Sanna och Sassa

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: J-O P. (jop.novell@tiscali.se)
Inlagd: 5 feb kl. 00:11
Läst: 27707 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 244 röster, snittbetyg 5,12
Sanna och Sassa av J-O P.

Det monotona surret från fläkten tystnade och det blev snabbt stekhett i bilen. Jag svor till och vevade ner båda framrutorna. Det hjälpte inte, solen struntade i mig och värmde obarmhärtigt upp kupén. Det är klart att den satans fläktmotorn skulle gå sönder precis nu. När det för en gångs skull var fint väder och när jag hade 20 mil kvar att köra. Målet var en sommarstuga, som min syrra Erika och hennes man Kalle hade köpt för ett antal år sedan. Vi skulle fira midsommarafton där i morgon. Inte ensamma, allt som allt var det nog ett gäng på ca 20-25 personer. En blandning av släktingar och gemensamma vänner med familjer.

”Undrar om Sanna och Sassa kommer i år också”, tänkte jag. De hade hotat att utebli. Synd i så fall, det är två spralliga tonårstjejer som man aldrig riktig vet var man har. Men man har aldrig tråkigt i deras sällskap. De kanske ger ett lite barnsligt första intryck men de är smarta och vet vad de vill. Undrar varför Sassa kallas så, jag måste fråga henne någon gång.

Knappt tre timmar senare var jag framme. Erika, som är i 30-års åldern, och hennes något åt yngre svägerska Sofie stod på alla fyra framför sommarstugan. De rensade och gjorde midsommarfint, i en rabatt framför stugan, när jag svängde in på gården. Sofie har en läcker bakdel, ja resten av kroppen är även den mer än ok. Paret slutade med sitt trädgårdsarbete och kom och mötte mig.
- Välkommen, sa syrran och gav mig en björnkram när jag klev ur bilen. - Jag har saknat dig.
- Jag har saknat dig med. Det är alltid kul att träffa tjocka släkten.
- Tycker du att jag har blivit tjock. Jag som har gått ner fem kilo.
- Du är fin syrran, skrattade jag.
- Ja då, får inte jag en välkomstkram? Undrade Sofie.
- Självklart!

Hon kramade mig hårt med hela kroppen och hennes mjuka bh-lösa bröst trycktes mot min bringa. Det kändes skönt. Vi stod så ett bra tag innan hon släppte taget en aning. Syrran började fnittra åt oss.
- Kom så fikar vi innan ni växer ihop.
- Jag har inget emot att en ”viss” del växer in i mig, skrattade Sofie och tryckte demonstrativt sitt underliv mot mitt. - Det vet du väl Erika, att din bror är min unga hemliga älskare.
- Det skulle inte förvåna mig, log syrran. - Du gillar ju små söta pojkar. Men kom nu, vi dukar i bersån och fikar när de andra är tillbaks från badet.
- Konstigt att ingen tror mig när jag säger att vi pippar, viskade Sofie. - Men det var ett tag sedan nu. Vad gör du ikväll? Vill du knulla skiten ur mig som vanligt?
- Vad tisslar ni om? Sa Erika.
- Vi bestämmer bara tid och plats för vårt nästa romantiska kärleksmöte. Får vi låna ert sovrum?
- Ja ja, sa syrran uppgivet. - Det ordnar sig nog. Kom nu.

Vi bröt omfamningen, jag passade på att snegla ner i hennes urringning.
- Visst är dom fina, flinade Sofie och knäppte upp en knapp till. - Har du inga egna med dig i år.
- Egna vadå?
- Tuttar, med vidhängande tjej. Var har du gjort av tjejen som var med i fjol.
- Vi har gjort slut.
- Bra! Hon var inget för dig, alldeles för pryd.
- Vilka andra är här? Frågade jag min syster, mest för att byta samtalsämne.
Hon tänkte efter och räknade på fingrarna.
- Kalle så klart, Sofies stackars Stefan. Morgan och Eva o deras två småpojkar Markus och Fredrik. Sanna och Sassa och deras föräldrar. De andra kommer i morgon.
- Va! Är Sanna och Sassa här? De hade ju så tråkigt förra året att de inte ville följa med hit mer.

