Så underbart

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: David (undeground_88@hotmail.com)
Inlagd: 14 feb kl. 16:09
Läst: 14573 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 87 röster, snittbetyg 2,70
Detta är en värklig historia
Hände i januari.
Berättelsen är lite omgjord
Namnen på karaktärerna är falska


Jag är 15 år går i 8:an precis kommit in i Puberteten. Sent tänkte jag. Jag runkade min en gång per dag. Jag ville bara ha en tjej å gosa med. Jag ville göra det. Ha sex alltså. Det fanns en i min klass som jag tyckte va dunder snygg hela hette hon. Henne ville jag ha. Men hon gillade förmodligen inte mig. Va skulle jag göra?

Det var rast. Jag och min kompisar satt ute i korridoren och snackade och Berättade roliga historier för varan. Så plötsligt såg jag Helen komma för bi. Men sitt underbara ansikte. Så underbart utan några som helst finnar eller fräknar. Hennes bröst var bara perfekta. Ohh.. Vad jag ville ha henne. Hon gick förbi mig och dom andra men en fart så man kände hennes goda doftande parfym. Hon var bara en ängel. Precis efter kommen kompis med inbjudningar till en fest som han ska ha. Jag blev bara bjuden ibland. Denna gången hade jag tur och blev bjuden. Men en ska jag inte hade räknat med var att Helena skulle komma. Detta var min chans. Festen skulle äga rum på fredag. Alltså imorgon. Klockan 19.00, perfekt.

Dagen har kommit festen ska vara. Jag har klätt upp mig i min finaste kläder, som jag hade och ägde. Jag gick till festen med två andra kompisar. När jag steg in i festen så såg jag Helena så underbar. Hon var klädd i en klänning. Hennes hår blont och vackert var lockig. Det va himmelsk.

Musiken är i gång festen har börjat. Det fanns sprit och annat. Helena drack inte så mycket. Så den tanken som jag hade var lång borta. Men jag tänkte jag lever bara en gång. Varför inte ta chansen. Jag gick fram till henne. Stående vid bålen. Nervös som en i helsike var jag. Jag frågade den dummaste fråga. Visst är det vacker väder idag. Jag tänkte nu diskar hon mig. Plötsligt tittade hon på mig med sin vackra glittrande ögon. Hon log. Och sa jag vet att det inte var det du ville säga. Jag vet nog att du tycker att jag är snygg. Jag helt förstelnad sa ingenting. Plötsligt tog hon min arm och ledde mig in i sovrummet. Jag tänkte GUD FINNS. Hon la sig på sängen och stående bara glodde jag. Sen säger hon stå inte bara där å glo.
TILLFREDSTÄLL mig. Jag helt chockad säger Huu? Jag går fram till henne och lägger mig bredvid. Hon börjar knäppa up min gylf. Jag sakta leder ner min hand till slutet av henens klänning. Drar upp den så man ser trosorna sakta men säkert. Det underligaste är att hon inte har några trosor på sig. Jag börjar pulla henne. Jag går ner till underlivet på henne och slickar henne. Hon har rakat håret som en blixt. Det var så fint så sexigt. Jag går upp till hennes mun. Kysser henne. Jag tar av mig byxorna. I största stake flyger min kuk upp, den svingar sig upp.
Jag stoppar sakta in den i hennes fitta. Hon är så jävla blöt. Jag trycker in min kuk i henne. Hon stönar till. Det gjorde ont på henne. Det sved lite gran på henne. Jag frågade henne om hon var oskuld. Ja det var. Så som jag var det också det var bara underbart. Jag ökade takten in ut in ut. Hon stönade ibland för att det sved till. Det var det skönaste jag nånsin känt. Det var den bästa dagen i mitt liv. Efter en stund märkte hon att jag höll på att få orgasm.

Hon ville att jag skulle spruta i henne. Det var underbart där kom det. Hon kom i samma sekund. Oh Oh Oh stönade hon. Det där kallar jag sex sa jag. Mhh säger hon. Tillfredställd och nöjd. Precis då hör man knackande på dörren. Shiit vi klär på oss snabbt. Vi går ut som inget har hänt.
Blev vi ihop? ……

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 87 röster, snittbetyg 2,70