Mötet på tåget...

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mr Moon (iggy071@hotmail.com)
Rek. länk: http://www.sexkontaktannons.se
Inlagd: 25 feb kl. 17:50
Läst: 16548 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 303 röster, snittbetyg 5,20
Mötet på tåget...
Måndagmorgon och ännu en arbetsvecka har startat. Jag kliver på tåget som skall föra mig till Göteborg för tre dagars föreläsningar. Min uppdragsgivare är ett företag som vill utvecklas och som försöker att skapa en lagkänsla bland de anställda. Jag skall också se över deras produktion och ekonomi. Kanske inte så roligt men jag trivs i min fria roll som konsult. Vädret är grått och trist som det brukar vara i november månad. Lite här och var ser man människor och företag som redan har startat med juldekorationer.

Att åka tåg till Göteborg känns ändå som en bra start på veckan. Man kan förbereda sig på vad som komma skall och dessutom läsa tidningen samt äta frukost. Tåget är som vanligt ganska fullt, det är inte många säten som är lediga. Jag läser min tidning och kollar samtidigt in mina medpassagerare. Det är mest affärsfolk som är på väg till sina möten. Jag vet inte exakt var men efter ett antal stopp på olika stationer kliver det på en kvinna i trettioårsåldern som fångar mitt intresse. Hon är blond och ganska kort. Klädd i en mörk kavaj, kort kjol, grå blus, svarta skor med klack och svarta nylonstrumpor. I handen bär hon en svart väska som ser tung ut, troligtvis innehållandes en laptop. Hon sätter sig på andra sidan gången men fortfarande så att jag kan se henne.

Hon tar av sig ytterkläderna och sin kavaj. Slänger med den blonda kalufsen och sätter sig tillrätta. Hon sitter nu med benen i kors och börjar att leta efter något att läsa i sin väska. Jag sitter bara och stirrar på henne och glömmer bort allt omkring. Plötsligt känner jag hur hennes blick stirrar mig i ögonen, hon har sett att jag observerar minsta lilla rörelse hon gör. Hur jag synar henne från topp till tå. Jag ler mot henne men känner samtidgt hur jag rodnar. Hon ler tillbaka och plockar sedan upp tidningen. Jag tittar bort en kort stund för att sedan åter fästa blicken på henne. Hon är smal men har ändå kvinnliga former. Hon är dessutom utrustad med ett par härliga ögon och en inbjudande pussmun. Man ser på hennes blus att det också döljer sig två mycket greppvänliga bröst innanför. Jag känner hur jag börjar att fantisera om denna för mig, främmande tjej. Det dröjer inte länge förrän min bästa kompis börjar att göra sig påmind och locka på uppmärksamhet. Med tidningen i knät för jag in en hand i fickan och når snabbt min hårda lem. Genom tyget för jag tillbaks förhuden och runkar toppen i små rörelser. Jag tittar bort på henne igen och ser att hon nu tittar på mig. Hon ler stort och genast undrar jag om hon har sett vad jag gör, men hur skulle hon kunna göra det?

Jag avbryter min aktivitet och lutar mig tillbaka i stolen. Försöker att slå bort mina tankar och tänka på något annat. När jag öppnar mina blå upptäcker jag att hon har lämnat sin stol. Hjälp, var har hon tagit vägen? Tänk om jag inte får se henne igen. Jag tar upp tidningen på nytt och läser ytterligfare en artikel innan jag känner hur hungrig jag har blivit. Jag reser mig upp och skyndar bort till restaurangvagnen. Precis när jag öppnar dörren får jag se henne igen. Jaså, tänker jag för mig själv, det är här hon är. Hon ler mot mig igen och frågar om även jag är hungrig. Jovisst, får hon till svar. Jag köper en macka och en kopp te och kollar sedan efter lediga stolar. Jag är på väg att sätta mig bakom henne när hon vänder sig om och frågar om jag inte vill göra henne sällskap. Utan att säga ett ord sätter jag mig mittemot henne. Hon presenterar sig artigt och ställer några frågor om vem jag är samt mitt ärende i Göteborg. Efterhand som vi bekantar oss med varandra visar det sig att hon skall besöka samma företag som jag för en föreläsning. Vi upptäcker också att vi är inbokade på samma hotell. Hon är mycket trevlig och vi skrattar mycket tillsammans.

