen om hennes ena bröst och lät mina fingrar leka med hennes styva vårta.
-Mmmmm………

Hon började få svårt att ligga still under mig, hon rörde sina höfter mot mig och jag kände hur min egen lust stegrades våldsamt.
Jag släppte henne och började ta av mig linnet och bikinin, snart var jag lika naken som Michaela.
Vi intog en annan position och stog nu på knä mittemot varandra. Hon kom åt att leka med mina bröstvårtor och gjorde dom härligt styva. Hon böjde sig ner en aning och lät sin varma tunga cirkulera runt dom, sen nafsade hon i dom.
Jag lutade huvudet bakåt och kved av lust. Jag lät min hand vandra utefter hennes varma kropp och styrde direkt mot hennes fitta,
nu tänkte jag inte vänta längre. Hon bet mig i halsen när jag lät mina fingrar glida in mellan hennes svullna, särade blygdläppar.
Hennes klitta var stenhård.
Vi var nästan identiska nertill, med stora klittor och stora inre blygdläppar.. Jag masserade hennes klitta med ett finger och lät det sedan glida in i hennes otroligt sköna våta fitta.
Jag fingerknullade henne samtidigt som jag tryckte handflatan mot hennes klitta, och hon kom nästan i extas men just när jag kände att hon var på gång så drog hon bort min hand.
Hon flämtade av upphetsning. Hon la sig sedan ner på rygg och särade inbjudande på benen.
Jag var inte sen med att lägga mig mellan hennes ben och smaka på hennes härliga safter.
Hon var ljuvligt våt. När hon kände min tunga begravas i hennes fitta så tryckte hon sig mot mitt ansikte.
– Aaaaaahhhhh… mmmmm…
Hon kunde inte vara tyst längre och att höra henne stöna så högt gjorde mig bara ännu kåtare.
-Vänd dig om Nettan……
Hennes röst var som en hes viskning. Hon drog upp mig till sitt ansikte och kysste mig hårt.

-Mmm…va gott du smakar, flinade hon.
Jag skrattade. Sen vände jag mig om och gränslade hennes ansikte. Hon tog tag om mina höfter och drog ner mig mot sin mun, hon gick direkt på min klitta, sög in den mellan sina varma läppar, nafsade lite och lät tungan massera den. Jag stönade ljudligt.

Hon slickade mig hårt och jag fick svårt att sitta still, jag började gnida mig emot henne, min andhämtning var tung…men jag ville inte komma än.
Jag reste på mig lite och böjde mig framåt så att jag kom åt att slicka henne igen. Jag masserade hennes klitta med tungan, hon frustade och begravde sin tunga i min kåta fitta.
Jag lät min tunga glida ner lite mot hennes stjärt, slickade henne försiktigt över det trånga hålet.
Hon spände sig en aning men jag lät henne veta att jag skulle ta det väldigt lugnt. Jag retade hennes hål med tungspetsen och jag hörde att hon blev allt mer upphetsad av det.
Jag tog ett finger till hjälp också och snart var hon så blöt att jag kunde låta mitt finger glida in i hennes tajta hål… sakta och mjukt.

Hon hade slutat slicka mig och tur var väl det för annars hade hon väl bitit mig istället. När jag lät mitt finger glida in i henne helt så snyftade hon av både smärta och njutning, sakta började jag knulla hennes hål samtidigt som jag slickade hennes fitta.

Jag känner att hon gör detsamma på mig som jag nyss gjort på henne och jag njuter för fullt när hon låter ett finger glida in i min stjärt. Hon kommer först… helt utan förvarning exploderar hon runt min tunga, hennes fitta kramar mig hårt… hon skriker ut sin njutning och av hennes orgasm kommer jag också, jag pressar mig mot hennes mun och kastar huvudet bakåt, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta så skönt är det. För ett ögonblick så öppnar jag ögonen och mina ögon ser något som min hjärna inte registrerar riktigt just då. DIG…….Jag sluter ögonen och ler.

När vi sansat oss lite så säger jag åt Michaela att vi har besök.
-Va?!
Ogenerat kommer du fram till oss.
- Hej tjejer.
_ Hej… svarar vi avvaktande.
Du tittar på mig med den där blicken igen och jag känner vilken effekt den har.
– Du försvann inte särskilt långt bort va? Undrade jag
– Neeeej, sa du sakta och skrattade lågt.
– Är det HAN? Frågade Michaela
Jag nickade och log. Nu hade jag ju chansen att få lära känna dig lite bättre och nu tänkte jag inte låta någon jäkla blyghet stå ivägen!!