Då hörde jag en välbekant röst bakom min rygg. Sannas.
- Vi ångrade oss, när vi hörde att din bimbo inte var med.
- Just det, vi ångrade oss, upprepade parhästen Sassa som en papegoja. - Vi ville inte att du skulle få tråkigt när du inte hade någon att vara med. Så du får leka med oss. Så snälla är vi.
Jag vände mig om och där stod Sanna och Sassa i sina våta baddräkter. De hade växt till sig sedan förra året. Speciellt Sanna hennes bröst var ljuvliga. Ett par meter längre bort kom de andra gående.
- Fy fan vad kallt det var, sa Olle, Sannas pappa när de kommit fram och vi hälsat. - Tur att man inte är pinknödig för den har krymp så det är svårt att få tag om den.
- Ja, skulle man göra "helikoptern" blev det nog bara ett litet propellerplan, skrattade Pär. Sassas far.
- Det heter inte så utan den Kirgisiska propellern, sa Sofies man.
- Lyssna på besserwissern, sa Pär.

- Ni borde tänka på vad ni säger, invände en av mammorna, - det är barn här.
- Var då? Sa Sassa snarstucket, - du menar väl inte oss? Vi är ju 16.
- Det måste vara han, hon tänker på, sa Sanna och pekade på mig.
- Du menar väl inte mig? Jag är ju 24, härmade jag Sassa.
- Hundår kanske. Går det inte 7 hundår på ett människoår? Det blir drygt 3 år.
- Just det, och det stämmer bättre…
Badgänget gick in och bytte om. Syrran och Sofie följde med in.
- För att kontrollera att de inte ljög om storleken, sa de skrattande.

Sanna var först ut. Tätt följd av sin kompis. De var nu båda klädda i t-shirts och avklippta jeans.
- Har du burit in dina saker? Undrade de.
- Nej, svarade jag.
- Bra. Sassa och jag ska sova på logen. Kan inte du göra oss sällskap och trösta oss i fall vi skulle bli mörkrädda eller skrämda av en råtta, undrade hon oskyldigt.
- Jag vet inte? Svarade jag undvikande.
Men visst ville jag. Stugan har tunna väggar och ofelbart är det något par som sätter igång med varandra och har sig. Då är det svårt att ligga ensam och lida.
- Det blir så trångt inne i stugan, fyllde Sassa på med. - Fast du kanske inte vet vad du ska göra om du får se en fin mus.
- Eller två, sa Sanna. - Det kanske är bäst att vi kollar hur han reagerar. Hur ”hård” han är.

Som på ett givet tecken började de två retstickorna sakta och provocerande dra ner blixtlåsen i sina byxor. Jag blev lite osäker av deras beteende, så där utmanande brukar de inte vara. Sassas mamma kom ut och räddade mig. Flickornas händer lämnade snabbt deras underlivsregioner.
- Vad pratar ni om.
- Vi försöker övertala trögisen här att han måste vara vår beskyddare på logen i natt.
- Vill han inte?
- Törs inte. Jag vet inte om de är tillräcklig gamla för att ta hand om en treåring? Vad tror du?
- Det klarar de nog, sa Sassas mor - De är ju trots allt 16.
- Vi bär dit dina saker och bäddar åt dig, lovade Sanna.
- Ja, kom igen nu. Du blir bara själv med oss en natt. I morgon kommer Eva-Lotta och hennes nya kille. De ska också sova där.
Eva-Lotta var jämnårig med Sanna o Sassa. Men inte så vild som de där två vettvillingarna.
- Och hon har gett oss order att fråga dig om en sak. Men det tar vi senare.
- Jag och lillebror vill också ligga på logen, sa Markus. Ett av de två småbarnen, en grabb på ca fem år.
- De går ju inte, sa deras mamma, - Du och Fredrik är ju allergiska mot damm.
- Ok då, sa jag till slut mot mitt bättre vetande. - Om ni inte snarkar.

****

Eftermiddagen och kvällen förflöt snabbt. Vi grillade några köttbitar och de vuxna drack några öl eller cider. Ungdomarna och barnen läsk. För att riktigt etablera hackordningen erbjöd Sanna mig ett glas mjölk. Jag avböjde tog en ölburk, skakade den, riktade den mot Sanna och öppnade. Skrikande flydde hon undan ölsprutet.

