Sara

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: d33zer
Rek. länk: http://voksendating.net/
Inlagd: 23 feb kl. 14:26
Läst: 17825 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 240 röster, snittbetyg 5,37
Sara

Jag träffade Sara på Teneriffa. Jag hade precis gjort slut med min kille och behövde komma bort. Bort från allt som hade varit. Bort från Tommy, från Trollhättan och från mammas tjat om ”Vad var det jag sa!”. Bara försvinna långt bort från alla bittra minnen. En sista minuten resa på 14 dagar till värmen var nog den rätta medicinen, och nu satt jag där på planet högt över frankrike och smuttade på en GT.

”Vem är du då?”, undrar du kanske? Jag heter Mikaela och är 23 år gammal. Jag är född och uppvuxen i Skara. De senaste 4 åren hade jag bott med min kille, exkille numera, Tommy i Trollhättan. Jag är 167 cm lång, brunett och med formerna på de rätta ställena. Söt, snäll och sprallig är nog vad mina kompisar skulle säga om mig i 3 ord.

Väl framme i värmen väntade transfer till hotellet i Playa de las Americas på sydsidan av Teneriffa. Eftersom jag tagit en av de sista platserna och reste med ospecificerad inkvartering blev jag lite orolig när gäng efter gäng steg av på de 3 första stoppen utan att reseledaren ropade upp mitt namn. Till slut var det bara jag, en annan tjej och ett snobbigt par i 35-års ålder som såg nyrika ut. Bussen stannade framför något som liknade ett romerskt palats och reseledaren förkunnade glatt ett detta var sista stoppet. Det snobbiga paret samlade ihop sina Gucciväskor, vinkade till sig en piccolo och försvann med näsan i vädret. Reseledaren, Kalle, förklarade att vi 2 tjejer som stod kvar utanför bussen skulle dela rum. Han hoppades att det inte skulle ställa till några problem, informerade om välkomstträffen på bolagets hotell, lämnade över slippen vi skulle visa i receptionen och önskade oss en trevlig semester. När Kalle hade hoppat på bussen och den hade mullrat iväg i ett svart dieselmoln vände den andra tjejen sig mot mig. Hon sträckte fram handen och sa; ”Sara, trevligt att träffas. Hoppas att du inta har nått emot att kampera ihop med mig ett par veckor!”.

Sara var lite längre än mig. Hon hade långt blont hår och smaragdgröna ögon. Ett naturligt leende spelade över hennes läppar och jag tyckte instinktivt om henne. ”Visst inte!”, sa jag när jag tog hennes utsträckta hand. ”Mikaela heter jag.”. Vi samlade ihop våra väskor och begav oss in i den marmorklädda, behagligt luftkonditionerade lobbyn på hotellet. Vi gick fram till receptionsdisken och räckte över pappret vi fått av Kalle. Portieren plockade fram nyckeln, ett sånt där elektroniskt kort, och vi fick skriva in oss i liggaren. Portieren vinkade till sig en piccolo som snabbt och smidigt förpassade våra väskor till sin kärra och sa på bra engelska att vi skulle följa efter honom. Vi steg in i en spegelklädd hiss som tyst och mjukt tog oss till 6: e våningen där piccolon visade oss till rum 607. Han öppnade dörren och gick före in i rummet för att tända och dra ifrån gardinerna. Sara och jag stod som fallna från skyarna precis innanför dörren medan piccolon pratade på om de olika finesserna i sviten. För det var en svit, inte ett rum.

Sara hade stuckit till piccolon 10 € i dricks och han hade glatt sagt att vi bara skulle fråga efter Juan om det var något vi behövde. Nu gick vi på upptäcksfärd i sviten. Marmorgolven var behagligt ljumma på ett sätt som antydde att slingor hjälpte solen att hålla en jämn temperatur. Luftkonditioneringen gjorde luften sval och skön i alla rum. Badrummet var en dröm med alla upptänkliga bekvämligheter. Vardagsrummet var lyxigt inrett utan att det blev smaklöst. Det fanns en liten soffgrupp runt ett glasbord på marmorfot. På väggen hängde en stor, platt TV. En matsalsmöbel, även den med glasskiva stod i en liten alkov och ena väggen var en glasvägg som vätte ut mot en stor balkong som mer liknade en altan med prunkade gröna växter och blommor i drivor längs de höga murarna som skiljde vår altan från grannarnas. Även längs det svarta järnräcket ut mot havet fanns det massor med underbara blommor. Det bästa av allt var dock bubbelpoolen som låg inmurad i ena hörnet.