- Okej… vad har du gillat det du sett hittills då? Undrade jag retsamt och tittade menande mot ditt skrev.
Du log.
-Vill du verkligen veta det??
- Du skulle bara våga gå härifrån nu!! Sa jag och Michaela instämde.

Jag reste mig och gick fram till dig.
- Det här ville jag göra redan borta vid kiosken… sa jag och började smeka dig över ditt muskulösa bröst.
Jag lät tungan följa efter fingrarna och snart var jag nere vid knapparna på dina jeans.
Du tog tag om min nacke och drog upp mig till dig, tittade mig i ögonen och sa – Du är nog en tjej som gillar lite hårdare tag va??
- Testa mig…sa jag.
Du kysste mig hett och hårt, jag drog mig loss och återgick till ditt bultande skrev. Sakta knäppte jag upp knapparna i jeansen och till min stora förtjusning så hade du inga kalsonger under.
Sexigt!
Jag kände hur lusten började pirra i mig igen och det blev ju inte bättre av att Michaela kom glidande upp mot mig med sina härliga bröst och ville dela härligheten med mig. ……..

Du ”morrade” lågt när jag drog ner dina jeans och tog fram din styva kuk, ollonet var nästan lila och alldeles blankt. Michaela tog tag om kuken och förde den mot mina läppar.
Jag lät tungspetsen smeka bort kåtdropparna som trängt fram. Du drog in luft mellan tänderna och åstadkom ett väsande ljud. Michaela smekte din pung och lät sin tunga leka vid kukroten.
Jag överlät hela härligheten till henne en stund och gled upp bredvid dig. Du la en arm runt min hals och sökte mina läppar, din kyss var krävande och het.
– Ni är ju helt otroliga, mumlade du mot mina läppar.
– – Du skulle bara veta, svarade jag.
Du lät din ena hand smeka mina bröst, lekte med mina bröstvårtor som reagerade och blev uppnosigt styva, du nöp lätt i dom.
Michaela var i full färd med att suga dig med långa djupa tag.
– Aaaaahhhh… du stönade högt.
Din hand fortsatte ner över min kropp och bak mot min rumpa, du smekte mig över skinkorna med hårda tag. Jag tryckte mig mot dig… smekte ditt öra med läpparna och viskade:
- Gillar du olydiga små flickor??
- Du kanske skulle behöva en bestraffning för att du vilseleder män på det här viset? Viskade du mjukt tillbaka.
Utan att vänta på svar så klatschade du till mig på ena skinkan, lite prövande, och när du märkte att jag njöt av det så fick jag mer, Jag stönade ljudligt när jag kände den brännande hettan komma smygande, och jag kände hur det rann till mellan mina ben.
Jag gick igång på alla cylindrar. Jag lösgjorde mig ur ditt grepp, böjde mig ner och drog ur ditt svarta läderbälte ur jeansen.
Det var mjukt och smidigt, som gjort för att leka med. Du tog det ur mina händer och sa åt mig att ställa mig på alla fyra med stjärten mot dig.
Michaela hade slutat suga dig för ögonblicket och tittade nyfiket på dig. Du virade bältet några varv runt handen och piskade prövande i luften, ljudet fick mig att rysa.
Du gav mig ett ganska lätt rapp över stjärten och sen ytterligare ett. Till en början kändes det obekvämt och gjorde ont men när det fjärde rappet hade färgat min hud rosa och det sved ordentligt i skinnet så bad jag om mer.
Femte rappet gjorde ordentligt ont och jag skrek till. Du ansåg nu att jag hade fått nog för en stund och ställde dig på knä bakom mig och smekte mina ömmande skinkor.
Jag gnydde.
Jag reste mig upp på knä och stog nu med ryggen mot ditt bröst, du tog tag om mina bröst och nöp mig omilt i bröstvårtorna.
Jag lät mina händer glida upp runt din nacke och drog ner ditt huvud mot mig, du kysste mig mjukt, nafsade mig i tungan och pressade din kropp mot min.
Jag kände din kuk mot min stjärt.
– Din lilla slyna… viskade du retsamt och puttade mig milt framåt.
Michaela hade nu lagt sig under mig och började leka med sin tunga runt mitt stjärthål. Jag stog nu på alla fyra igen med rumpan putande inbjudande mot dig.

