Guldhjärtat 1 av 3

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: J-O P.
Inlagd: 13 jan kl. 23:22
Läst: 23024 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 212 röster, snittbetyg 5,34
Guldhjärtat, av J-O P.


Del 1

Det var en skön sommardag, en dag med nästan tropisk värme. Solen gassade, gul och glad, från en klarblå himmel. Trots att jag stod i skuggan, bakom en syrenbuske i ett sommarstugeområde, var jag tvungen att gång på gång torka svettdroppar ur pannan. Nu var det dock bara delvis hettan som gjorde att jag svettades. Det var även av spänning, spänningen av att, försiktigt och tyst smyga på sitt offer, att med sitt vapen obemärkt sikta och förhoppningsvis träffa bytet.

Jag var nämligen på jakt och målet var ett par unga hondjur som nyss blivit könsmogna och lovliga att nerlägga. Det var inte älg, hjort eller något annat fyrfota vilddjur jag var ute efter. Visserligen hade de båda stora, bruna, rådjursögon, men de gick upprätt och bara på två ben. Det var ett par vackra exemplar av rasen tonårstjejer.

Äntligen hördes det tassande steg på stigen till den plats där jag gillrat min fälla. Jag hade inte varit helt säker på att villebråden skulle dyka upp, men sannolikheten hade varit stor. De brukade komma dit för det var en bra, vindskyddad, plats att ligga och lapa sol på när tillfälle gavs.
De två flickorna, som var helt ovetande om det bistra öde som väntade dem, lade sig tillrätta på en filt som de haft med sig i en korg. Båda två hade identiskt lika röda bikinisar på sig och låg på mage med huvudena längst bort från mig. För att vara så unga är de välutvecklade. Båda hade kurvorna på rätt ställen. Tyvärr var tjejernas baddräkter inte av värsta stringmodellen och de hade heller inte tagit av sig överdelarna, men de såg läckra ut ändå.

Igår kväll, när jag planerade attacken, hade jag räknat ut hur nära offren jag måste vara för att vara säker på att inte missa. Träffarna skulle inte heller vara dödliga. De skulle bara lära de två flickorna en läxa.
Anledningen till att jag tyckte de behövde en minnesbeta var att jag igår råkat höra hur de pratade om sex. Och hur vidrigt de trodde att det skulle vara att låta en kille spruta sin sats på sina bröst och ansikten. De skulle aldrig låta någon göra så, de skulle förresten aldrig låta en manslem komma i närheten av sina oskyldiga kroppar och än mindre sina orörda jungfruliga vaginor. Killar var så avskyvärda. Utom en, vem det var kunde jag inte lista ut, troligen någon obskyr popstjärna.
Ska sanningen fram vet jag inte själv riktigt vad det är för nöje med att kladda ner sin partner. Men jag hade i alla fall beslutat att jag skulle spruta ner flickorna i ansiktet för att de klassat alla män som äckelpottor.

Sakta smög jag närmare. Ett par meter från filten tog jag upp ”slangen” ur sitt gömsle. Den var hård av det inre trycket. Mitt ”vapen” var skottklart. Jag riktade in munstycket och vred och lirkade lite. Och så plötsligt kom det, en riklig stråle sprutade rakt mot de halvsovande solbaderskorna. Först träffade jag ryggarna men när de skrikande flickorna reste sig fick även deras bröstkorgar och ansikten rikligt med vätska. Jag var riktigt nöjd med mitt handarbete.
- Jävla dåre! Illskrek en av dem. - Sluta, stäng av vattnet.
Men jag slutade inte. Jag fortsatte, skrattande, att spruta vatten på deras solbrända kroppar med trädgårdsvattenslangen. De försökte komma undan genom att gå till motattack och försöka slita slangen ur händerna på mig.
- Vänta bara, skrek den andra tjejen. - Vänta bara.
Vi fortsatte att smågnabbas och kämpa om slangen. Ibland lyckade flickorna erövra den och rikta strålen mot mig. Ibland hade jag övertaget. Efter några minuter var vi genomblöta alla tre.

