Hästen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Edward
Inlagd: 21 jan kl. 01:50
Läst: 10657 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 59 röster, snittbetyg 5,15
Det utspelade sig på vildavästerns tid.

Det kom in en kille genom saloonsdörren och ropade. Den som kan få min häst att skratta ska jag bjuda på en helrunda. Alla försökte att få hans häst och skratta , men det var ingen som lyckades förräns det kom in en främling genom dörren och han sa. Jag ska få din häst att skratta men då måste jag ta med han bakom hörnet. Killen tog med hästen bakom hörnet och hästen han började att gnägga av skratt och killen bjöd främlingen på en helrunda.

Dagen efter kommer samma kille inrusad genom dörren och säger, den som får min häst att grina ska jag bjuda på en helrunda. Alla försökte att få hästen att grina men det var ingen som lyckades förräns samma främling kom in genom dörren och sa. Jag ska få din häst att grina men då måste jag ta med han bakom hörnet. Han tog med hästen bakom hörnet och hästen han började grina.

Killen tänkte jag måste ju få reda på hur han gjorde så han sa åt främlingen innan jag bjuder dig på en helrunda måste du tala om hur du gjorde. Främlingen sa OK. Då sa killen hur fick du han att skratta? Jag sa jag har större än dig. Men hur fick du han att grina då? jag visa den.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 59 röster, snittbetyg 5,15