Jag darrade i kroppen när jag kände dina händer massera mina skinkor igen och Michaelas tunga som slickade mig. Jag särade på Michaelas ben och hennes härliga fitta låg öppen under min mun, med tungspetsen slickade jag henne lätt på klittan, hon kved under mig.
Du lät ett finger glida mellan mina blygdläppar och smekte sen mitt trånga stjärthål med mina egna safter samtidigt som du nöp och masserade mina skinkor. Jag hade svårt för att vara både still och tyst. Och ju skönare det blev för mig desto våldsammare blev min behandling av Michaelas våta fitta.
Jag lät fyra fingrar glida in i henne och hon tryckte sig emot min hand. Jag började knulla hennes fitta våldsamt.
-Nu ska du få kuk din slyna!
När jag kände din stora, hårda kuk tränga in i mig ända till botten så skrek jag av lust.
Du tog ett stadigt tag om mina höfter och knullade mig hårt. Michaelas tunga smekte min klitta och din kuk samtidigt. Du stönade högt.
– Gud va du är skön din lilla kåtunge, sa du sammanbitet och klatschade till mig på skinkan. Jag kunde inte hålla mig mycket längre kände jag.
– Jag kommer snart, kved jag.
- Kom runt kuken Nettan, jag vill känna din fitta krama min kuk!
Du gav mig ytterligare smisk.
– kom då din kåta slyna!
Jag kände att jag var på gång, vågen byggdes upp och kom inrullande av alla krafter, när sen Michaela sög in min stora svullna klitta i munnen så exploderade jag.
Allt blev svart och jag försvann i ett töcken.
Min kropp vreds i orgasmkramper och jag hörde mig själv skrika. Du höll dig still djupt inne i mig och bara njöt av att känna min fitta krama om din hårda kuk, mjukt smekte du mig över ryggen.
När vågen avtog och var på väg tillbaka så blev min kropp som gelé, hela jag darrade, jag reste mig upp på knä och lutade mig mot dig för att inte rasa ihop. Du la armarna om mig och kramade om mig.
– Var det skönt vännen?? Undrade du och nafsade mig lekfullt på halsen.
– – Dum fråga! Viskade jag och blundade.
Michaela hade satt sig upp och var i full färd med att smeka sig själv.
– – Jag tror det finns fler Slynor här som vill ha kuk, log du.

Du la dig ner på dom solvarma klipporna och sa åt Michaela att rida dig, hon löd och gränslade dig.
Du hjälpte henne att styra in kuken i hennes våta fitta och när hon gled ner över din stora, hårda kuk stönade du högt.
Jag la mig en bit bort och tittade på er. Det var en härlig syn att se Michaela rida din kuk, särskilt eftersom jag såg det bakifrån. Du hade ett stadigt tag om hennes härliga stjärt och hjälpte henne att hålla ett jämt tempo.
Jag kunde inte hålla fingrarna i styr utan började leka med mig själv, det pulserade i min fitta och klittan började svullna. Att se hur din kuk blev glansig av Michaelas safter och att höra henne stöna av kåthet gjorde mig het.
Hon började smeka sin klitta häftigt, nu höll du henne still och knullade henne hårt, hon stönade och snyftade om vartannat och med sin lediga hand smekte hon sina bröst. – Åååhhh..knulla mig, du är så skön..flämtade hon. Hon hade inte mer än avslutat meningen så kom hon i en överraskande orgasm.
Hon sjönk ner över din kuk med ett utdraget kvidande, hela hennes kropp skakade och jag såg hur du kämpade för att inte komma i henne. Jag tittade imponerat på dig.
Du spar det bästa till sist tänkte jag.
Michaela drog några skälvande andetag och rasade ihop över dig, du la armarna om henne och smekte henne sakta över ryggen.
Hon suckade nöjt.

Du hade fortfarande ett härligt stånd och du tänkte minsann inte låta oss vila längre än nödvändigt.
Du drog upp oss på knä och beordrade oss att suga din kuk. Vi var inte nödbedda.
Michaela tog hela kuken i munnen och jag ägnade mig åt din pung och området bakom. Du njöt till max, och stönade högt.

Jag lät ett finger glida in i min fitta, jag var blöt och kåt fortfarande. Jag tog ut fingret och masserade ditt anus med mina safter.
Du blev märkbart ännu mer upphetsad av det så därför fortsatte jag. Michaela runkade dig hårt samtidigt som hon sög dig,
jag lät min tunga leka med din pung, försiktigt sög jag in den i munnen samtidigt som jag sakta förde in mitt finger i dig.