Plötsligt slutade vattnet forsa ur slangen.
- Är ni från vettet? Vad håller ni på med ungar? Ropade morsan från stugknuten där kranen till vattnet satt.
- Inget, svarade vi alla tre med en mun.
- Vi åker till stan och handlar. Tror ni att ni kan undvika att slå ihjäl varandra under tiden?
- Kanske, skrek Ann-Charlotte. En av mina kusiner som tillbringade sommarlovet hos oss.
- Vi ska bara plåga Danne lite till. Tillade Erika, Ann-Charlottes bästis som också var med. - Tills han ber om nåd.
- Det är bra, sa mamma, - Och du Lotta, det är din tur att skala potatis idag.
- Jag vet, suckade Lotta surt.

Morsan gick småskrattande därifrån och vi hörde bilmotorn starta. Ljuddämparen var trasig så det lät som en trimmad racerbil. När ljudet dött ut var fajten igång igen.
- På han Lotta, skrek Erika. - Vi omringar honom och så kittlar vi honom tills han blir blå i ansiktet.
Anfall är bästa försvar. När flickorna attackerade, från var sitt håll, tog jag ett steg bakåt. Marken runt omkring våra fötter hade förvandlats till slipprig lera. Så när Erika och Lotta försökte stanna halkade de och sprang ihop, bröst mot bröst, och ramlade omkull.
- Tur att ni har krockkuddar, skattade jag.

Flickorna svarade inte utan tog tag i var sitt av mina ben och drog ikull även mig. Striden ändrade karaktär. Från att det hade varit flickorna mot mig, till alla mot alla och från ett rent vattenkrig till en smutsig kamp med lervälling.
Erika tog plötsligt en blöt lerklump och stoppade in den i min kusins bikiniöverdel.
- Vad gör du? Protesterade Lotta
- Du har ju alltid tjatat om att du vill ha större bröst, fnittrade Erika.
- Och du större rumpa, kontrade Lotta och stoppade i sin tur en klump innanför Erikas byxor.
De rök ihop och jag satt och tittade intresserat på. Det liknade ren gyttjebrottning när de rullade runt och smetade in varandra med geggamoja. Jag njöt av att kolla in deras kroppar, speciellt de runda kramvänliga stjärtarna. Rätt var det var lossnade överdelen på Lottas tvådelade baddräkt och ett par uppnosiga bröst tittade fram.
- Fred! Skrek hon och försökte skyla sina tuttar. - Det där är fusk!
Min känsla för fair-play tog överhanden och jag böjde mig fram och knäppte upp spännet på Erikas BH så att även hon blev naken på överkroppen.
- Så där, sa jag belåtet, - nu är det rättvist.

Tyvärr hann jag inte spana in deras behag någon längre stund för de flyttade över fokuseringen på mig. Erika och Lotta hoppade på mig och försökte trycka ner mig i smeten. Jag vet inte riktigt hur det gick till men rätt var det var ramlade jag rätt över min kusin. Jag blev liggande mellan hennes ben.
- Håll fast honom, gastade Erika.
Lotta hade först försökt slingra sig undan men nu slog hon både armar och ben runt mig. Jag försökte komma loss men hon hade förvånansvärt starka benmuskler och med Erika halvliggandes över mig, satt jag ohjälpligt fast.

Vi låg i rena missionärsställningen. Hon var mjuk och skön att ligga på och min kuk, som låg tryckt mot min kusins underliv, började svälla. Lotta, som andades tungt under mig, måste ha känt mitt växande stånd. Men hon sa inget utan gjorde något ännu värre. Omedvetet, eller inte, började hon röra underlivet mot min ståkuk. Om Erika märkte något vet jag inte men grenslade mig och satte sig på min rumpa vilket förstärkte rörelserna. Lotta såg hela tiden rakt in i mina ögon och fortsatte att ”småjucka”. Hennes andhämtning ändrade karaktär, det verkade som även hon blev upphetsad av att ha mig liggande mellan sina särade lår.

