Examensbal igen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Johan
Inlagd: 12 jan kl. 01:44
Läst: 16065 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 122 röster, snittbetyg 5,20
Egentligen var jag inte inbjuden till den här skolbalen, jag hade redan haft min året innan.
Nu föll det sig dock som så att jag hade ett löfte till Lotta att uppfylla. Vi hade redan när vi började gymnasiet bestämt att om vi inte hade nån att gå med så skulle vi gå med varandra.
Lotta tog ett sabbats år i tvåan, så när det nu var dags för hennes examensbal. Hade jag redan haft min.
Vi hade varit bästa vänner sen vi var små. Vi hade sett varandras flick- respektive pojkvänner komma och gå. Lotta och jag älskade varandra, som vänner. Just nu var vi båda singel så inget hindrade oss från att gå.
Festligheterna hölls i år på slottet som låg några kilometer utanför stan. Ett otroligt vackert och välbevarat slott från 1600-talet. Högt på en kulle med utsikt över sjön.
Lotta och jag kördes dit av Lottas far, som för kvällens föreställning hade lånat en RR. Vi var strålande, Lotta i sin röda balklänning och jag i min frack. När vi anlänt serverades fördrink på trappan därefter skred vi alla in i den stora matsalen.
Balen hölls för två gymnasium, Lottas humanistiska gymnasium och det tekniska gymnasiet. Det är i regel inte många som väljer att gå på examensbalen. Så det var inte så många studenter som man kan tro. Mellan två- och tvåhundrafemtio kanske.
En grandios tre rätters middag serverades, tal hölls, skålar utbringades. Till min högra sida satt Sanna från tekniska, på vänsterhand hade jag Fia från Lottas klass. Mitt emot satt Lotta till höger och vänster om henne satt Sanna och Fia’s kavaljerer. Lotta och Fia pratade mest med varann och jag småpratade lite med Sanna och hennes kavaljer. Det visade sig att de hade en liknande överenskommelse som jag och Lotta. Exakt hur det nu var minns jag inte men de var inte ett par i alla fall.
Jag märkte det inte först. Men lite senare lade jag märke till hur vacker denna Sanna var. En blond, blåögd och lång tjej. Iförd en naturvit balklänning. Ett pärlhalsband prydde hennes nakna hals och håret var uppsatt och smyckat med liljekonvaljer.
Hon var till utseendet raka motsatsen till alla tjejer jag någonsin kysst. Jag hade tidigare fallit för mörka, brunögda lite kortare tjejer. Sanna var något nytt. En ny smak hade kommit.
Det annonserades att dansen skulle börja och alla började så sakta ta sig till övervåningen. Att Lotta ville ha en dans var självskrivet. Däremot var jag inte lika sugen. Jag dansade vals ett år tidigare och lärde mig tycka mycket illa om det. Men, jag erbjöd min hand och Lotta och jag dansade iväg en halvtimme.
Därefter ursäktade jag mig och började ta mig utåt för en cigarett.
Lotta dansade med all säkerhet vidare. Det stod många pojkar på hennes lista och vinet till maten plus ett par klunkar ur min plunta hade gett henne mod.
Väl ute på trappan tände jag min cigg, tog ett bloss och tittade ut över den stilla sjön. Då gick den dörr jag precis stängt upp. Ut kom Sanna.
–”Hej igen!”, sa hon.
”jag behövde komma ut lite, lite frisk luft”.
–”Jag förstår vad du menar”, sa jag och log det lyckligaste leendet på hela balen.
Vi pratade stod och pratade en stund. Vid middagen upplevde jag henne som en tyst och ganska blyg tjej men nu märkte jag att hon var väldigt pratsam, rolig och intelligent. Hon skrattade ofta och när hon skrattade åt något jag sagt la hon sin hand på min arm.
Vi gick in igen. Jag frågade om hon ville gå upp till dansen igen men hon skakade på huvudet och rynkade på näsan.
–”Jag har nog dansat färdigt för i kväll. Det är inte riktigt min grej med styrdans”.
–”Ska vi gå till matsalen och se om det finns något att dricka istället?”, frågade jag.
Hon tyckte det var en bra idé.
Här och där satt studenter kvar. Några festade andra hånglade och en och annan övergiven stackare dränkte sina sorger i slattar. Vi slog oss ner vid ett bord. All serveringspersonal hade gått. Alla utom Micke som just var på väg. Sanna kände tydligen denna Micke och hon ropade på honom. Hon bönade och bad om att han skulle fixa fram en flaska vin åt oss innan han stack. Tillslut gav Micke upp och gick ner för en smal trappa alldeles vid entrén till matsalen. När han dök upp igen hade han en vinflaska i handen. Han korkade upp den åt oss. –”Du är skyldig mig en Sanna.” Sanna bara log och Micke gick.
Vi pratade om allt möjligt medan vi delade på flaskan. Sanna var väldigt öppen och berättade om familj och tidigare pojkvänner. Ett par vid bordet bredvid hade börjat hångla väldigt. Det styrde på något sätt konversationen till hångel som sedan gick över till sex. Vi berättade om våra erfarenheter för varann, vad vi gillade och inte gillade. Allt under skratt och fnitter.
Då, efter en flaska och en ström av ord, kom en paus. Vi bara tittade på varann. –”Vad vill du göra nu?” frågade jag. –”Kom” sa hon och reste sig hastigt, tog en bordskniv i ena handen och min hand i andra. Hon satte av med mig och kniven mot trappan som Micke hade gått för att hämta vinflaskan. Vi gick ner för den smala trappan tills vi kom till en gammal trädörr. Jag vet inte riktigt hur hon gjorde det men Sanna lyckades med kniven att lirka upp dörren. Vi gick in.