Sofie hade bytt till en blommig sommarklänning och sandaler. Hon satt tillbakalutad i en vilstol mittemot mig. Det hade börjat blåsa lite lätta byiga vindar. Vid varje vindpust gled klänningen upp över Sofies lår så att jag ibland kunde skymta hennes trosor. Jag tror hon märkte att min blick ofta drogs till hennes underliv för hon smålog lite mot mig och brydde sig inte om att dra ner tyget. Hon till och med särade lite mer på benen. Stefan märkte ingenting.
Jag satt och kåtnade till, dels av synen dels av minnen. Sofie hade inte ljugit för syrran. Vi hade legat med varandra sedan jag i 16 år. Det var faktiskt Sofie som gjort ”man” av mig.

Alla hade rest tämligen långt och var trötta så redan vid elvatiden tunnade sällskapet ut. En efter en drog sig tillbaka. Det var ju först i morgon den riktiga festen skulle vara. Kalle och Stefan hade fått ett ryck och skulle upp och fiska i ottan. Jag hade tackat nej till det tvivelaktiga nöjet. Eva skulle natta småbarnen. Sanna och Sassa gick för att fixa till vårt nattläger.
- Vi ska bädda så fint åt dig, fnittrade de. - Du får ligga i mitten.
- Stackars dig, skrattade Sofie. - Som en korv mellan två bröd.

Trots att även jag var lite matt drog jag mig lite för att följa med till logen direkt utan satt jag kvar ett tag och småpratade med Sofie och Pär. Efter ett tag gick även han och då undrade Sofie om jag inte ville följa med ner till sjön och tvätta av mig innan det var dags för sängen. Jag accepterade och gick till logen för att hämta mina toalettgrejer som tjejerna hade burit dit.

När jag kom dit hörde jag hur mina blivande rumskamrater fnittrade. Tyst smög jag fram och fick se flickorna iklädda träningsoveraller utföra mystiska rörelser.
- Försök och skärp dig nu, sa Sassa till Sanna. - Du ska göra så här. Ställ dig mot en vägg och andas djupt. Sträck ut dina armar med handflatorna uppåt. Ställ fötterna lika brett isär som höfterna. Mer! Vinkla tårna inåt och lyft hälarna en centimeter.
- Hur länge då, undrade Sanna samtidigt som hon försökte lyda Sassas instruktioner
- Tills kroppen spänner sig och du börjar skaka.

Sassa intog samma pose som sin vän och snart började de faktiskt att skaka.
- Vi tar nästa övning nu, bestämde Sassa. - Den är så här.
Så tog hon upp en tidning och började läsa.
- Ligg ner på golvet med en kudde under huvudet. Stöd upp stjärten med dina knutna händer. Lyft benen rakt upp och böj fötterna framåt. Böj benen en aning och vinkla tårna inåt. Kroppen spänner sig och du börjar skaka.
- Fan va jobbigt, sa Sanna efter en kort stund. - Vi byter.
Så tog hon tidningen och läste högt.
- Ligg kvar på golvet och böj benen med särade fötter. Placera fötterna så nära stjärten som möjligt. Res bäckenet och vinkla in tårna. Ut med armarna och lyft hälarna en centimeter. Kroppen spänner sig och du börjar skaka.

Jag kunde inte hålla mig längre utan gav mig till känna.
- Intressant ställning, men ska inte benen vara mer isär, sa jag halvhögt.
Båda tjejerna ryckte till, de hade inte hört mig komma.
- Fan vad du skräms, sa de båda med en mun.
- Vad håller ni på med? Det ser inte klokt ut, undrade jag.
- Vi tränar, svarade Sassa.
- Tränar vad då?
- Säger vi inte.

Jag rafsade åt mig tidningen och läste. "Det finns flera sätt att få ett bättre sexliv. Ett sätt att lättare få orgasm är att träna enligt skakmetoden. Första steget är att lära sig andas djupare för att öka syreintaget. Genom att inta de olika positionerna får man bättre kroppskänsla, och löser upp spänningar och hämningar. Målet är att våga leva ut sina känslor med hela kroppen.
- Funkar det, frågade jag de rodnande tonåringarna.
- Vi vet inte. Vi har aldrig haft något sexliv. Inget levande har trängt in i oss.
- Och så har vi nyss börjat träna på allvar. Och nu när vi kom igång så blev vi avbrutna av en viss typ.
Sassa betonade speciellt orden "en viss typ"
- Förlåt, jag var inte medveten om att jag saboterade er utbildning. Men jag har hört att ett annat sätt är att utforska sin egen kropp med fingrarna.
- Du menar onanera, sa Sanna. - Fast det är så tråkigt att ligga ensam och pilla.