När vi kom in i sovrummet såg Sara lite oroligt på mig. Det fanns bara en säng, visserligen en jättestor säng men ändå. Sara erbjöd sig genast att ta soffan, men jag sa att det inte var nödvändigt, vi skulle nog båda få plats i sängen utan att behöva trängas. Saras oroliga uttryck förbyttes i lättnad och hon var snabbt åter sitt glada trevliga jag igen. Ett tag tyckte jag att jag såg något mer i hennes ögon, men det var över på ett ögonblick och jag tänkte inte mer på det.

Vi packade upp våra kläder och prylar i den rymliga garderoben. Sara frågade vad jag hade för planer för semestern och jag svarade att jag inga hade. Vi hade båda varit på Teneriffa tidigare och bestämde oss därför för att skippa välkomst träffen och istället bekanta oss lite bättre med varandra, vi skulle ju ändå vara sambor i 14 dagar!

Det hade varit en lång dag och solen var på väg ner. Vi hade hittat ett välfyllt barskåp på vår upptäcktsfärd och konstaterat att allt var inkluderat i rummet, praktiskt. Nu satt vi i var sin solstol med var sin GT och njöt av den ljumma kvällsluften. Sara var lätt att prata med och det tog inte lång stund förrän jag hade berättat hela mitt livs historia. Hur jag hade kommit på Tommy i vår säng med en tjej från hans jobb. Grälen som följde och uppbrottet. Hur jag hade flyttat hem till mamma i Skara och inte stod ut med allt tjat och gnat.

Medan vi satt där såg jag på Sara där hon halvlåg i solstolen, utsträckt som en lat katt. Hon var som sagt lite längre än jag, runt 176 skulle jag tro. Hon hade långa ben, en platt mage och välformade höfter och byst, åtminstone vad jag kunde bedöma genom den tunna småblommiga sommarklänningen hon bar. Hon var väl inte direkt söt eller vacker, men jag kom till min förvåning fram till att jag tyckte hon var snygg. Jag hade aldrig sett på en tjej på det viset förut och det kändes konstigt, men på nått sätt inte helt fel. Jag var för ett ögonblick uppslukad i mina tankar och hörde inte riktigt vad Sara sa. Jag uppfattade dock att hon var 27 år och att även hon precis kommit ur ett besvärligt förhållande. Hon hade slängt ut sin partner efter en otrohetshistoria och bodde nu ensam i en gammal mysig trea på söder i Stockholm.

Jag reagerade lite på hennes ordval, men tänkte sen inte mer på det. Jag var trött efter resan och GTn hade även den tagit ut sin rätt och jag kände mig helt avslappnad. Jag föreslog att vi skulle gå en sväng i kvarteren runt hotellet och se om vi kunde hitta nått mysigt ställe längs strandpromenaden att äta middag på. Sara nappade direkt på förslaget och vi gick.

Under middagen fortsatte vi att prata och jag fick veta att Sara var delägare i en reklambyrå som gick bra. ”Vilket sammanträffande” sa jag, inte för att jag var delägare i en reklambyrå. Jag var dock utbildad copywriter och hade jobbat på en byrå i Trollhättan tills för 6 månader sedan när byrån hade konkat. ”Då får du väl komma med mig till Stockholm och jobba på min byrå, vi letar just efter en copy” sa Sara. Jag tog det som en sån grej som man säger och funderade inte mer på det.

Klockan hade hunnit bli 11 när vi var på väg tillbaka till hotellet. Plötsligt kände jag hur Saras hand snuddade vid min. Tillfällighet, tänkte jag. Ett par steg till, nu var handen där igen, dröjde den inte sig kvar lite längre den här gången? Jag sneglade på Sara och mötte hennes blick. Hennes gröna ögon såg frågande på mig, hoppfullt? Med ens klarnade det för mig, hennes oroliga blick i sovrummet, ordvalet på altanen och flera andra små detaljer. Sara var lesbisk, och nu hade hon av någon anledning funnit mig intressant. Jag såg hur uttrycket i hannes ögon förbyttes i något som kunde tolkas som ånger och förfäran och upptäckte att jag omedvetet hade tagit ett steg åt sidan. ”Sara” sa jag samtidigt som jag tog ett steg närmare henne igen. ”Förlåt” sa hon. ”Jag kunde inte hjälpa det.”. Jag sa att det var OK samtidigt som tag tog hennes hand. Jag berättade om min korta tanke tidigare på altanen, och att jag aldrig hade haft ens en antydan till böjning mot tjejer förr. Men att jag nu förstod varför jag hade reagerat som jag gjorde och inte var lika säker på att jag var 100 % hetero som jag var när jag vaknade i morse. Jag gav Sara en försiktig, nästan tafatt kram och det gick en stöt genom kroppen när jag kände hennes bröst mot mina genom våra tunna kläder. ”Kom så går vi tillbaka till hotellet” sa jag och lät min hand glida in i hennes.