Efter olika diskussionsämnen som arbete, resor och mode glider vi sakta in på ämnet sex. Vi har tydligen samma åsikter om mycket och delar också ett stort och gemensamt intresse för sex. Plötsligt föreslår hon, nästan som en tonåring, om vi inte kan spela "Sanning & Konsekvens". Jag gillar lekar och just den föreslagna tillhör en av mina favoriter. På kort tid så utlämnar vi oss totalt åt varandra. Plötsligt säger hon konsekvens på min fråga efter en massa sanningar. Jag blir lite ställd men är fortfarande lite varm inombords och vågar därför beordra konsekvensen. Du skall gå in på toaletten och fotografera dina nakna bröst med digitalkameran i din mobiltelefon. Hon rodnar, ler och reser sig upp. Efter ett kort tag kommer hon ut från toaletten lite rödflammig i ansiktet. Hon räcker över telefonen till mig med hennes bröst i displayen. Jag beundrar och studerar dem. De är fylliga med lagom vårtgårdar och stora bröstvårtor. Att hon också är varm inombords är solklart, bröstvårtorna är styva och pekar rakt ut på bilden. Jag ler mot henne och uttrycker min beundran. Hon kontrar med att nu är det hennes tur.

Frågan kommer och jag svarar givetvis konsekvens för att återställa ordningen. Hon ler en stund, och överräcker sedan sin mobiltelefon. Hon viskar till mig att nu är det min tur, men att hon inte vill se den i slakt tillstånd. Jag har inget att välja på utan söker mig snabbt till toaletten. Jag knäpper upp byxorna och tar ut min längtande lem. Hon raderade inte bilden på sina bröst så jag studerar dem på nytt samtidigt som jag drar tillbaks förhuden. Sakta börjar jag att runka till tjejens bröst med vetskapen om att hon sitter endast fem meter ifrån mig med en tunn dörr emellan. Jag smeker min pung och runkar hårdare samtidigt som mina ögon blint stirrar på det digitala fotot. Benen börjar att bli knäsvaga och därför sätter jag mig ner på toalettstolen utan att släppa greppet om mitt stånd. Jag lutar tillbaks huvudet och fortsätter min behandling av min pulserande lem. Efter ett tag kommer jag på att det inte ingick i konsekvensen, det var bara ett foto av min hårda lem. Jag avbryter och knäpper ett kort på min stolta kuk.

Efter ett kort tag knäpper jag byxorna och går ut. Jag möts av ett enormt leende och en hand som sträcker sig efter kameran. Hon frågar genast ut mig om vad jag sysslade med eftersom att det tog lång tid. Jag blir röd i ansiktet och förklarar att hon ville ju se den hård. Samtidigt känner jag en hand mellan benen och hur hon formar den runt mitt halvstånd. I samma ögonblick tittar hon också på fotot. Hon blinkar mot mig och säger att den känns och ser skön ut. Hon drar den upp och ner genom byxorna och frågar rakt ut, du kom aldrig va? Nej, svarar jag. Det skall du få göra snart säger hon. När ingen ser, tar hon min hand och leder mig snabbt in på toaletten, igen.

Utan att tveka, drar hon ner byxorna och sätter sig på knä. Nu har den rest sig på nytt och pekar rakt upp. Hon bara sitter och tittar på den samtidigt som hon tar ett grepp om skaftet. Hon drar tillbaka förhuden och beundrar det glänsande ollonet som ensam skulle kunna lysa upp hela utrymmet. Hon blåser på toppen och den reagerar genom att resa sig ytterligare lite i en kraftansträngning. Hon suger in mig djupt i sin mun samtidigt som hon smeker min renrakade pung. Jag ser hur hon för sin andra hand mellan sina ben och smeker sig själv. Hon runkar mig samtidigt som hon suger på mitt rödlila ollon. Jag böjer mig fram för att smeka hennes bröst men hon tar bort den. Hon förklarar att detta är min stund och att hennes kommer.

Hon fortsätter sin behandling, lite snabbare och lite hårdare. Man ser att hon njuter av min hårda kuk. Hon tar ett hårt grepp om min rumpa och trycker mig emot sig, samtidigt tar hon min lem djupt in i munnen. Hon ökar tempot och varje gång hon passerar min topp så suger hon extra hårt. Samtidigt som jag ser hennes hand intensifiera sina egna smekningar känner jag hur kroppen spänner sig och hur det ilar till i min utrustning. När jag sedan ser henne komma i en kraftig orgasm och med min stolta lem i sin mun lyfter sig min njutning ytterligare en nivå. Jag får genast ett gensvar genom att hon ökar temot ytterligare. Jag kan inte hålla tillbaks längre, med ett högt och utdraget stön sputar min sperma ut i omgångar. Hon sväljer det mesta men lite kommer på hennes kind. Hon slickar, suger och rengör den direkt. Jag bara njuter i efterdyningarna av min orgasm. Hela jag pulserar. Vi klär på oss och smiter försiktigt ut. Den sista biten av resan ägnar vi åt att planera kvällens aktiviteter.