- Men, nu är ni ju två, testa på varandra, föreslog jag.
- Ha ha, och du ska se på, fnissade Sassa.
- Ni sa ju att jag skulle få leka med er. Det här är min favoritlek. Jag kanske kan hjälpa till lite och lära er ett och annat också, sa jag skrattande.
- ”Hjälpa till”. Värst vad du är tjänstvillig.
- Det är nog all öl som han pimplat i sig som påverkat honom, sa Sanna.
- Precis! Han är full och blivit kåt på oss småflickor, fnissade Sassa. - Och han har ju redan försökt spruta på dig.
- Men han kanske skulle bli en hyfsad lärare. Och vi har ju ingen dildo med oss, vi kanske kunde använda hans till att tänja ut oss därnere.
- Ja, någon gång ska ju bli den första. Om han inte var så lortig och luktade svett, så kanske…
- Låter det så kan det kvitta. Förresten ska Sofie och jag ska gå och bada.
- Gör det du, sa de. - Hoppas du får en kallsup
De lät lite besvikna på rösterna.

****

Det var några hundra meter ner till sjön. Sofie hade varit inne i stugan och satt på sig en stor lång badrock. Tysta gick vi på stigen. Hon före och jag efter. När vi kom fram kastade hon av sig badrocken och stod på stranden i bara trosor. Hon använde visst aldrig bh men vem klagar. Hon stod med ryggen åt mig så jag kunde inte se brösten, men bara vetskapen om att de var där fick kuken att svälla. Sexsnacket med flickorna hade ju redan fått det att rycka i den. Det var bäst att sno sig ner i böljan innan hon fick syn på eländet.
Även jag tog av mig allt utom kalsongerna och sprang ut i vattnet där Sofie redan var. Det var inte kallt, utan svinkallt, och ståndet försvann fort. Efter att ha doppat mig och tvättat av mig sprang jag upp på land igen. Sofie var hack i häl på mig. Med ryggen åt Sofies håll, drog jag först av mig mina blöta kalsonger, torkade mig, innan jag tog på jeansen.
- Äsch, sa Sofie, - jag hatar också att gå hem i blöta underkläder. Snygg rumpa förresten.
Så tog hon av sina trosor och stoppade ner dom i en platspåse som hon tog upp ur en ficka på badrocken.

Vi började gå hemåt.
- Nå! Sa hon. - Krympte den för dig också?
- Va?
- Blir det någon helikopter eller?
- Nja, en miniatyrmodell, erkände jag.
- Får jag se? De andra vågade inte visa sina, skojade Sofie.
- Det är inte mycket att se om du inte har förstoringsglas.
- Jag vill känna i alla fall, sa hon uppfordrande.

Utan att jag hann opponera mig stack hon ner handen i mina byxor och fattade tag om kuken. Den reagerade med att blixtsnabbt återfå sin rätta storlek. Innan jag fattat vad som hänt hade hon dessutom lagt den lediga armen runt min nacke och gav mig en lång sugande kyss. Hon var kall, men mjuk och go, och smakade svagt av cider. Så släppte hon taget om löste upp sin badrock och la sig på marken med skrevande ben.
- Snälla du, knulla mig, kved hon. - Det är ju ett helt år sedan sist.

Vid det här laget så hade jag ett praktfullt stånd och inte kan man neka till en sådan begäran. Så jag kröp ner mellan hennes lår. En välbekant doft slog emot mig, kåt fitta. Försiktigt tog jag tag i hennes skinkor och med tummarna särade jag hennes rakade kön. En skär liten topp skymtades som jag inte kunde låta bli att röra med tungan.
- Mera, stönade Sofie.
- Lugn du ska nog få, svarade jag.
Så fortsatte jag att slicka Sofies ljuvligt doftande och våta fitta. Hon pressade mitt ansikte mot sin fitta och började rotera med underlivet allt fortare och fortare. Försiktigt förde jag upp ett par fingrar i hennes hål som genast slöt hårt åt. Jag fortsatte omväxlande att pulla och slickade hennes clitta allt ivrigare. Hon kom snart i en lång orgasm.