Mycket riktigt. Micke hade inte helt oväntat fått flaskan från slottets vinkällare. Där stod vi nu. Det var inte så jättestort. Ett långsmalt rum, kanske 4x8m, hyllor med vinflaskor längs väggarna och i mitten ett långsmalt, lågt bord.
–”Ok!”, sa jag skrattandes ”vad gör vi nu?”
-”Tjaaa….jag tänkte att vi kanske ville ha något mer att dricka….eller så…”
hon tittade finurligt på mig sen, helt plötsligt kysste hon mig. Hårt och länge.
Vi stannade upp, tittade på varann, sen kysste jag henne. Längre.
Först stod vi upp och kysstes ett bra tag sen satte vi oss på det hårda stengolvet. Vi började smeka varann. Överallt.
Plötsligt slutade Sanna
–”Det var ingen slump”, sa hon
–”vadå?”
–”Jag följde efter dig ut när du skulle gå och röka”.
Jag svarade med en kyss. Sen gjorde hon någonting som jag inte i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig. Hon ställde sig upp, lyfte upp de mängder av tyg kjolen på hennes balklänning innehöll. Sen drog hon snabbt av sig trosorna och lät klänningen falla ner igen.
Om jag var hård innan så blev jag stenhård nu.
–”lägg dig ner” sa hon.
Jag la mig raklång på golvet. Hon kom ner och satte sig gränsle över mig. Hennes klänning hängde över mig som för att dölja hur hon satt….. men jag kände hur hon satt.
Hon tittade på mig länge, andades som att hon var andfådd. Sen frågade hon:
-”Vill du?”
–”ja” var allt jag kunde få fram.
Sanna hasade ner en bit. Sen förde hon sina händer in under balklänningen. Fortfarande var allt som pågick där nere dolt av tyg från klänningen men vad jag kände var Sannas händer som hade börjat knäppa upp mina byxor. Allt skedde under tystnad. Då och då log vi mot varann. Vi andades tungt.
När mina byxor var helt uppknäppta letade sig Sannas händer innanför mina kalsonger. När Sannas ena hand mötte min kuk gick det en ilning genom hela min kropp. Hon drog ner mina byxor lite till och sedan kalsongerna. Nu var jag helt fri. Min kuk väntade hård under hennes klänning.
Jag tänkte på hur hon hade dragit av sig trosorna och på att vi båda nu var nakna och nära. Sanna tog ett fast tag om min bultande lem. Hon runkade mig sakta och stadigt. Sen tittade hon på mig sådär igen:
-”Ska vi?”
–”Ja det ska vi!” sa jag tyst.
Då hasade hon upp en bit. Precis i höjd. Sen böjde hon sig framåt och stödde sig på vänster arm. Under klänningen kände jag hur hon med sin högra hand sakta drog min förhud bakåt, gjorde oss redo. När hon sen sänkte sig ner så mitt ollon snuddade hennes öppna springa gick ännu en ilning genom mig. Hon var våt, riktigt våt.
Hon förde min kuk fram och tillbaka precis i sin öppning. Det var som att hon tog sats, riktade in mig. Vi log och sen sänkte hon sig ner över mig.
Sanna red mig sakta till en början men efter en liten stund tappade vi båda kontrollen. Vi knullade som om det var jordens undergång. Sanna blev mer och mer högljud. Jag letade mig in under tyget, jag ville känna på henne, jag ville känna vad som hände därunder. Min kuk var alldeles våt. Mina fingrar mötte Sannas fitta varje gång hon var på väg ner för att sluka mig. Jag letade mig fram till hennes clitta, smekte henne. Min andra hand hade greppat tag om Sannas ena skinka men nu började den leta sig bakåt. Jag lät ett finger närma sig hennes anus. Jag gjorde en paus för att se om jag var rätt ute, när jag hörde hennes flämtningar kom jag in med ett finger i henne. Det blev för mycket för Sanna.
–”Oh shit, oh shit!….Jag kommer komma!”
Jag smekte henne hårdare och hårdare.
–”jag kommer också snart” kved jag.
–”Nej! Vänta! Låt mig….komma först…..jag har inget skydd” stönade Sanna.
–”ok” fick jag fram.
Hur jag lyckades hålla mig under Sannas orgasm var ett under. Jag minns att jag fokuserade på hur jävla oskönt golvet jag låg på var.
När orgasmen ebbat ut för Sanna, saktade hon ner tills hon stannade helt.
–”ok…nu är det din tur” sa hon och klev av.
Hon satte sig på bordet.
–”Kom…ställ dig upp..jag vill smaka på dig.”
Jag for upp och ställde mig framför henne. Hon la sina händer om mina höfter och tog min kuk i sin mun. Hon sög mig häftigt och blött. Det kan bara tagit några sekunder från det att hon börjat suga tills hon kände att jag var på väg. Hon tog mig ur sin mun och runkade mig snabbt.
–”Spruta nu…jag vill att du kommer!”
Hon flyttade på sig lite så att jag skulle kunna spruta fritt. Hon stirrade med öppen mun på min kuk när jag skickade iväg min sperma över bordet, sprut efter sprut tills jag var helt tömd
Hon såg på mig och log.
–”Vad skönt det var”
Jag nickade, hon tittade på bordet.
–”Vad mycket du kom!”.
Sanna drog försiktigt toppen av sitt pekfinger i min säd, sen smakade hon på sitt finger. Hon reste sig upp och kysste mig ömt på kinden. Sen viskade hon:
–”du smakar gott, nästa gång får du komma i min mun”.
Vi log, sen skrattade vi.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 122 röster, snittbetyg 5,20