Du flämtade när du kände hur jag började finger knulla dig. Michaela sa åt mig att komma och smaka på din kuk och jag var ju inte nödbedd direkt.
Jag slöt mina läppar runt din härliga kuk och retade dig genom att bara låta ollonet glida fram och tillbaka mellan mina läppar, det gillade du inte…eller rättare sagt du gillade det FÖR mycket…du var nära att komma.
Du sa åt mig att jag skulle lugna mig men nu var jag fast besluten att få din heta sats. Jag lät mitt finger glida in och ut i ditt trånga hål, lite hårdare och lite snabbare.
Michaela gjorde mig sällskap och vi turades om att suga din hårda, sprängkåta kuk. Nu kunde du inte hålla satsen tillbaka längre… du tog tag om kuken och med ett utdraget vrål sprutade du ner våra bröst och våra ansikten, mmmm, det var underbart att se din heta sats pumpa ur dig,
vi slickade i oss det vi kom åt….vi vände oss mot varann, jag och Michaela, och smorde in varandras bröst med din kåtsås.
Våra bröstvårtor styvnade, Michaela tog tag om sina bröst och lät sina styva vårtor nosa på mina, samtidigt kysste vi varandra.

Helt slut lade du dig bredvid oss och tittade fascinerat på när vi på nytt började leka med varandra.
Vi kelade lite i största allmänhet men bestämde oss snart för att försöka hoppa i vattnet och tvätta av oss lite.
– Ska du följa med? Undrade Michaela men du svarade att du väntade lite.
Vi gick ner mot det ställe som vi kallade för femöringen. Det var en perfekt utformning i klipporna, alldeles lagom för 2 keliga tjejer att sitta och njuta och svalka av sig.
Vi sjönk ner i vattnet och satte oss på dom välpolerade klipporna, vi hjälpte varandra att bli av med det mesta av den älskog vi nyss haft. – Gud! Utbrast Michaela..så skön han var!!
– Ja det kan man lugnt säg… suckade jag.
– Men har du tänkt på att vi inte ens vet vad han heter….??
Jag började skratta för det hade jag inte haft en tanke på.

Vi smög upp ur vattnet, smög vidare över klipporna och bort till dig. Våta och svala gled vi upp på varsin sida om dig, du la armarna runt oss och log. Vi smekte ditt nakna bröst, lät fingrarna leka runt dina bröstvårtor.
– Vad underbart med 2 våta saltvattenbrudar intill sig.
Du mös. Vi låg så ett tag, men snart hade vi svårt för att hålla händerna i styr, vi började smeka och kyssas alla tre och det ledde snart till att jag gränslade dig och Michaela gled ner över ditt ansikte.
Vad hon njöt av att bli slickad av dig, hon smekte sina bröst och nöp i sina styva vårtor, hon roterade med höfterna och utstötte små korta kvidande av lust.

Din kuk var stor och hård i mig. Jag red dig med långa bestämda rörelser och såg till att varje gång som jag kom till toppen av din kuk så knep jag hårt med mina fittmuskler så att du fick ett underbart motstånd när jag gled ner igen.
Jag masserade min klitoris som fortfarande var känslig efter sist orgasm.
Du lät ett par fingrar glida in i Michaelas båda kåta hål och började fingerknulla henne, hon snyftade att hon snart skulle komma och du borrade in tungan djupt i hennes fitta.
Jag blev så himla kåt av att se henne njuta så otroligt av din tunga, jag masserade min klitta hårdare och kände att även jag hade nära till orgasm.
Jag började rida dig fortare och jag stönade högt, Michaela gned sig häftigt mot ditt ansikte och till slut öppnade hon munnen men det kom inte ett ljud över hennes läppar förrän hennes starka orgasm började ebba ut….
när du kände hur det började rycka i henne och hur hennes muskler slöt sig runt din tunga och fortplantade sig till hennes ringmuskel så började du att stöta emot under min ritt, vilket i sin tur ledde till att jag fullkomligt exploderade runt din stake,
jag kände hur safterna flödade ur mig och jag hörde hur det uppstod ett smaskande ljud för varje gång du nu stötte kuken i botten.
Jag hade fått en fontän orgasm.
Min fitta kramade dig hårt, Michaela klev av dig och du satte dig snabbt upp med mig i knät, du tog tag om min stjärt och stötte kuken ett par gånger hårt i mig samtidigt som du bet mig i halsen… jag kände hur du kom djupt i mig, kände satsen pumpa ur dig långt upp i min varma fitta.

Solen började sänka sig mot horisonten, vi förstod alla tre att det var dags att bryta upp.
– Träffas vi igen? Undrade jag försiktigt och du drog oss båda intill dig. Du kysste oss och log sedan.
– Jag finns här imorron om ni vill och kan……du gav oss den där blicken som hade fått mig att bli så knäsvag och sedan gick du….. Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 252 röster, snittbetyg 5,42