Jag kröp upp bredvid henne och vi började kyssas. Sofie nästan slet av mig mina jeans och snart låg jag på rygg med min stenhårda kuk pekande rakt upp mot himlavalvet. Hon satte sig över mina lår och tog tag i kuken som hon ivrigt började runka.
Efter några minuter slutade hon med sitt handarbete och flyttade sig högre upp och styrde med van hand min kuk mot sitt kärlekshål och satte sig på den. Lemmen pressades in i ända till botten i hennes fitta. Hon red mig i ett våldsamt tempo. Hennes bröst guppade upp och ner, ibland i takt och ibland i otakt.
- Lägg dig på rygg, bad jag henne, - Jag vill knulla dig hårt.
- Ja, ta mig.

Vi rullade runt ett halvt varv och jag förde in kuken mellan de svullna blygdläpparna igen. Tända som vi var började vi att råknulla. Kuken for in och ut som en symaskinsnål i hennes fitta. Så när vi knullade av oss det värsta i ett rasande tempo, övergick vi till mera varierade samlagsrörelser. Hon använde alla knep som finns för att göra det skönt för mig och jag gjorde mitt yttersta för att tillfredsställa hennes kåta begär.
Sofie närmade sig snabbt en ny orgasm och när hon visade tecken på att komma så började även jag att känna av att det var dags. 10 sekunder senare gick det för oss båda, jag kände hur hennes naglar borrade sig in i min rygg. Jag hann dra ut kuken och kom med våldsamma sprut. Hela magen på Sofie blev översköljd med sperma

- Det där behövde jag, sa hon när vi pustade ut. - Stefan tänker bara på fiske nu för tiden.
- Han är bakom flötet, du är ju en riktig sexbomb. Jag ville hoppa på dig redan vid grillplatsen
- Ja jag såg hur du spanade in under kjolen på mig. Ett tag tänkte jag gå in och ta av mig trosorna bara för att retas, bekände hon.
Sofie tog sina trosor och torkade av det mesta av säden på magen men gav upp.
- Du jag fick inte se någon helikopter utan snarare en missil med en jätteladdning. Vi behöver nog doppa oss igen, fnittrade hon och reste sig upp.

Det hade fastnat några tallbarr på Sofies rygg och stuss. Jag reste mig också upp och borstade bort skräpet. Kunde inte motstå att smeka lite extra på skinkorna och ner mot analen.
- Bra att du påminde mig, sa Sofie. - Jag har tjatat länge på Stefan att jag vill bli dubbelmackad och äntligen har han nästan gått med på det. En gång föreslog han faktiskt att vi skulle fråga dig om du kunde tänka dig att ställa upp om det blev något av. Vill du det? Det blir du som får ta mig där bak i så fall. Han vägrar.
- Du vet att jag aldrig säger nej till dig. Hinner vi prova lite nu. Om den passar?
- Ledsen, sa hon skrattade. - Ska du in där, måste du ha kondom. Så har varit borta längre redan, folk undrar nog. Du får vänta tills i morgon.
- Så länge, sa jag och suckade djupt - Det klarar jag aldrig. Känn själv.
Så tryckte jag min kuk, som rest sig i raketfart inför utsikten av ett analknull, mot hennes skinkor.
- Vi måste hur som helst doppa oss en gång till. Då kan vi ju passa på och kladda ner oss lite mer först.
- Vad du tjatar. Det är bäst att du får som du vill, sa Sofie. - Men inte i stjärten, det spar vi.
- Du vill själv, det rinner ur fittan på dig.
- Jag vet, in med den nu.