Vi låg så i flera timmar kändes det som fast det bara var några minuter. Jag vet inte vad som skulle ha hänt om vi inte hade hört, vad vi trodde, våra föräldrars bil på väg tillbaks.
Snabbt släppte taget om varandra och reste oss upp. Jag tittade på flickorna och först då märkte jag hur smutsiga de var. De var leriga från topp till tå. Erikas långa ljusa hår hade förvandlats till rastafariflätor och Lottas mer kortklippta frisyr liknade Don Kings yviga man.
- Det är bäst att vi tvättar av oss, sa jag. - Ser jag lika djävlig ut som ni, undrade jag.
- Va, utbrast Erika förnärmat, - tycker du att vi är fula?
- Jag menade inte så, sa jag, - ni är söta i vanliga fall men nu ser ni ut som, ja vet inte vad?
- Du menar lerinpackningen? Det är bara för att vi ska bli extra vackra tills i kväll...
- Ni behöver inga skönhetsmasker, ni duger bra som ni är, upprepade jag och menade det. - Och vad händer ikväll?
- Det säger vi inte…

Den dundrande bilen hördes inte längre men hade inte kört in på tomten. Konstigt? Men den kanske hade gått sönder helt. Vi reste oss och jag gick för att vrida på vattnet igen. Men det gick inte, morsan hade tagit med sig den löstagbara kranen.
- Vi får gå ner till sjön, ropade jag till flickorna.
De letade upp sina förlorade baddräktsdelar, men de brydde inte om att sätta på sig plaggen.
- Ska ni inte ta på er något på överkroppen? Jag kan hämta några t-shirts åt er.
- Det behövs inte, sa Lotta.
- Men ni brukar ju inte ens sola topless, sa jag undrade.
- Det är bara för att vi inte vill visa oss för din pappa, sa Lotta.
- Du får gärna se dom, tillade Erika, - Och jag såg hur du stirrade förut.
- Det är väl inte så konstigt. De är fina, sa jag.
- Nu har du gett oss komplimanger flera gånger, sa Erika fnittrande. - Vad är du ute efter, va?
- Det är inget fjäsk, det är sanningen, sa jag.
- Nu är han igång igen, skrattade min kusin. - Det är bäst att vi passar oss.

Vi började gå på den krokiga skogsvägen som leder ner mot sjön, som ligger en knapp kilometer bort. Kuken hade lugnat ner sig nu, men fick ett återfall när jag tillfälligtvis sackade efter ett par steg och fick syn på deras gungande höfter. Brukade de verkligen vicka så där mycket med höfterna och bakdelarna? Det verkade nästan utstuderat!

När vi nästan var framme tvärstannade flickorna, som fortfarande var ett par meter före mig, hastigt.
- Vad är det, frågade jag.
- Tyst, viskade Lotta. - Det stå en bil parkerad bakom kröken och det är folk på stranden.
- Ni skulle ha tagit på er linnen. Det går en stig där borta, sa jag och pekade. - Vi tar den och går en bit längre bort.
- Vi kollar vilka det är först, föreslog Erika.
- Ja, det gör vi, höll Lotta med om.

Fajten i leran tidigare hade haft det goda med sig att vi nu var väl camouflerade och nästan osynliga så vi kunde komma ganska nära utan att riskera att bli upptäckta. Vi smög tysta som indianer mellan träden. Så hörde vi plötsligt röster och vi hukade oss bakom ett skogshallonsnår. De två nyfiknaste kröp försiktigt fram på alla fyra och jag efter. Återigen kunde jag gotta mig åt synen av två välformade flickstjärtar, nu i nivå med mitt ansikte. För att undgå att hjärnan helt kopplade in på fel vägar tittade jag rakt ner i marken. Det var ett misstag. För andra gången tvärstannade flickorna och mitt huvud kolliderade med Erikas mjuka stuss. Hon vände sig om och tittade konstigt på mig.