Väl tillbaka på vårt rum blev stämningen lite laddad, osäkerhet blandat med… något… Jag stod och trampade lite osäkert och Sara försvann in i sovrummet. Jag tänkte på den korta kramen och känslan som i bråkdelen av en sekund hade farit igenom mig. Jag visste vad det var för känsla, en känsla som jag aldrig trodde att jag skulle ha för en tjej. Jag började bli kåt.

Sara ropade inifrån sovrummet och jag gick på darrande ben dit. Jag sköt upp dörren och där låg Sara utsträckt på sängen insvept i en tjock badrock. Hon såg på mig och måste ha sett den nytända gnistan i min blick för hon fick ett förväntansfullt drag över ansiktet, nästan lyckligt. ”Vill du?” frågade hon. Jag hade svårt att hålla rösten under kontroll, men fick fram ett hest ”Ja”.

Sara klev ur sängen och kom fram till mig. Hon tog mitt ansikte i sina lena händer och gav mig en mjuk kyss på munnen. Hon började sakta klä av mig, eftersom det var sommar tog det inte lång stund innan jag stod framför henne helt naken. Sara la sina händer på mina axlar och gav mig återigen en kyss, lite längre och lite mer krävande. Känslorna for runt som en virvelvind i mig. Lycka, kåthet, kärlek, rusig och nykter på samma gång. Jag besvarade hennes kyss, särade lätt på läpparna och våra tungor möttes för första gången. Återigen gick en stöt genom mig och jag visste att detta var rätt. Det var mer än rätt, det var känslor som verkligen kändes i hela kroppen för sin egen skull och inte för att det ska vara så. Mina händer letade sig in under Saras badrock och hon lät den falla till golvet.

Vi stod mitt emot varandra i sovrummet. Jag tog ett steg tillbaka och lät min blick vandra över Saras nakna kropp. Jag blev tvungen att revidera min tidigare upp fattning. Sara var mer än snygg, hon var verkligen vacker. När jag sa det sken hon upp och blev lite röd om kinderna. Hon sa tack, och jag gick fram till henne och denna gång var det jag som kysste henne. Vi drog oss mot sängen. Nu fanns det absolut ingen återvändo. Vi kramades, kysstes och utforskade varandra med händer, fingrar och läppar.

När morgonen grydde flera timmar senare låg vi mitt emot varandra på sidan. Lakanen var ett enda trassel, våra frisyrer likaså. Vi hade inte sovit en blund men var ändå inte trötta. Efter den första våldsamma explosionen hade vi ömsom älskat och ömsom pratat hela natten. Sara såg djupt i mina ögon och jag i hennes. ”Du, jag måste bekänna en sak” sa Sara plötsligt. Jag blev alldeles kall inombords. ”Jag såg dig redan på Arlanda och vågade inte hoppas. Jag var så nere, men med ens tände du ett ljus i mig”. Jag undrade vad som skulle komma. Sara fortsatte, ”Resebyrån är en av våra kunder, och jag känner Kalle sedan tidigare. Jag lyckades övertala honom att para ihop oss. Jag reser inte ospecificerat, det här är mitt rum”. Jag visste inte vad jag skulle tänka eller tro. Det hela var alltså en planerad förförelse. Var jag bara en leksak? Som om hon kunde läsa mina tankar sa hon ”Snälla, se inte så orolig ut, rummet var det enda som inte var sant igår”. Jag såg i hennes ögon att hon talade sanning och gav henne en kyss. ”jag tror dig” sa jag, och jag såg hur ängslan försvann ur hennes vackra ansikte.

Vi beställde frukost från roomservice och åt den i morgonsolen på altanen. I 14 dagar utforskade vi Teneriffa tillsammans på dagarna och varandra på nätterna. Det var 3 år sedan nu. Idag bor vi tillsammans i hennes trea på Söder med vår lilla dotter. Jag är mammaledig från byrån, och varje år åker vi 2 veckor till Teneriffa.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 240 röster, snittbetyg 5,37