- Ställ dig med ryggen mot tallen.
Sofie lutade sig mot stammen. Jag pressade min kuk mot hennes heta underliv. Sakta jag lyfte upp henne på mitt stånd. Hon korsade benen runt min midja och lät sin välsmorda fitta glida ner över min stenhårda kuk. Jag började knulla med korta snabba stötar. Hon satt som fastklistrad mot trädet. Det blev ett riktigt råknull. Jag lät min kuk gå som en pistong i hennes genomvåta fitta. Hon höll sig fast runt min hals samtidigt som hon hetsade upp både mig och sig själv med att viska runda ord.
- Åh, suckade hon djupt, kör in din härliga kuk djupare.
Och jag borrade in den så långt jag kunde. Hennes fitta sög sig fast runt min kuk och hon började jucka tillbaka med en otrolig känsla. Att hon tyckte det var skönt gick det inte att missta sig på. Hon roterade med underlivet och hennes andhämtning blev allt snabbare
- Jag orkar inte hålla mig längre. Kom, kom, skrek hon och vi jobbade oss upp till extasens höjdpunkt.
När hennes utlösning kom skrek hon sin lusta rakt ut. Skriket övergick till ett gurgel och hon sjönk ihop i mina armar. Efter ett par ytterligare hårda juck kom även jag i en våldsam orgasm och sprutade min säd i hårda strålar rätt upp i hennes livmoder. Det var ett av mitt livs kortaste men skönaste knull.
Sofie hämtade sig först.
- Det var underbart men nu får det vara nog för ikväll, sa hon innan hon lösgjorde sig från mig och sprang ner mot vattnet.
Jag såg långt efter hennes åtråvärda häck. Hoppas att hon lyckas övertala sin man.

******

Tjugo minuter senare var jag åter i logen. Den här gången hörde jag inget fnitter utan lite mer mumlande och mystiska ljud. Tyst smög jag in. Sanna och Sassa hade följt mitt råd. Flickorna hade flyttat ihop madrasserna och bäddat med rena vita lakan. Där låg de nu. Sassa hade fortfarande träningsoverallen på sig men Sanna var naken, så när som på ett par tunna, vita trosor. Hon låg på rygg och Sassa låg på sidan bredvid och smekte sin väninnas kön.
Hon förde försiktigt trostyget åt sidan och förde in ett par fingrar i Sannas heta grotta. Som stönade tacksamt och började gunga rytmiskt med underlivet mot Sassas hand. Sassa masserade samtidigt sin kompis klitoris med tummen. Hon stönade lågt i takt med smekningarna.
- Vänta, flämtade Sanna. - Det är min tur. Klä av dig!

Hon lösgjorde sig från väninnan grepp och hjälpte henne att få av byxor och trosor. När hon var helt naken på underkroppen föll Sanna ned på knä framför henne. Hon började kyssa Sassa försiktigt på insidan av låren, samtidigt som hon smekte Sassas rundade stjärthalvor.

När Sannas tunga nådde sin älskarinnas blodfyllda klitoris såg det ut som om det gick en elektrisk stöt genom henne. Den sträva tungan gick i långa tag från den fuktiga slidmynningen, i springan mellan blygdläpparna och fram till kittlaren. Sassa tog tag runt nacken på Sanna och pressade hennes huvud hårt mot sitt underliv.
När Sanna kände hur orgasmsammandragningarna började i Sassas fitta, fuktade hon ett finger i slidan och förde in det i Sassas stjärthål. Sassa gav till ett litet skrik och grävde in naglarna i Sannas axlar och fick en våldsam orgasm som fick henne att skaka i spasmer i nästan en minut.

Jag beslöt mig för att ge mig till känna och gick fram till tjejerna.
- Snyggt jobbat, jag sa ju att övning ger färdighet.
Sanna hämtade sig först från chocken att se mig uppdykande ur mörkret.
- Din smygtittare, sa hon med spelad ilska.

Nu när jag var nära inpå flickorna kunde jag konstatera att Sanna redan hade en fin figur. Stora runda bröst för att vara så ung. Jag sneglade ner mot hennes tunna trosor och kunde skymta en lockande springa genom det våta tyget. Blygdläpparna var fortfarande svullna efter Sassas behandling.
- Du är verkligen fin. Du kommer att bli en skönhet om några år. Ja du också Sassa. Ni är läckra båda två. Ni har verkligen växt till er det sista året och söta har ni ju alltid varit.
Båda flickorna rodnade av mitt beröm.

Jag såg ner på Sassa och utan att fråga om lov drog jag av henne tröjan och blottade brösten. De var inte så stora, men fina än då. Smekte hennes ansikte. Jag satt stilla en stund och bara njöt av anblicken. Hennes eggande, slanka kropp lyste vit och lockande mot mig. Jag ville kasta mig över henne men insåg att jag måste vara mjuk och varsam. Jag visste att hon hade komplex för sina små tuttar. Så böjde jag mig framåt och kysste hennes bröstvårtor, först den ena, sedan den andra. Utan att själv vara medveten om det, stönade Sassa till och särade på låren.
- Slicka henne igen, befallde jag Sanna. - Ställ dig på alla fyra.