Anledningen till att de gjort halt var att framryckningen hindrats av ett buskage och en omkullblåst tall. Vi ålade fram till stammen och stack försiktigt upp huvudena, det var fri sikt till strandremsan.
Jag vet inte vad jag väntat mig att få se, men det var absolut inte det vi fick se utspelas.
På marken, ett par meter från bilen, låg en tjej på rygg på en pläd. Hon var helt naken och tre killar satt vid hennes fötter. De verkade vara i 15-årsåldern och tjejen, runt 18-19. Jag fick för mig att jag sett henne förut men kunde inte komma på var.
Tjejen, drog åt sig knäna en bit, samtidig som hon särade lite på dem. Killarna satt helt stilla och fånstirrade.
- Vad väntar ni på, ni har ju betalt för att knulla, så sätt igång, sa flickan och skrevande allt mer med sina ben. - Ni har väl kondomer? Och kom ihåg, inga kyssar.
- Ja, sa tre pojkröster i korus.

Den modigaste av killarna sträckte fram sin hand mellan flickans lår och trevade efter fittan.
- Fan killar, sa han med sprucken målbrottsröst, - Hon är blöt. Vem ska ta henne först.
- Låt Pelle göra det han har aldrig knullat förut, sa någon av de andra två.
- Kom nu då, jag har inte hela dan på mig, ta mig då, knulla min kåta fitta, hetsade flickan.
Den utvalde ställde sig på knä mellan de särade flickbenen och stirrade fascinerat in i den våta fittan som skulle ta emot hans kuk. Flickan blev otålig. Hon satte sig upp, drog ner gylfen i hans byxor och plockade fram staken, den stod rätt ut. Hon tog ifrån killen kondomen som han fumlade med och rullade den med van hand på plats.

Lotta hade flämtat till när killens kuk blev synlig. Erika, som inte fick plats bredvid oss, ville också se vad som hände. Lotta och jag stod på alla fyra och Erika ålade in under mig, där det fanns mest plats, och stack upp sitt huvud bredvid mitt precis när killen vräkte sig över tjejen. Han trängde in i henne med ett djuriskt läte utan att ta någon som helst hänsyn. Förmodligen stämde det att han aldrig hade knullat förr för han hann bara köra kuken ut och in några gånger innan det gick för honom.

En av hans kompisar, som redan tagit av sig jeans och kalsonger, drog bort honom och tog den åtråvärda platsen mellan flicklåren. Han fick på sin kondom och snart knullade killen tjejen i våldsamt tempo. De andra killarna hejade på honom.
- Knulla henne Sten! Skrek de. - Ge fittan vad den tål!
Inte heller han höll på särskilt länge innan han säckade ihop och blev utbytt.

Nu var det den tredje killen tur att få del av det roliga. Tjejen låg på rygg och väntade på kuken. Men killen grep tag om flickans höfter och vände på henne så hon stod på alla fyra. Hon svankade och körde villigt upp stjärten mot honom. Han drog ner sina jeans, på med kondom, och förde in sin kuk i flickans fitta. Han verkade mer rutinerad och rev inte bara av sig utan använde sin kuk som ett verktyg, bökade omkring med den, körde den hit och dit, nöp flickan i skinkorna. Så avbröt han sig och borrade ner sitt ansikte mellan tjejens lår och slickade fitta tills hon kom i en enormt våldsam orgasm. Hon skrek och snyftade och då körde han in kuken igen och fortsatte knulla ett par minuter, tills han pumpade in sin sats i knullgummit.

Tjejen på filten ställde sig upp och drog på sig en kjol och ett linne. Jag tyckte att det glimmade till när hon reste sig, det såg ut som hon tappade något i sanden. Två minuter senare satt hon i bilen och körde iväg. Den gamla Volvon lät lika illa som vår bil. Så det måste ha varit den vi hört tidigare inte vår som vi trott. Killarna i sin tur rättade till sina kläder, en av dem tog filten, och de knallade iväg till tre mopeder som låg slängda i diket och försvann även de.

