Min mobbare knullade mig

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Daniella
Rek. länk: http://sexkontaktannonser.net/
Inlagd: 28 jan kl. 21:40
Läst: 28009 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 167 röster, snittbetyg 4,04
Jag hade precis börgat 1:an på gymnasiumet. Jag hade alltid varigt lite tyst och blyg av mig och det gjorde att många människor gärna trampade på mig. Om jag tyckte att 9:an var jobbis så hade jag ingen aning om hur jobbig 1:an skulle bli. Jag hade valt natur och eftersom jag hade bra betyg så kom jag in. redan första dan insåg jag att det skulle bli jobbigt. folk viskade och blickarna brände i nacken. efter en vecka började det bli riktigt jobbig.

-tönt. fjolla. var replikerna som löd.

det var speciellt en kille som var jobbig. Samuel. Mitt starka ämne var gympa, och det var Samuels också. Han konkurerade med mig hela tiden.

Det var tisdag. Gympa. Idag skulle vi spela basketboll hade läraren sagt. jag skulle precis dunka bollen då Samuel puttade till mig så att jag flög en halv meter rakt ner till det stenhårda golvet.
nu orkade jag inte längre tänkte jag och sprang in i omklädningsrummet. Läraren kom in och sa att det var ok att jag duschade. visst tänkte jag varför inte. jag sparkade av mig alla kläder och gick in i duschen. kände det svala vattnet rinna ned för min varma kropp. plötligt hörde jag hur dörren öppnades och slogs igen, igen.
- öh, ska du inte vara med mer?

plötsligt stog samuel framför mig. vi bara tiddade på varandra. Plötsligt sparkade han av sig skorna och drag av sig tröjan, byxorna och kalsongerna. Han ställde sig tätt intill och jag såg hur vattner började blöta ner hans långa hål. han böjde sig fram och kysste mig. jag kysste tillbaka, herregud! han var ju klassens snyggaste klille enligt dom andra tjejerna. Vi kysstes häftigare och jag kände att han där nere spände mot min mage.

- jag vill smaka på dig stora kuk innan han får tillträde till mitt våta hål. sa jag

jag böjde mig ner och tog dolmen i min hand . jag kysste den försiktigt och jag såg hur han darrade till. jag öppnade munnen och lät tungan göra cirkel rörelser på hans skaft. när jag var framme vid hans ollon, så drog jag tungan genom vecket innan jag slukade hela hans ollon och kuk.

- din kuk är godkänd. Tillträde beviljas.
- vill du att jag ska slicka dig? fragade han
- det får du göra efteråt.

Samuel lade sig ner på det hala golvet och jag ökade strålen på duschen. sedan satte jag mig gränsle över honom oc tryckte mitt underliv mot hans. jga ned det fran och tillbaka och han flämtade till. Sedan så särade jag på bygläpparna och dalde hans kuk mot min klitoris. jag gungade lite och min klitoris spänndes. Jag kännde att mitt hål darrade av kåthet så nu var det dax. jag lät han glida in och cirkulerade med underlivet. jag red honom först upprätt med allt eftersom så lutade jag mig framåt. haahaha stönade jag och han flåsade. till slut låg jag på honom och det var han som fick jucka på underlivet. då vände han på mig och tog mig i missionären. golvet var så halt att jag gled fram och tillbaka ju hårdare han juckade. till slut kom jag i en stormande orgasm. Han kom också och hans spärma sprutade ut i hela mitt underliv. sedan lade han sig på mina bröst och pustade ut.
- sakta i backarna! nu får du städa upp efter dig! sa jag!
Jag särade på benen och pekade på underlivet han lade sin mun mott min fitta och slickade upp varenda droppe medan han pullade mig sakta. jag stönade lite.

jag hörde en duns och plötsligt stog alla tjejer plus gympaläraren runt oss.

-Hej!
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 167 röster, snittbetyg 4,04