Medan hon behandlade Sassas mus, tog jag först av mig mina kläder, innan jag drog av Sanna hennes trosor. Nu var alla tre nakna. Bakifrån smekte jag Sannas vita stjärt och ner mellan hennes lår. Jag kysste och nafsade på hennes skinkor. Mina kyssar blev mer krävande och letade sig allt närmare hennes våta, lockande grotta. När hon kände min andedräkt snudda vid blygdläpparna, särade hon mer på benen. Min varma tunga borrade sig plötsligt in i henne och jag hörde hur hon gnydde till och märkte att hon pressade sin rumpa hårdare och hårdare mot mig.
- Jaaa..., viskade hon. - Skönt...
Hon kunde inte koncentrera sig på Sassa längre utan bara fokusera på sin egen njutning. Sassa protesterade.
- Sluta inte! Slicka mig mer..., bad hon ynkligt.

Min kuk kändes som om den skulle sprängas jag måste ha fitta nu. Jag knuffade undan Sanna och la mig över Sassa. Hon pressade försiktigt sitt våta sköte mot mitt lår och fnissade lyckligt till när hon kände min lem röra sig mot hennes blygdben.
- Vill du...? Viskade jag.
- Ja...
- Hjälp till och styr in den.
Jag ville vara säker på att hon själv ville. När hennes lilla hand trevande försökte styra min hårda kuk mot sin mus gav jag mig själv grönt ljus. Sakta tryckte jag in kuken i hennes trånga könsöppning. Hon gnällde till lite men juckade snart lite tafatt emot mina stötar. Jag drev henne närmare sitt livs första orgasm tillsammans med en man. När den kom började hennes kropp att knytas i kramper och hon började gråta.
- Så ja, min älskling, så ja...
Mina tröstade och lugnande ord kombinerat med ömma smekningar fick henne sakta tillbaka till nuet igen. Fortfarande hade jag kuken kvar i henne och småjuckade.

- Ja då, pep Sanna missnöjt.
- Lägg dig bredvid oss.
En sekund senare låg hon vid sidan av oss. Jag fortsatte att knulla Sassa med små rörelser samtidigt som jag smekte Sannas bröst med fjäderlätta rörelser. Mina fingrar letade sig ner mot hennes längtande sköte. De svullna blygdläpparna var så våta att jag förstod att hon var redo.
- Mer, meeerr... , kved Sanna.
Jag drog mig ur Sassa och kröp upp över Sanna och snart kände jag hennes nakna kropp under min. Jag kysste henne på halsen, ögonen, munnen... Hon besvarade girigt mina kyssar.
Trots att hennes fitta var lika trång och skön som Sassas kom jag med lätthet in i henne, ända till roten i min första stöt.
Jag såg på hennes ansikte. Svettdropparna fick pannan att blänka, ögonen var hårt slutna och den fina munnen krampaktigt hopknipen i upphetsning. Sanna var en naturbegåvning som älskarinna. Hon mötte mina stötar, stönande och flämtande, med långa, sköna motjuck. Hennes armar knöt sig om min midja och hennes ben kramade runt mina lår.

Det var så skönt att jag aldrig ville sluta men det sprängde och bultade i kuken och jag förstod att jag inte kunde hålla mig mycket längre. Otroligt nog kände samtidigt hur Sannas underliv drog ihop sig i kramper. Jag lät satsen gå. I ett stormande crescendo fick vi båda samtidigt en osannolikt skön utlösning som fick oss bägge att tappa andan. För andra gången i kväll hade jag sprutat min säd i en villig fitta. Först i Sofies och nu Sannas. Helt osannolikt.

- Vad ville Eva-Lotta? Undrade jag när vi hämtat oss.
- Samma som vi, ungefär. Hon vill att du skulle lära henne och hennes kille lite om sex, sa Sanna.
- Och vi kan ju vara assistenter, vi kommer nog att vara rätt så erfarna i morgon, sa Sassa och såg på mig med sina stora oskyldiga ögon. - För du tänker väl inte sova?
Jag suckade för mig själv. Det kommer nog att bli en jobbig helg, men intressant.

Men det får ni fantisera om själva. Ingen fortsättning.
På min sista novell på ett bra tag.
J-O P.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 244 röster, snittbetyg 5,12