Undersökningen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Johan 05/02-04 (johan8002000@yahoo.se)
Rek. länk: http://www.barefootsirrups@yahoo.com
Inlagd: 5 feb kl. 02:05
Läst: 25416 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 132 röster, snittbetyg 2,42
Ann var en ung flicka,si sådär 16 år ganska kort med normala bröst.Bruna ögon och ett sött ansikte.Hennes mamma hade sagt åt henne att det var dags att hon skulle gå på sitt första gynekologiska besök och nu satt hon i väntrummet iväntan på att få kommma in.Lite spänd på vad som skulle komma,blev hon mycket generad när syster kom in alldelles för tidigt och visade in henne .Med ens märkte hon att det blev vått i trosorna och hon hoppades att det inte skulle märkas.
-Den här flickan är en nr4,syster sa läkaren.
-Ja,doktorn sa systern.
-Okej,tjejen klä av dig naken nu,så ska jag göra dig klar för en undersökning.
Ann satte sig på bänken men blev snart varse att hennes armar drogs bakom ryggen och hon fick känna att hon drogs runt och blev bakbunden.Sammtidigt kom läkaren in i rummet med två st pojkar som han presenterade som elever som skulle närvara vid undersökningarna.De var i hennes egen ålder och de kom raskt fram till henne där hon låg på tvärs över en brits fasthållen av sköterskan.
-Låt pojkarna känna dig på sjärten nu,tjejen.-
Håll för munnen på henne nu!,sa en av pojkarna.Jag vill testa hennes gynsexstatus.
Vid det här laget hade hon stått med särade ben ganska länge och stönat mot sin vilja men nu gav hon upp allt motstånd och blev mer och mer upphetsad.Nu tvingde de med sig henne till en gynstol och band fast benen isärförda och förde upp olika instrumment i slidan på henne,medan de maserade och smekte hennes sjärt,clitori
s och höll hårt om brösten sammtidigt som de tvingade henne att svara på mycket intima frågor.De tvingade henne att spänna sig i slidan tills hon fick så ont att hon inte längre kunde kämpa emot och sedan fick hon "lära sig att masage så här hos doktorn var hellt ok,"som syster påstod.
Till slut fick hon visa "att hon kunde slappna av riktigt ordentligt"vid fyra stycken samlag på raken som doktorn och pojkarn höll henne fången under.
Syster sa åt henne att "nu slappnar du av under den här undersökningen""barnsla dig inte nu""det gäller att ha en naturlig sexuallitet,lite tvång kan vara bra om det betyder att vi kan ta reda på att du inte lider av några komplex om att tvingas genomgå en del obehagliga undersökningar.Du gillar det här,va?
Ann kännde hur syster tog en kall kräm-tub mellan hennes ben och kände hur det genant svala glidmedlet sprutades ut i ett tjockt lager över hennes blygdläppar och hur de särades trots att hon spände sjärten.
Med en hög prutt kom det ut en hel del emellan benen på flickan,medan hon försökte skrika under en munkavle de hade satt på henne.
-Pulla henne!,sa doktorn
Hon kände hur syster förde upp två fingrar i slidan och
lokaliserade hennes g-punkt.Sedan fick hon en underbar massage tills hon fick en orgasm.Under tiden blev hon fotograferad och fick sedan en ny tid två veckor efter.
Hon kunde knappt vänta!
Obs!
Om en flicka önskar kan jag kanske hjälpa till med en riktig gynundersökning,se e-post address.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 132 röster, snittbetyg 2,42