Mellan dröm och verklighet

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Kristian (kristian_finbeck@hotmail.com)
Inlagd: 2 feb kl. 20:02
Läst: 9379 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 28 röster, snittbetyg 3,32
Mellan dröm och verklighet.

Kvinnan i den blå kappan gick snabbt över gatan. Väl inne på trottoaren stannade hon till ett ögonblick framför det stora skyltfönstret. Inte så mycket för att titta på de eleganta klänningarna utan mera för att se sin egen spegelbild. Hon var glad att hon hade beställt fullt program i gymmet som hon var på väg till. Den sista månadens hektiska arbetsperiod och det trista novembervädret hade slitet på både krafter och utseende. Nu skulle det bli härligt med ett träningspass, turkisk bad och en härlig helkroppsmassage.
Hon kände i musklerna att det faktiskt var ett bra tag sen hon hade tränat regelbundet, men den fuktiga hettan i turkbastun hade gjort gott för att mjuka upp huden och släta ut en massa trassliga tankar.
Nu såg hon fram mot den lyxiga helkroppsmassage hon hade bokat. Hon granskade sin kropp i spegeln i omklädningsrummet medan hon frotterade sig efter duschen. Hon tyckte att hon kunde vara rätt nöjd med det hon såg, brösten var fylliga och fasta och hade en härlig uppnosighet. Midjan var tydlig, och magen platt, men gav ändå en fin rundning ner mot låren. Tanken som strök förbi i henne var att det är inte kroppens fel att hon fortfarande inte hade kunnat hålla kvar vid någon längre fast förbindelse. Hon lindade om sig endast den stora frottéhandduken innan hon gick in i massagestudion.
Rummet var ganska litet, men smakfullt inredd. En stol och ett litet bord med en vas friska blommor, en hylla med flaskor och burkar för massageoljor och väldoftande preparat. Enda belysningen i rumme var fyra oljelampor som kastad ett flackande trolskt ljussken över rummet. Dämpad musik kom från högtalare något ställe som hon inte kunde se. Sen fanns förståss den hi-tech liknande massagebänken. Hon gick fram till bänken och ställde sig på fotplattan till den uppfällda liggdynan. Hon vek ihop handduken till ett brett band och lade den runt sina höfter, tryckte på pedalen som tyst och sakta förde bänken till horisontalt läge. Det gav en härlig känsla att ligga så här utsträckt och låta kroppen förbereda sig. Den dämpade musiken och det flackande ljuset gav en nästan sövande effekt, en pirrande känsla fanns i henne eftersom hon hade lämnat sina trosor och nu täcktes av endast handduken. Hon var nära drömlandet när hon hörde massören komma in i rummet och börja plocka pland flaskorna med massageoljorna. Hon ryckte till nära omärkligt när den första strängen av olja träffade hennes ena vad. Det spred sig en skön doft i rummet och hon kände de kraftiga händerna börja gnida ut oljan. Händerna arbetade sig neråt från vaden mot foten, med ett kände hon olja rinna ut över även den andra vaden och ännu ett par händer började behandla den andra vaden. Hon låg med slutna ögon och kände hur två par händer bit för bit arbetade sig upp längs hennes ben. Hon kände de kraftiga händerna omkring sina lår där muskler klämdes ihop och fick glida mellan oljiga fingrar. Bearbetningen fortsatte över skinkor och höfter. Hon kände fingrar snudda vid sitt kön, men endast som en nuddning.
Hennes armar drogs nu ut från kroppen och hon kände ytterligare två par händer börja bearbeta hennes armar, från fingertopparna ända till armhålorna, axlar och nacke. Hon kände nu hela sin kropp rulla och glida mellan muskulösa händer, hud och vävnad rulla mellan oljiga fingrar.
Ett tunt tyg lades över hennes huvud, även detta spred en frisk doft av oljor och örter. Med ett kände hon hur massagebänken lutade och hon rullade runt på rygg innan bänken återigen rätade upp sig. Hon kisade försiktigt, men det tunna täcket över hennes ansikte hindrade henne se annat än det flackande ljusskenet, hon slöt ögonen igen och lät sig bearbetas.
Två par händer startade åter på var sin fot för att sakta bearbeta sig upp mot knäna. Det hon inte märkte var att massagebänkens nedre del nu sakta delade sig från mitten så att hennes ben särades, omärkligt sakta som visarena på en klocka särades hennes ben.
Två par händer bearbetade åter hennes armar och axlar. Hon kände en sträng av olja rinna mellan sina bröst och hur händer mjukt kupade sig kring hennes bröst och började mjukt krama och glida, hennes bröstvårtor styvnade och spände när de gled mellan de oljiga fingrarna.
Händerna på hennes lår hade nu nått anda fram till skåran mellan låret och hennes sköte, en sträng av olja droppade på hennes venuskulle och flöt i två tunna strängar ner i skåran mellan lår och kön.
Händer kramade och gled over hennes mage och höfter, varje millimeter av hennes hud över mage och höfter gled gång efter gång mellan starka oljade händer.
En kraftig hand kramade om venuskullen och gled ner mellan hennes nu brett särade ben.
Hon blir med ett medveten om sina särade ben och reflexmässigt höjer hon knäna för att skyla sig. Rörelsen fångas upp av kraftiga händer som nu för upp hennes knän mot hennes bröst. Hennes sköte ligger nu fritt.
Hennes kropp höjer och sänker sig nu växelvis, hennes huvud kastas från sida till sida och hon andas häftigt.
Hon känner inte längre beröring med massagebänken utan upplever sig sväva.
Handen som masserar skötet förvandlas nu sakta som i en dröm till ett fulländat könsorgan.
Aromatiska oljor och könssafter blandas och organet letar sig hungrigt in mellan de särade blygläpparna. Organet söker sig inåt och fortsätter massagen inuti hennes kropp.
Kvinnan känner sig nu sväva utanför sin kropp och alla hennes sinnen vibrerar.
Hon känner sig falla genom en ändlös rymd där händer sträcks ut och smeker henne.

Återigen har hennes sinnen taget plats i kroppen, hon hör endast dämpad musik och prövar försiktigt om hennes händer lyder hennes vilja. Händerna reagerar och hon lyfter sakta bort tyget från sitt ansikte.
Endast en oljelampa med lugn låga belyser rummet. Handduken ligger fortfarande över hennes höfter. Hon ser sina kläder ligga prydligt hopvikta på stolen bredvid bordet, även hennes portfölj står där.
Hon reser sig försiktigt som för att testa om benen skal bära, hon klär sig tar sin portfölj och känner på dörren. Den är olåst och leder ut i en korridor, på väg ut vänder hon sig om som för att ännu en gång se rummet hon lämnar.
Längre bort i korridoren ser hon porten där hon kom in, går mot den. Ute på gatan befinner hon sig åter bland hastande människor.
Igen stannar hon till framför skyltfönstret, tittar på sin spegelbild, hon lägger handen på glaset som för att försäkra sig om att det finns en spärr mellan verkligheten och spegelbilden. Hon går sakta vidare, blandas med de andra människorna och försvinner snart i vimlet.

Kristian
kristian_finbeck@hotmail.com


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 28 röster, snittbetyg 3,32