Det slog mig plötslig att Erika och jag stod nästan i samma position som det pippande paret nyss, rena samlagsställningen, och att jag var kåt. Rent ut sagt, skitkåt. Min kuk, som blivit hård av att se på de knullande ungdomarna, ville in i en varmt trångt hål.
Men hur gärna jag än ville knulla var det några hinder i vägen. För det första var det var inte bara min kuk som stelnat, utan även leran som täckte stora delar av våra kroppar hade hårdnat. Först måste jag tvätta av mig.
För det andra, ett lite värre problem, vem skulle jag sätta på. Jag var inte säker på om Erika ville och jag kund väl inte knulla min kusin, eller…

Vi reste oss upp och hoppade i vattnet, det var som att få en köldchock. En fördel med det kalla vattnet var att det rensade effektivt bort alla funderingar som malde i huvudet, utom tanken att snabbt tvätta av sig och upp på land igen.
När vi var någorlunda rena och fina igen och kläderna hyfsat befriade från lera hördes en smattrande bilmotor igen. Den här gången måste det vara föräldrarna som återvände från stan.
- Potatisen, skrek Lotta. - Jag har glömt att skala potatisen. Jag måste sticka före hem.
Hon tog på sig bikiniöverdelen och sprang iväg utan att torka sig.

Jag gick och la mig på resterna av en gammal brygga för att soltorka. Erika, som även hon klätt sig anständig, satte sig bredvid mig. Ingen av oss sa något på en stund. Det blev min kusin som bröt tystnaden.
- Det kanske är bäst att vi också går hem, sa hon.
- Ja, kanske, sa jag.
Men ingen av oss gjorde någon ansats att resa på sig.
- Blev du kåt när de höll på? Frågade min kusin tyst efter ytterligare en stunds tystnad.
- Ja, erkände jag. - Du då?
- Ja, mumlade hon lite förläget.
- Bra, sa jag. - Det bevisar att du är fullt normal. Har det gått över?
- Vet inte riktigt. Bikinitrosorna känns fuktiga. Fast de kanske inte hunnit torka ännu. Vill du känna?
- Gärna, men inte här. Det kan ju komma någon.
- Skäms du för mig?
- Absolut inte, tokfia. Men någon kan ju se oss.
- Det skiter jag i, sa Erika med plötslig hetta. - Jag är snart sexton år och nu vill jag hångla.

Hon la sig på sidan bredvid mig och tog bestämt min hand och förde den mot sitt underliv. Jag la själv handen på hennes bikinibyxor över hennes bulliga venusberg. Det var sjöblött.
- Inte på utsidan, stick in handen i brallorna och ta mig på fittan, gnällde hon.
- Erika, sa jag ömt. - Du är så fin men om jag går längre nu kommer det inte att sluta med hångel utan med att jag vill ligga med dig på riktigt.
- Det får du. Jag vill att du ska bli den första och sista.
- Men då vill jag kunna koncentrera mig helt på dig och inte riskera att bli störd. Res dig upp nu så går vi hem.
- Lovar du att du fortsätter då? Och tar min oskuld.
- Jag lovar.
- Bra annars har jag käkat piller i onödan.
- Det vore ju slöseri, skrattade jag.

Vi plockade ihop våra pinaler och promenerade sakta tillbaks till stugan. Erika envisades med att vilja hålla mig i handen. Ibland stannade vi och kysstes, med öppen mun och tungorna inflätade i varandra.
Väl framme smög vi upp på övervåningen och in i flickornas rum. Jag stängde dörren och utan ett ord la vi oss på Erikas säng. Vi kramades och våra läppar möttes återigen i en lång blöt kyss. Jag pressade henne hårt mot mig och hon gnuggade sitt underliv mot mitt lår Jag knäppte upp bikinins överdel och fick händerna fulla av ett par underbara flickbröst. Runda och fasta och med hårda små vårtor. Jag var bara tvungen att smaka på dem och började genast suga och slicka på de ljuvliga brösten.
- Smek mig lite på musen också, bad Erika.
- Ta av dig byxorna då.