En lång dag full av föreläsningar lider mot sitt slut. Jag checkar in på mitt hotell och går snabbt till mitt rum. Hela tiden har jag min nya bekantskap i huvudet. Det är svårt att släppa tanken på en sådan vacker kvinna och de aktiviteter vi ägnade oss åt. Helt klart var det bara var ett förspel och tanken på en fortsättning gjorde mig varm i kroppen. Jag tappade upp varmt vatten i badkaret. Klädde sakta av mig och hoppade i. Plötsligt ringer min mobiltelefon. -Hej, det är jag säger en mjuk röst. Det är hon tänker jag med ett leende. -Hej, hur har det gått idag svarar jag. Efter en stunds kallpratande frågar hon om vi inte kan ses i baren om en halvtimme. -Självklart säger jag och kontrar med frågan om hur långt hon har hunnit. Svaret blir att hon just klev ut ur duschen. Samtalet avslutas och min tankeverksamhet sätter full fart. Jag har redan bestämt mig för att återälda hennes tidigare tjänst på bästa sätt men frågan är hur?

Jag avslutar badet med en snabbdusch och klär hastigt på mig. Tanken på att hon är nyduschad och utan kläder ger en tydlig mersmak. Jag söker mig ut i korridoren och finner snabbt hennes rum. Samtidigt som jag funderar över vad nästa drag skall bli så passerar en städerska. Jag harklar fram att jag har låst mig ute om frågar om damen inte kan öppna. Utan att säga ett ord så för hon in kortet i min nya bekantskaps dörr. Jag smyger snabbt in och stänger dörren tyst bakom mig. Tv:n står på och musik via MTV-kanalen dånar i rummet. Jag ser en rörelse inne från toaletten och smyger fram till den halvöppna dörren. Där inne ser jag henne stå spritt språngande naken och föna håret med kroppen böjd och håret neråt. Hennes läckra rumpa putar mot mig samtidigt som jag ser hennes rakade underliv, vilken syn. Reaktionen låter inte vänta på sig, snabbt känner jag min pulserande mandom innanför byxorna. Hon har inte märkt min närvaro och det vill jag utnyttja. På byrån brevid toalettdörren ligger det ett par ögonskydd mot dagsljus med SAS tryckt över tyget. Jag tar dem i handen och smyger in på toaletten.

Jag smyger upp bakom henne och drar ut sladden till fönen. Hon reser sig upp och skriker till av rädsla. Jag förklarar lugnt att det bara är jag att hon skall vara lugn. Jag beordrar henne att inte vända sig om och göra som jag säger. Jag tar på henne ögonskydden och för henne därefter mot väggen med ryggen emot mig. Jag hör hur hennes andning blir lugnare och att hon litar på mig. Hon ställer sig bredbent och sätter händerna brett i sär över den kaklade väggen. Det ser nästan ut som om hon vill att jag skall kroppsvisitera henne. Jag smeker henne över händerna och ner längs armarna. Fortsätter min behandling längs ryggen och över höfterna. Hela tiden med en smekande lätt beröring. Jag följer hennes kropp ner över den sammetslena rumpan och över de välsvaravade benen. Därefter sätter jag mig ner på golvet och upprepar mina smekande rörelser fast denna gången med tungan. Glider över anklarna och upp mot knävecken. När jag kommer till baksidan av låren särar hon ytterligare på benen för att jag skall nå hennes innersta. För att retas söker jag mig till utsidan av hennes lår och leker virvlande med min blöta tunga upp över höfterna.

Reser mig sakta upp och låter tungan bearbeta hennes ryggslut och över skulderbladen. Fortäsåtter uppåt och retas i nacken och jag hör hur hon spinner av njutning. Glider över halsen och ner över axlarna och avslutningsvis längs armarna. Därefter förflyttar jag mig och trycker in mig mellan henne och väggen. Jag virvlar över halsen och hon känner min varma andedräkt över hennes lena hals. Sakta glider jag neråt och över hennes bröst. Hennes bröst är fantastiskt fina med inbjudande stora och styva bröstvårtor. Jag slickar och suger på hennes nakna hud och cirkulerar med tungan i hennes stora bruna vårtgårdar. Plötsligt suger jag tag i den ena av de hårda bröstvårtorna samtidigt som jag försiktigt nyper i den andra. Hon ryser till och jag hör hur hon försöker att dämpa stönen som kommer från hennes mun. Jag nafsar och suger på de stora vårtorna. Lika plötsligt som jag startade min behandling, lika tvärt avbryter jag densamma. Tungan fortsätter istället sin färd ner över hennes mage. Samtidigt smeker jag hennes baksida med handen längs ryggraden och ner över rumpan. Min lekfulla tunga når hennes ljumskar och hon pressar sitt underliv mot mitt ansikte och visar vad hon vill men det är inte dags ännu. Jag leker och cirkulerar runt hennes underliv utan att vidröra hennes känsligaste delar.