Erika sparkade av sig byxorna och jag krånglade mig ur mina kläder. När vi var nakna la jag en hand på Erikas mage och lät pekfingret rotera runt hennes navel.
- Inte där, längre ner, snälla.
- Om du leker med min kuk, kontrade jag.
Hon tog omedelbart tag om kuken med sin vänstra hand och började tafatt och ovant runka den.
- Vad stor den känns, Är det skönt?
- Mmmmmm..., svarade jag. - Du är duktig.
Min kuk höll med och svällde ytterligare

Min hand gled ner till hennes mus som hon så gärna ville. Drog ett med fingertoppen sakta upp och ner ett par gånger längs fittläpparna. Så förde jag in ett finger, försiktigt, i fittan. Ingen hindrande mödomshinna, bra. Det kändes både varmt, fuktigt och trångt där inne. Precis som en fitta ska kännas. Jag måste smaka på den. Jag kröp ner en bit i sängen och särade på blygdläpparna med fingrarna och tryckte munnen mot fittan. Jodå, den doftade och smakade lika härligt som en fitta ska. Jag nafsade och sög på clittan och Erika njöt mer och mer. Jag fortsatte att slicka henne och hon låg inte still en sekund, utan tryckte sig emot mig.

Jag övergav min nyfunna vän och ålade mig upp i jämnhöjd med Erika och kysste henne igen.
Jag var nu väldigt kåt och ville in i henne.
- Jag vill knulla dig nu. Får jag? Är du säker? Viskade jag i hennes öra.
- Ja, knulla mig, jag vill! Svarade den kåta tonårstjejen. - Jag vill!
Hon la sig ner på rygg och särade på benen. Jag la mig på henne och min kuk nosade nyfiket på Erikas oknullade mus. Fast jag helst ville köra in kuken till roten behärskade jag mig och lät den lugnt och försiktigt tränga in i Erikas vidöppna fitthål. Hon var ljuvligt trång. När hela lemmen var inne låg jag helt stilla en stund för att låta henne vänja sig med att ha en kuk mellan benen. När hon själv började röra sitt underliv började jag knulla henne hårdare och vildare. Erika svarade genom att tryckte med hälarna mot min bak och mötta mina stötar med sitt underliv.

Redan efter ett par minuter kände att det snart skulle gå för mig så jag försökte hålla igen. Låg nästan stilla en stund, rörde mig bara långsamt fram och tillbaka, försökte dra ut på det sköna genom att tänka på allt annat än att kuken var begravd i en trång tonårsfitta. Erika kramade mej fortfarande hårt med sina ben. Hon kunde inte hålla sig still utan juckade med sitt underliv.
Det var omöjligt att försöka vara passiv. Takten i mina juck ökade igen och hon svarade hela tiden med undersköna motjuck
Plötsligt stelnade hennes kropp till. Hon gick upp i brygga och jag kände hur hennes fitta blev ännu våtare och den genomfors av spasmer. Hon hade otroligt nog fått en orgasm. Det blev för mycket för mig, med en sista djup stöt in i hennes heta fitta sprutade jag henne full.
- Ja, kom i mig. Jag vill att du sprutar i mej, spruta fittan full, hetsade hon mig.
Jag låg kvar över henne. Min kuk var fortfarande kvar inne i fittan jag ville aldrig dra ut den men rullade till slut motvilligt av henne och Erika kröp kelsjukt tätt intill mig.
- Vad skönt det var. Skönare än jag har drömt om, sa hon och log.

Fortsättning följer.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 212 röster, snittbetyg 5,34