Jag smeker benen med handen och glider runt dem i smekande rörelser. Samtidigt förflyttar jag mig bakåt och glider än en gång ner på golvet bakom henne. Slickar längs baksidan av låren och upp över rumpan. Glider längs stjärtskåran och ner mot hennes längtande underliv. Pussar på hennes rumpa och slickar henne längs insidan av skåran. Särar med hjälp av tungan på hennes svullna blygdläppar och smeker henne upp och ner. Passerar kittlaren retfullt utan att vidröra. Slickar ner mot anus och fortsätter sedan uppåt igen över hennes blöta hål. Når klitoris på nytt och suger in den i min mun. Släpper den och fortsätter att slicka hennes skåra upp och ner. Stannar åter vid hennes längtande inre och penetrerar henne med min hungriga tunga. För tungan in och ut i djupa rörelser. Samtidigt greppar jag tag om höften och för henne hårt emot mitt ansikte. Samtidigt som jag stöter in min långa tunga pressar jag henne emot mig. Nu andas hon häftigt och stönar högt. Glider ner mot klitoris och retar henne med att febrilt bearbeta hennes känsligaste punkt. Tungan trummar på hennes hårda kittlare samtidigt som hon nästan sätter sig på mitt ansikte. Jag känner att hon är nära och därför avbryter jag.

Reser mig upp och tar av mig tröjan. Knäpper upp byxorna och drar ner den över anklarna. Smeker min hårda k-k samtidigt som jag pressar upp henne mot väggen. Särar på hennes läppar och för in min hårda lem mellan hennes stjärthalvor. Når hennes hala springa och retas med toppen över hennes klitoris. Penetrerar henne hårt och börjar i ett sakta tempo föra honom in och ut. Hon trycker sin rumpa emot mig och försöker säga till mig att öka men då slutar jag tvärt. Därefter ökar jag när hon har förstått att det är jag som bestämmer. Där står hon mot väggen helt utlämnad till mig utan att se något överhuvudtaget. Jag fortsätter att öka tempot och jag hör på nytt hur hon närmar sig. Jag fortsätter hårt och smeker samtidigt hennes anus med tummen. Jag lutar mig över hennes rygg och greppar tag i hennes styva bröstvårtor. Jag hör på hennes anding att hon är nära. Ökar tempot ytterligare och penetrerar henne i en våldsam fart. Avbryter på nytt och för min hårda lem mot hennes bakväg. Trycker försiktigt på och glider in i hennes anus. Plötsligt känner jag hur hon skakar med kroppen och hur hon skriker ut sin lust. Orgasmerna avlöser varandra och jag tvingas hålla upp henne mot väggen så att hon inte sjunker ihop på golvet. Nu står vi bara helt stilla och andas häftigt. Efter ett tag vänder hon sig om och tar samtidigt av sig ögonskyddet. Tittar mig djupt i ögonen med en dimmig blick och kysser mig.

Vi går in i duschen och tvålar in varandra. Hela tiden retas hon genom att stöta till min längtande stolthet som fortfarande inte fått utlopp för de senaste lustarna. Hon sätter mig ner på golvet och tvålar in samt masserar min kropp. Hon är extra noggrann runt lumskarna och över anus. Plötsligt tar hon ett hårt grepp om min hårda k-k och börjar sakta att runka honom i långa men sakta drag. Hon ökar tempot efterhand och håller ett ännu fastare grepp om honom. Samtidigt smeker hon mina bröstvårtor, hon nyper försiktigt i dem och nafsar med sina tänder. Jag känner hur jag närmar mig och det gör hon också. Hon drar febrilt i min styva lem samtidigt som hon smeker min rumpa. Strax innan jag skall explodera känner jag hur ett finger sakta penetrerar mitt anus och explosionen blir enorm. Jag lägger satsen över hennes ansikte medan hon fortsätter att bearbeta min mjuknade lem. Därefter suger hon in honom i munnen och slickar honom ren. Vi kramas och tvålar in varandra på nytt. Hand i hand går vi sedan till sängs...
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 303 röster, snittbetyg 5,20